Rīga, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Multilines, SIA, Autobusu, mikroautobusu noma Latvijā

Madonas 10A, Rīga, LV-1084
Par uzņēmumu:

SIA "MultiLines" ir augstas klases tūrisma autobusu nomas uzņēmums Rīgā, kas pārvadā pasažierus Latvijā, Lietuvā, Igaunijā, Eiropā, Krievijā, NVS. Mikroautobusu un autobusu noma ar vadītāju. Transfērs no / uz Lidostu Rīga RIX. Auto transporta noma. Pasažieru, darbinieku, skolēnu, tūristu, kāzu viesu, korporatīvo pasākumu organizatoru pārvadājumi.

Pasta un kurjeru serviss, SIA, starptautiskie ekspress pasūtījumi

Akadēmijas laukums 1-141, Rīga LV-1050
Mūsu darbības pamatveidi: ✓ Dokumentu starptautiskā kurjeru piegāde Latvijā un Baltijas valstīs 1-2 dienu laikā; ✓ Dokumentu starptautiskā kurjeru piegāde uz Krieviju, Turkmenistānu, Ukrainu, Baltkrieviju, NVS un ES valstīm; ✓ Periodisku izdevumu un grāmatu starptautiskā piegāde ES un NVS valstīs; ✓ Ierakstītas korespondences piegādes pakalpojumi tieši rokās advokātu un juridiskajiem birojiem Rīgā un Rīgas rajonā; ✓ Interneta veikalu preču piegādes pakalpojumi ar pēcapmaksu Latvijā un Lietuvā.
ZL.LV iesaka

Concept trade in Latvia, SIA

Senču 4, Rīga, LV-1012
Apraksts:

Kases aparātu tirdzniecība, remonts. Uzstādīšana, apkalpošana, apmācība Rīgā un visā Latvijā.

ZL.LV iesaka

Rammus, SIA

Krišjāņa Barona 10, Rīga, LV-1050
Apraksts:

Apavu ateljē „ELEGANTS” ir dibināts 1968. gadā. Lai realizētu ideju par modernu un kvalitatīvu apavu izgatavošanu, tika sapulcēti labākie Rīgas apavu meistari - kurpnieki, virsu šuvēji, piegriezēji, modelētāji. Uzņēmums tika dibināts 1968. gada  marta mēnesī uz apvienības „Rīgas apavi” pamata. Tā sākās „ELEGANTA” ēra, kura turpinās arī šodien. 

ZL.LV iesaka

Bērnu preču veikals MIMIKID

Turpinām strādāt klātienē!
Blaumaņa 5, Rīga, LV-1011
Apraksts:

Bērnu preces no vispopulārākajiem ražotājiem internetveikalā Mimikid! Kvalitatīvas un modernas bērnu preces. Viss nepieciešamais Jūsu mazulim!

Agrotrac, SIA

Turpinām strādāt klātienē un attālināti!
Valdlauči, Izstāžu 11, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-1076
Priekšrocības: Papildus vadošās lauksaimniecības tehnikas sortimentam jums ir pieejami uzticami un zinoši tehnikas eksperti, kas ieteiks jūsu saimniecībai visatbilstošāko aprīkojumu, sniegs jums konsultācijas par tehnikas apkopi un rezerves daļām un parūpēsies, lai jūsu saimniecība strādātu maksimāli produktīvi un ar optimālu investīciju atdevi.

PADARAM, SIA

"Vecleči", Līgatnes pagasts, Cēsu nov., LV-4108
Par uzņēmumu:

Mēs lepojamies, ka spējam nodrošināt augstas kvalitātes celtniecības un ēku restaurāciju risinājumus plašam klientu lokam. Piedāvājam pilnu servisa klāstu - sākot no privātmāju restaurācijas līdz pat santehnikas darbiem. Mūsu profesionāļu komanda izmanto tikai augstākās kvalitātes materiālus, pielāgojoties uzstādītajam mērķim. Mēs strādājam Jūsu labā!

BCC, SIA, Paklāju paradīze

Dārzciema 60, Rīga LV-1073
Apraksts:

Mūsu paklāju interneta veikals piedāvā visdažādākos paklāju izmērus, visneparastākās paklāju faktūras, viskrāsainākos paklāju modeļus. Pie mums Jūs atradīsiet gan mazus, gan lielus, gan pūkainus, gan gludus paklājus, ar gariem un īsiem sariem, klasiskā un mūsdienīgā izpildījumā. Taisnstūra, apaļus vai ovālus - jebkādus. Mēs noteikti esam tendēti uz attīstību un mūsu mērķis ir piedāvāt tiešām labas kvalitātes lietas par saprātīgu cenu. Izvēle ir Jūsu rokās, mēs parūpēsimies par visu pārējo. Mājas lapas ērtais interfeiss un draudzīgais personāls vienmēr palīdzēs Jums orientēties šajā daudzveidībā.

JGM, SIA

Leona Paegles 2D - 52, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Apraksts: Nodarbojamies ar celtniecības un remontdarbiem, jau 20 gadus veicam ēku tehnisko apsekošanu, būvuzraudzību, apdares darbus, siltināšanas un jumiķa darbus.

ZL.LV iesaka

ANK Alliance, SIA

Krišjāņa Barona 130 k-9, Rīga, LV-1012
Apraksts: Uzņēmums nodarbojas ar benzīna un dīzeļa dzinēju remontu - vieglajiem auto, komerctransportam, kravas transportam un lauksaimniecības tehnikai. Dzinēja lokālais un kapitālais remonts. Dzinēja bloka kloķvārpstas sēdvietu remonts, gilzēšana, honēšana, slīpēšana, kloķvārpstas remonts, dzinēja galvas remonts. Dzinēja galvas sprauslu vietu remonts, vadīklu nomaiņa, vārstu noslīpēšana. Garantija uz paveiktajiem darbiem. Remontējam : Audi, BMW, Chrysler, Citroen, Daf, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Iveco, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes-Benz, Man, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Saab, Seat, Skoda, Subaru, Toyota, Volkswagen, Volvo, Scania, Bobcat, Caterpillar, JCB, Isuzu, Komatsu, Liebherr, Neoplan, Daewoo markas dzinējus.

SANDERS, Prezentreklāmas aģentūra, SIA

Oriģināla prezentreklāma un aktuāli piedāvājumi!
Braslas 29A - 2, Rīga, LV-1084
Apraksts:

Individuāli izstrādātas biznesa dāvanas, reklāmas suvenīri. 24 gadu pieredze prezentreklāmā, profesionāla un aizrautīga komanda.

ZL.LV iesaka

Vincent RA, SIA

Tallinas 9 - 20, Zvejniekciems, Saulkrastu pagasts, Saulkrastu nov., LV-2161
Kompānija "Vincentra" piedāvā šādus pakalpojumus:: ✓ LOGU uzmērīšanu, konsultēšanu (bez maksas) ✓ LOGU piegādi ✓ LOGU demontāžas un montāžas darbus ✓ LOGU iekšējo un ārējo palodžu montāžu ✓ LOGU apdares darbus ✓ būvgružu izvešanu ✓ lodžiju iestiklošanu

Montage Service, IK

Anniņmuižas bulvāris 52-4, Rīga LV-1069
Apraksts: No 2009. gada mūsu uzņēmums piedāvā visa veida santehnikas pakalpojumu sniegšanu gan fiziskām, gan juridiskām personām. Mēs apkalpojam Rīgas, tās apkārtnes un tuvāko pilsētu gan dzīvojamās telpas (dzīvokļus, privātmājas), gan birojus un ražošanas telpas. Īsos termiņos, profesionāli un kvalitatīvi, mēs palīdzēsim risināt jebkuras problēmas, kas saistītas ar santehnikas uzstādīšanu, remontu vai nomaiņu. Pakalpojumu spektrā, kuru piedāvā mūsu firma, ietilpst sekojošas pozīcijas – ūdensapgāde, kanalizācija, apkure, santehnikas darbi, filtru uzstādīšana, remonta un piegādes darbi.

Propus, SIA

Varšavas 48, Daugavpils, LV-5404
Piedāvājam:: ✓ darba apģērbu ✓ darba cimdus ✓ darba apavus ✓ preces dzirdes aizsardzībai ✓ preces elpošanas aizsardzībai ✓ preces galvas aizsardzībai ✓ acu un sejas aizsarglīdzekļus u.c. Par uzņēmumu: SIA PROPUS ir dibināts 2009.gadā un veiksmīgi attīsta savu darbību visā Latvijas teritorijā. Uzņēmums nodarbojas gan mazumtirdzniecības, gan vairumtirdzniecības jomā, piedāvājot saviem klientiem modernu un kvalitatīvu produktu klāstu no pasaulē plaši pazīstamiem darba aizsardzības līdzekļu ražotājiem. Plašais preču klāsts, ko piedāvā uzņēmums SIA PROPUS, ļaus Jums izdarīt izvēli atbilstoši Jūsu vajadzībām un finansiālām spējām. Preču piegāde tiek organizēta sadarbībā ar kurjerpastu, kas ļauj veikt piegādes ātri un uz jebkuru klienta norādīto vietu.

Vecpilsētas drukātava, SIA

Mazā Muzeja 1, Rīga LV-1050
Apraksts: Ātra un kvalitatīva druka no idejas līdz gatavam darbam.

Junikons (Unicone), SIA

Zvirbuļu 2 - 2, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts:

SIA “Rīgas pilsētas zinātniski-pētnieciskais ģeotehniskais centrs JUNIKONS (UNICONE)” ir ģeotehniskā laboratorija, kas ir dibināta 1991.gadā un veic grunts fizikālo, mehānisko īpašību noteikšanu, minerālmateriālu testēšanu, asfaltbetona masījumu testēšanu, asfalta urbumu testēšanu kā arī veic plātnes spiedes testus, smalko daļiņu novērtēšanu (metilēnzilā tests) un kalcija (CaCo3) noteikšanu pēc daudzām testēšanas metodēm. Laboratorijas darbība ir akreditēta Latvijas nacionālajā akreditācijas sistēmā ar akreditācijas numuru LATAK-T-185-19-2000. LATAK mājas lapa http://www.latak.lv). Laboratorija ir aprīkota ar  mūsdienīgām testēšanas iekārtām, paraugu testēšanu veic augsti profesionāli speciālisti ar vairāk nekā 30 gadu darba pieredzi. Laboratorija veic kā individuālo pasūtījumu izpildi, tā arī uz sadarbības līgumu pamata. 

 

Voldemārs, SIA, Biroju telpu noma

Skaistkalnes 3, Rīga, LV-1004
Apraksts:

SIA "Voldemārs" ir dibināta 1992. gadā Rīgā, Latvijā. Uzņēmuma 25 gadu pastāvēšanas vēsturē esam kļuvuši un attīstījušies par inovatīvu, uzticamu, visus partnerības sadarbības posmus augstā kvalitātē nodrošinošu uzņēmumu ar pieredzējušu profesionāļu komandu. Uzņēmums darbojas šādās sfērās: pārtikas un rūpniecības preču vairumtirdzniecība, pārtikas preču imports un eksports, graudu pārstrāde, distribūcija, biroju noma, noliktavu noma, konferenču telpu noma, loģistikas un ekspedīcijas pakalpojumi.

Valdo konferenču centrs

Bauskas 58A, Rīga, LV-1004
Apraksts:

SIA "Valdo" piedāvā plašu konferenču telpu nomu A klases VALDO biroju centrā Rīgā, Bauskas ielā 58a. Biznesa centrā ir pieejamas divas aprīkotas konferenču zāles. Abas zāles ir izvietotas ēkas 2. stāvā. Telpu logi visas sienas garumā nodrošina izcilu dabisko apgaismojumu, kas padarīs patīkamu un mājīgu Jūsu viesu uzturēšanos konferences vai semināra laikā. Mazā zāle ir piemērota līdz 20 cilvēku lielu grupu apmācībām, sapulcēm un prezentācijām. Lielajā zālē ir patiesi ērti organizēt lielus seminārus un prezentācijas, kā arī vērienīgas degustācijas un banketus līdz 100 cilvēku lielām grupām. Zālei ir atsevišķa garderobes telpa, virtuve un zona kafijas pauzēm. Atbilstoši klientu vēlmēm pieejams 4 veidu krēslu un galdu izkārtojums.

Gamma Fittings, SIA, mēbeļu furnitūra

Duntes 11, Rīga, LV-1013
Preces:: ✓ Plauktu stiprinājumi/ turētāji ✓ Skrūves un savilcēji ✓ Virtuves furnitūra ✓ Vadotnes ✓ Viras ✓ Pacelšanas mehānismi ✓ Rokturi ✓ Galda piederumu ieliktņi ✓ Uzkares sistēmas ✓ Skapjiem un garderobēm ✓ Bīdāmās sistēmas ✓ Birojam ✓ Kājas un riteņi ✓ LED apgaismojums
ZL.LV iesaka

NOTE, SIA, Kemperu remonts un aprīkojums

Penkules 37, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts:

SIA NOTE jau vairāk nekā 20 gadus nodrošina savus klientus ar augstvērtīgu servisu kemperu jomā. Mēs lepojamies ar to, ka zinām, kas ir kemperis no tā pašiem pamatiem. Tāpēc spējam sniegt saviem klientiem pilnu pakalpojumu klāstu - kemperu nomu vai iegādi, kempera apkopi un remontu. Mēs uzstādam, veicam apkopi un remontējam: antenas, elektroinstalācijas, ledusskapjus, gaisa kondicionierus, ūdens sildītājus, pneimatisko piekari, gaisa spilvenus, bremžu sistēmu, riepas, stiprinājumus, ventilācijas un santehnikas aprīkojumu. Kā arī veicam kemperu remontu pēc negadījumiem un sadarbojamies ar apdrošināšanas kompānijām.