Rīga, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Financorp OU

Dainu 1-40, Ikšķile, Ogres nov., LV-5052
Ēku projektēšana, daudzdzīvokļu namu, viesnīcu, sabiedrisko ēku, komercbūvju, komercplatību, industriālo, ģimenes māju, rindu māju, dvīņu māju projektēšana, pārbūve, rekonstrukcija, renovācija, renovēšana. 3D modelēšana, 3D vizualizācija, 3D videoprezentācija, BIM modelēšana, ēku uzmērīšana, ēku legalizēšana, Sadarbība ar
ZL.LV iesaka

Finanses BS, SIA

Ventspils 57 - 19, Liepāja, LV-3405
Grāmatvedības pakalpojumi, grāmatvedība, grāmatvedības pakalpojumi Ventspilī, grāmatvedības pakalpojumi Liepājā, grāmatvedības pakalpojumi Kuldīgā, grāmatvedības pakalpojumi visā Kurzemē, grāmatvedības pakalpojumi Ogrē, grāmatvedības pakalpojumi Rīgā. Apkalpošana no attāluma, ārpakalpojumi, nodokļi, finanses, nodokļu

Fintrust, SIA

Gustava Zemgala gatve 71, Rīga, LV-1039
Grāmatvedības birojs Rīgas centrā netālu no VEF. Grāmatvedība, grāmatvedības pakalpojumi, nodokļi, nodokļu konsultācijas. Gada pārskati, fiziskās personas deklarācija, nulles, (0) deklarācija, virtuālais ofiss Rīgā, sekretāra pakalpojumi. Firmu reģistrācija, likvidācija, Latvijā, Šveicē, Kiprā, Maltā, Skotijā, Anglijā, Singapūra,

Finvest Riga, SIA

Ganību dambis 31, Rīga LV-1005
Telpu noma

Firma Krimulda, izbraukuma tirdzniecība

Sunīši , Krimuldas pagasts, Siguldas nov., LV-2144
Apraksts:

Mūsu uzņēmums piedāvā lieliskus galda klājumus ar tikpat lieliskiem ēdieniem. Mums ir plaša pieredze galdu klāšanā lielākajās Rīgas un Latvijas viesību zālēs, viesu namos, viesnīcās, kultūras namos, privātajās un citās sabiedriskajās vietās. Klājam galdus ne tikai telpās. Sadarbība ar vietējo produktu ražotājiem, kā arī paši audzējam ekoloģiski tīru produkciju. Svinībām piedāvājam galda klājumus, kuros ir aukstais, kā arī siltais galds, kas ir iespējami gan sēdgalda, gan stāvgalda veidā. Piedāvājam no dabīgiem produktiem gatavotas kāzu tortes.

Firma Madara 89, SIA

Baznīcas laukums 2, Smiltene, Smiltenes nov., LV-4729
Pārtikas tirdzniecība
ZL.LV iesaka

Firmas.lv, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Pērses 9/11, Rīga, LV-1011
Firmas.lv - viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm:

Firmas.lv ir viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm Latvijā kopš 2006. gada. Šeit vienkopus atrodami dati no dažādiem oficiālajiem reģistriem, tai skaitā Uzņēmumu reģistra, CSDD reģistra, Valsts ieņēmumu dienesta, Valsts zemes dienesta un citiem. Sniedzam saviem klientiem detalizētu informāciju par Latvijas uzņēmumiem un iestādēm, to saistītajiem uzņēmumiem un filiālēm, uzņēmumu amatpersonām, vēsturiskajiem datiem, piedāvājam veikt monitoringu, segmentēto datu atlasi, kā arī integrēt datus sistēmās un izmantot uzņēmumu novērtēšanas rīkus. Firmas.lv ikdienā izmanto aptuveni 1600 profesionāli lietotāji – grāmatveži, juristi, pārdevēji –, kā arī tūkstošiem vienkāršu meklētāju. Firmas.lv palīdz novērst biznesa riskus un uzlabo darba produktivitāti, savlaicīgi sniedzot precīzu, pilnīgu un pārbaudītu informāciju. Mēnesī portālu apmeklē aptuveni 1 miljons reizes - lielā Firmas.lv popularitāte to padara arī par vērtīgu mārketinga kanālu, ar kura palīdzību popularizēt savu uzņēmējdarbību! Uzlabo sava uzņēmuma atrodamību un stiprini reputāciju, izvietojot biznesa profilu, reklāmrakstus, banerus un izmantojot citus mārketinga risinājumus.

First Fly, SIA

"Lidlauki", Eimuri, Ādažu pagasts, Ādažu nov., LV-2164
Apraksts: Pilotu skola "First Fly" savu darbību uzsāka 2006. gadā. Tās dibinātājs Anatolijs Perekriostovs ir profesionāls un pieredzējis pilots-instruktors jau kopš 1986. gada, kā arī ir viens no "Baltic Bees Jet Team" – pirmās civilās aviācijas augstākās pilotāžas grupas Baltijā – dalībniekiem. Vēloties dalīties savās zināšanās, prasmēs un pieredzē, viņš nolēma atvērt savu skolu, lai sniegtu iespēju ikvienam, kurš vēlas iepazīt pasauli no putna lidojuma, piepildīt savu sapni un iemācīties patstāvīgi vadīt lidmašīnu. Pilotu skolā "First Fly" pieredzējušu pilotu-instruktoru vadībā tu apgūsi pamata zināšanas par aviāciju un praktiskās iemaņas pašam vadīt lidaparātu. Izejot pilnu apmācību kursu, saņemsi ultravieglās lidmašīnas pilota licenci, kas ļaus tev brīvi ceļot pa visu Eiropas Savienību un gūt jaunus, neaizmirstamus iespaidus un pozitīvas emocijas.
ZL.LV iesaka

Fissman SIA, interneta veikals, preču izsniegšanas punkts, trauki un virtuves aksesuāri

Krasta 46, Rīga, LV-1003
Apraksts: FISSMAN – tie nav vienkārši trauku, tas ir dzīves stils. Fissman ir kļuvis par vienu no lielākajiem virtuves trauku un piederumu ražotājiem. Fissman stingri pieturas pie savas neatkārtojamās koncepcijas – spilgts zīmols un kvalitatīva produkcija. Liela uzmanība tiek pievērsta ekoloģiskajiem traukiem un virtuves piederumiem. Produkcija izgatavota no augstas kvalitātes, videi draudzīgiem un drošiem materiāliem. Ar Fissman traukiem katrs ēdiens uz jūsu galda kļūs par šedevru.

Fixer Masters, OU, Rīgas filiāle

Katlakalna 11C, Rīga, LV-1073
Kravu pārvadājumi, Saliktas kravas, Starptautiskie kravu pārvadājumi, Noliktavas, Noliktavu pakalpojumi, Autokravu pārvadājumi, Transporta pakalpojumi, Loģistika, Starptautiskie transporta pārvadājumi, Transports, Autotransports, Pilno un salikto kravu pārvadājumi no Eiropas, (Austrija, Apvienotā Karaliste, Anglija,

Fiziocentrs, SIA

Bruņinieku 49 k-2, Rīga, LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Fizioterapeita konsultācija ✓ Fizioterapija bērniem ✓ Teipošana ✓ Masāža ✓ Ārstnieciskā vingrošana ✓ Ultraskaņas terapija ✓ Funkcionālais treniņš TRX ✓ Triecienviļņa terapija Par mums:

Fiziocentrs – mūsdienīga, profesionāla un ērti pieejama fizioterapijas klīnika, kas jau kopš 2010. gada saviem klientiem piedāvā plaša spektra pakalpojumus, lai uzlabotu fizisko veselību, attīstību un sasniegumus kā ikdienas darbos, tā arī sportiskās gaitās. Fiziocentrs komandā darbojas labākie nozares speciālisti, kas katram klientam sniedz individuālu un augstas kvalitātes pieeju, lai kopā sasniegtu labāko rezultātu. Mūsu fizioterapeiti regulāri papildina zināšanas un seko līdzi nozares jaunumiem, lai spētu sniegt rezultatīvāko pieeju skeletomuskulārās sistēmas darbības uzlabošanā, kā arī problēmu mazināšanā un novēršanā.

Fizioterapijas studija-Tore, SIA

Smilšu 2-2.st., Rīga LV-1050
Par mums:

Fizioterapijas studija ar 8 gadu čakla darba, atrodamies pašā Rīgas sirdī Vecrīgā, pie Doma laukuma, Smilšu ielā 2. Sniedzam konsultācijas un vadām grupu nodarbības arī attālināti.

Fizkult, SIA

Elijas 17, Rīga, LV-1050
Sporta klubi, sporta klubs, sporta klubs Rīgas centrā, fitnesa klubs, trenažieri, terapeitiskā vingrošana, pilates, joga, yoga, vingrošana grūtniecēm, paukošana, pilates, aerobika, svara korekcija, ķermeņa korekcija, uzturs, veselīgs dzīvesveids, pirtis, pirts, pirts centrā, latviešu pirts, slapjā pirts, slotiņu pirts, pirtnieka

Flash, SIA

Ernesta Birznieka-Upīša 28-11, Rīga LV-1050
Galvenie produktu bloki:: ✓ Apakšveļa ✓ Kleitas ✓ Topi ✓ Bikses ✓ Svārki ✓ Aksesuāri Apraksts:

Latvijā radītā zīmola FLASH YOU AND ME apakšveļa izceļas ar augsto kvalitāti un inovatīvo dizainu. Piedāvājumā atradīsiet gan veļas komplektus un zeķturus, gan pašlaik tik ļoti populāros bondage veļas aksesuārus, kā arī caurspīdīgas kleitas un topus. Flash you and me produkciju varat apskatīt un iegādāties gan uzņēmuma mājaslapā, gan zīmola studijā Rīgā.

Flora plus Imanta, ziedu bāze

Kleistu 18C, Rīga, LV-1067
Ziedu veikals Rīgā Imantā piedāvā:: ✓ Griestie ziedi, ziedu pušķi, štrausi: Rozes, Krūmrozes, Lillijas, Neļķes, Gerberas, Amariļļi, Tulpes, Frēzijas, Hiacintes, Kallas, Krizantēmas, Lizantes ✓ Puķes podos: Alpu vijolītes, Ziemassvētku kaktuss, Amarillis podos, Acālijas, Hiacintes podos, Puansetijas - Ziemassvētku puķe, Orhidejas, Kaktusi, Tūjas,  Istabas augi, Telpaugi, Palmas, Citrusaugi podiņos, Ziedu kompozīcijas ✓ Floristikas materiāli, dāvanas: Bērnu mīkstās rotaļlietas, Apsveikuma kartiņas, Vāzes, Sveces, Krājkasītes, Naudas konverti, Mākslīgie ziedi, Dekori, Dāvanu saiņošana, Lentes.

Flora plus Ziepniekkalns, ziedu bāze

Valdeķu 39, Rīga LV-1058
Ziedu veikals Rīgā Ziepniekkalnā piedāvā:: ✓ Grieztie ziedi, ziedu pušķi, štrausi: rozes, krūmrozes, lillijas, neļķes, gerberas, amariļļi, tulpes, frēzijas, hiacintes, kallas, krizantēmas, lizantes. ✓ Puķes podos: Alpu vijolītes, Ziemassvētku kaktuss, amarillis podos, acālijas, hiacintes podos, puansetijas - Ziemassvētku puķe, orhidejas, kaktusi, tūjas, istabas augi, telpaugi, palmas, citrusaugi podiņos, ziedu kompozīcijas. ✓ Floristikas materiāli, dāvanas: bērnu mīkstās rotaļlietas, apsveikuma kartītes, vāzes, sveces, krājkasītes, naudas konverti, mākslīgie ziedi, dekori, dāvanu saiņošana, lentes.

Florbola klubs Rīga,

Emiļa Melngaiļa iela 1A, Rīga, LV-1010
Informācija no uzņēmumu reģistra

Flordec, veikals

Lāčplēša 87I, Rīga, LV-1011
Floristika Rīga . Floristikas materiāli Rīga . Iesaiņojamie materiāli Rīga .