Rīga, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

RemLAT, Jumta remonts, renovācija, ieklāšana, nomaiņa

Turpinām strādāt klātienē!
Krasta 86 - 901, Rīga, LV-1019
Salaspils, Dārziņi, Saulkrasti, Zvejniekciems, Lilaste, Skulte, Sigulda, Ķekavas pagasti, Jūrmala, Olaine, Rīga , Salaspils, Dārziņi Saulkrasti, Zvejniekciems, Lilaste, Skulte,Sigulda, Ķekavas pagasti, Jūrmala, Olaine, Rīga

HANSA FLEX HIDRAULIKA, SIA, Rīgas 2. nodaļa

Daugavgrīvas 93, Rīga, LV-1007
Hidraulika, Hidrauliskās ierīces, Hidraulikas iekārtas, Hidraulikas piederumi, Hidropiederumi, Hidraulikas serviss, Hidroserviss, Pneimatika Hidrauliskās sistēmas, Hidrosistēmas Hidraulisko sistēmu remonts, Hidrosistēmu remonts, Hidraulisko sistēmu projektēšana, Hidrosistēmu projektēšana, Hidraulisko sistēmu apkope,

HANSA FLEX HIDRAULIKA, SIA, Rīgas 3. nodaļa

Granīta 3A, Rīga, LV-1057
Hidraulika, Hidrauliskās ierīces, Hidraulikas iekārtas, Hidraulikas piederumi, Hidropiederumi, Hidraulikas serviss, Hidroserviss, Pneimatika Hidrauliskās sistēmas, Hidrosistēmas Hidraulisko sistēmu remonts, Hidrosistēmu remonts, Hidraulisko sistēmu projektēšana, Hidrosistēmu projektēšana Hidraulisko sistēmu apkope,

Rītausma, SIA

"Saules", Sala, Salas pagasts, Jēkabpils nov., LV-5230
Gurķi, tomāti, salāti podiņos, siltumnīcas, dārzeņi. Vairumtirdzniecība. Dārzeņu tirdzniecība Jēkabpilī, dārzeņu vairumtirdzniecība Jēkabpilī, dārzeņu mazumtirdzniecība Jēkabpilī, gurķu tirdzniecība, realizācija Jēkabpilī, tomātu tirdzniecība, realizācija Jēkabpilī, salātu tirdzniecība, realizācija Jēkabpilī, svaigu gurķu

AZK, SIA

Brīvības 96, Rīga, LV-1001
ISO 9001, ISO/IEC 17025, ISO 50001, minimālās higiēnas prasības, personāla apmācības Rīga , semināri, Rīga , pārtikas produktu kvalitātes vadības sistēmas Rīga , Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumiem

Milli Pro, Ziedu bāze

Biķernieku 1, Rīga LV-1039
Grieztie ziedi, pušķi, telpaugi, līgavas pušķis, ziedu rotas, zaļumi, dārza augi, kāzu pušķi, puķes, skatuves dekori, rozes, puķu pasts, puķu piegāde adresātam, piespraudes, dekori, kompozīcijas, skatlogu, telpu noformēšana, piegāde. Grozi, telpu dekorēšana, galdu, grīdu, grīdas, kompozīcijas, mašīnu pušķošana, kāzu auto rotājumi,

ZZ Legal, SIA

Citadeles 2, Rīga, LV-1010
Juridiskie pakalpojumi, juridiskās konsultācijas, jurists, juridiskie pakalpojumi Rīgas centrā, Rīgā, Latvijā, Jurists Rīgas centrā, Juridiskie pakalpojumi un Konsultācijas juridiskām un fiziskām personām, Juristi, juridiskie pakalpojumi un konsultācijas, līgumi, līgumu slēgšana, dokumentu izskatīšana, uzņēmuma dibināšana,

Māra autoevakuators Lielvārdē

Uzvaras 7C, Lielvārde, Ogres nov., LV-5070
Apraksts:

Autoevakuators Lielvārdē, tel. 29720416. Celtspēja līdz 2.5t. Spēcīga vinča, velk no grāvjiem, gravām. Samaksa skaidrā naudā vai ar pārskaitījumu, izrakstu rēķinu. Cena pēc vienošanās - atkarīga no braucamā attāluma, diennakts laika un evakuācijas sarežģītības.00-24h/ katru dienu. Auto evakuācija no jebkuras vietas Latvijā. Piestartēšana ar Boster palaidēju.

MNP, SIA

Valmieras 3-3, Rīga LV-1009
Pakalpojumi: ✓ Fiziskās personas maksātnespējas process ✓ Juridiskās personas maksātnespējas process ✓ Tiesiskās aizsardzības process ✓ Parādu piedziņas/atgūšanas jautājumi ✓ Jurists pirmo konsultāciju sniedz bez maksas. Juridiskais birojs:

SIA "MNP" juristu komanda jau vairāk kā 10 gadus sniedz juridisko palīdzībuvisa veida jautājumos, kas saistīti ar fiziskās un juridiskās personas maksātnespējas procesiem.

Ivory Rentals, SIA

Ziepniekkalna 13, Rīga LV-1004
Izvēlies auto mūsu mājaslapā:

Izvēlieties jebkuru automašīnu no pieejamo auto saraksta vai zvaniet mums, lai vienotos par jums piemērotāko automašīnu. Sagatavojiet informāciju auto nomas līgumam - Vārds, Uzvārds, personas kods, deklarētā adrese un e-pasts. Norādiet datumus, kad jums nepieciešama automašīna, izvēlieties, kā vēlaties saņemt automašīnu - mūsu atrašanās vietā vai piegādi uz noteiktu adresi. Mēs sagatavosim jums līgumu, rēķinu un automašīnu. Pēc apmaksas, rezervācija tiks veikta. Saņemot automašīnu, jums jāuzrāda vadītāja apliecība un ID karte/Pase.

Corvin Real Estate, SIA

Lāčplēša 14-401, Rīga LV-1011
Par uzņēmumu:

SIA "Corvin Real Estate" ir stabila, uz profesionālu pilnveidi un attīstību vērsta nekustamo īpašumu kompānija. Uzņēmuma 2 galvenie virzieni ir nekustamā īpašuma pārvaldīšana un investīcijas nekustamajā īpašumā. Corvin Real Estate veiksmīgas darbības virzītājspēks ir tās komanda – darbinieki ir ar 10-20 gadu pieredzi, kuri ir vērsti uz augstu klientu apkalpošanas kultūru, meklējot klientam izdevīgākā piedāvājuma vai risinājuma rašanu. Sadarbojoties ar mūsu uznēmumu, klients saņems komforta un pārliecības sajūtu.

Stamars Iekšdurvju-ārdurvju tirdzniecības noliktava

Pakalniešu 7, Rīga, LV-1024
✓ Polipropilēna durvis ✓ Krāsotas durvis ✓ Ekofinierētas durvis ✓ PVC durvis

 

Apraksts:

Uzņēmums vairāk nekā desmit gadus Latvijas tirgū piedāvā tirdzniecībā iekšdurvis un ārdurvis plašā sortimentā un dažādās cenu kategorijās. Durvis plašā izvēlē iespējams gan iegādāties uzreiz, gan pasūtīt. Salons pārdod iekšdurvis, ieejas durvis, otrās ieejas durvis. Noliktavā pieejamas vairāk nekā 50 durvju modeļu kombinācijas, kuras iespējams nopirkt uzreiz vai pasūtīt piegādi/uzstādīšanu. Salonā apskatāmi vairāk nekā 100 durvju modeļi, un katalogos apskatāmi pāri 200 modeļu kombinācijām.

Torņkalna veterinārā klīnika un aptieka, Veosa, SIA

Vienības gatve 66, Rīga LV-1004
Apraksts:

"Torņkalna Veterinārā klīnika un aptieka" Vienības gatvē 66, Rīgā, Torņakalnā kopš 2002. gada piedāvā izcilu dzīvnieku ārstēšanu un aprūpi un citus veterināros pakalpojumus. Mūsu Veterinārā klīnika Pārdaugavā piedāvā vispārējo profilaktisko, terapeitisko un plānveida ķirurģisko palīdzību mājdzīvniekiem.  

Mūsu mērķtiecīgā un gādīgā veterinārārstu komanda ir ar plašu pieredzes un zināšanu klāstu veterinārijā. Gaidīsim Jūs un Jūsu mājdzīvnieku mūsu ģimenē.

ZL.LV iesaka

MANAKABATA.LV

Dzirnavu 87, Rīga, LV-1011
Grāmatvedības pakalpojumi: Grāmatvedības pakalpojumi uzņēmumam: pilna cikla grāmatvedība, atskaites VID, PVN deklarācija, darba algas aprēķins, personāla lietvedība, gada pārskats un citi finanšu un nodokļu uzskaites darbi. vairāk

Stamars kamīni-kamīnkrāsnis tirdzniecības noliktava

Pakalniešu 7, Rīga, LV-1024
✓ Kamīnkrāsnis bez pieslēguma ✓ Kamīnkrāsnis ar pieslēgumu ✓ Krāsnis ar plīts virsmu ✓ Čuguna krāsnis ✓ Dūmvadi Apraksts:

SIA "STAMARS" tirdzniecībā ir SKLADOVA TEHNIKA kamīnkrāsnis, no tradicionāliem klasiskiem modeļiem līdz mūsdienīgam izpildījumam, EVERGREEN nelielas čuguna krāsniņas, FERLUX kamīnu kurtuves un kamīnu apdare, kā arī dūmvadi.

Noraga_s, SIA, ziedu salons Jūrmalā

Turpinām strādāt klātienē!
Dubultu prospekts 18, Jūrmala LV-2015
Piedāvājumā:: ✓ Ziedu tirdzniecība ✓ Ziedu pušķi un kompozīcijas ✓ Kāzu un pasākumu dekorēšana ✓ Suvenīri un dāvanas ✓ Telpaugi un stādi ✓ Bēru izstrādājumi ✓ Baloni Par mums:

Mājīgs ziedu namiņš Jūrmalā, Dubultos, kas savus klientus priecē jau vairāk kā 20 gadus. Visu gadu plašs ziedu piedāvājums. No pavasara līdz rudens beigām arī daudzpusīgs stādu piedāvājums. Vienmēr atsaucīgas un profesionālas floristes. Pēc pasūtījuma izgatavojam ziedu pušķus, kompozīcijas, veidojam bēru izstrādājumus, dekorējam kāzas un citus svētkus, apkalpojam uzņēmumus un birojus. Piedāvājumā balonu dekorācijas un hēlija baloni. Veicam piegādes Jūrmalā, Rīgā, Pierīgā, kā arī pēc pieprasījuma - pa visu Latviju. Esam atvērti īstenot visdažādākās jūsu radošās ieceres, jo šis nav darbs, bet mīlestība pret to, ko darām!

Milli Pro, veikals

Brīvības 188 k-2, Rīga, LV-1012
Apraksts: Mūsu ziedu bāzēs ir milzīga svaigo ziedu izvēle katram dzīves gadījumam. Pie mums vienmēr ir jauka atmosfēra un draudzīgi floristi - pārdevēji, kā arī zemas cenas. Katra pie mums iegādātā ziedu kompozīcija būs oriģināla un darināta ar mīlestību. Kā arī mūsu floristi izgatavos kompozīciju, palīdzēs noformēt izbraukuma ceremoniju, ņemot vērā visas jūsu vēlmes. Mēs visi mīlam ziedus, tie padara mūsu dzīvi skaistāku!

Jūrmalas riepu centrs, SIA, riepu serviss Jūrmalā

Raiņa 31, Jūrmala LV-2011
Plašs riepu serviss ar trīs pacēlāju vietām un ļoti plašu riepu piedāvājumu:

Mūsu servisā strādā zinoši, laipni meistari, kuri vienmēr cenšas rast klientam labāko riepu piedāvājumu. Šobrīd "Jūrmalas Riepu centrs" ir vadošais riepu tirgotājs Jūrmalā. Mūsu firmas mājas lapā www.riepucentrs.lv ir izveidots internetveikals, tādēļ mūsu popularitāte ir sasniegusi arī citas pilsētas Latvijā.