Rīga, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Zeltābele.lv, SIA

Miera 56, Rīga LV-1013
Privātais bērnudārzs Rīgas centrā, bērnudārzs Rīgas centrā, bērnudārzs Rīgas centrā. Privātie, privātā izglītības iestāde Rīgā, Rīgas centrā, Rīgas Domes, valsts līdzfinansējums privātajiem bērnudārziem, bērniem no 1,5 līdz 6 gadiem, mūzikas nodarbības, attīstošās nodarbības, dejošana, ritmika, strādājam vasarā, vasara, bērnu radoša

Zeltābols, IU

Dzirnavu 20, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Galdniecības pakalpojumi, galdniecība, galdnieks, Saldus, Saldū, Kuldīga, Kuldīgā, Brocēni, Brocēnos, Kurzemē, Rīga

Zemdega, SIA

Zvaigznāja gatve 2A, Rīga, LV-1082
Nerūsējošā tērauda skrūves A2-A4. Skrūvju tirdzniecība. Nerūsējošās skrūves, (neržas). Būvstiprinājumi, skrūves, Skrūves Purvciemā. Skrūves Pļavniekos. Stiprinājumi, būvstiprinājumi Purvciemā, Pļavniekos. Skrūves ar metrisko vītni. Skrūves ar metrisko vītni. Paplāksnes, paplākšnu tirdzniecība. Paplākšņi. Uzgriežņi, uzgriežņu

Zemgales mutes veselības centrs, SIA

Slimnīcas 4, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Zobārstniecība un mutes higiēna

Zemgales veselības centrs, SIA

Zemgales prospekts 15, Jelgava, LV-3001
Medicīniskā palīdzība: ambulatorā

Zemgus LB, SIA

Brīvības gatve 401-1, Rīga LV-1024
Tipogrāfija, iespieddarbi, (poligrāfijas darbi, pakalpojumi). Dizains, ražošana, drukāšana, izgatavošana, tirdzniecība, bezmaksas piegāde: žurnāli, etiķetes, veidlapas, vizītkartes, uzlīmes, aploksnes, cenu zīmes, bukleti, plakāti, kalendāri, brošūras, biļetes, svītrkodi, iepakojums, anotācijas, rēķini ar numerāciju,

Zenico projekts, SIA

Brīvības 80, Rīga LV-1001
Arhitektūra, projektēšana, projekti, skiču projekts, tehniskais projekts, dzīvojamo ēku projektēšana, ražošanas ēku projektēšana, publisko ēku projektēšana, slimnīcu projektēšana, banku biroju ēku projektēšana, privātmāju projektēšana, labiekārtojumu projektēšana, pilsētbūvniecība, projektu ekspertīze, būvprojektu vadīšana,

Zepter International Baltic, SIA

Krišjāņa Barona 32 - 2, 2.st., Rīga, LV-1011
PĀRDOŠANAS DAĻA, REĢIONI:

DAUGAVPILS

Kandavas iela 4-1, LV-5401 Tālr.: +371 29476080 e-pasts: office@zepter.lv Darba laiks: pirmdiena - piektdiena: 10:00 – 17:00  

VENTSPILS Jūras iela 8, LV-3601 Tālr.; +371 26446826 e-pasts: office@zepter.lv Darba laiks: pirmdiena - piektdiena: 10:00 – 17:00

 

AUTORIZĒTS ZEPTER ŪDENS SERVISS

RĪGA/ RĪGAS RAJONS/ VENTSPILS/ LIEPĀJA Andrejs Bulko Mob. tel.: +371 26465437 e-pasts: sakari22@inbox.lv

CĒSIS/ VALMIERA Ivars Bukovskis Mob. tel.: +371 29430113 e-pasts: vita@topometrs.lv

DAUGAVPILS/ RĒZEKNE Pāvels Miloševičs Mob. tel.: +371 26012020 e-pasts: hypnose77@inbox.lv

Ziedu bāze Rīga, SIA

Artilērijas 25-41, Rīga, LV-1011
Ziedu tirdzniecība, floristika

Zilber, SIA

Latgales 328, Rīga, LV-1063
Pakalpojumi:: ✓ Ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu izbūve ✓ Celtniecības darbi ✓ Remontdarbi Ūdensvadu un kanalizāciju izbūve:

Uzņēmums "Zilber" veic ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu izbūvi, ierīkošanas un avārijas darbus privātmājām, saimniecībām, industriālām ēkām, būvēm, jaunbūvēm, jaunceltnēm, saimniecības objektiem, pašvaldības ēkām, kā arī komercobjektiem.

Zobiņi.lv, zobārstniecības centrs

Baznīcas 39-1, Rīga LV-1010
zobu implanti, zobu higiēnists, zobu balināšana cenas, zobu implanti cenas, zobu protezēšana cenas, Rīga

Zobu feja, specializēta zobārstniecības klīnika bērniem

Marijas 16-3, Rīga LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Bērnu zobārstniecība ✓ Ortodontija ✓ Zobu ārstēšana ✓ Zobu balināšana ✓ Protezēšana ✓ Zobu implantācija Par zobārstniecību:

Stomatoloģijas klīnika "Zobu feja" ir zobārstniecība visai ģimenei. Jebkurš mūsu klīnikas ārsts no citiem ārstiem atšķiras ar ļoti sirsnīgu un īpaši draudzīgu attieksmi pret bērniem, līdz ar to "Zobu Feja" ir ideāla vieta, lai veidotu bērna pozitīvu attieksmi pret ārstu-stomatologu.

Ir ļoti svarīgi, lai jūs mums uzticētos. Pirms ārstēšanas uzsākšanas ārsts veiks diagnosticējošo izmeklēšanu, lai sniegtu jums visaptverošu informāciju par visiem iespējamajiem ārstēšanas veidiem, kā arī prognozes par katra ārstēšanas veida izmaksām. Pēc tam tiks izveidoti vairāki ārstēšanas plāni – jums vienmēr būs iespēja patstāvīgi (vai arī kopā ar ārstu) izvēlēties to ārstēšanas variantu, kas atbilst jūsu finansēm.

Zobārstniecība ILLUMIDENT

Cēsu 31 k-3, Rīga, LV-1012
Apraksts:

Profesionālā ILLUMIDENT komanda piedāvā augstākās kvalitātes zobārstniecības pakalpojumus. Izmantojot jaunākās zobārstniecības tehnoloģijas, augstākās klases materiālus un uzticamas metodes un pieredzi, ko mūsu ārsti ir ieguvuši savas prakses laikā, mēs palīdzēsim iegūt skaistu, dabīgu un veselu smaidu. Ikviena procedūra un ārstēšana mūsu klīnikā, no implantācijas, porcelāna kroņiem un venīriem, līdz profesionālai zobu higiēnai un zobu balināšanai ar jaunāko “Prevdent” balināšanas iekārtu, katrā etapā tiek veikta, ņemot vērā Jūsu zobārstniecības vajadzības un mērķi.

Mūsu klīnika ir koncentrēta uz Jūsu komfortu un ērtībām, kas Jūsu vizīti padarīs maksimāli patīkamu. ILLUMIDENT piedāvā komplekso zobārstniecības pakalpojumu klāstu, kas var atrisināt praktiski visas zobārstniecības problēmas gan lieliem, gan maziem pacientiem. Mūsu ārstu pieredze bērnu ārstēšanā liek aizmirst iepriekšējo negatīvo pieredzi zobārstniecības krēslā.

 

Zobārstniecības klīnika Akrībija, SIA, Rīgas centrā

Marijas 20-4, Rīga, LV-1011
Zobārstniecības klīnikas "Akrībija" galvenais mērķis:

Mūsu galvenais mērķis un uzdevums – sniegt pacientiem kvalitatīvus zobārstniecības pakalpojumus. Vairāki no klīnikas ārstiem ir guvuši pieredzi arī Lielbritānijas universitātēs, kā arī joprojām regulāri papildina savas teorētiskās zināšanas un praktiskās iemaņas dažādos kursos un semināros. Atnākot uz klīniku, pacients var būt drošs, ka ārstēšanas procesā tiks izmantotas jaunākās metodes. Viss klīnikā tiek radīts pacientu vajadzībām. Pie mums strādā profesionāla zobārstu komanda, kura katram pacientam izstrādā individuālu ārstēšanas plānu, lai tas būtu optimālākais tieši Jums.

Zobārstniecības klīnika “Dental Art”

Krišjāņa Barona 20, Rīga, LV-1050
Elastīgs darba laiks:

Zobārstniecības klīnikai "Dental Art" ir elastīgs darba laiks. Darba dienās klīniku iespējams apmeklēt no 9:00 līdz 21:00, sestdienās līdz 17:00 un svētdienās - pēc iepriekšēja pieraksta.

Zobārstniecība Rīgā:

Zobārstniecības klīnika "Dental Art" piedāvā iespēju vienuviet veikt visas svarīgākās un nepieciešamākās zobārstniecības procedūras augsti kvalificētu speciālistu vadībā.

Piedāvājam zobu profilakses, zobu restaurācijas, zobu ķirurģijas, zobu implantācijas un estētiskās zobārstniecības procedūras, kā arī zobu higiēnu un balināšanu, zobu ārstēšanu miegā un ortodontijas pakalpojumus – zobu tainošanu gan ar breketēm, gan kapēm. Pirms ārstēšanas uzsākšanas sniedzam detalizētu konsultāciju, veicam rentgenuzņēmums un izmeklējumus, lai sastādītu detalizētu ārstēšanas plānu, kurā var soli pa solim redzēt ārstēšanas gaitu un plānot izmaksas.

Mūsu klīnikā strādā augstas klases zobārstniecības speciālisti, kuri darbā ar pacientiem izmanto jaunākās zobārstniecības metodes un tehnoloģijas – skenerus, lāzerus, mikroskopus un 3D rentgenu.

Zofi, UAB Rīgas filiāle

Vīlandes iela 10 – 11, Rīga, LV-1010
Informācija no uzņēmumu reģistra

Zoohotel, mājdzīvnieku viesnīca

Krustpils 40A, Rīga, LV-1057
Dzīvnieku izmitināšana uz laiku Rīgā. Suņu pieskatīšana. Kaķu viesnīca Rīgā cenas. Suņu skola, dresūra, dresēšana. Kinologa konsultācija, konsultācijas. Labiekārtots suņu dresēšanas laukums, laukuma noma, īre. Mazie, mazo eksotisko dzīvnieciņu izmitināšana, aprūpe, aprūpēšana, jūras cūciņas, cūciņu, papagaiļa, papagailīšu, čūsku,
ZL.LV iesaka

Zoopet.lv, SIA Tuvs zoopreču internetveikals

Cesvaines 10, Rīga, LV-1073
Apraksts:

Firma "Tuvs" dibināta 2000. gada decembrī Rīgā. Uzņēmums veiksmīgi sadarbojas ar Eiropas rūpnīcām un ir ekskluzīvais pārstāvis BOSCH Tiernahrung, kas ražo pazīstamu barību: Bosch, Sanabelle. Mūsu uzņēmums veic zoopreču vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības izplatīšanu Latvijā. Mēs piedāvājam arī citus produktus, piemēram, Van CAT (Turcija), Eminent Pet Food (Čehija), Crystal litter silikons (Ķīna), Kauno Grūdai (Lietuva), kuri apmierinās jūsu mājdzīvniekus! Pie mums strādā profesionāļi, kas sniegs atbildes uz visiem jūsu jautājumiem un piedāvās jūsu mājdzīvniekiem labākās kvalitātes pārtiku un labas cenas. VAN CAT, PREMIUM CAT LITTER BRAND OF THE YEAR 2019.-2020. gada labākā prece pasaulē. Zoopreces ar piegādi visā Latvijā. Profesionālā suņu un kaķu barība no Vācijas.

ZooĶepas, Zooveikals Rīgā

Krišjāņa Barona 78A, Rīga, LV-1001
Kvalitatīva barība no zīmoliem: GranataPet, Virbac, Buddy:

Mūsu veikalā Jūs atradīsiet preces kaķiem, suņiem, grauzējiem un putniem. Augstas kvalitātes kaķu un suņu barība no GranataPet (Vācija), Virbac (Francija), Buddy (Zviedrija) un no citiem kvalitatīviem  zīmoliem. Daudzveidīga konservu izvēle, papildbarība, veselīgi gardi našķi. Ārstnieciskā barība dažādos atveseļošanās periodos. 

Pasūti savam mīlulim labākos produktus un saņem tos norādītajā adresē!