Rīga, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Vilevi, SIA, darba drošības Kurzemes filiāle

Šķērsu 6, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Maksas juridiskās konsultācijas darba likumdošanā darba devējiem un darba ņēmējiem. Darba aizsardzības sistēmas sakārtošana, uzturēšana. Darba vides riska, (risku) novērtēšana, mērījumi. Darba drošība Kuldīgā, Ventspilī, Liepājā, Talsos, Pāvilostā, Aizputē, Grobiņā. Darba aizsardzība Kuldīgā, Ventspilī, Liepājā, Talsos, Pāvilostā,

Elmark, SIA, Elektromotoru remonts

Austuves 3, Rīga LV-1063
Elektrodzinēji, Elektrodzinēju, elektromotoru, ģeneratoru, transformatoru remonts, labošana, apmaiņas fonds, Apkalpošanu veicam visā Latvijā, Sūkņu elektromotoru remonts, liftu elektromotoru, elektrodzinēju remonts, Augstceltņu (celtņu) elektrodzinēju, elektromotoru remonts, Transformatoru un spoļu remonts, spoļu ielikšana,

Mobilvet, SIA, veterinārārsts, mājas vizītes

Dīķa 4, Rīga LV-1004
Rīga , Purvciems, Vidzemes priekšp. Rīga , Pļavnieki, Latgales priekšp., Rīga , Āgenskalna priedes, Pārdaugava, Kurzemes rajons Rīga , Āgenskalns, Pārdaugava, Kurzemes rajons Rīga
ZL.LV iesaka

GUNMARKET EU, SIA, Mednieku un makšķernieku veikals Rīgā

Latgales 243, Rīga, LV-1019
Mednieku piederumi, mednieku aksesuāri, makšķernieku piederumi, makšķernieku aksesuāri. Optiskās ierīces, Kronšteini. Lāzeri, kolimatori un gaismas šķiedras graudi. Optiskie tēmekļi. Ieroči, ieroču tirdzniecība, bises, Termo kameras. Nakts redzamības optika. Binokļi un tālmēri. Optiku (optikas) stiprinājumi. Naži un asināmie. Mednieku
ZL.LV iesaka

LAT.B.G.I. SIA

Duntes 17A - 5.st., Rīga, LV-1005
BGI, LAT BGI, LAT B G I, LATBGI, kruings, kruings Latvijā, crewing in Latvia, Latvija, крyинг, крюинг, Крюинг в Латвии, BGI Riga, Baltic Group international, Jūrnieku darbā iekārtošana, Kuģu personāla komplektēšana, Kuģu apkalpes, komandas formēšana, Jūras personāls, Maritime recruitment, Kuģu personāls, Marine personnel.

Mazais Dakters, mājdzīvnieku veterinārā aprūpe mājas apstākļos

Eksporta 5, Rīga, LV-1010
Vetārsta mājas vizītes, veterinārā aprūpe mājās, izbraukuma vakcinācija, diagnostika, attālinātas video konsultācijas, dokumentu noformēšana, mikročipēšana, dzīvnieku eitanāzija, uztura konsultācijas mājdzīvniekiem.

METĀLA DURVIS Baltijas durvis, SIA

Drošas un skaistas durvis 💯
Augusta Deglava 45, Rīga LV-1035
Finierētas, frēzētas, laminētas, stiklotas, pVC. Dakstiņi, lapenes, jumtiņi, grili. Pirts krāsnis, Bullerjan apkures krāsns. Laistīšana sistēmas. Jumtiņi. Seifi. Internetveikals, internetveikali. Siltumnīcas, siltumnīca, pulverkrāsošana. Privātmāju, Māju ieejas durvis. Durvju ražošana. Ugunsdrošas durvis. Durvju remonts, labošana.

Homestory, SIA

Brīvības 148A-2, Rīga LV-1012
Aizkaru šūšana, aizkaru dizains, dizainera pakalpojumi, logu nomērīšana, aizkaru vizualizācija, aizkaru uzstādīšana, žalūziju izgatavošana, rullo žalūzijas, romiešu žalūzijas, metāla žalūzijas, aizkaru audumu, dienas aizkari, nakts aizkari, mājas tekstils, gultas pārsegs, samta aizkari, lina aizkari, aizkari mājai, aizkari birojam,

Ikaross, veterinārā klīnika

Lilijas 28, Rīga, LV-1055
Pakalpojumi:: ✓ Vispārējā dzīvnieku veselības pārbaude; ✓ Vakcinācija, mikročipošana, mājdzīvnieku reģistrācija Lauksaimniecības datu centrā (LDC); ✓ Higiēnas procedūras dzīvniekiem – cirpšana, nagu griešana, peri-anālo dziedzeru tīrīšana, zobu tīrīšana, raušana; ✓ Mājas vizītes Rīgā, Rīgas rajonā; ✓ Pilna klīniskā izmeklēšana, terapijas nozīmēšana un veikšana; IDEXX asins laboratorija (asins izmeklēšana uz vietas), ķirurģiskās operācijas, ortopēdijas operācijas; ✓ klīnika aprīkota ar augstas klases aparatūru FILLIPS 15, USG, rentgens, inhalācijas aparāts, monitors ar elpošanas, sirds un spieduma kontroli, skābekļa aparāts; ✓ Eksotisko dzīvnieku izmeklēšana, konsultācija, terapeitiskās un ķirurģiskās manipulācijas; ✓ aktīva sadarbība ar LABOKLIN, ARTUVETRIN, BIOR laboratorijām ✓ konsultācija ar vadošiem speciālistiem Austrijā, Vācijā, Nīderlandē, Krievijā ✓ Dienas stacionārs – pastiprinātai dzīvnieku novērošanai, terapijas koriģēšanai, ilgstošu šķīduma terapijas veikšanai.

AV & K, SIA

Uzvaras prospekts 23, Baloži, Ķekavas nov. LV-2128
Apraksts: Autoevakuatora pakalpojumi Rīgā, Rīgas rajonā un visā Latvijā. Ķekava, Rīga, Vidzeme, Latvija, Rīgas rajons, Kurzeme, Zemgale, Latgale.

Baltās pūces, IK

Baltā 1B - 403, Rīga, LV-1055
Apraksts:

13 gadus psihologa pieredze, esmu sertificēta klīniskā un veselības psiholoģe, sertificēta smilšu spēles terapijas metode lietotāja, sertificēta konsultēšanas psiholoģe un sertificēta skolu un izglītības psiholoģe, strādāju ar bērniem no 3 gadu vecuma, sniedzu konsultācijas pusaudžiem un jauniešiem. Sniedzu atbalsta konsultācijas bērnu vecākiem. Konsultēju pieaugušos dažādos jautājumos – emociju regulēšana, atbrīvošanās no trauksmes, bailēm, dusmām, aizvainojuma, vainas apziņas, attiecību grūtības, krīzes situācijas, depresija, izdegšana, pārciestā vardarbība, atbrīvošanās no bērnībā pārciestām traumām,  pašvērtējuma pacelšana, sevis meklējumos, sevis iepazīšanā, savu resursu apzināšanās, savu talantu un spēju iepazīšana, savas lomas apzināšanās, dzīves jēgas atrašana, sevis iemīlēšana un daudzos citos jautājumos, kas pašam klientam ir svarīgi. Konsultēju klātienē un arī attālināti. Strādāju latviešu un krievu valodā.

Ar ģimenes ārsta norīkojumu ir iespējams saņemt 10 Valsts apmaksātas konsultācijas pie klīniskā psihologa.

Straupes akmeņkaļu darbnīca

"Dimantas", Straupe, Straupes pagasts, Cēsu nov., LV-4152
Par akmeņkali:

Strādāju pārsvarā ar Latvijas laukakmeni, izgatavoju pieminekļus, oriģinālus darbus no plēstā laukakmens - strūklakas, stabus, pakāpienus, palodzes, mūrīšus, pamatakmeņus, apmales, skulptūriņas, sporta balvas, soliņus. Strādāju arī ar zviedru melno granītu un somu pelēko un brūno granītu - gatavoju pieminekļus no zāģētām un pulētām plāksnēm, veidoju zīmējumus uz akmens - ainavas, portretus. Pēc vajadzības uzstādu pieminekļus kapos visā Latvijas teritorijā, kā arī sniedzu padomu, kā to paveikt pašu spēkiem.

KeraMets, SIA, Auto katalizatoru un vadu uzpircējs

Braslas 20, Rīga LV-1084
“Keramets” iepērk: ✓ nolietotas elektrotehnikas vadus, ✓ nolietotas datortehnikas vadus, ✓ vieglo automašīnu elektroinstalācijas vadus, ✓ smago automašīnu, traktoru un lauksaimniecības tehnikas, ✓ elektroinstalācijas vadus, ✓ būvju nojaukšanas procesā, būvgružu pārstrādes un šķirošanas procesā radušos vadus, ✓ sadzīves atkritumu šķirošanas procesā radušos vadus.

Pro Wood, SIA

Krustpils 145, Rīga, LV-1057
Kompānijas produkti::

Zāģmateriāli: Koka brusas Сeltniecības dēļi C24 celtniecības dēļi Ēvēleti dēļi Neapzāģēti dēļi Koka mieti

Apdares dēļi: Apdares dēļi iekšejai apdarei Apdares dēļi arējai apdarei Terases dēļi Grīdas dēļi Žogu dēļi Pirts dēļi

Celtniecības materiāli: OSB plāksnes Minerālvate Hidroizolācijas plēve

Apkure: Kokskaidu briķetes RUF Kokskaidu granulas 6mm un 8mm Kurināmā šķelda un kokskaidas

ZL.LV iesaka

Vīnogu stādaudzētava Skāduļi

"Skāduļi", Siguldas pagasts, Siguldas nov., LV-2150
Apraksts:

Z/S "Skāduļi": augstvērtīgi, ražīgi un izturīgi Siguldā audzēti vīnogu stādi. Vīnogu stādi, vīnogu stādu audzēšana. Konsultācijas vīnogu stādu audzēšanā. Aktinīdiju stādi, konsultācijas aktinīdiju stādu audzēšanā. Vīnogu dārza izveides procesā, pareizi izvēloties stādus, Jūs balvā iegūsiet aromātiskas ogas. Kvalitatīvi stādi kļūs par veiksmes avotu šajā lietā un dos iespēju izaudzēt savas neatkārtojamās un garšīgās vīnogas. "Skāduļu" saimniecībā ar stādu audzēšanu nodarbojas īsti profesionāļi ar ievērojamu pieredzi.

KASS Riga, Autoserviss Čiekurkalnā

Uzticams serviss Tavam auto
Gaujas 20, Rīga LV-1026
Apraksts: Kvalitatīvi autoservisa pakalpojumi Tavam auto. Atbildīga pieeja – saprātīgas izmaksas!

Aleksejevas I. zobārstniecības prakse

Brīvības 162-5, Rīga LV-1012
Zobārsts, zobārstniecība, zobārsts Rīgā, stomatologs, stomatoloģija, stomatologs Rīgā, zobu higiēna, higiēnists, higiēnists Rīgā, zobu protezēšana, zobu protēzes, protezēšana, izņemamās protēzes, zobu kroņi, kroņi, zobu tilti, tilti, loki, zobu restaurācija, zobu rentgens, zoba rentgens, zobārsts Inese Aleksejeva, zobārsts Aleksejeva,
ZL.LV iesaka

ieramejam.lv, Ierāmēšanas studija Ladars

Visvalža 1, Rīga, LV-1050
Par uzņēmumu:

SIA "Ladars" jau vairāk nekā 15 gadus atrodas Latvijas vadošo uzņēmumu vidū un piedāvā jums savus pakalpojumus.​ Vai jūs zināt, kas ir bagets un paspartu? Ar šiem skaistājiem vārdiem sauc aksesuārus, ar kuru palīdzību var pasakaini noformēt gleznas un posterus, spoguļus un fotobildes, dokumentus un arhitektu projektus. Visa veida ierāmēšanas darbus jebkurai gaumei jums piedāvā ierāmēšanas studija "Ladars". Noformētas gleznas, gleznu reprodukcijas, kā arī posteri padara jūsu biroju un dzīvokli vēl skaistāku. Jūs varat paši izvēlēties stilu atbilstoši jau noformētam interjeram. Mūsu studijas meistari profesionāli palīdz ar bageta un paspartu izvēli. Šeit jūsu izvēlēta bilde ātri, kvalitatīvi un jautri pārvērsīsies par gleznu. Fotogrāfijas, bērnu zīmējumi, izšuves, gobilēni saņems jaunu dzīvi oriģinālā noformējumā un uz ilgu laiku kļūst par prieku. Jūs varat būt pārliecināti par individuālo pieeju jūsu pasūtījumam.

Logi-durvis-vārti, SIA, Rīgas birojs

Brīvības gatve 271, Rīga, LV-1006
Ārējās rullo aizsargžalūzijas: Aizsargžalūzijas pārsvarā tiek izgatavotas no alumīnija profila ar poliuretāna pildījumu. Tās palīdz pasargāt māju vai biroju no ielaušanās mēģinājumiem, turklāt tās izskatās krietni pievilcīgāk par metinātām metāla restēm un tamlīdzīgiem aizsardzības līdzekļiem. Vienlaikus ruļļu žalūzijas nodrošina salīdzinoši labu siltumizolāciju ziemā (aizvērtas žalūzijas samazina siltuma zudumus par 4–6%) un pasargā telpas no saules vasarā. Šādas žalūzijas iespējams uzstādīt ne tikai logiem, bet arī vitrīnām, durvīm, garāžu vārtiem vai nojumēm, kā arī sadalīt telpas.

Agris Sniedziņš, pasažieru pārvadājumi

Pils 67, Ventspils LV-3601
Apraksts: Mikroautobusu, autobusu noma, pasažieru pārvadājumi, ekskursijas.