Rīga, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Sertificēts podologs Velta Vasiļevska - privātprakse

Brīvības 180A, Rīga, LV-1012
Apraksts:

"Vasiļevska Velta - podologa prakse", ārstniecības iestādes kods: 010001991, piedāvā ārstniecisko pedikīru Rīgas centrā, ko veic podologs, tas ietver pēdu ādas un nagu apstrādi, tostarp ieaugušu, sabiezētu vai sēnīšu skartu nagu apstrādi, kā arī kārpu, varžacu, plaisu un citu dermatoloģisku problēmu risināšanu. Veicam arī profilaktisku pēdu aprūpi, tāpēc aicinām visus, kuriem rūp sakoptas pēdas un drošība no infekciju riska viedokļa! Ļoti nozīmīga podoloģiskā aprūpe ir cukura diabēta pacientiem, ņemot vērā paaugstināto čūlu un infekcijas attīstības risku!

Palīdzam ar tādām problēmām kā nagu plātnes sabiezējumi, nagu sēnīte, plaisas pēdas priekšējā daļā un papēžos, un citos gadījumos.

Pieņem arī adresē: Raiskuma 1, Rīga LV-1006

Serviss E.R, SIA, sūtījumi, pārvadājumi, kurjerpasts

Vienības gatve 186A, Rīga, LV-1058
Kurjera pakalpojumi:

Ātrākie.com - kurjera pakalpojums Rīgā. Kravas un piegādes uzņēmums. Pārvadājumi, sūtījumi. Kurjeru pakalpojumi. Vienkārši nosūtīt, piegāde laikā!

Servix Grupa, SIA

Rīga
Servix. lv, servix, Autoservisu salīdzināšana, eļļas maiņa, eļļas maiņa akcija, autoserviss, online autoserviss, autoservisu reitings, uzticams autoserviss, autoservisu brokeris, auto remonts, auto apkope, autoriepas, kondicionieru uzpilde, riepu maiņa, riepu montāža, lukturu regulēšana, auto serviss, auto darbnīca, dzinēja

Sette, Rīgas pilsētas Ulvitas Kikustes daudznozaru individuālais uzņēmums

Biķernieku iela 31 – 42, Rīga, LV-1039
Informācija no uzņēmumu reģistra

Sezona, naktsklubs

Audēju 12, Rīga, LV-1050
Melnā Bite, restorāns "Melnā Bite", Wellton Centrum Hotel & Spa restorāns "Melnā Bite", Bite, dzīvā mūzika, svaigi produkti, fermeru virtuve, ēdienkarte fermeru stilā, restorāns Vecrīgā, bezmaksas WIFI, romantiskas vakariņas, biznesa pusdienas, rezervācija, banketi, grupu piedāvājums, restorāns Rīgā, demokrātiskas cenas, vīni, bāra karte,

Shape Games Riga, SIA

Vidus 5 - 2, Rīga, LV-1010
IT, Informācijas tehnoloģijas

Sharky, sporta klubs, sporta nodarbības

Krones 56, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Aktuāli un svarīgi: Projekts Sporta klase: Projekts ir vērsts uz VFS attīstību bērniem. Projekta ietvaros skolēni nodarbojas ar dažādiem sporta veidiem, attīstās fiziski, iegūst stabilu pamatu turpmākai sportiskai attīstībai un vispārējai veselībai. Projektā darbojas profesionālu treneru komanda, sporta ārsts, fizioterapeits. Programmas mērķis: uzlabot bērna fiziskās īpašības atbilstoši viņa vecuma grupai, stimulēt un sagatavot viņu aktīvam dzīvesveidam, vienlaikus izvērtējot tā spējas konkrēta sporta veida izvēles perspektīvā. Programmu ir licencējis un apstiprinājis Izglītības kvalitātes valsts dienests (IKVD) un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RDIKSD).

Shen Rig,

Zaķu iela 7 – 17, Rīga, LV-1009
uzsākta likvidācija

Short Riga,

Mežotnes iela 11, Rīga, LV-1002
Informācija no uzņēmumu reģistra

Sichmann, SIA

Dobeles šoseja 42, Jelgava LV-3007
Logu dekoru izgatavošana:: ✓ karnīzes ✓ pano ✓ kolonnas ✓ kapiteļi ✓ konsoles Tehniskā informācija:

Logu dekori pamatā tiek izgatavoti no priedes, lapegles, ozola vai meranti (sarkankoka paveids) koksnes. Kā opcija - ir iespēja izstrādājumus izgatavot arī no citām koka sugām. Veicot pasūtījumu, tas ir jānorāda atsevišķi. Koka izstrādājumu mitrums - W = 12+/-3%. Dekori tiek piedāvāti slīpēti un bez jebkādas citas tālākās apdares. Kā opcija - ir iespēja izstrādājumus pārklāt ar dažādiem apdares materiāliem. Veicot pasūtījumu tas ir jānorāda atsevišķi. Vertikālo izstrādājumu augšējā dekoratīvā daļa - galva- var tikt izgatavota no metāla, koka vai PVC (polivinilhlorīds). Metāla augšējā dekoratīvā daļa - "galva" tiek izgatavota ar liešanas paņēmienu. Metāla "galvas" virsmā ir iespējami sīki negludumi, punktveida iespiedumi vai pacēlumi u.c. nelīdzenumi. Šie nelīdzenumi nevar tikt uzskatīti par defektiem un pretenzijas pret tiem netiek pieņemtas. Tipveida verikālo kapiteļu aprēķina cena norādīta bez PVN, iepakojuma un piegādes izdevumiem.

Sigma Motors, SIA

Dīķa 44, Rīga, LV-1004
Rezerves daļas: ✓ nepieciešamo rezerves daļu un materiālu sagāde; ✓ ziemas un vasaras riepu tirdzniecība; ✓ akumulatoru tirdzniecība; ✓ dažādu auto aksesuāru un piederumu tirdzniecība. Autoservisa pakalpojumi: ✓ regulāras tehniskās apkopes, ✓ ritošās iekārtas pārbaude un remonts, ✓ riteņu demontāža, montāža un balansēšana, ✓ riteņu ģeometrijas pārbaude un regulēšana, ✓ bremžu sistēmas pārbaude un remonts, ✓ a/m vadības sistēmu pārbaude un remonts, ✓ izplūdes atgāzu pārbaude un regulēšana, ✓ izplūdes sistēmu pārbaude un remonts, ✓ motoru remonts, ✓ starteru, ģeneratoru remonts, ✓ agregātu remonts, ✓ pretaizdzīšanas ierīču uzstādīšana un remonts, ✓ mehānisko un automātisko ātrumkārbu pārbaude un remonts, ✓ kondicionieru un klimata kontroles sistēmu pārbaude un remonts.

Siguldas Brīvprātīgo ugunsdzēsēju biedrība

Depo 1, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Ugunsdzēsības dienesti

Siguldas apbedīšanas birojs, SIA

Leona Paegles 9, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
mācītājs, Sigulda, Allaži, Ragana, Mālpils, Līgatne, Sēja, Saulkrasti, Inčukalns, Ropaži, Cēsis, Vangaži, Rīga

Siguldas kokmateriāli, veikals

Pulkveža Brieža 113, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Mūsu veikala sortiments:: ✓ Konstrukcijas materiāli; ✓ Latojuma materiāli; ✓ Apdares dēļi mājas fasādei; ✓ Iekšējās apdares dēļi; ✓ Terases dēļi; ✓ Grīdas dēļi; ✓ Pirts apdraes dēļi.

Piedāvājam klientiem papildus dažādus apstrādes veidus:

✓ Mērcēšana pret sēnīti (ar BOCHEMIT QB Profi); ✓ Impregnēšana zem spiediena (ar Tanalite E); ✓ Uguns apstrāde (ar RP WOOD Fire Stop); ✓ Rūpnieciskā krāsošana; ✓ Birstēšana; ✓ Dedzināšāna.

Citi kokapstādes blakusprodukti:

✓ Granulas apkurei; ✓ OSB plāksnes; ✓ Akustiskie paneļi; ✓ Dažāda izmēra un veida skrūves; ✓ Sedzošās krāsas un beices apdares dēļiem.

 

Siguldas slimnīca, SIA, Poliklīnika

Ziedu 5, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Medicīniskā palīdzība: ambulatorā

Siliņš Māris, ārsts psihoterapeits Rīgā

Aleksandra Čaka 83/85 - 68, Rīga, LV-1011
Pakalpojumi:: ✓ psihoterapeita konsultācijas ✓ pāru psiholoģija/psihoterapija ✓ ģimeņu psiholoģija/psihoterapija ✓ individuālā psiholoģija/psihoterapija u.c. Par speciālistu: Psihoterapeits Māris Siliņš, 90.gadu sākumā sākot darbu Ģimenes centrā, par savu moto ierakstīja frāzi, kas vēl šodien precīzi apzīmējot viņa nodarbošanos – "Palīdzēt cilvēkiem labāk saprast un pieņemt pašiem sevi un savas attiecības ar citiem".

Siltuma Fabrika, SIA

Vidzemes šoseja 22-2.st., Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Ēku siltināšana Rīga . Ekovate. Ekovate Limbaži. Ekovate Sigulda. Ekovate Rīga . Ekovate Saulkrasti., Ēku siltināšanas darbi Rīga .

Siltumkomforts, SIA

Skulte, Skultes 15-3, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2108
Siltumtehnika, apkures iekārtas

Siltumserviss Rīga, PS

Latgales 227, Rīga LV-1019
Siltumapgāde un siltumtīkli

Silvana, skaistumkopšanas salons

Ģertrūdes 67, Rīga, LV-1011
Matu tirdzniecība, . Kvalitatīvi mati. Dabīgi slāvu mati. Mati uz plāksnēm. Clip-in mati. Matu pieaudzēšana ar ultraskaņu. Mashup procedūras visu tipu matiem. Matu SPA. Seruma procedūra. Kviešu proteīna procedūra. Skrubis - detoks galvas ādai. Matu keratīna taisnošana. Keratīns. Keratīna taisnošana. Slavic hair company. Vitaker. Matu