Rīga, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Jumets, SIA, Metāllūžņu iepirkšana

Salamandras 1, Rīga, LV-1024
Metāllūžņu iepirkšana, uzpirkšana, pieņemšana. Krāsainie metāli. Melno un krāsaino metālu pirkšana, pieņemšana. Metāllūžņi no juridiskām un privātpersonām. Metāllūžņu pirkšana. Metāla sakausējumu iepirkšana, uzpirkšana. Krāsainie metāli, metāli, krāsaino, melno, melnā metāla, metālu, lūžņu, metāla skaidu pieņemšana, iepirkšana,

Jumis.co, SIA

Mālkalnes prospekts 6-117, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Rīga , Jūrmala, Ogre. Rīgā, Jūrmalā, Ogrē.
ZL.LV iesaka

Jumtu Eksperts

Mālkalnes prospekts 8, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Jumiķu darbi Ogrē, Ogres rajonā. Skārdnieka darbi Ogrē, Ogres rajonā. Jumiķis, jumiķi, skārdnieki, skārdnieks Ogrē, Ogre, Ķegumā, Ķegums, Jumpravā, Jumprava, Ikšķile, Tīnūži, Tīnūžos, Turkalnē, Suntažos, Suntaži, Ropaži, Ropažos, Laubere, Lauberē, Lēdmane, Lēdmanē, Ciemupe, Ciemupē, Pārogre, Pārogrē, Madliena, Madlienā, Ķeipene,

Junge, SIA

Rīgas 11, Madona, Madonas nov. LV-4801
Maizes un miltu izstrādājumu ražošana, pārtika

Junikons (Unicone), SIA

Zvirbuļu 2 - 2, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts:

SIA “Rīgas pilsētas zinātniski-pētnieciskais ģeotehniskais centrs JUNIKONS (UNICONE)” ir ģeotehniskā laboratorija, kas ir dibināta 1991.gadā un veic grunts fizikālo, mehānisko īpašību noteikšanu, minerālmateriālu testēšanu, asfaltbetona masījumu testēšanu, asfalta urbumu testēšanu kā arī veic plātnes spiedes testus, smalko daļiņu novērtēšanu (metilēnzilā tests) un kalcija (CaCo3) noteikšanu pēc daudzām testēšanas metodēm. Laboratorijas darbība ir akreditēta Latvijas nacionālajā akreditācijas sistēmā ar akreditācijas numuru LATAK-T-185-19-2000. LATAK mājas lapa http://www.latak.lv). Laboratorija ir aprīkota ar  mūsdienīgām testēšanas iekārtām, paraugu testēšanu veic augsti profesionāli speciālisti ar vairāk nekā 30 gadu darba pieredzi. Laboratorija veic kā individuālo pasūtījumu izpildi, tā arī uz sadarbības līgumu pamata. 

 

Junks, SIA

Ernesta Birznieka-Upīša 8, Rīga, LV-1050
Auduma, metāla, plastikāta. Pretinsektu sieti. Ventilācijas paneļi logiem, durvīm. Izgatavošana 48-72 stundu laikā. Ražošana. Tirdzniecība. Pretinsektu tīkli, moskītu tīkli, tīkls, odu tīkli, insektu, mušu tīkli. Žalūziju izgatavošana. Logu žalūzijas. DUCO produkti – ventilācijas sistēmas. Žalūzijas. Rullo žalūzijas. Vertikālās

Junkyard Riga, SIA

Jaunciema gatve 320J, Rīga, LV-1015
Informācija no uzņēmumu reģistra

Junorisa, SIA

Dzelzavas 70, Rīga LV-1082
Ārsts kosmetologs Sandra Vaivode, Sandra Vaivode Weyergans starptautiskā master trenere, kosmetoloģija sejai, kosmetoloģija ķermenim, celulīta ārstēšana, limfodrenāža, ultraskaņa, skābekļa terapija, mezoterapija, mezoterapija bez adatām, mezoterapijas kokteilis sejai un ķermenim, masāža, masāža ar rokām, Tibetas masāža,

JurTec, SIA

Valērijas Seiles 9 - 46, 2.st., Rīga, LV-1019
Juridiskie pakalpojumi, juridiskais birojs, juristi, juriskonsulti, juridiskās konsultācijas, juridiskā palīdzība, bezmaksas juridiskās konsultācijas, tiesas strīdi, tiesvedība, pārstāvība tiesā, aizsardzība tiesā, tiesa, šķīrējtiesa, izlīgumi, dokumentu noformēšana, dokumenti, dokumentu sagatavošana, prasības pieteikumi,

Jura Podnieka studija, SIA

Citadeles 2, Rīga, LV-1010
Apraksts:

"Jura Podnieka studija" ir godalgota filmu un multimediālo risinājumu producēšanas kompānija ar vairāk kā 20 gadu pieredzi, kas nodrošina pilnu ražošanas ciklu, sākot no izpētes līdz filmēšanai, montāžai un skaņas apstrādei.

"JURA PODNIEKA STUDIJA"  kā neatkarīga vienība savu darbu uzsāka 1989. gadā, kad tā producēja piecu sēriju filmu par Padomju Savienību “Mēs” sadarbībā ar "Chanel 4" (Anglija).  Izcilais latviešu dokumentālā kino režisors Juris Podnieks un viņa komanda drosmīgi fiksēja unikālas liecības par Padomju Savienību tās sabrukuma priekšvakarā.  Ar savām filmām Juris Podnieks, rādot gan jaunu cilvēku problēmas filmā “Vai viegli būt jaunam?”, gan baltiešu neatkarības centienus  un emocijas pirmajos brīvajos "Dziesmu svētkos" filmā “Krustceļš”, gan, paredzot Padomju Savienības bojāeju filmā “Impērijas gals”, ieguva godīga un bezkompromisu filmu veidotāja reputāciju. Šīs īpašības arī šodien ir studijas galvenās vērtības, turpinot radīt jaunus projektus. Juris Podnieks gāja bojā 1992.gadā.

Šodien JPS turpina producēt dokumentālās filmas par mūsdienīgām un vēsturiskām tēmām, atklājot notikumus, kuri ir izmainījuši cilvēku dzīves Latvijas politiskās un ekonomiskās iekārtas izmaiņu laikā. "JPS" turpina strādāt arī ārpus Latvijas, sadarbojoties ar "Channel 4" (Anglija), "TVE" (Anglija), "NHK" (Japāna),  "ARTE", Krievijas televīzijām u.c. "JPS" producē vairākas dokumentālās filmas gadā.

Animācijas filmas "Burvīga diena" un ”Redzi, Trusi...Tētis brauc uz Londonu!” izrādītas Berlīnes filmu festivālā.

"JPS" arī ar aktierfilmu projektiem. Pirmais scenārijs “Dzīves svinēšana” tika attīstīts ar Media Development atbalstu. 2019. gada rudenī gaidāma spēlfilmas "Jelgava 94" pirmizrāde. 

JPS piedāvā plaša spektra pakalpojumus filmu veidošanā – filmu izpēti (arī Krievijā), filmēšanu (filmas un video), producēšanu, montāžu (off-line, on-line), skaņu ierakstus, skaņu montāžu, apstrādi, dublāžu. Studijai ir savas telpas Rīgas centrā. JPS ir sava skaņu studija, kas nodrošina darbu kvalitāti atbilstoši mūsdienu tehnoloģijām un prasībām. JPS skaņu režisori ir piedalījušies daudzu Latvijas mākslas, dokumentālo un animācijas filmu tapšanā.  Studija strādā arī pie Disneja/Pixara un "20th Century Fox" studiju animācijas filmu dublāžas.

Studijas galvenais mērķis ir piedalīties tādu projektu veidošanā, kas aizkustina cilvēkus un liek viņiem ticēt, ka pasaule var kļūt labāka!

Jureckis un Ko, SIA

Kapsētas 9/15, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Auto rezerves daļu tirdzniecība Liepajā.

Uzņēmums "Jureckis un Ko" nodarbojas ar auto rezerves daļu tirdzniecību Liepājā. Uzņēmumam ir trīs veikali Liepājā, lai katram būtu pa ceļam. Laipni gaidīti!

Juridiskais birojs Komentārs, SIA

Poruka 3, Madona, Madonas nov. LV-4801
Juriste Ligita Dārzniece Madonā. Juridiskais birojs Madonā. Sertificēta maksātnespējas administratore Ligita Dārzniece Madonā. Ligitas Dārznieces juridiskais birojs, Maksātnespējas procesi privātpersonām, juridiskajām personām. Fiziskas personas maksātnespēja. Juridiskas personas maksātnespēja. Paziņojumi kreditoriem,

Jurlingva, IK, Valodu centrs

Pērses 16-303, Rīga LV-1011
Tulkojumi, tulkojumi Rīga , Rīga centrs, Pērses iela, Barona iela, Čaka iela, Marijas iela, Jūrmala.

Juro Riga, SIA

Braslas 27-76, Rīga, LV-1084
Datortehnikas un biroja tehnikas apkalpošana, serviss

Jurveda, SIA

Blaumaņa 6 - 12, 3.st., Rīga, LV-1011
Konsultācijas juridiskām un fiziskām personām. Juristi, juridiskie, līgumi, līgumu slēgšana, uzņēmuma dibināšana, reorganizācija, likvidācija. Privātpersonām, individuālās konsultācijas, pārstāvība tiesā, maksātnespēja, dokumentu sagatavošana Uzņēmumu Reģistram, grāmatvedības pakalpojumi, uzskaite, dokumentu apstrāde,

JustRati, SIA

Liepu aleja 15A, Babīte, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2101
Apraksts:

Mazlietoti bērnu rati no Eiropas. Tikai izmeklētākie, kvalitatīvākie un ērtākie rati mazulim un viņa vecākiem no vadošajiem ratu ražotājiem visā pasaulē.

Jutas Plus, Rīgas Vitauta Benatas galdniecības individuālais uzņēmums

Rīga, Mārupes iela 19, LV-1002
Informācija no uzņēmumu reģistra

Jutta V, SIA

Rīgas 21, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
LED Reklāma:

Vides reklāma Valmierā, reklāmas vieta Valmierā, reklāmas ekrāns Valmierā. Vides reklāma Valmierā, reklāmas vieta Valmierā, reklāmas ekrāns Valmierā.

Liels, 17,2 kv.m. led ekrāns Valmieras galvenajā dzīslā - Rīgas ielā.

Ekrāns atrodas Rīgas ielā 21 pie autobusa pieturas un laukuma pie kinoteātra, kā arī labi redzams, sākot no 200m attāluma gājējiem un no privātā un sabiedriskā transporta, sākot no tuvākā luksofora.

Juvelieris Jevgēnijs Jarošs, juvelierizstrādājumu darbnīca

Artilērijas 56, Rīga, LV-1009
Apraksts: Juvelieris ir mākslinieks, kurš pārvērš zeltu Jūsu sapņos! Juvelierizstrādājumu remonts un izgatavošana pēc pasūtījuma. Zelts, sudrabs, dārgakmeņi. Juvelieris ar 40 gadu darba stāžu. Latvijas Amatniecības kamera Meistara Diploms.

JĀNIS UN DĒLS, J.Uha Rīgas pilsētas saudznozaru individuālais uzņēmums

Tomsona iela 33A – 11, Rīga, LV-1013
Informācija no uzņēmumu reģistra