Rīga, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Mans lācis, SIA, Privātais bērnudārzs Teikā

Raunas 64, Rīga LV-1039
Katru dienu tiek ievērots noteikts dienas ritms:: ✓ 7:30-8:20 Ierašanās ✓ 8:30-9:00 Brokastis ✓ 9:00-10:00 Rotaļnodarbības ✓ 10:00-11:30 Pastaiga, rotaļas un vērojumi ārā ✓ 11:30-12:00 Pusdienlaiks ✓ 12:00-15:00 Saldo sapnīšu laiks ✓ 15:00-15:30 Ceļamies, klājam gultas un ģērbjamies ✓ 15:30-16:00 Launags ✓ 16:00-17:00 Rotaļnodarbības ✓ 17:30-19:00 Pastaiga, rotaļas un vērojumi ārā

Mans lācis, SIA, Privātais bērnudārzs Ķengaragā

Kaņiera 10A, Rīga, LV-1063
Privātais bērnudārzs Ķengaragā, Montessori nodarbības, Montesori materiāli, sagatavšana skolai, bērnudārzs, Pirmsskola Ķengaragā, Ķengarags. Privātais bērnudārzs Rīgas centrā, bērnudārzs Rīgas centrā, bērnudārzs Rīgas centrā. Privātie, privātā izglītības iestāde Rīgā, Rīgas centrā, Rīgas Domes, valsts līdzfinansējums

Mansarda Rīga, SIA

Brīvības gatve 214S, Rīga, LV-1084
Informācija no uzņēmumu reģistra

Manzo, SIA

Mūkusalas 29, Rīga, LV-1004
Pārtikas tirdzniecība

Mapon autoparku vadība

Pieejamas attālinātas konsultācijas
Krasta 44, Rīga LV-1003
Par uzņēmumu: AS "Mapon" ir viens no vadošajiem autoparka pārvaldības risinājumu izstrādātājiem Ziemeļeiropā. Ikvienam autoparkam noderēs mūsu efektīvierisinājumi, tostarp GPS izsekošana, vadītāja braukšanas analīze, degvielas patēriņa kontrole, autoparka uzturēšana un efektivitāte, maršuta plānošana, kā arī attālināta digitālā tahogrāfa datu lejupielāde un analīze. Mapon platforma ir piemērota jebkuram uzņēmumam, tai skaitā loģistikas, būvniecības, lauksaimniecības un piegādes pakalpojumu sniedzējiem. Mūsu radītie risinājumi palīdz ietaupīt resursus un nodrošināt efektīvu autoparka pārvaldību, kā arī filiāles un partneri visā pasaulē ļauj klientiem nodrošināt tūlītēju atbalstu.

Marathon Ltd., SIA, Riepu serviss

Čuibes 2, Rīga LV-1063
Pilns riepu serviss Rīgā, Maskavas ielā, Rumbulā, Ķengaragā, Salaspilī. Riepu remonts. Kravas automobiļu riepu atjaunošana. Kravas riepas. Kravas riepu tirdzniecība. Jaunas riepas. Kravas automašīnu, smago, komerctransporta riepas. Autobusu riepas. Auto riepu tirdzniecība. Vieglo auto riepas. Oficiālais Bridgestone, Firestone pārstāvis

Mare Verpete, izbraukumi ar kuteri Riga

Balasta dambis 1, Rīga LV-1048
Piedāvājam:

Izbraukumi ar kuteri Rīgā. Pie mums pieejams Internets 24h, bezmaksas autostāvvieta, elektrības pieslēgums, dzeramais ūdens, ēdināšana, laivu iecelšana/izcelšana, duša.

Izbraucieni ar kuteri:

Atpūtas izbrauciens ar draugiem vai ģimeni, dzimšanas dienas svinības, svinīgs pasākums vai pikniks uz ūdens. Uzņēmums Mare Verpete piedāvā kuteru un motorjahtu nomu. Maršrutu klāsts ir sākot no izbrauciena pa pilsētas kanālu līdz braucienam uz Sāremā salu vai Gotlandi. Lai pieteiktos braucienam ar kuteri vai motorjahtu, lūgums zvanīt pa norādīto tālruni vai rakstīt uz norādīto e-pastu.

Mare Villa, SIA

Balasta dambis 1, Rīga LV-1048
Peldošo māju ražošana, būvniecība Riga, Rīga , Latvia, Latvija, Zviedrija, Stokholma, Marevilla, aquavilla
ZL.LV iesaka

Mareka Liepiņa ģimenes ārsta prakse

Nīcgales 5, Rīga, LV-1035
Apraksts:

Ģimenes ārsts Purvciemā

Mariņas, SIA, Autokapsēta Mārupē

Lielā 76, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Pakalpojumi:: ✓ Rezerves daļu tirdzniecība ✓ Auto evakuācija ✓ Likvidācijas sertifikāti Autokapsēta:

Laipni aicināti autokapsētā Mariņas! Autokapsēta Mariņas darbojas jau no 1993. gada. Mūsu galvenais darbības virziens ir vieglo automašīnu lietotu rezerves daļu tirdzniecība. Autokapsēta Mariņas ir viena no lielākajām Latvijā, tādēļ klientiem varam piedāvāt ļoti plašu auto detaļu klāstu. Mūsu auto kapsēta iepērk automašīnas ar jebkura izlaiduma gadu, tajā skaitā arī avarējušas un ar defektiem jebkurā Latvijas vietā. Iespējama auto evakuācija. Apmaksu veicam tūlīt ar skaidru naudu vai ar pārskaitījumu. Visiem auto kapsētā pieņemtajiem transporta līdzekļiem tiek izsniegti likvidācijas sertifikāti.

ZL.LV iesaka

Marko metāls, SIA, Pulverkrāsošana

PULVERKRĀSOŠANA visu veidu virsmām ✨
Ķengaraga 6E, Rīga, LV-1063
Pakalpojumi: ✓ Metālapstrāde; ✓ Pulverkrāsošana; ✓ Ražošana; ✓ Metāla griešana; ✓ Metāla locīšana Pulverkrāsošana:

Pulverkrāsošana ir plaši izplatīts krāsošanas veids metāla detaļām, kas nodrošina krāsojumam augstu kvalitāti un noturību pret dažādām ārējo faktoru iedarbībām.Tādējādi iegūstams jauns un efektīgs izstrādājuma ārējais veidols. Turklāt krāsa ir neticami noturīga pret mehānisku iedarbību un dažādiem ārējās vides ietekmes faktoriem, tostarp pret skābiem un sārmainiem šķidrumiem.

Marks M, SIA

Elektrības 8B, Jelgava, LV-3001
Mēbeļu tirdzniecība

Mars Latvia, SIA

Ģertrūdes 10, Rīga, LV-1010
Dzīvnieku barība

Mars, SIA

"Mars", Rumbas pagasts, Kuldīgas nov., LV-3301
Kokmateriālu tirdzniecība

Martas šķēres, SIA

Krišjāņa Barona 107, Rīga, LV-1012
Frizētava: ✓ Vīriešu matu griezumi ✓ Bārdas saīsināšana un korekcija ✓ Bērnu matu griezumi Apraksts: SIA "Martas šķēres" darbojas friziere ar lielu darba pieredzi, mierīga atmosfēra.

Martina serviss, SIA, nekustamo īpašumu, komerctelpu noma Rīgas centrā

Lāčplēša 51-1, Rīga LV-1011
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Martina serviss" jau kopš 1998. gada nodarbojas ar namu apsaimniekošanu. Uzņēmums piedāvā arī dzīvokļu un komercplatību nomu.

Marvik Serviss, SIA

Pļavnieku 5-170, Rīga, LV-1021
klientus: Rīgas rajons: Mārupe, Jaunmārupe, Jūrmala, Babīte, Piņķi, Beberbeķi, Mārupes novads, Langstiņi, Rīga

Mastech, IK

Dārzaugļu 1B, Rīga, LV-1012
Ražošana, tirdzniecība, montāža, izgatavošana un piegāde visā Latvijā. Plastmasas, PVC, alumīnija logi. Izgatavošana privātmājām, dzīvokļiem, ofisiem. Logu apdare. Pieckameru, seškameru plastmasas logi. Vācu profili. Aluplast, Rehau, Avantgarde, VEKA, Gealan, Vital, Roto furnitūra, Siegenia - Aubi furnitūra, Stikls Pilkington,