Rīga, adresē Ķengarags

Drukāt
Banner 1050x80

Samalin, SIA

Latgales 322D, Rīga LV-1063
Veikali: ✓ Katlakalna iela 13, Rīga, 24424411 ✓ Maskavas iela 322D, Rīga, 29717227 ✓ Saules iela 63B, Madona, 27451604 ✓ Sakas iela 5, Aizpute, 22417396

Lat Čiek, SIA, dezinsekcija, dezinfekcija, deratizācija

Deratizācija, Dezinsekcija, Dezifekcija Latvijā !
Višķu 13-29, Rīga LV-1057
Pakalpojumi:: ✓ Deratizācija ✓ Dezinsekcija ✓ Dezinfekcija Dezinfekcija un deratizācija:

Palīdzēsim atbrīvoties no kukaiņiem (blusām, tarakāniem, blaktīm, mušām, odiem, kodēm, lapsenēm) un grauzējiem (pelēm, žurkām) jebkura veida telpās. Visi darbi tiek veikti ar profesionāliem un sertificētiem līdzekļiem. Padarītajam darbam ir GARANTIJA! Iespējams kā vienreizējs pakalpojums, tā arī līgums uz pastāvīgu telpu apstrādāšanu! Slēdzot līgumu uz vienreizēju pakalpojumu, uz 12 mēnešiem, jeb uz komplekso telpu apstrādi, tiek piemērotas atlaides! Mūsu speciālisti strādā Rīgā, Rīgas rajonā, Olainē, Jelgavā, Bauskā, Jūrmalā, Salaspilī, Ķekavā, Ādažos, Carnikavā, Garkalnē, Vecāķos, Mārupē, Vidzemē, Kurzemē, Zemgalē, Latgalē, Ogrē, Aizkrauklē, Cēsīs, Kuldīgā, Limbažos, Madonā, Saldū, Smiltenē, Talsos, Tukumā, Valkā, Valmierā, Ventspilī.

Elmark, SIA, Elektromotoru remonts

Austuves 3, Rīga LV-1063
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Asinhrono elektrodzinēju remonts ✓ Sūkņu un kompresoru elektrodzinēju remonts ✓ Ventilatoru elektrodzinēju remonts ✓ Gultņu nomaiņa ✓ Gultņu sēdvietas un vāku remonts ✓ Iekārtu elektrodzinēju remonts Apraksts:

SIA "Elmark" ir elektrodzinēju uzņēmums Rīgā. Piedāvājam dažādus elektrodzinēju remonta pakalpojumus. Mūsu uzņēmums elektrodzinēju remontēšanas un pārtīšanas jomā strādā jau daudzus gadus. Visā darbības laikā mēs esam uzkrājuši milzīgu darba pieredzi, kā arī esam ieguvuši nepieciešamās zināšanas elektroierīču apkalpošanas un remontēšanas jomā.

Tespars, SIA, Makita Tehnikas centrs Rīgā

Latgales 322C, Rīga LV-1063
Apraksts:

Ģimenes uzņēmums SIA TESPARS ir lielākais globālā japāņu zīmola MAKITA OY elektroinstrumentu izplatītājs Latvijā un ir unikāls ar to, ka pastāvīgā sortimentā veikalos Valmierā un Rīgā klientiem piedāvā 350 instrumentus un to komplektus un vairāk nekā 3000 instrumentu piederumu.

BKAbūve

Lokomotīves 88-55, Rīga LV-1057
Apraksts:

Profesionāļu komanda ar ilggadēju pieredzi veiks pilnu iekšējās apdares darbu ciklu. Telpu, dzīvokļu, māju kosmētiskais remonts. Telpu, dzīvokļu, māju kapitālais remonts. Veicam arī atsevišķus profesionālus darbus. Ģipškartona uzstādīšana. Elektrība (sertifikāts). Santehnika (sertifikāts). Krāsošanas darbi. Flīžu ieklāšana. Logu, durvju montāža. Pieejami profesionāli instrumenti. Portfolio ar pabeigto projektu fotogrāfijām. Labas atsauksmes no iepriekšējiem klientiem. Strādājam tikai pēc iepriekšēja pieraksta, sastādām tāmes, slēdzam līgumus.

Parketa sala, grīdas segumu veikals

Latgales 250, Rīga LV-1063
Mēs piedāvājam:: ✓ koka grīdas ✓ lamināta grīdas ✓ korķa grīdas ✓ vinila grīdas ✓ terases dēļi ✓ materiāli sienu un griestu apdarei ✓ PVC, Vinila grīdas ✓ piederumi grīdas segumu ieklāšanai ✓ koka fasādes, koka sienas paneļi ✓ koka jumti, koka sienas ✓ koka šindelis ✓ dekoratīvās koka sienas ✓ parkets ✓ koka dekoratīvās sienas

DentaVita, zobārstniecība visai ģimenei

Zobārsti- profesionāļi kuriem uzticas !
Latgales 283, Rīga LV-1063
Apraksts:

"DentaVita" - zobārstniecība Ķengaragā. Zobārsts Ķengaragā. Laipni lūdzam "Dentavita", mūsdienīgā un saulainā zobārstniecības klīnikā, kura atrodas netālu no lielākā Rīgā transporta krustceļa Dienvidu tilta, atsevišķi stāvošajā, pilnīgi renovētajā ēkā ar ērtu stāvvietu. Mēs sniedzam visa veida zobārstniecības pakalpojumus: ārstēšanas, protezēšanas, implantācijas, higiēnas un estētiskās stomatoloģijas jomā. Ja jūs vēlaties būt pārliecināti par savu smaidu un savu zobu veselību vai jums ir vajadzīga neatliekamā stomatoloģiskā palīdzība, vai jūs vienkārši meklējat drošu zobārstu savai ģimenei, mēs vienmēr atradīsim labāko risinājumu katra klienta smaidam un laikam.

Valants, SIA, Veikals

Latgales 322D-1.st., Rīga LV-1063
Mēbeles: ✓ Koka mēbeles; ✓ Mīkstās mēbeles; ✓ Moduļu mēbeles; ✓ Virtuves iekārtas; ✓ Vannasistabai; ✓ Vitrīnas; ✓ Garderobes; ✓ Bērnu mēbeles Iegāde: Preces iespējams pasūtīt internetā. Izdarīt pasūtījumu Jūs varat rakstot e-pastu vai zvanot..Pēc pasūtījuma noformēšanas, 24 stundu laikā uz Jūsu norādīto e-pasta adresi Jūs saņemsiet apstiprinājumu. Vairāk informācijas var atrast mūsu mājaslapā. Preces iespējams arī iegādāties līzingā, mums ir vairāki sadarbības partneri.

Wilo Baltic, SIA

Ķengaraga 10b, Rīga LV-1063
Par mums:

Neatkarīgi no tā, vai runa ir par piedāvājuma izveidi vai jaudas rādītājiem, dažādu iekārtu tipu parametru izvēli, konsultāciju sūkņu vai vadības ierīču izvēlē, vai vienkārši par atbalstu hidraulikas un vadības jautājumos, Wilo Baltic palīdzēs. Wilo izstrādā sūkņu risinājumus, kas nosaka jaunus nozares standartus apkures, kondicionēšanas un dzesēšanas, ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmās. 1998. gads WILO vēsturē tika iezīmēts ar meitas uzņēmuma "WILO Baltic" izveidošanu Baltijas reģionā. No uzņēmuma Rīgas biroja tiek apkalpotas divas Baltijas valstis – Latvija un Igaunija. Baltijas reģionā WILO ienāca 1998. gadā, un 2018. gada aprīlī uzņēmums WILO BALTIC atskatījās uz divdesmit veiksmīgas darbības gadiem. Mātes uzņēmuma starptautiskā pieredze, WILO ražojumu stabilā kvalitāte un, protams, uzņēmuma darbinieku profesionalitāte un entuziasms ļāvis šajos gados izveidot solīdas ilgtermiņa darījuma attiecības ar valsts un municipālajiem uzņēmumiem, vadošajām celtniecības materiālu tirdzniecības firmām, būvuzņēmumiem un montāžas kompānijām.

Lemona Latvija, SIA

Krasta 105, Rīga LV-1019
Rīga Purvciems, Vidzemes priekšp. Rīga Pļavnieki, Latgales priekšp., Rīga Āgenskalna priedes, Pārdaugava, Kurzemes rajons Rīga Āgenskalns, Pārdaugava, Kurzemes rajons Rīga

Rīgas svarcelšanas federācija, Biedrība

Ķengaraga iela 6, Rīga, LV-1063
Informācija no uzņēmumu reģistra

ŠANDREJS, Rīgas Šakoveca individuālais uzņēmums

Ķengaraga iela 9 – 36, Rīga, LV-1063
Informācija no uzņēmumu reģistra

Rīgas 57. pasta nodaļa

Prūšu 2, Rīga LV-1057
Pasts, pasta pakalpojumi

MMN, Rīgas pilsētas M.Ničugovska daudznozaru individuālais uzņēmums

Ķengaraga iela 9 – 29, Rīga, LV-1063
Informācija no uzņēmumu reģistra

Rīgas grāmatvedības birojs, SIA

Lokomotīves 26, Rīga, LV-1057
Grāmatvedības pakalpojumi

Rīgas Evaņģēlija baptistu draudze

Salaspils 14, Rīga, LV-1057
Reliģija: baznīcas, draudzes

Rīgas ota, SIA

Salaspils 6 k.1-58, Rīga LV-1057
Apdares darbi