Rīga, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80
ZL.LV iesaka

Ilodent, SIA

Grēcinieku 26 - 1.st., Rīga, LV-1050
Zobārsts, zobārsti, zobu ārstēšana, protezēšana, terapija, ķirurģija, zobu higiēna, higiēnists, zobu balināšana, zobu rentgens.
ZL.LV iesaka

Nela Gems, veikals

Avotu 1, Rīga, LV-1011
Swarovski, rotaslietas, aksesuāri, auskari, rokassprādzes, aproces, brošas, kaklarotas, gravējumi, medaljons ar gravējumu, personalizētas rotas, dāvana sievietei, rotu darbnīca, dabīgie akmeņi, dabīgo akmeņu rotas, individuāla dizaina rotas, bērnu rotas, vīriešu rotas, līgavu rotas, pāru aproces, rotu piegāde, Nela Gems.
ZL.LV iesaka

M-Gottwald, SIA

Pārvadājam bez starpniekiem - 100% mūsu autoparks!
Braslas 22, Rīga, LV-1035
Transporta un celtniecības pakalpojumi: ✓ Transporta pārvadājumi ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Vietējie kravu pārvadājumi pa Latviju ✓ Lielgabarīta kravu pārvadājumi ✓ Kravas auto ar manipulatoru noma ✓ Kravas auto noma Apraksts: Kravu pārvadājumi Rīga un Latvija. Darbs būvlaukumos: manipulatora pakalpojumi. Licence kravas komercpārvadājumiem Latvijas teritorijā. Licence starptautiskajiem kravas komercpārvadājumiem. Atļauja lielgabarīta un smagsvaru kravu pārvadājumiem.

ILBU, SIA, Kokmateriāli Ķekavā

"Jaunumi", Bērzmente, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2123
Apraksts: SIA "ILBU" dibināta 2007. gadā un ir ģimenes uzņēmums, kura pamatnostādnes ir šādas: pozitīva attieksme, individuāla pieeja, atbildība par produkcijas un pakalpojumu kvalitāti, gandarījums par savstarpēju izdošanos. Piedāvājam materiālus īpaši koka karkasu māju būvniecībā - koka sijas, koka spāres.
ZL.LV iesaka

Ironwill Steel, SIA, Latvijas metāls, metālu bāze

Latvijas metāls, metālu bāze
Cesvaines 15A, Rīga, LV-1073
Metāla sortiments:: ✓ Caurules ✓ Sijas ✓ Armatūras ✓ Armatūras sieti ✓ Apaļdzelzs ✓ Plakandzelzs ✓ Kvadrātdzelzs ✓ U–profili ✓ Loksnes Transports:: Sadarbībā ar SIA "IRW Serviss", lai atvieglotu klientiem saņemt savu pasūtījumu, tiek nodrošināta pasūtījuma piegāde uz norādīto adresi, bet tikai Latvijas teritorijā.
ZL.LV iesaka

Note, SIA, Riepu serviss Mārupē

Penkules 37, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts: Autoserviss. Riepu tirdzniecība

DUDE BIKES, SIA, motociklu veikals, serviss

Kalnciema 40E, Rīga, LV-1083
Panākumi rada jaunas iespējas.:

2020. gadā mūsu komandai pievienojās jmūsu trešā komandas dalībniece, lai mēs visi kopā pierādītu, ka motociklistu pasaule nepieder tikai vīriešiem, benzīna smaržai, melnām ādas jakām un satiksmes troksnim. Dude Bikes motociklu veikals kopš 2021.gada piedāvā arī vēsturiskā itāļu moto zīmola Moto Morini motociklus Baltijā - gan pilsētas naked un scrambler stila, gan arī adventure tipa motociklus no 650cm3 - 1200 cm3. Piedzīvojumiem pilsētā pieejams oriģināls elektromoto SUPER73 - Kalifornijas dzīvestila zīmols, kas apvieno motociklu mantojumu un jauniešu kultūru. Tomēr mīlestība pret klasisko motociklu nav atstāta novārtā. Dude Bikes preču klāstam ir pievienojies arī F.B Mondial un Brixton - ielas, motokrosa un flat track stila motocikli no vēsturiskiem Itālijas un Austrijas moto ražotājiem.

Fenikss-Ko, SIA, Metāla kalšana

Ulbroka, Acones 16, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Pakalpojumi: ✓ Metāla žogi ✓ Metāla vārti ✓ Metāla margas ✓ Metāla trepes ✓ Metāla lustru restaurēšana ✓ Metāla lējumi ✓ Metāla izstrādājumi ✓ Metālapstrāde Par mums:

Firma savas darbības laikā ir uzkrājusi lielu praktisko pieredzi. Mūsu darbus var apskatīt daudzās Latvijas pilsētās un ciemos, kā arī Igaunijā, Tallinā, Krievijā. Sadarbojamies ar daudzām lielām celtniecības firmām Latvijā, tādām kā SIA "RE&RE", "RBS SKALS", "Mūsu māja", "VELVE", "Montāžnieks-D", "RRB" u.c., kā arī darbojamies privātajā sektorā. Mūsu darbus var apskatīt: Vācu vēstniecība Tallinā, Mazā Ģilde Rīgā, ASV vēstniecība Rīgā, Baltkrievijas vēstniecība Rīgā, Franču vēstniecība Rīgā, viesnīca "Latvija", "Bergs", uzņēmums "Latvijas Balzams", Latvijas Banka, Nacionālais Teātris Rīgā, Ķīpsalas dzīvojamais rajons, Tirdzniecības centrs "Berga Bazārs", Centrālā dzelzceļa stacija Rīgā un citās vietās.

VL Kravas, SIA SERVISS VLK

Rīga
Par mums: ✓ Diennakts auto palīdzība, autoevakuators, tehniskā palīdzība uz ceļa, bojātu, avarējušu transporta līdzekļu evakuēšana, automašīnu transportēšana Latvijas teritorijas robežās, Baltijas valstīs un Eiropā. ✓ Palīdzēsim pārvākšanās procesā nogādāt visu, sākot ar mēbelēm, sadzīves tehniku, beidzot ar smalkām un trauslām mājokļa lietām. Piedāvājam sadzīves tehnikas uzstādīšanu, mantu iepakošanu. ✓ Parūpēsimies par lielgabarīta sadzīves priekšmetu, būvgružu, mēbeļu un citu nevajadzīgo mantu izvešanu. ✓ Transporta pakalpojumi Latvijā un ārpus tās robežām, preču transportēšana no veikala, mēbeļu, tehnikas vai lielizmēra objekta nogādāšana no adreses līdz adresei jums ērtā un vēlamā diennakts laikā. ✓ Kurjera pakalpojumi Latvijā un ārpus tās robežām, preču transportēšana, mēbeļu, tehnikas vai lielizmēra objekta nogādāšana no adreses līdz adresei jums ērtā un vēlamā diennakts laikā.

Aleksandrs, restorāns, banketi Purvciemā

Dzelzavas 69A, Rīga, LV-1084
Par restorānu:

Strādājot šajā jomā vairāk nekā 20 gadus, restorāna komanda ir ieguvusi augstu ēdiena kvalitātes novērtējumu un labas atsauksmes no mūsu apmeklētājiem. Restorāns katru dienu piedāvā saviem viesiem ne tikai gardu un veselīgu ēdienu, bet dāvā labu noskaņojumu visai dienai. "Aleksandrs" nav tikai restorāns, tā ir vieta, kur ir vēlme atgriezties atkal un atkal.

ZL.LV iesaka

Dmitrija darbnīca, IK, Apavu - somu, atslēgu darbnīca

Rītupes 2, Rīga, LV-1019
Apraksts:

Ātrs apavu remonts. Atslēgu izgatavošana. Instrumentu asināšana (naži, šķēres, asmeņi)

Latswim, SIA, Peldēšanas un triatlona inventāra veikals

Brīvības 121, Rīga, LV-1012
Apraksts: "Latswim" - veikalā norēķini skaidrā naudā vai ar visa veida kartēm, arī AMERICAN EXPRESS.
ZL.LV iesaka

Element Fitness, Element Lab, SIA

Stiklu 7B, Daugavpils, LV-5404
Apraksts:

Ar katru dienu mūsu produktu klāsts paplašinās, un mēs virzamies uz nākotni. Mūs virza vēlme izstrādāt aprīkojumu, kas risina daudzus uzdevumus, sākot no fiziskās audzināšanas līdz rehabilitācijai, intervāla treniņiem līdz taktiskajiem treniņiem. Mēs gūstam panākumus pieredzes un ideju apmaiņā ar saviem klientiem, izstrādājot risinājumus, kas palīdz sasniegt mērķus. Ieejiet mūsu novatoriskā fitnesa aprīkojuma pasaulē un ļaujiet mums vadīt jūs uz izcilību.

ZL.LV iesaka

Magma, SIA

Katrīnas dambis 18A, Rīga, LV-1045
Apraksts:

Dibināta 1996. gada 23. februārī, SIA MAGMA, kas ir 100 % latviešu uzņēmums, ir izaudzis no neliela ģimenes uzņēmuma par stabilu, drošu un dinamisku santehnikas ražošanas, un tirdzniecības uzņēmumu Latvijā. SIA MAGMA ražo dažādus lokanos pievadus un jaucējkrānus. Sadarbojamies ar vairāk kā 400 juridiskajiem klientiem un neskaitāmām privātpersonām. Preci iespējams arī pasūtīt no mums kā ražotāja www.magma.lv vai arī ierodoties klātienē uz salonu Rīgā, Katrīnas dambī 18a, kur 8117m2 lielajā teritorijā atrodas arī ražotne, noliktava, galvenais birojs un ekspozīcijas zāle. Mēs nodrošinām klientiem pilnu servisa paketi no pēcpārdošanas apkalpošanas un servisa, līdz ieviešanai tirdzniecībā klienta veikalos.

ZL.LV iesaka

Arbora, SIA

Visplašākā zāģmateriālu izvēle! Piegāde visā LV!
"Vilkāres", Codes pagasts, Bauskas nov., LV-3901
Apraksts: SIA "Arbora" specializējas dažādu veidu kokmateriālu ražošanā, tirdzniecībā, iepērk oša un ozola zāģbaļķus, malku. Uzņēmums piedāvā kurināmo: malku, briketes, granulas, kūdru, ko piegādā ar savu transportu. Struktūrvienības atrodas Vecumniekos, Rīgas 37A un Bauskā, Salātu 25.

Jelgava, Upju kuģītis, Rīga, Daugava

Rīga
Kuģīša "Jelgava" atiešanas laiki - Biļetes cena: 7 EUR (1h): ✓ Darba dienās - 11:30; 13:30; 15:30; 17:30; 19:30; 21:30 - saulrieta vērošana; 22:30 - papildus reiss ✓ Brīvdienās - 11:30; 13:30; 15:30; 17:30; 19:30; 21:30 - saulrieta vērošana; 22:30 - papildus reiss Apraksts: Nāc vizināties ar kuģīti Jelgava! Rīgas panorāma pa Daugavu - 7 EUR biļete. Piestātne atrodas starp Vanšu un Akmens tiltu - 11. novembra krastmala. Kuģītis, banketu kruīzs Rīga.

Jūras kuģis Horizonts, Kuģītis, Daugava, Rīga

Rīga
Kuģīša "Horizonts" atiešanas laiki - Biļetes cena: 7 EUR (1h): ✓ Darba dienās - 11:30; 13:00; 15:00; 17:00; 19:00; 21:00 - saulrieta vērošana; 22:30 - noslēguma reiss ✓ Brīvdienās - 10:00; 11:00; 13:00; 15:00; 17:00; 19:00; 21:00 - saulrieta reiss; 22:30 - noslēguma reiss Apraksts: Piedāvājam vizināšanos Rīgas jūras līcī ar kuģi "Horizonts". Izbraukumi Daugavā katru dienu uz Rīgas jūras līča pusi! Daugava, Rīga, cruis, kruīza kuģis.

Liepāja, Upju kuģītis

Rīga
Kuģīša "Jelgava" atiešanas laiki - Biļetes cena: 7 EUR (1h): ✓ Darba dienās - 11:00; 12:30; 14:30; 16:30; 18:30; 20:30; 22:00 - saulrieta vērošana ✓ Brīvdienās - 11:00; 12:30; 14:30; 16:30; 18:30; 20:30; 22:00 - saulrieta vērošana; 22:30 - papildus reiss Apraksts: Nāc vizināties ar kuģīti Jelgava! Rīgas panorāma pa Daugavu - 7 EUR biļete. Piestātne atrodas starp Vanšu un Akmens tiltu - 11. novembra krastmalā pretim gājēju pārejai no Doma baznīcas.
ZL.LV iesaka

YIT Latvija, SIA

Vienības gatve 109 - 2.st., Rīga, LV-1058
Par uzņēmumu:

YIT ir Somijas lielākais un viens no nozīmīgākajiem Ziemeļeiropas reģiona būvniecības uzņēmumiem un pilsētvides attīstītājiem. Jau 110 gadus mēs saviem klientiem radām labāku dzīves vidi: funkcionālas mājas ilgtspējīgai dzīvošanai, nākotnes prasībām atbilstošas sabiedriskās un komerciālās ēkas, kā arī infrastruktūru vienmērīgākai cilvēku, uzņēmumu un sabiedrības plūsmai. Mēs nodarbinām ap 4300 profesionāļu astoņās valstīs: Somijā, Zviedrijā, Igaunijā, Latvijā, Lietuvā, Čehijā, Slovākijā un Polijā. Mūsu apgrozījums 2023. gadā sasniedza 2,2 miljardus eiro. YIT Corporation akcijas ir kotētas biržā Nasdaq Helsinki Oy. www.yitgroup.com. www.yitgroup.com  

AUTEKO & TUV LATVIJA - TUV Rheinland grupa, SIA, Filiāle

Sēlpils 6A, Rīga, LV-1007
Apraksts:

Tehniskā apskate transportlīdzekļiem ar pilnu masu virs 3500kg.