Rīga, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

ĀRIŅI, Rīgas rajona Mores pagasta zemnieku saimniecība

Siguldas nov., Mores pag., "Āriņi", LV-2170
Informācija no uzņēmumu reģistra

ĀRPUS, Rīgas pilsētas J.Leitlandes individuālais uzņēmums ražošanas komercfirma

Dravnieku iela 6 – 68, Rīga, LV-1021
Informācija no uzņēmumu reģistra

Ābelītis Oskars - ārsta prakse akupunktūrā

Tērbatas 36-4, Rīga LV-1011
Par Dr. Oskaru Ābelīti:

Pēc Rīgas medicīnas institūta beigšanas 1982. gadā strādāju Liepājas rajona centrālajā slimnīcā. 90. gadu sākumā specializējos Austrumu medicīnā. Laika gaitā papildināju zināšanas ārzemēs. Esmu akupunktūras un biorezonanses ārsts. Tas ietver dažāda veida iedarbību ar adatām, sildīšanu, spiedienu, masāžu uz bioloģiski aktīviem punktiem. Ar akupunktūras metodēm var samazināt vai novērst galvas, muguras sāpes, sprandas stīvumu, reiboņus, roku tirpšanu, locītavu sāpes, krampjus, koriģēt izliektu, deformētu mugurkaulāju. Biorezonanses metode palīdz noteikt slimos orgānus, audus, atrast sēnītes, vīrusus, baktērijas, parazītus, dažādus toksīnus, neskaidru, slimīgu stāvokļu cēloņus un uz tiem iedarboties.

Ābeļzieds, Rīgas pirmsskolas izglītības iestāde

Ikšķiles iela 10, Rīga, LV-1057
Informācija no uzņēmumu reģistra

Ādas Fabrika, SIA

Krišjāņa Barona 29 - 2, Rīga, LV-1011
Apģērbi: izgatavošana, šūšana

Ādas veselības klīnika, SIA

Tallinas 1-27, Rīga LV-1001
Laila Atslēdziņa sertificēts dermatovenerologs pieaugušo un bērnu ādas ārsts.:

Ir absolvējusi Latvijas Universitātes medicīnas fakultāti, rezidentūru dermatoveneroloģijas specialitātē. Latvijas dermatovenerologu asociācijas un Eiropas Dermatoloģijas un Veneroloģijas Akadēmijas biedre. Apmācības un sertifikācija dažādu lāzertehnoloģiju pielietošanā dermatoloģijā, botulīna toksīna, mezoterapijas. Regulāri apmeklē starptautiskos kongresus, kursus un seminārus savu zināšanu papildināšanai.

 

Ādažu Veterinārā Klīnika, SIA

Muižas 5, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Veterinārie pakalpojumi: ✓ Vakcinācija ✓ Sterelizācija ✓ Kastrācija ✓ Ķirurģija Veterinārā klīnika:

Veterinārā klīnika Ādažos piedāvā dažādus veterināros pakalpojumus Ādažos un apkārt esošajiem novadiem

Ādažu mēbeles, SIA

Jaunciema gatve 8J, Rīga, LV-1024
Mēbeļu izgatavošana pēc pasūtījuma Rīgā, mēbeļu izgatavošana  pēc pasūtījuma , mēbeles Rīga , Latvijā, Virtuves iekārtas, iebūvējamās virtuves iekārtas, virtuves iekārtas pēc pasūtijuma, virtuves mēbeles Rīga

Ārona Zemīša rehabilitācijas centrs, SIA

Valsts APMAKSĀTI fizioterapijas pakalpojumi! Zvani +371 22303883
Nometņu 18 k-1, Rīga, LV-1048
Apraksts:

“Ārona Zemīša rehabilitācijas centra” prakse nodarbojas ar ārstnieciskās masāžas, fizikālās medicīnas, fizioterapijas un alternatīvās medicīnas pakalpojumu sniegšanu. Centra vērtība ir atbildība, godprātība, drošības principu ievērošana sadarbībā ar pacientiem. Ārstniecības procesa mērķis ir veicināt pacienta veselības un funkcionālā stāvokļa uzlabošanos. Centra darbību nodrošina multidisciplināra komanda, sadarbojoties ar citiem veselības aizsardzības jomas speciālistiem.

Ārsta Viktora Vestermaņa privātprakse, IK

Krišjāņa Barona 93, Rīga, LV-1001
Mēs specializējamies:: ✓ vertebroloģijā ✓ ortopēdijā ✓ kaulu, locītavu slimību ārstēšanā ✓ muguras sāpju ārstēšanā ✓ mugurkaula ķirurģijā ✓ algoloģijā Veicam sāpju iemesla diagnostiku, piedāvājam ārstēšanu un dažādus palīglīdzekļus, kas palīdz novērst locītavu un muguras sāpes. 

Ārstes - psihoterapeites Intas Kalniņas prakse

Palasta 10, Rīga LV-1050
Apraksts:

Mēs esam ārsti, kuri specializējušies psihoterapijā atbilstoši specialitātes profesionālajiem standartiem. Esam sertificēti Latvijas Ārstu biedrībā, kā arī pārstāvam Latvijas Ārstu Psihoterapeitu asociāciju. 

Sakarā ar pieaugošo stresu un paaugstināto spriedzi sabiedrībā, arvien vairāk cilvēku izjūt nepieciešamību pēc palīdzības depresijas, neirotisku traucējumu, veģetatīvas traucējumu u.c. gadījumos.

Mēs piedāvājam empātisku, uz savstarpēju sadarbību orientētu psiholoģisku palīdzību, kas ietver dažādus psihoterapijas veidus – psihodinamisko un psihoanalītisko psihoterapiju, atbalsta terapiju, integratīvo psihoterapiju, psihoanalīzi, pāru konsultēšanu un terapiju, smilšu terapiju, pusaudžu konsultēšanu, grupu terapiju, konsultēšanu skype.

Ārstes - psihoterapeites Intas Kalniņas prakse

Elizabetes 8, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Apraksts:

Sertificēta ārste - psihoterapeite Inta Kalniņa absolvējusi Rīgas medicīnas institūtu 1980.gadā un 2000. gadā beigusi rezidentūru Rīgas Stradiņa universitātes psihoterapijas un psihosomatiskās medicīnas katedrā.

Vislabprātāk dr.Inta Kalniņa psihoterapijā ar pieaugušajiem un pusaudžiem strādā, pielietojot psihodinamisko psihoterapijas metodi, tomēr maziem bērniem viņas izvēles metode ir smilšu spēles terapija.Dr. Inta Kalniņa regulāri papildina savas zināšanas psihodinamiskajā psihoterapijā, bērnu un pusaudžu psihiatrijā, smilšu spēles terapijā.

Ārstnieciskās rehabilitācijas centrs Valeo, SIA

Stirnu 8, Rīga LV-1082
Apkalpo ar polisēm no apdrošināšanas sabiedrībām, " Rīga ", "Balta", "BTA", "LKB Life", "Gjensidige", "

Ārstu prakse Harmonija, SIA

Lāčplēša 27-20, Rīga LV-1011
Konsultācijas ietver::

• Profilaktisko izmeklēšanu • Ginekoloģisko saslimšanu diagnostiku, ārstēšanas plāna sastādīšanu, medikamentozās terapijas nozīmēšana • Konsultācijas ģimenes plānošanā, piemērotas kontracepcijas metodes izvēle • Konsultācijas neauglības diagnostikā un ārstēšana • Grūtnieču novērošana • Dzemdes kakla priekšvēža saslimšanu diagnostika • Menopauzes jautājumu risināšana • Konsultācijas pirms un pēc operatīvas izmeklēšanas

Ārstu prakse Saulespuķe, SIA

Aleksandra Čaka 83/85 - 2.st., Rīga, LV-1011
Par ārstu praksi:

"Saulespuķē" jums palīdzēs augsti kvalificēti un pieredzējuši ģimenes ārsti, ginekologi, ultrasonogrāfi, masieri, endokrinologs, dermatovenerologs, neirologs un kardiologs.

Ātrums Serviss Pluss, SIA, Auto gāzes iekārtas

Auto gāzes iekārtas DIGITRONIC dīleris Baltijā🚘🤝
Lubānas 86, Rīga LV-1073
Apraksts:

Autogāzes iekārtu tirdzniecība. Auto rezerves daļas visu marku automašīnām. Gāzes aprīkojuma ražotāja "KING” oficiālais pārstāvis Baltijas valstīs.

ČEBOTOKS UN Ko, Čebotoka individuālais tirdzniecības uzņēmums, Rīga

Dzirciema iela 47 – 2, Rīga, LV-1083
Informācija no uzņēmumu reģistra

ČEKSTERS, Čekstera individuālais uzņēmums Rīgas pilsētas komercfirma

Dzirciema iela 89 – 67, Rīga, LV-1055
Informācija no uzņēmumu reģistra

ČEMPIONS, Rīgas pilsētas Gorjunova individuālais uzņēmums ražošanas komercfirma

Latgales iela 73 – 10, Rīga, LV-1003
Informācija no uzņēmumu reģistra

ČER UN KO, Rīgas pilsētas R.Čereškēviča individuālais daudznozaru uzņēmums

Augusta Deglava iela 24 – 13, Rīga, LV-1009
Informācija no uzņēmumu reģistra