Rīga, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Latvijas Neredzīgo bibliotēka, Daugavpils filiāle

Čiekuru 5-13, Daugavpils LV-5413
Bibliotēka. Abonements, lasītava. Filiālbibliotēka. Grāmatas. Audiogrāmatas. Grāmatas un informācija Braila rakstā. Literatūra, uzziņu literatūra, periodika. Letonika. Laikrakstu bibliotēka. Starpbibliotēku abonements. Datori ar specializētu aprīkojumu vājredzīgajiem un neredzīgajiem. Palielināšanas ierīces. Skenēšanas,

Latvijas Neredzīgo bibliotēka

Turpinām strādāt klātienē!
Strazdumuižas 80, Rīga LV-1024
Bibliotēka. Abonements, lasītava. Filiālbibliotēka. Skaņu ierakstu studija. Grāmatas. Audiogrāmatas. Grāmatas un informācija Braila rakstā. Literatūra, uzziņu literatūra, periodika. Mūzika. Letonika. Laikrakstu bibliotēka. Starpbibliotēku abonements. Datori ar specializētu aprīkojumu vājredzīgajiem un neredzīgajiem.
ZL.LV iesaka

Riepulis Rent a Car, SIA, auto noma Rīgā

Lubānas 22, Rīga, LV-1019
Auto noma Jūrmala, auto noma Rīga , Rīgas centrs, auto noma Jelgava, auto noma Ogre, auto noma Pārdaugava

Dizains un Druka, SIA, Tipogrāfijas pakalpojumi, Lielformāta digitālā druka

Lāčplēša 70 - 2, Rīga, LV-1011
Digitālā druka, poligrāfija, tipogrāfija, tipogrāfijas vizītkartes, tipogrāfija Rīgā, tipogrāfija centrā, ātrā digitālā druka, dizains, dizaina izstrāde, maztirāžas druka, logo, logotipa izstrāde, maketēšana, kopēšana, pavairošana, lielformāta druka, kanvas izgatavošana, Roll-Up stendu izgatavošana, Kanvas, fotogrāmatas

Fotostudijas.lv- Fotogrāfs, Fotostudijas un fototehnikas īre

Lāčplēša 70, Rīga, LV-1011
Fotogrāfs, fotogrāfi, foto salons, fotosalons, foto studija, fotostudija, fotopakalpojumi, fotogrāfs Rīgā, fotogrāfs Centrā, fotostudija Rīgā, fotostudijas Centrā, fotostudijas īre, noma, reklāmas foto, dāvanu karte, Dokumentu foto, kanvas druka, lielformāta fotogrāfiju druka, Fototehnikas īre, fotogrāmatas

RT kompānija, SIA, Mājas lapu izstrāde un SEO pakalpojumi

Lāčplēša 70, Rīga, LV-1011
Apraksts: "RT Kompānija" SIA , mājas lapu un internata veikalu izstrāde Lāčplēša iela 70 , 2 stāvs, Rīga

Copy Pro, UAB

Gedimino pr. 33, Vilnius
Apraksts: Copy Pro ir pilna servisa kopētava, kas jau vairākus gadus Rīgā un Viļņā nodrošina plašus dokumentu apstrādes pakalpojumus, nemitīgi pilnveidojot savu servisu atbilstoši tehnoloģiju attīstībai un klientu prasībām. Copy Pro pilna servisa kopētavā klientus operatīvi apkalpo atsaucīgi un rūpīgi darbinieki, kas strādā trijās maiņās dienā, nodrošinot pakalpojumu pieejamību 24 stundas diennaktī.

Copy Pro Estonia, OÜ

Harjumaa, Teatri väljak 1-EE-10143, Tallin
Apraksts: Copy Pro ir pilna servisa kopētava, kas jau vairākus gadus Rīgā un Viļņā nodrošina plašus dokumentu apstrādes pakalpojumus, nemitīgi pilnveidojot savu servisu atbilstoši tehnoloģiju attīstībai un klientu prasībām. Copy Pro pilna servisa kopētavā klientus operatīvi apkalpo atsaucīgi un rūpīgi darbinieki, kas strādā trijās maiņās dienā, nodrošinot pakalpojumu pieejamību 24 stundas diennaktī. 2017.gada septembrī Copy Pro savu darbību ir uzsācis arī Igaunijas galvaspilsētā Tallinā.

Copy Pro, kopētava

Turpinām strādāt klātienē!
Dēļu 4, Rīga, LV-1004
Apraksts:

"Copy Pro" ir pilna servisa kopētava ar divām filiālēm Rīgā - Raiņa bulvārī 17 un Dēļu ielā 4 (Mūkusalas Biznesa centra teritorija), kas jau vairākus gadus saviem klientiem piedāva plašu pakalpojumu klāstu, lai spētu apmierināt ikviena klienta vēlmes dokumentu pavairošanas un pēcapstrādes jomā.

Esmilufoto.lv

Turpinām strādāt klātienē!
Raiņa bulvāris 17, Rīga, LV-1050
Apraksts: ES MĪLU FOTO komanda parūpēsies par Tavu skaistāko notikumu iemūžināšanu kvalitatīvos foto produktos - personalizētos kalendāros, kanvās, plānotājos un fotogrāfijās! ES MĪLU FOTO mājaslapā Tev ir iespēja īpašā veidā iemūžināt neaizmirstamus dzīves mirkļus un dalīties ar tiem, iepriecināt sevi, savus mīļos - draugus, ģimeni vai kolēģus!

Birma PETS Services, SIA

Matīsa 64, Rīga, LV-1009
Apraksts:

"Birma PETS" ir profesionāla frizētava mazo un lielo šķirņu suņiem un kaķiem, kas atrodas Rīgas centrā. Sniedzam profesionālus skaistumkopšanas pakalpojumus un higiēnas procedūras visiem mājas mīluļiem, sākot no nagu griešanas līdz pilnai kopšanas procedūrai. Mājdzīvnieku ādas un apmatojuma kopšanai izmantojam tikai profesionālo kosmētiku (Groomer`s Goop, Iv San Bernard, Hydra Professional u.c.).

Ikvienam klientam ir iespēja apmeklēt arī tādu papildus procedūru kā hidromasāža ar ozonu. Šāda veida SPA procedūras atslābina muskuļus, samazina tonusu, neitralizē sēnītes un baktērijas, kā arī palīdz cīnīties ar ādas slimībām un alopēciju un normalizē hormonālo fonu.

Birma PETS meistari parūpēsies par tava mīluļa skaistumu un labsajūtu, kamēr tu pildi savas ikdienas pienākumus. Esam vairāku pasaulē pazīstamo zoopreču ražotāju zīmolu izplatītāji Latvijā, līdz ar to mūsu salonā un arī mūsu e-veikalā var iegādāties augstākās kvalitātes sauso barību, konservus suņiem un kaķiem, kā arī profesionālo kosmētiku, ķemmes un citus aksesuārus apmatojuma kopšanai, instrumentus nagu griešanai, gruminga galdus, vannas un citu profesionālo aprīkojumu grumeriem un suņu un kaķu frizētavām.

ZL.LV iesaka

Autospoguli.lv, autospoguļu darbnīca un serviss Ladars

Visvalža 1, Rīga, LV-1050
Mēs piedāvājam::

Auto spoguļu darbnīca un serviss Rīgā. Autospoguļu stiklu izgatavošana, maiņa un uzstādīšana motocikliem, vieglajam un kravas auto transportam. Auto spoguļu apsildes elementi un auto spoguļu apsildes elementu maiņa. Autospoguļu eksperts. Auto spoguļu un auto stiklu marķēšana. Auto lukturu marķēšana.

ZL.LV iesaka

Rīgas Motormuzeja kafejnīca

Sergeja Eizenšteina 8, Rīga, LV-1079
Rīgas Motormuzeja apmeklētāji un garāmbraucošie gardēži tiek aicināti nobaudīt īpašo dienas ēdienkarti un pusdienu piedāvājumu, kā arī restorāna ēdienus pēc pasūtījuma! Piedāvājam gan tradicionālos latviešu ēdienus, gan arī cittautu garšas baudījumu! Piedāvājam: ✓ Biznesa pusdienas (zupa vai deserts, pamatēdiens, dzēriens)- 4.60eur; ✓ Gaļas, zivju ēdieni; ✓ Veģetārie ēdieni dažādām gaumēm; ✓ Mazkaloriju ēdieni; ✓ Veselīgi salāti; ✓ Aromātiska kafija, smalkmaizītes; ✓ Plašs desertu klāsts; ✓ Sezonas ēdieni. Ēdienkartes: ✓ Ēdienkarte "Steidzīgajiem" - plašs ēdienu piedāvājums, ēdienkarte tiek mainīta katru dienu; pasniegšanas laiks: 10-15 min; ✓ Ēdienkarte "Gardēžiem" - šefpavāra izstrādāta izsmalcināta ēdienkarte nesteidzīgajiem kafejnīcas viesiem, ēdienu pasniegšanas laiks: 20-25 min.

Galeri ierāmēšanas salons, SIA SPT dizains

Merķeļa 17/19, Rīga, LV-1050
Pakalpojumi::

Vēlaties ierāmēt oriģināldarbu, fotogrāfiju vai zīmējumu, bet nezināt, kādu noformējumu tiem labāk izvēlēties? Vienmēr esam gatavi sniegt konsultācijas un ieteikumus, veltīt Jums nedalītu uzmanību un piedāvāt vislabākos risinājumus! Salonā “pielaikosim” Jūsu atnestajam darbam visdažādākos rāmjus, līdz atradīsim vispiemērotāko un Jums tīkamāko!

✓ Eļļas, akrila oriģināldarbi ✓ Zīmējumi, grafikas, pasteļi, akvareļi ✓ Izšuvumi, pērlīšu darbi ✓ Oriģinālie darbi

Kafejnīca un restorāns “Chat”

13. janvāra 8 - 4.st., Rīga, LV-1050
Apraksts: "Chat" – tā ir nepiespiesta saruna pozitīvā gaisotnē. Laipni lūdzam uz tikšanos ar garšām, cilvēkiem un īpašo atmosfēru kafejnīcā un restorānā Chat! Izveidojiet neatkārtojamas sastāvdaļu un mērču kombinācijas salātu bārā. Pasūtiet pastu, voku, grilu vai pankūkas, izvēlieties unikālus garšu savienojumus, radot tieši savai gaumei atbilstošu maltīti. Pagatavotos ēdienus un karstos dzērienus jums pienesīs pie galdiņa. Ja vēlaties, varat paņemt jau gatavas uzkodas, salātus, zupas vai siltos ēdienus. Mūsu kūkas, deserti, dzērieni un smaržīga kafija jebkuru lietišķu tikšanos padarīs draudzīgu un vieglu. Darbdienās ir arī pusdienu piedāvājums steidzīgajiem.

FN-Serviss, SIA

Brīvības gatve 204B, Rīga, LV-1039
Pakalpojumi::

Ugunsdrošības pakalpojumi:

✓ Ugunsdrošības uzraudzība – “Drošais” ✓ Ugunsdzēsības inventāra pārbaude, apkope, izvietošana un utilizācija ✓ Skursteņslauķa pakalpojumi ✓ Mehānisko ventilācijas sistēmu tehniskā stāvokļa pārbaude un tīrīšana ✓ Ugunsdrošības audits, dokumentācijas izstrāde un uzraudzība ✓ Evakuācijas plānu un ūdensņemšanas vietu shēmu izstrāde, uzstādīšana ✓ Ugunsaizsardzības sistēmu apkope, montāža un remontdarbi ✓ Elektroinstalāciju pārbaude ✓ Praktiskās apmācības un instruktāžas ugunsdrošības jomā ✓ Kursi un semināri ugunsdrošības jomā  ✓ Evakuācijas apgaismojumu pārbaude  ✓ Objekta plānojuma shēmas izstrāde  ✓ Virtuālā dzēšana ar ugunsdzēsības aparātiem

Darba aizsardzības pakalpojumi:

✓ Darba aizsardzības uzraudzība – “Drošais” ✓ Darba vides risku novērtējums ✓ Darba vides iekšējā uzraudzība ✓ Darba aizsardzības sistēmas audits ✓ Ergonomikas audits ✓ Obligātās veselības pārbaude ✓ Instruktāžas darba aizsardzībā ✓ Kursi un semināri darba aizsardzības jomā

FN-SERVISS on-line sistēmas pakalpojumi:

✓ On-line instruktāžas ugunsdrošībā un darba aizsardzībā, pirmajā palīdzībā ✓ Obligātās veselības pārbaužu karšu administrēšanas modulis ✓ Iekšējo apmācību modulis

Apmācības

✓ Kursi Darba aizsardzībā ✓ Kursi Ugunsdrošībā ✓ Pirmās palīdzības kursi

FN-Serviss, SIA, Liepājas birojs-veikals/noliktava

Zemnieku 57, Liepāja LV-3401
Darba drošība, Darba aizsardzība, Ugunsdrošība, Ugunsdrošības pakalpojumi,  Darba aizsardzības pakalpojumi, Darba drošības pakalpojumi, Darba aizsardzības sistēmas audits, Darba aizsardzības sistēmas sakārtošana, Darba aizsardzības sistēmas uzturēšana, Darba vides risku novērtēšana, Darba vides risku novērtējums, Darba

FN-Serviss, SIA, Ventspils birojs-veikals/noliktava

Liepājas 4, Ventspils LV-3601
Ugunsdzēsības un ugunsaizsardzības līdzekļi

FN-Serviss, SIA, Vairumtirdzniecības noliktava

Dzelzavas 70, Rīga LV-1082
Darba drošība, Darba aizsardzība, Ugunsdrošība, Ugunsdrošības pakalpojumi,  Darba aizsardzības pakalpojumi, Darba drošības pakalpojumi, Darba aizsardzības sistēmas audits, Darba aizsardzības sistēmas sakārtošana, Darba aizsardzības sistēmas uzturēšana, Darba vides risku