Rīga, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Stars MB, SIA, Autoserviss un autosignalizāciju serviss

Jūrkalnes 44, Rīga, LV-1029
Schneider, Suntree, Delta, Duosida, Wallbox, ABB, Green CellRemontserviss autoserviss Mercedes Benz, Tesla Apkope Rezerves daļas, Diagnostika, Elektronikas remonts, Šasijas remonts, Dzinēju remonts, Ātrumkārbu remonts, Virsbūves remonts, Bremžu sistēmu remonts, Auto apkope, Tūnings, Rezerves daļas, Multimedija, Monitori Displeji. Auto

Stars Rīga, SIA

Patversmes 18, Rīga, LV-1005
Iekraušanas un izkraušanas tehnika

Steel Tech, SIA, Metālu tirdzniecība

Ganību dambis 24A, Rīga, LV-1005
Par uzņēmumu:

SIA "Steel Tech" ir 2009. gadā dibināts metāla tirdzniecības uzņēmums, kurš piedāvā melnā tērauda, nerūsējošā tērauda un alumīnija produktu sortimentu. Nestandarta izstrādājumu un speciālo tēraudu piegāde ir viens no mūsu uzņēmuma darbības profiliem. Mūsu klienti ir metālapstrādes, celtniecības, dizaina un daudzu citu nozaru uzņēmumi. Sadarbojamies ar lielākajiem Eiropas ražotājiem un servisa centriem. Plašs materiālu sortiments Rīgas noliktavā, kas nepārtraukti tiek pilnveidots, vadoties no klientu pieprasījuma. Visiem metāla izstrādājumiem nodrošinām ražošanas sertifikātus un to rūpnīcas ekspluatācijas īpašības deklarācijas.

Steiša, SIA

Krišjāņa Barona 51, Rīga, LV-1001
Frizētava, frizētavas, skaistumkopšana, frizieris, frizūras. Vīriešu griezums, sieviešu griezums, ilgviļņu veidošana, ilgviļņi, bioilgviļņi, matu griešana un veidošana, bērnu frizieris, matu griešana, matu krāsošana, matu veidošana, matu balināšana, šķipsnu krāsošana, šķipsnu balināšana. Keratīna taisnošana. Manikīrs. Frizētava

Stella maris, Rīgas sociālās aprūpes centrs

Birzes iela 54, Rīga, LV-1016
Informācija no uzņēmumu reģistra

Stendenberga, SIA

Valdlauči, Izstāžu 11, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-1076
Aizkraukle, Rīga , Jelgava, Bauska, Ogre, Dobele, Jēkabpils, Krāslava, Liepāja, Limbaži, Salacgrīva, Jūrmala

Stenders, SIA

Mūkusalas 63, Rīga, LV-1004
Parfimērijas, kosmētikas ražošana

Stills, SIA

"Dižroceži", Roceži, Laidzes pagasts, Talsu nov., LV-3280
lakošana, lakošanas pakalpojumi, mēbeļu lakošana, koka lakošana, koku lakošana, Talsi, Talsu rajons, Rīga

Stils ZS, SIA, Frizētava Rīgas centrs

Turpinām strādāt klātienē!
Kārļa Mīlenbaha 20A, Rīga LV-1050
Par frizētavu:

Frizētava "Stils ZS" Rīgā, piedāvā friziera un skaistumkopšanas pakalpojumus Rīgas centrā visiem dzimumiem un vecumiem par izdevīgām cenām. 

Stockholm School of Economics in Riga, SIA

Strēlnieku 4A, Rīga LV-1010
Augstākā izglītība. Bakalaura programma. EMBA. Executive MBA. SSE Riga. Stockholm School of Economics in Riga. Izglītība angļu valodā. Ekonomika un uzņēmējdarbība.

Stokker, SIA

Krasta 42, Rīga LV-1003
Preces: ✓ Celtniecības tehnika ✓ Darba apģērbs ✓ Dārza tehnika ✓ Elektroinstrumenti ✓ Lauksaimniecības un komunālā tehnika ✓ Metināšanas piederumi ✓ Servisa aprīkojums ✓ Smērvielas ✓ Tīrīšanas iekārtas Instrumentu un tehnikas tirdzniecība:

Stokker ir vairāk nekā 30 gadus ilga pieredze profesionālo instrumentu un tehnikas tirdzniecības un servisa pakalpojumu sniegšanā. Pie mums strādā profesionāļi, kas specializējušies būvniecības, lauksaimniecības, kokapstrādes, metālapstrādes, uzkopšanas, smērvielu, garāžas iekārtu, kā arī dārza un meža tehnikas jomās. Uzņēmumā ir vairāk nekā 500 speciālistu visā Baltijā. Pateicoties 11 Stokker centriem, mūsu profesionālā komanda, preces un pakalpojumi ir ērti sasniedzami klientiem visā Latvijā – Rīgā, Valmierā, Jelgavā, Jēkabpilī, Rēzeknē, Daugavpilī, Liepājā, Saldū, Talsos un Ventspilī.

Stone Factory, SIA

Augšlīgatne, Mākslas 8, Līgatnes pagasts, Cēsu nov., LV-4108
Akmens virsmas Rīga . Granīta virsmas Rīga . Marmora virsmas Rīga . Mākslīgā akmens virsmas Rīga ., Marmora kāpnes Rīga . Akmens trepes Rīga . Granīta trepes Rīga . Marmora trepes Rīga .

Stora Enso Latvija, AS

"Krogzemji", Launkalnes pagasts, Smiltenes nov., LV-4718
Kokapstrāde

Storent, SIA, Rīgas nomas punkts

Lubānas 78B, Rīga, LV-1073
Celtniecības tehnikas un iekārtas, noma.