Rīga, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Makita Tehnikas Centrs

Voldemāra Baloža 11, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Zāles pļāvēji, STIHL, VIKING, motorzāģi, dārza tehnika. STIHL bezvadu motorzāģi ar akumulatoru barošanu. Elektriskais akumulatoru motorzāģis. Ķēžu motorzāģis. Motorzāģu tirdzniecība, serviss, remonts. STIHL bezvadu vertikālais zargriezis. Akumulatoru zaru griezis. STIHL bezvadu motorizkaptis, elektriskā motorizkapts. Uz muguras

Genarts, SIA, Autoserviss un automazgātava

Gunāra Astras 2B, Rīga, LV-1084
Automašīnu apkope un remonts. Automazgātuve. Auto mazgāšana. Automašīnu mazgāšana ar rokām. Automašīnu pulēšana. Lukturu pulēšana. Automašīnu vaskošana. Motoru mazgāšana. Auto salonu ķīmiskā tīrīšana. Autoserviss. Auto servisa pakalpojumi. Auto diagnostika un regulēšana. Kompjūterdiagnostika. Datordiagnostika. Motoru diagnostika.

Wilo Baltic, SIA

Ķengaraga 10B, Rīga, LV-1063
Par mums:

Neatkarīgi no tā, vai runa ir par piedāvājuma izveidi vai jaudas rādītājiem, dažādu iekārtu tipu parametru izvēli, konsultāciju sūkņu vai vadības ierīču izvēlē, vai vienkārši par atbalstu hidraulikas un vadības jautājumos, Wilo Baltic palīdzēs. Wilo izstrādā sūkņu risinājumus, kas nosaka jaunus nozares standartus apkures, kondicionēšanas un dzesēšanas, ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmās. 1998. gads WILO vēsturē tika iezīmēts ar meitas uzņēmuma "WILO Baltic" izveidošanu Baltijas reģionā. No uzņēmuma Rīgas biroja tiek apkalpotas divas Baltijas valstis – Latvija un Igaunija. Baltijas reģionā WILO ienāca 1998. gadā, un 2018. gada aprīlī uzņēmums WILO BALTIC atskatījās uz divdesmit veiksmīgas darbības gadiem. Mātes uzņēmuma starptautiskā pieredze, WILO ražojumu stabilā kvalitāte un, protams, uzņēmuma darbinieku profesionalitāte un entuziasms ļāvis šajos gados izveidot solīdas ilgtermiņa darījuma attiecības ar valsts un municipālajiem uzņēmumiem, vadošajām celtniecības materiālu tirdzniecības firmām, būvuzņēmumiem un montāžas kompānijām.

Elektrodi, SIA

Turpinām strādāt klātienē ievērojot piesardzību!
Zemnieku 32, Liepāja LV-3401
Apraksts:

SIA "Elektrodi" ir metināšanas, metālapstrādes iekārtu un materiālu vairum un mazumtirdzniecības uzņēmums, kas izveidots 2010. gadā. Pēc vairāku gadu veiksmīgas darbības SIA "Elektrodi" ir nostiprinājuši savas pozīcijas tirgū. Mūsu uzņēmuma speciālisti spēj rast individuālus risinājumus katra klienta komplicētai problēmai. Uzņēmums pārstāv pasaulē pazīstamus zīmolus. Spējam īstenot klienta vēlmes no idejas līdz pēcgarantijas aprūpēm, nodrošinot savām piegādātajām iekārtām servisu un apmācības. No 2014. gada uzņēmumam ir filiāles Rīgā un Liepājā, bet mūsu tirdzniecības pārstāvji darbojas visā Latvijas teritorijā.

Apgāds Zinātne, SIA

Akadēmijas laukums 1-609, Rīga LV-1050
Grāmatas: ✓ Raksti ✓ Sērijizdevumi ✓ Latvijas arhitektūras un mākslas pieminekļi ✓ Folkloristikas bibliotēka ✓ Novadu folklora ✓ Personība un daiļrade ✓ Latviešu pamattekstu pētījumi ✓ Kultūrvēsturiskie izdevumi ✓ Literatūrzinātne ✓ Folklora, mitoloģija ✓ Filozofija ✓ Daiļliteratūra ✓ Teātra vēsture ✓ Medicīna ✓ Teoloģija ✓ Mācību literatūra ✓ Sabiedriskās zinātnes, politoloģija ✓ Arheoloģija, etnogrāfija ✓ Valodniecība ✓ Antīkā literatūra ✓ Bērnu literatūra ✓ Vēsture ✓ Elektroniskās grāmatas

AMIprof mācību kursi pieaugušajiem

Ernesta Birznieka-Upīša 13 - 39a, Rīga, LV-1011
PROFESIONĀLĀS PILNVEIDES PROGRAMMAS:: ✓ AGILE kultūra un programmas vadīšana; ✓ Datu apstrāde un analīze,izmantojot MS Excel, PowerBI, Pytho; ✓ Digitālā ekonomika un nodokļu piemērošana pārrobežu darījumos; ✓ Digitālās tehnoloģijas un datorprasmes darbam; ✓ Dokumentu un arhīvu pārvaldība digitālā vidē; ✓ Finanšu grāmatvedība digitālā vidē; ✓ Grāmatvedība digitālā vidē; ✓ Vadības grāmatvedība Excel vidē.

Hidrotehnika, SIA, kravas auto serviss

Dzirkaļu 39, Rīga LV-1057
Darbības sfēras:: ✓ Visu veidu kravas automašīnu serviss un remonts ✓ Meža tehnikas rezerves daļu piegāde un remonts ✓ Betona pumpēšanas iekārtu pārdošana un remonts ✓ Ceļu uzturēšanas tehnikas pārdošana un remonts ✓ Hidraulisko elementu pārdošana un uzstādīšana

Prāna Ko, SIA

Spilves 4, Rīga, LV-1055
Mūsu sortimentā ir vairāk nekā 8000 dažādu preču: ✓ Prāna Ko ir ekskluzīvs medicīnas apģērba KOI (ASV) zīmola izplatītājs Baltijas valstīs. ✓ Paparnet (IT) zīmola izplatītājs Latvijā, kas ir pasaules līderis higiēnas papīra ražošanā. ✓ Abena (DK) zīmola izplatītājs Latvijā, kas ir EKO zīmols, kas ražo urīna nesaturēšanas produkciju un kopšanas kosmētiku.

Rīgas juvelieri, AS

Valdeķu 60 k-2, Rīga LV-1058
Par mums:

Juvelierizstrādājumi jūsu gaumē un stilā! Pārdošana, izgatavošana, remonts.

Avesco Rent, SIA

Kaudzīšu 4, Rumbula, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2121
Apraksts:

Mēs apzināmies laika nozīmīgumu ikdienā, kad ātri jāsasniedz rezultāti uzņēmējdarbībā un jāiegūst kvalitāte jebkurā aspektā. Gadu gaitā gūtā pieredze ir palīdzējusi mums izveidot pasaules līmeņa klientu servisu, kas jums palīdzēs jebkurā brīdī, kad tas nepieciešams! Mēs būsim tavs būvniecības pasaules draugs un palīdzēsim tev kopā ar mums realizēt savu projektu! No projekta sākuma līdz tā noslēgumam mēs būsim tev blakus, lai atbildētu uz visiem taviem jautājumiem un panāktu, lai viss noritētu, kā plānots. Darām kopā! Mūsu celtniecības tehnikas nomas klāstā pieejami ekskavatori, iekrāvēji, teleskopiskie un universālie iekrāvēji, buldozeri un blīvētāji, kā arī ģeneratori.

ZL.LV iesaka

Firmas.lv, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Pērses 9/11, Rīga, LV-1011
Firmas.lv - viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm:

Firmas.lv ir viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm Latvijā kopš 2006. gada. Šeit vienkopus atrodami dati no dažādiem oficiālajiem reģistriem, tai skaitā Uzņēmumu reģistra, CSDD reģistra, Valsts ieņēmumu dienesta, Valsts zemes dienesta un citiem. Sniedzam saviem klientiem detalizētu informāciju par Latvijas uzņēmumiem un iestādēm, to saistītajiem uzņēmumiem un filiālēm, uzņēmumu amatpersonām, vēsturiskajiem datiem, piedāvājam veikt monitoringu, segmentēto datu atlasi, kā arī integrēt datus sistēmās un izmantot uzņēmumu novērtēšanas rīkus. Firmas.lv ikdienā izmanto aptuveni 1600 profesionāli lietotāji – grāmatveži, juristi, pārdevēji –, kā arī tūkstošiem vienkāršu meklētāju. Firmas.lv palīdz novērst biznesa riskus un uzlabo darba produktivitāti, savlaicīgi sniedzot precīzu, pilnīgu un pārbaudītu informāciju. Mēnesī portālu apmeklē aptuveni 1 miljons reizes - lielā Firmas.lv popularitāte to padara arī par vērtīgu mārketinga kanālu, ar kura palīdzību popularizēt savu uzņēmējdarbību! Uzlabo sava uzņēmuma atrodamību un stiprini reputāciju, izvietojot biznesa profilu, reklāmrakstus, banerus un izmantojot citus mārketinga risinājumus.

Baltic Tractor, SIA

Krustpils 4, Rīga, LV-1073
Mūsu mērķis: Palīdzēt Jums atrast ne tikai piemērotāko risinājumu Jūsu vajadzībām, iegādājoties jaunu vai lietotu tehniku, bet arī vienmēr sniegt individuālu atbalstu arī nākotnē – visā tehnikas darba mūža garumā, uzturot tās darbaspēju pēc iespējas augstākā līmenī. Mēs zinām, cik liela nozīme ir kvalitatīvam tehniskajam atbalstam jebkurā darba procesā, lai netiktu samazināta darba produktivitāte un uzstādītie mērķi. Kvalitatīvu, atbildīgu un kompetentu – šādu atbalstu mēs vēlamies sniegt katram savam sadarbības partnerim. Mēs būsim gandarīti, ja varēsim Jums sniegt šādu atbalstu ceļā uz Jūsu mērķiem.

Fassko Rīga, AS

Brīvības gatve 246, Rīga, LV-1039
Motoru eļļas, smērvielas

Agro Rīga, SIA

Hipokrāta 2, Rīga LV-1079
Lauksaimniecības tehnikas un traktortehnikas tirdzniecība

Moto Rīga, motoskola

Mūkusalas 100, Rīga, LV-1004
vadītāju sagatavošana, motobraucēju sagatavošana, instruktori, instruktors, A-kategorijas vadītāji, moto Rīga

Tava Rīga, (Tvoja Riga)

Elizabetes iela 57A – 15, Rīga, LV-1050
uzsākta likvidācija