Rīga, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Svētku salūts

Tiks atvērts 2024.g. decembrī
Pils 11, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
veikals Siguldā, pirotehnika, Siguldas pirotehnika, pirotehnika Latvijā, SĪLIS pirotehnika, pirotehnika Rīga

Izopanel, SIA

Gustava Zemgala gatve 78-6, Rīga LV-1039
Sendvičpaneļi, sendvičtipa paneļi, jumta paneļi, jumta segumi, angāri, sendvičpaneļu tirdzniecība, skārda izstrādājumi, aukstuma paneļi, siltumizolācija, izolācijas paneļi, poliuretāna paneļi, putu-polistirola paneļi, sendvič paneļi, sendviča paneļi, sendviča tipa paneļi, metāla profili, aukstumkameras,
ZL.LV iesaka

T B I, SIA

Mālu 28, Rīga, LV-1058
Apraksts: LLDPE Stretch ietinama plēve, Polietilēna LDPE, HDPE maisi, Maisi granulām, Atkritumu maisi, Termosarukuma plēve, Līmlente, Burbuļplēve, Putu plēve, Pretslīdēšanas loksnes, Mēbeļu kartons, Iepakojums, iesaiņošana, tirdzniecība, vairumtirdzniecība. Iepakojuma materiāli. Rīga, Vidzeme, Kurzeme, Latgale, Zemgale. Valmiera, Jelgava, Liepāja, Ventspils, Saldus, Rēzekne, Daugavpils, Ogre.

General Serviss, SIA, veļasmašīnu, sadzīves tehnikas remonts, visa Latvija

Ģerāniju 3, Rīga LV-1067
Autorizēts servisa centrs:

SIA "GENERAL SERVISS" ir pasaules vadošo ražotāju autorizēts servisa centrs, kas remontē produkciju tādiem zīmoliem kā Ariston, Braun, BOSCH, SONY, Stinol, Indesit, Nardi, Liebherr, Whirlpool, Dyson Siemens, Gaggenau, Gorenje, Neff, Hotpoint, Funai. Bez tam apkalpojam arī Samsung, LG, Panasonic, Aistar, Beko, Vido, Mastercook, Blomberg, Dyson, Fagor, Zemler, Jetair, Bomann, Haieri, Kenwood, DeLonghi u.c. Klientu ērtības labad veicam (sadzīves tehnikas) remontus viņu mājās. SIA "GENERAL SERVISS" ir BRAUN autorizēts servisa centrs Latvijā. BRAUN tehnikas garantijas un pēcgarantijas remonts un apkalpošana, BRAUN rezerves daļas un aksesuāri. Meistars, inženieris, tehniķis, Jūrmalā, Rīgā.

Prosperous, SIA, pilna servisa grāmatvedības pakalpojumi

Lielā 24, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Par uzņēmumu: Zināšanas, mīlestība pret darbu, smaids un cilvēciskas attiecības – izaugsmes pamats jebkurā gadsimtā! Mums ir vairāk nekā 16 gadu darba pieredze ar dažādu nozaru uzņēmumiem, konsultējot nodokļu jautājumos un sniedzot pilna servisa grāmatvedības pakalpojumus. Individuāla apkalpošanas stratēģija katram klientam! Uzticiet savu grāmatvedību mums!

CCF Baltija, SIA

"Kargo k-1", Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Par uzņēmumu:

SIA "CCF Baltija" ir apliecinājusi sevi kā vienu no vadošajām un stabilajām kompānijām Latvijā. Mēs esam inovatīva kompānija, kas vienmēr skatās uz priekšu, kas rada jaunus interesantus projektus.

Katru dienu veicam piegādi uz vairāk nekā 2900 tirdzniecības vietām caur Baltijas valstīm. Mums ir līgumi ar visiem lielākajiem galvenajiem profiliem Lietuvā, Latvijā, Igaunijā. Mūsu klienti ir lielveikali, degvielas uzpildes stacijas, kioski, sadarbības mazumtirdzniecības arodbiedrības un grupas, pasta nodaļas un sadzīves preču veikali.

Mēs esam priecīgi, ka esam labā tempā ar mūsdienu tirdzniecības aktivitātēm. Mums ir sava interneta platforma E-CCF.LV privātajiem patērētājiem, kā arī biznesa platforma biznesa klientiem. Mēs strādājam un piedāvājam sarakstus ar lielākajiem tiešsaistes spēlētājiem 3 Baltijas valstīs, aptverot vairāk nekā 10 miljonus cilvēku.

RemLat, logi, durvis, žalūzijas

Krasta 10, Saulkrasti, Saulkrastu nov., LV-2160
Apraksts:

Plastmasas, koka, alumīnija logi, durvis. Lodžiju, balkonu stiklošana. Durvju, logu montāža un uzstādīšana. Bīdāmās sistēmas, iebūvētie skapji, iebūvējamās mēbeles, virtuves mēbeles. Paceļamie un garāžu vārti.

 

ZL.LV iesaka

Uber Auto, SIA, auto lūku remonts, tehniskā palīdzība uz ceļa

Brāļu Kaudzīšu 52, Rīga, LV-1021
Pakalpojumi: ✓ Eļļas un filtri; ✓ Motora remonts; ✓ Gaisa kondicionieru uzpilde; ✓ Bremžu remonts; ✓ Riepu nomaiņa; ✓ Metināšanas darbi; ✓ Datoru diagnostika; ✓ Krāsu darbs; Serviss: Ja jums ir nepieciešama kvalitāte, kuru sagaidāt no servisa centra, bet ar personīgāku un draudzīgu atmosfēru, to esat atradis. Mūsu auto remontdarbnīca var apkalpot dažādus modeļus. Mēs veicam tikai to darbu, kas nepieciešams, lai atrisinātu jūsu problēmu. Pie mums arī ir dažādas akcijas.
ZL.LV iesaka

AV mēbeles, SIA, virtuves mēbeļu salons

Cēsu 31 k-3, Rīga, LV-1012
Par uzņēmumu: SIA ”AV Mēbeles” ir iniciatīvu cilvēku grupa – speciālisti mēbeļu dizaina un interjera, tehnoloģijas un priekšmetu ražošanas pēc individuālā pasūtījuma jomā. Veiksmīgi strādājot tirgū vairāk nekā 15 gadus, mūsu firma parādīja sevi kā pamatīgu, uzticamu darījumu partneri.

Mēs ne tikai ražojam mēbeles. Mēs veidojam skaistuma un funkcionalitātes harmoniju, mēs vērīgi sekojam visām pasaules mēroga dizaina tendencēm un esam gatavi piedāvāt jebkurus, atkarībā no Jūsu gaumes, interjera stilistiskos risinājumus: sākot ar ultramūsdienīgo, beidzot ar izsmalcināti klasisko. Mūsu mēbeļu firmas darbības pamatvirziens – iebūvējamo mēbeļu izgatavošana pēc individuālajiem projektiem. 

LM Juridiskais birojs, Rīgas centrā

Turpinām strādāt klātienē!
Brīvības 58 - kab.K517, Rīga, LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Juridiskie pakalpojumi Rīgas centrā, Brīvības ielā 58-6. ✓ Komercsabiedrību dibināšana, likvidācija Rīgā, Rīgas centrā. ✓ Firmu, privātpersonu maksātnespēja Rīgā, Brīvības ielā 58-6. ✓ Advokāta pakalpojumi Rīgas centrā, Brīvības ielā 58-6. ✓ Izbraukums pie klienta. ✓ Apkalpošana visā Latvijā.

Remontserviss.lv, SIA, Sadzīves tehnikas remonts Rīgā, Jūrmalā, Tukumā

Vienības gatve 109, Rīga LV-1058
Apraksts:

SIA "Remontserviss.lv" veic sadzīves tehnikas diagnostiku, remontu, uzstādīšanu, kā arī profesionālu tehnikas apkalpošanu. Pieredzējuši remonta meistari izbrauc pie klienta mājās. Remontu veicam jebkura ražotāja sadzīves tehnikai, tajā skaitā Electrolux, AEG, Zanussi, Bosch, Samsung, LG, Candy, Ariston, Fagor, Esco, Eiron, Elgenius, Ardo, Whirlpool, Ignis, Brandt, Indesit, Beko, Bomann, Blomberg, Gorenje, Clatronic, Haier, Hoover, Panasonic, Siemens, Snaige u.c. Remontu veicam Rīgā, Jūrmalā, Rīgas, Jelgavas, Tukuma, Dobeles, Saldus, Talsu, Kuldīgas u.c. novados.

Remontserviss.lv, SIA, Sadzīves tehnikas remonts Rīgā, Jūrmalā, Tukumā

Šēseles 3, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Veļas mašīnu remonts, veļasmašīnu, Ledusskapju remonts, Sadzīves tehnikas remonts, diagnostika, ledusskapja, ledusskapju serviss, labošana, remonts Rīgā, Rīgas rajonā, Rīgas tuvumā, Tukumā, Saldū, Kuldīgā, Talsos, Dobelē, Jūrmalā, Sadzīves tehnikas labošana, ELEKTROLUX serviss, Snaige serviss, Beko serviss, Snaige ledusskapju remonts

ARIBO, SIA - Mērniecības pakalpojumi (pēc pieraksta!)

"Jaunstēgas", Cenu pagasts, Jelgavas nov., LV-3018
Apraksts:

"ARIBO", SIA veic mērniecības pakalpojumus Rīgā un Latvijā. Mērnieka pakalpojumi. Veicam mērniecības darbus: topogrāfiju, komunikāciju izpildmērījumus, būvasu nospraudumus, projekta punktu nospraudumus.

JNbūve, SIA

"Tīrumi", Skaistkalnes pagasts, Bauskas nov., LV-3924
Apraksts:

Pamatu betonēšana, grīdu betonēšana, betonēšanas darbi, sienu betonēšana, "ESTRICH" betonēšana.

Dental Office, SIA

Dzelzavas 76 k-3, Rīga, LV-1082
Pakalpojumi: ✓ Zobu higiēna ✓ Terapeitiskā stomatoloģija ✓ Zobu protezēšana ✓ Zobu balināšana ✓ Zobu ekstrakcija ✓ Rentgens ✓ Ķirurģija Apraksts:

Zobarstniecība Purvciemā, Rīga -"Dental Office"- Zobu ārstēšana, higiēna un izbalināšana, ķirurģija, protezēšana, rentgens

Ingara Ozolnieka metālapstrādes darbnīca

"Krimuldas Pakalni", Krimuldas pagasts, Siguldas nov., LV-2144
Metālapstrādes pakalpojumi: ✓ Virpošana un frēzēšana ✓ Urbšana ✓ Griešana ✓ Ēvelēšana ✓ Slīpēšana ✓ Metināšana ✓ Lodēšana ✓ Locīšana ✓ Kniedēšana ✓ Vītņu griešana Apraksts:

Pamat darba profils ir apkopes un remontdarbi lauksaimniecības tehnikai, galdniecības iekārtām, celtniecības un saimniecības tehnikai. Remontē, restaurē un izgatavo detaļas, mehānismus un iekārtas standarta un nestandarta vajadzībām. Dažādu metāla un industriālās plastmasas virpošana, frēzēšana, griešana un zāģēšana leņķos ar lentzāģi, ēvelēšana un urbšana. Tērauda un nerūsējošā tērauda metināšana, dažādu metālu lodēšana, nedaudz slīpēšana un presēšana ar hidropresi. Kā arī tiek sniegta konsultācija problēmu risināšanai.

Easy Solution, SIA

Krišjāņa Barona 70, Rīga, LV-1001
Apraksts: Profesionāls jebkāda sarežģītības līmeņa Apple un DJI tehnikas remonts Rīgā: iPhone, iPad, MacBook Air, MacBook Pro, iMac u.c. Neatkarīgi no bojājuma iemesla profesionālais Apple remonts Rīgā kopā ar “iServiss.lv” ir garantija kvalitatīva rezultāta iegūšanai par izdevīgu cenu. Uzticiet savus gadžetus uzņēmumam ar nevainojamu reputāciju! Ierīces bezmaksas diagnostikai ir nepieciešamas apmēram 10–15 minūtes. Jebkuri vienkārši bojājumi tiek novērsti 15–20 minūšu laikā pēc iepriekšēja pieraksta.

iServiss.lv, specializēts Apple tehnikas servisa centrs

Specializēts Apple tehnikas servisa centrs
Krišjāņa Barona 70, Rīga, LV-1001
Apple serviss, apple remonts, ātrais iPhone remonts. iServiss.lv, iPhone remonts, IPod remonts, IPad remonts, Psp remonts, Macbook remonts, Xbox remonts, Xbox, Playstation remonts, mobilo telefonu remonts, datoru remonts, iPhone detaļas, iPod detaļas, iPad detaļas, iPhone aksesuāri, iPod aksesuāri, iPad aksesuāri, mobilo telefonu
ZL.LV iesaka

Plazma pluss, SIA

Vestienas 2, Rīga, LV-1035
Apraksts: SIA "Plazma Pluss" ir profesionālo metāla metināšanas un griešanas iekārtu tirdzniecības uzņēmums. Uzņēmums Latvijas tirgū strādā no 2001. gada. SIA "Plazma Pluss" ir tādu metināšanas iekārtu kā Lincoln Electric un Selco oficiālais pārstāvis Latvijā. Uzņēmums piedāvā metināšanas iekārtas, materiālus un piederumus, veic visa veida metināšanas un griešanas iekārtu remontu. Uzņēmuma speciālisti sniegs konsultācijas un palīdzēs piemeklēt vislabākos risinājumus Jūsu metālapstrādes uzņēmumam.

Heliks DS, SIA, Zobu tehniskā laboratorija

Krimuldas 6, Rīga LV-1039
Apraksts: Zobu tehniskā laboratorija – zobu protēžu izgatavošana un remonts.