Rīga, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

AMIprof mācību kursi pieaugušajiem

Ernesta Birznieka-Upīša 13 - 39a, Rīga, LV-1011
Pieaugušo apmācības un semināri izglītības programmas klātienē un e-vidē. Grāmatvedības studijas, kursi, tālmācība, online, digitālā vidē. Mācību pilnveides metodes. Lekcijas klātienē. Tiešaistes lekcijas e – vides platformā. Augstākās pakāpes profesionālās izglītības programmas. Agile protokols. Scrum struktūras pielietošana.

Apgāds Zinātne, SIA

Akadēmijas laukums 1-609, Rīga LV-1050
Folklora, literatūrzinātne, teātra vēsture, sabiedriskās zinātnes, vēsture, etnogrāfija, antīkā literatūra, valodniecība, grāmatu tirdzniecība, grāmatnīca, izdevniecība, izdevniecības, apgāds, raksti, sērijizdevumi, Latvijas arhitektūras un mākslas pieminekļi, folkloristikas bibliotēka, novadu folklora, personība un daiļrade,

BUVERTA, SIA, Durvju, žalūziju, lamināta tirdzniecība, uzstādīšana

CENU BUMS VASARĀ ! ATLAIDES !
Rušonu 28, Rīga, LV-1057
Produkcija: ✓ Durvis; ✓ Žalūzijas; ✓ Logi; ✓ Virtuves; ✓ Lamināts; ✓ Skapji; Piedāvājums: Piedāvājam SCHÜCO logus. Profili ir ļoti izturīgi pret saules gaismas, siltuma un citu vides faktoru iedarbību, savukārt cinka pārklājuma iekšējais stiprinājums nodrošina lielu formāta logu veiktspēju. VIRTUVES - Mūsu vietne pārstāv Baltkrievijas rūpnīcu ELEGRUM. Galvenā produkcija ražošana ir Baltkrievijā. 11 gadus ELEGRUM ražo virtuves ar fasādēm no masīvkoka, plastmasas, akrila, krāsas MDF, plēves MDF, rāmja MDF, finiera, skaidu plātnes, Alvic LUXE, Cleaf, UHG Gloss. Mēs piedāvājam virtuves no videi draudzīgiem materiāliem. Pateicoties augstas kvalitātes Eiropas aprīkojumam, mēs ražojam virtuves komplektus pēc iespējas īsākā laikā. Papildus virtuvēm rūpnīca nodarbojas ar vitrāžu ražošanu, sienas paneļiem ar foto drukāšanu, izlietnēm no mākslīgā akmens, galdiem un krēsliem no cietas dižskābarža koka.

Hidrotehnika, SIA, kravas auto serviss

Dzirkaļu 39, Rīga LV-1057
Darbības sfēras:: ✓ Visu veidu kravas automašīnu serviss un remonts ✓ Meža tehnikas rezerves daļu piegāde un remonts ✓ Betona pumpēšanas iekārtu pārdošana un remonts ✓ Ceļu uzturēšanas tehnikas pārdošana un remonts ✓ Hidraulisko elementu pārdošana un uzstādīšana

Prāna Ko, SIA

Spilves 4, Rīga, LV-1055
Mūsu sortimentā ir vairāk nekā 8000 dažādu preču: ✓ Prāna Ko ir ekskluzīvs medicīnas apģērba KOI (ASV) zīmola izplatītājs Baltijas valstīs. ✓ Paparnet (IT) zīmola izplatītājs Latvijā, kas ir pasaules līderis higiēnas papīra ražošanā. ✓ Abena (DK) zīmola izplatītājs Latvijā, kas ir EKO zīmols, kas ražo urīna nesaturēšanas produkciju un kopšanas kosmētiku.

Rīgas juvelieri, AS

Valdeķu 60 k-2, Rīga LV-1058
Par mums:

Juvelierizstrādājumi jūsu gaumē un stilā! Pārdošana, izgatavošana, remonts.

Babycomforts, SIA

Latgales 322B - 402, Rīga, LV-1063
Apraksts: BABYFANS.LV ir plašs preču piedāvājums gan dažāda vecuma bērniem, gan arī māmiņām. Rotaļlietas, transportlīdzekļi bērniem, vannas piederumi, atpūtas preces, gultasveļa, kā arī plaša apģērbu izvēle. Mēs ievedam preces nelielā daudzumā, vispirms rūpējoties par preču klāsta dažādību. Tādēļ preču daudzums ir ierobežots, un pirms pirkšanas nepieciešams precizēt, vai konkrētā prece šobrīd ir noliktavā. Ja jūs interesējušo preci jau ir nopirkusi cita laimīgā pircēja, mēs palīdzēsim Jums atrast alternatīvu.

Avesco Rent, SIA

Kaudzīšu 4, Rumbula, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2121
Apraksts:

Mēs apzināmies laika nozīmīgumu ikdienā, kad ātri jāsasniedz rezultāti uzņēmējdarbībā un jāiegūst kvalitāte jebkurā aspektā. Gadu gaitā gūtā pieredze ir palīdzējusi mums izveidot pasaules līmeņa klientu servisu, kas jums palīdzēs jebkurā brīdī, kad tas nepieciešams! Mēs būsim tavs būvniecības pasaules draugs un palīdzēsim tev kopā ar mums realizēt savu projektu! No projekta sākuma līdz tā noslēgumam mēs būsim tev blakus, lai atbildētu uz visiem taviem jautājumiem un panāktu, lai viss noritētu, kā plānots. Darām kopā! Mūsu celtniecības tehnikas nomas klāstā pieejami ekskavatori, iekrāvēji, teleskopiskie un universālie iekrāvēji, buldozeri un blīvētāji, kā arī ģeneratori.

Baltic Tractor, SIA

Krustpils 4, Rīga, LV-1073
Mūsu mērķis: Palīdzēt Jums atrast ne tikai piemērotāko risinājumu Jūsu vajadzībām, iegādājoties jaunu vai lietotu tehniku, bet arī vienmēr sniegt individuālu atbalstu arī nākotnē – visā tehnikas darba mūža garumā, uzturot tās darbaspēju pēc iespējas augstākā līmenī. Mēs zinām, cik liela nozīme ir kvalitatīvam tehniskajam atbalstam jebkurā darba procesā, lai netiktu samazināta darba produktivitāte un uzstādītie mērķi. Kvalitatīvu, atbildīgu un kompetentu – šādu atbalstu mēs vēlamies sniegt katram savam sadarbības partnerim. Mēs būsim gandarīti, ja varēsim Jums sniegt šādu atbalstu ceļā uz Jūsu mērķiem.

Fassko Rīga, AS

Brīvības gatve 246, Rīga, LV-1039
Motoru eļļas, smērvielas

Agro Rīga, SIA

Hipokrāta 2, Rīga LV-1079
Lauksaimniecības tehnikas un traktortehnikas tirdzniecība

Moto Rīga, motoskola

Mūkusalas 100, Rīga, LV-1004
vadītāju sagatavošana, motobraucēju sagatavošana, instruktori, instruktors, A-kategorijas vadītāji, moto Rīga

Tava Rīga, (Tvoja Riga)

Elizabetes iela 57A – 15, Rīga, LV-1050
uzsākta likvidācija

Rigo, SIA

Latgales 87, Rēzekne, LV-4601
Apģērbi: tirdzniecība