Rīga, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Irmejs Jānis, sadzīves tehnikas remonts, izbraukuma serviss

Vienības gatve 20A, Rīga, LV-1004
Apraksts:

Sadzīves tehnikas remonts, serviss, labošana un mobilais izbraukuma remonts. Labojam visu no veļasmašīnas līdz apkures katliem un trauku mašīnai. Sadzīves tehnikas uzstādīšana un pieslēgums. Darbi tiek veikti laicīgi un kvalitatīvi. Darba vieta Rīgā un Rīgas apkaimē. Zvaniet un sarunāsim!

ZL.LV iesaka

Ironwill Steel, SIA, Latvijas metāls, metālu bāze

Latvijas metāls, metālu bāze
Cesvaines 15A, Rīga, LV-1073
Metāla sortiments:: ✓ Caurules ✓ Sijas ✓ Armatūras ✓ Armatūras sieti ✓ Apaļdzelzs ✓ Plakandzelzs ✓ Kvadrātdzelzs ✓ U–profili ✓ Loksnes Transports:: Sadarbībā ar SIA "IRW Serviss", lai atvieglotu klientiem saņemt savu pasūtījumu, tiek nodrošināta pasūtījuma piegāde uz norādīto adresi, bet tikai Latvijas teritorijā.

Irvins, zooveikals

Daugavas 5, Jūrmala, LV-2008
“ZIWI peak” Latvijā. ZIWI suņu barība. ZIWI peak bioloģiskā barība dzīvniekiem zooveikalā “Irvins”. Zooveikals Pļavnieki. Zoopreces Pļavniekos. Kaķu barība. Dzīvnieku barības vairumtirdzniecība Rīgā. Hills, Royal Canin, Purina, Acana, Eukanuba, Advance, Happy dog, Farmina, Trainer, Mera dog, Villowy, Ok Cat, Platinum, Virbac, Josera.
ZL.LV iesaka

Iskada, Ugunsdzēsības centrs, veikals - noliktava

Krustpils 12A, Rīga, LV-1073
Par uzņēmumu: SIA "ISKADA" savu darbību uzsāka 1996.gadā. Mūsu plašais preču un pakalpojumu sortiments un augstā kvalitāte, kā arī elastīgā cenu politika palīdzēja mūsu uzņēmumam ieņemt vienu no vadošajām vietām Latvijas tirgū. Klientu konsultācijas: Ja vēlāties uzzināt vairāk par Jums interesējošo jautājumu, zvaniet vai nāciet pie mums pēc adreses Krustpils iela 12A, vai rakstiet e-pasta vēstuli uz info@iskada.lv Uzņēmuma personāls sniegs Jums konsultācijas un palīdzēs izvēlēties Jums nepieciešamo preci, ņemot vērā Jūsu prasības un Jūsu uzņēmējdarbības specifiku. Atkarībā no pasūtījuma apjoma un biežuma, mēs piedāvājam elastīgu atlaides sistēmu.

IunA gultņi, SIA

Kurzemes prospekts 164A, Rīga, LV-1029
Gultnis – industriālie, lineārie, atbalsta, radiālie, adatu, korpusa, lodveida, slīdgultņi, stupicas, iekārtām, vieglajām, smagajām, kravas automašīnām, automašīnu, traktoriem, traktoru. Lauksaimniecības un meža tehnikai, tehnikas, kombainiem, kombainu, piekabēm, piekabju, ātrumkārbas, ātrumkārbu, transmisijas, reduktoru,

Ivanna Nails, SIA, Manikīra, pedikīra studija

Braslas 29A, Rīga, LV-1084
Apraksts: Manikīra studija Rīgā - Purvciemā. Organizē manikīra meistaru apmācību kursus.

Ivara Kapakļa Rīgas individuālā komercfirma

Prūšu iela 22 k-4 – 19, Rīga, LV-1057
Informācija no uzņēmumu reģistra

Ivars Feldbergs, diplomēts amata meistars

Zantes 8, Rīga, LV-1029
Apraksts:

SIA "Ivars Feldbergs", Akmeņkaļu darbnīca (diplomēts amata meistars) - ir uzņēmums, kas nodarbojas ar akmens apstrādi, kapu pieminekļu un akmens skulptūru izgatavošanu. Piedāvājam arī ainavu arhitektūras pakalpojumus- dārza iekārtošanu ar gleznainu ainavu, izmantjot akmeņus.

Ivory Rentals, SIA

Ziepniekkalna 13, Rīga LV-1004
Izvēlies auto mūsu mājaslapā:

Izvēlieties jebkuru automašīnu no pieejamo auto saraksta vai zvaniet mums, lai vienotos par jums piemērotāko automašīnu. Sagatavojiet informāciju auto nomas līgumam - Vārds, Uzvārds, personas kods, deklarētā adrese un e-pasts. Norādiet datumus, kad jums nepieciešama automašīna, izvēlieties, kā vēlaties saņemt automašīnu - mūsu atrašanās vietā vai piegādi uz noteiktu adresi. Mēs sagatavosim jums līgumu, rēķinu un automašīnu. Pēc apmaksas, rezervācija tiks veikta. Saņemot automašīnu, jums jāuzrāda vadītāja apliecība un ID karte/Pase.

Izbushka, viesu nams-pirts

Latgales 268B, Rīga LV-1063
Viesu namā pieejami: ✓ Stāvvieta ✓ Balkons ✓ Terase ✓ Bezmaksas Wi-Fi ✓ Atļauti mājdzīvnieki ✓ Baseins ✓ Pirts Viesu nams:

Krievu pirts ar banketa zāli Rīgā, Ķengaragā. Viesiem pēc pirts piedāvā silto baseinu ar hidromašāžu. Pie guļbūves ēkas atrodas laukums aktīvai atpūtai, automašīnu stāvlaukums.

Izdarīgs, SIA

Baldones 1, Rīga, LV-1007
Pakalpojumi:: ✓ starteru remonts ✓ ģeneratoru remonts ✓ starteru un ģeneratoru daļu tirdzniecība ✓ ritošās daļas remonts Par uzņēmumu:

SIA „Izdarīgs” ir autoserviss Pārdaugavā, Baldones ielā 1, kas savu darbību uzsācis 1998. gadā. Autoserviss specializējas starteru un ģeneratoru remonta jomā, to rezerves daļu tirdzniecībā, kā arī automašīnu ritošās daļas remontā.

Izopanel, SIA

Gustava Zemgala gatve 78-6, Rīga LV-1039
Produkti:: ✓ sendvičpaneļi ✓ metāla profili ✓ aukstumkameras ✓ izolācijas plāksnes ✓ PVC membrānas u.c. Produkta kvalitāte: Daudzu gadu klātbūtne būvniecības tirgū, cieša sadarbība ar klientiem, mūsu komandas attīstība, kā arī jauni centieni – tas viss ietekmē mūsu piedāvājumu nepārtrauktu paplašināšanos. Mēs esam pārliecināti, kā mūsu ražotie sendvičpaneļi ietilpst nelielajā labāko produktu grupā cehu, lauksaimniecības ēku, dzesēšanas un saldēšanas iekārtu, kā arī atpūtas objektu būvniecībai.

Izoterms, SIA

Dreiliņi, Noliktavu 5, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
noma, noliktavas, noliktavu, pakalpojumi, Biroju, ofisu, telpu, noliktavu noma, īre Rīgā, Pļavniekos, Rīga , celtniecības materiālu tirdzniecība, metāla piegādes, metāla piegāde, preču piegāde, metāla tirdzniecība Rīga