Rīga, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Gultņi..., veikals

Mūrmuižas 1, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Gultnis – industriālie, lineārie, atbalsta, radiālie, adatu, korpusa, lodveida, slīdgultņi, stupicas, iekārtām, vieglajām, smagajām, kravas automašīnām, automašīnu, traktoriem, traktoru. Lauksaimniecības un meža tehnikai, tehnikas, kombainiem, kombainu, piekabēm, piekabju, ātrumkārbas, ātrumkārbu, transmisijas, reduktoru,

Gultņi..., veikals

Zemnieku 60, Liepāja, LV-3401
Lauksaimniecības tehnikas un traktortehnikas rezerves daļas

Guno M, SIA, Pakalpojumu serviss

Striķu 9, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Grāmatvedības un finanšu vadības sistēmu datorprogrammas, programmu, (HORIZON, KENTAURS INTEGRA, KENTAURS PRO, KENTAURS EXPRESS) piegāde, ieviešana, uzturēšana, apkalpošana, tehniskā palīdzība, apmācība, konsultācijas. Rīgā, Kurzemē, Kurzemes novadā. Datortehnika, biroja tehnika.

GunsnLasers, SIA

Mārkalnes 10, Rīga, LV-1024
Lāzertags, peintbols, kartingi, virtuālā realitāte, VR, airsoft, peintbola parks, GunsnLasers, GunsnLasers peintbola parks, peintbola parks Rīgā, GunsnLasers izklaides parks, GunsnLasers izklaides parks Rīgā. 

GunsnLasers, SIA

Andrejostas 21, Rīga LV-1045
Pasākumu organizēšana, atribūtika

Guntē, SIA

Braslas 29A - 2.st.,216, Rīga, LV-1084
Apģērbu rūpnieciskā ražošana Latvijā. Rūpnieciskā šūšanas uzņēmums Rīgā. Apģērbu eksports. Vīriešu, sieviešu apģērbu šūšana, Tekstilizstrādājumi, tekstilizstrādājumu. Latvijas šūšanas uzņēmums. Profesionāli šuvēji. Kleitas, kleitu, trikotāžas kleitu, izstrādājumu šūšana. Trikotāžas kleitu ražošana. Svārki, svārku šūšana vairumā.

Gustiņš, bērnu un ģimenes izglītības un atpūtas centrs

Čiekurkalna 2. līnija 31A, Rīga, LV-1026
Nodarbības:: Bērnudārzs piedāvā dažādas nodarbības, kas būs piemērotas jebkura bērna talantiem un interesēm. Svarīga ir bērna gan radošā, gan arī fiziskā attīstība, tāpēc tiek piedāvātas gan tēlotājmākslas, mūzikas un matemātikas nodarbības, gan arī kustību, sensorā un valodas attīstīšana. Apraksts:: Privātā pirmsskolas iestāde “Gustiņš” atrodas Čiekurkalnā, Rīgā. No sākuma tika veidots kā bērnu centrs, bet nu jau pārtapis par pirmsskolas izglītības iestādi, kur bērniem ir iespēja apgūt pašu svarīgāko konkrētajā vecumā. Īpaša uzmanība tiek vērsta uz bērnu fonemātiskās dzirdes un matemātikas priekšstatu apguvi. Svarīgas ir arī sensorās uztveres attīstīšanu, runas uztveres sekmēšanu. Šo visu bērni apgūst nodarbībās. “Gustiņš” ir bērna otrās mājas, kurās var justies brīvi, tajā arī tiek pievērsta uzmanība katra bērna individualitātei. Lai iestātos Gustiņā, būs nepieciešams iesniegums par bērna uzņemšanu, bērna dzimšanas apliecība, kā arī vecāka ID dokuments. Iespējams iestāties divās grupiņās – pelēni un ezīši, katrai grupai ir atsevišķs nodarbību plāns.

Gvardea, SIA, grāmatvedības pakalpojumi Ogrē, grāmatvedības ārpakalpojums

Upes prospekts 18A, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Grāmatvedības pakalpojumi: ✓ Attaisnojuma dokumentu pārbaude, grāmatošana un apstrāde ✓ Rēķinu izrakstīšana un nosūtīšana klientam ✓ Ikmēneša PVN deklarācijas sagatavošana ar pielikumiem, izmantojot EDS sistēmu ✓ Darba algas, slimības naudas, atvaļinājuma naudas, darbinieku personīgo kontu kārtošana, darba algas izmaksu saraksta sagatavošana ✓ Krājumu inventarizācija ✓ Debitoru un kreditoru uzskaite ✓ Ieņēmumu un izdevumu aprēķins ✓ Gada pārskata sastādīšana un citu atskaišu sagatavošana un iesniegšana VID, izmantojot EDS sistēmu ✓ Gada ienākuma deklarācijas sagatavošana un iesniegšana EDS sistēmā ✓ Operatīvās bilances sagatavošana un iesniegšana vadībai, bankām un līzinga kompānijām ✓ Konsultācijas

Gāršas, Rīgas rajona, Sējas pagasta zemnieku saimniecība

"Gāršas", Sējas pag., Saulkrastu nov., LV-2160
Informācija no uzņēmumu reģistra

HADES, Rīgas pilsētas Skļarovas individuālais komerciālais uzņēmums

Gaiļezera iela 4 – 28, Rīga, LV-1079
Informācija no uzņēmumu reģistra

HAGA, Rīgas pilsētas H.Bērzkalna individuālais uzņēmums ražošanas komercfirma

Melīdas iela 11 – 97, Rīga, LV-1015
Informācija no uzņēmumu reģistra

HALEKS K, Rīgas pilsētas Treija individuālais komerciālais uzņēmums

Keramikas iela 4 – 2, Rīga, LV-1016
Informācija no uzņēmumu reģistra

HANKA, Rīgas pilsētas Haritonova individuālais uzņēmums ražošanas komercfirma

Zeltiņu iela 11 – 11, Rīga, LV-1035
Informācija no uzņēmumu reģistra

HANSA FLEX HIDRAULIKA, SIA, Rīgas 2. nodaļa

Daugavgrīvas 93, Rīga, LV-1007
Par uzņēmumu:

Divdesmit vienā filiālē visā Latvijā HANSA FLEX HIDRAULIKA nodrošina pilna servisa apkalpošanu hidraulikas jomā - atsevišķu detaļu un komponentu nodrošinājumu optimāliem risinājumiem, pieredzējušu hidraulikas speciālistu konsultācijas un atbalstu, kā arī vissarežģītāko hidraulisko iekārtu un staciju būvi sākot no projekta izstrādāšanas un beidzot ar montāžu un nodošanu ekspluatācijā. Uzņēmumam ir piešķirts kvalitātes vadības sertifikāts ISO 9001:2015.

HANSA FLEX HIDRAULIKA, SIA, Rīgas 3. nodaļa

Granīta 3A, Rīga, LV-1057
Hidraulika, Hidrauliskās ierīces, Hidraulikas iekārtas, Hidraulikas piederumi, Hidropiederumi, Hidraulikas serviss, Hidroserviss, Pneimatika Hidrauliskās sistēmas, Hidrosistēmas Hidraulisko sistēmu remonts, Hidrosistēmu remonts, Hidraulisko sistēmu projektēšana, Hidrosistēmu projektēšana Hidraulisko sistēmu apkope,

HANSAMED, Oļega Aleksejeva Rīgas pilsētas ražošanas-komerciālais individuālais uzņēmums firma

Noliktavas iela 1 – 12, Rīga, LV-1010
Informācija no uzņēmumu reģistra

HANUMA, Rīgas pilsētas Iradas Šabanovas individuālais daudznozaru uzņēmums

Alekša iela 5 – 8, Rīga, LV-1005
Informācija no uzņēmumu reģistra

HANZATJANA TIRDZNIECĪBAS FIRMA, Rīgas pilsētas Vladimira Hanzatjana individuālais uzņēmums

Lāčplēša iela 118 – 10, Rīga, LV-1003
Informācija no uzņēmumu reģistra

HARVEJS AUTO, H. Lapiņa Rīgas pilsētas daudznozaru individuālais uzņēmums

Pērnavas iela 37 – 27, Rīga, LV-1009
Informācija no uzņēmumu reģistra