Rīga, adresē Mārupes novads

Drukāt
Banner 1050x80
1

Auto ritms, SIA, Auto remonts Pārdaugavā

Turpinām strādāt klātienē!
Jelgavas 66, Rīga LV-1004
Stūres iekārtu, mehānismu remonts, hidrauliskā stūres pastiprinātāja diagnostika, reduktoru remonts, hidraulisko pastiprinātāja sūkņa remonts, riteņu, riepu savirzes/izgāzuma regulēšana. Reika, reikas remonts, restaurēšana. Lukturu remonts un maiņa, izpūtēju remonts, metināšanas darbi, metināšana, kondicionieru uzpilde. Ritošās
  • 1 Auto remonts, apkope
2

Automans, SIA

Itāļu autogāzes iekārtu BRC un Landi Renzo pārstāvis Latvijā.
Skanstes 2 k.3, Rīga LV-1013
gāzi, Demontēt gāzes iekārtu, BRC gāzes, gas, cng Latvia, gas conversation, GBO, GBO uzstādīšana, GBO Rīga , , Autogāze brc lpg Rīga , Lpg Rīga , gāzes iekārtas uzstādīšana Rīgā.
  • 2 Auto remonts, apkope
3

Lādīte un ko, SIA, automātisko ātrumkārbu remonts

Turpinām strādāt klātienē!
Biķernieku 17a, Rīga, LV-1039
Ātrumkārbu remonts. Automātisko Ātrumkārbu, kārbu restaurācija. Transmisiju, pārslēdzēju remontdarbi, labošana. Automātiskās ātrumkārbas, kārbas. Transmisijas. Automātiskās transmisijas remonts, apkope, ātrumkārbu montāža, demontāža, noņemšana, uzlikšana, AĀPK, AKP, APK. Aisin vadības bloku remonts, Autoserviss. Diagnostika.
  • 3 Auto remonts, apkope
4

SKA Auto Latvia, SIA, vieglo auto, mikroautobusu autoserviss

Vējstūru 41, Rīga LV-1063
regulēšana Rīga , Rumbulā, Automašīnas motora remonts Rīga , Rumbulā, Autoserviss Rīga , Rumbulā, Dzinēju, kapitālais remonts Rīga , Rumbulā.
  • 4 Auto remonts, apkope

VRV Motors, autoserviss, VOLVO rezerves daļu serviss

Tīraine, Vecozolu 43, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
VOLVO, autoserviss Rīga , auto remonts. auto rezerves daļas. Volvo lietotas rezerves daļas., Rīga . Rīgas rajons, Jelgavas rajons.

VRR auto, SIA, Autoserviss

Turpinām strādāt klātienē!
Skārduciems, "Burkānu pagrabs" , Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
Autoserviss. Auto remonts. Antikorozijas apstrāde. Vecvagara autoserviss. VRR Auto sporta auto remonts un apkope. Komercauto remonts un apkope. Pretrūsas apstrāde, pretkorozijas apstrāde. Komerctransporta remonts. Mikroautobusu remonts. Kravas automobiļu remonts, apkope līdz 4, 5 t. Reno rezerves daļas. Lietotas, mazlietotas Renault

Tranzitserviss MN, SIA

Stīpnieku ceļš 24, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Auto remonts un apkope, auto serviss, autoserviss Mārupē.

”DCSI Serviss, SIA, DŪCIS Racing autoserviss Jaunmārupē

"Ieķi" , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2166
Autoserviss Mārupē, Jaunmārupē, Vētrās, Dzilnās, Lapsuciemā, Beberbeķos, Priežciemā, Skultē, Babītē, Piņķos, Skārdciemā. Pierīgā. Sporta automašīnu apkope un pārbūve. Autosporta mašīnu remonts, sporta autiņu apkope. Racing autoserviss. Sporta auto, rallija mašīnu remonts, sagatavošana sacensībām. Konsultācijas par sporta mašīnu

BroPro, SIA, Kravas riepu serviss

Dzirnieku 11, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Riepu serviss, Kravas auto riepu serviss, Kravas automašīnu riepas, Kravas riepas, Smago riepas Mārupē, Lidostā, Rīgā, Babītē, Kravas automašīnu riepu tirdzniecība, Jaunas, lietotas autoriepas, riepas, Kravas riepu tirdzniecība, Kravas automašīnu riepu montāža, balansēšana, Riepu maiņa balansēšana, Apvidus automašīnu, (džipu) riepu,

ACE Logistics Latvia, SIA

"Kargo k-1" , Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
"ACE Logistics Latvia" sniegtie transporta un loģistikas pakalpojumi: ✓ Gaisa transports ✓ Auto transports ✓ Jūras transports ✓ Dzelzceļa transports ✓ Muitas dokumentu noformēšana ✓ Preču pārvadājumu apdrošināšanas organizēšana Kravu apdrošināšana:

Uzņēmums piedāvā pilnu pārvadājumu apdrošināšanu. Ja preču vērtība pārsniedz pārvadātāja atbildības likmes, ir iespējams apdrošināties pret visiem riskiem vai arī noteiktā to grupām, piemēram, satiksmes negadījumiem, ugunsgrēkiem vai zādzībām. Ir iespējams noslēgt līgumu par vienreizējās polises (vienam pārvedumam) vai atvērtās polises (uz noteiktu laiku) saņemšanu. Piedāvātie apdrošināšanas noteikumu veidi ir ICC(A), ICC(B) un ICC(C). Sīkāka informācija mājaslapā.

MULTIPACK, SIA - iepakojuma tirdzniecība

Vētras, "Mālkalni" , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
Produkcija:: ✓ Iepakojumi pārtikai ✓ Vienreizējie trauki ✓ Transportēšanas iepakojums ✓ Plēves ✓ Maisiņi ✓ Papīra iepakojums ✓ Kastes un kastītes ✓ Līmlentes ✓ Kancelejas preces ✓ Saimniecības preces ✓ Iepakošanas iekārtas

Schuco Latvija, SIA, logi, durvis, fasādes

Plieņciema 14, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
SIA "Schüco Latvija" piedāvājumā:: ✓ durvis, ✓ logi, ✓ fasādes, ✓ bīdāmās sistēmas, ✓ saules aizsargsistēmas, ✓ drošības sistēmas. Apraksts:

Schüco ir viens no vadošajiem augstas kvalitātes logu, durvju un fasāžu sistēmu piegādātājiem, kas izgatavoti no alumīnija, PVC-U un tērauda. Miljoniem Schüco izstrādājumu tiek izmantoti visā pasaulē un atbilst augstākajām dizaina, komforta, drošības un energoefektivitātes prasībām.

Profi Logistiks, SIA

Dzirnieku 18, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Pakalpojumi: ✓ Gaisa transports; ✓ Starptautiskie autopārvadājumi; ✓ Dzelzceļa kravu pārvadājumi; ✓ Ekspedīcijas pakalpojumi Baltijas valstu ostās; ✓ Noliktavas pakalpojumu kompleksa nodrošināšana preču importam un eksportam; ✓ Kravu piegādes organizēšana mūsu klientiem ar visiem transporta veidiem;

T.T.R., SIA, Dezinfekcijas, deratizācijas, dezinsekcijas serviss

Tīraine, Pakalniņu 4, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
Pakalpojumi:: ✓ Deratizācija ✓ Dezinsekcija ✓ Dezinfekcija ✓ Fumigācija ✓ Slazdu izlikšana ✓ Objektu inspekcija ✓ Objektu regulāra apsekošana Produkcija:: ✓ Gaismekļi ✓ Granulas ✓ Pretinsektu lampas Par mums::

Mūsu kompānija SIA "T.T.R." dibināta 1994. gadā. Pa šo laiku mēs esam kļuvuši par vienu no vadošajām firmām deratizācijas, dezinsekcijas un dezinfekcijas pakalpojumu sniegšanā valstī. Mūsu klientu loks paplašinās ar katru gadu, un šobrīd tas sasniedzis jau 2632 klientus. 

Iegūstot stabilu un nevainojamu reputāciju, SIA "T.T.R" piedāvā izdevīgus noteikumus sadarbībai ar jauniem lietišķiem klientiem. Pastāvīgi sekojot jauno produktu attīstībai tirgū, mūsu kompānija regulāri veic personāla apmācību mūsu valstī, kā arī pie sadarbības partneriem Vācijā, Polijā, Lietuvā. Nepārtraukta zināšanu papildināšana, kvalifikācijas celšana un ilggadēja pieredze pakalpojumu sniegšanā nodrošina iespēju piedāvāt saviem klientiem maksimāli ērtāku darba stratēģiju ar jaunākās paaudzes preparātiem, kas nav bīstami cilvēku veselībai. 

Turpinot kvalifikācijas celšanu un jaunu pakalpojumu piedāvāšanu tirgū, sākot ar 2002. gada jūniju, mūsu kompānija piedāvā graudu pārstrādes uzņēmumiem un elivatoriem fumigācijas pasākumus graudu kaitēkļu iznīcināšanai, gāzēšanu dažādās tilpnēs, transporta līdzekļos un citos objektos.

Urbšanas centrs, SIA

Babīte, Rožu 20, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2101
Apraksts: Darbojamies Latvijā no 1994. gada. Mūs raksturo – liela pieredze. Un varam piedāvāt ievērības cienīgu arhīvu ar ģeoloģisko un hidroģeoloģisko informāciju. Aicinām uz sadarbību!

Mariņas, SIA, Autokapsēta Mārupē

Lielā 76, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Pakalpojumi:: ✓ Rezerves daļu tirdzniecība ✓ Auto evakuācija ✓ Likvidācijas sertifikāti Autokapsēta:

Laipni aicināti autokapsētā Mariņas! Autokapsēta Mariņas darbojas jau no 1993. gada. Mūsu galvenais darbības virziens ir vieglo automašīnu lietotu rezerves daļu tirdzniecība. Autokapsēta Mariņas ir viena no lielākajām Latvijā, tādēļ klientiem varam piedāvāt ļoti plašu auto detaļu klāstu. Mūsu auto kapsēta iepērk automašīnas ar jebkura izlaiduma gadu, tajā skaitā arī avarējušas un ar defektiem jebkurā Latvijas vietā. Iespējama auto evakuācija. Apmaksu veicam tūlīt ar skaidru naudu vai ar pārskaitījumu. Visiem auto kapsētā pieņemtajiem transporta līdzekļiem tiek izsniegti likvidācijas sertifikāti.

Baltijas Kravu centrs, Baltic Cargo Center, Handling agents

Lidosta "Rīga", Ziemeļu 18, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-1053
Apraksts: Kopš 2001. gada uzņēmums Baltic Cargo Center sniedz uzticamus, drošus un profesionālus kravu apstrādes pakalpojumus lidsabiedrībām un ekspeditoriem 24 stundas diennaktī.

NOTE, SIA, Kemperu remonts un aprīkojums

Penkules 37, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts:

SIA NOTE jau vairāk nekā 20 gadus nodrošina savus klientus ar augstvērtīgu servisu kemperu jomā. Mēs lepojamies ar to, ka zinām, kas ir kemperis no tā pašiem pamatiem. Tāpēc spējam sniegt saviem klientiem pilnu pakalpojumu klāstu - kemperu nomu vai iegādi, kempera apkopi un remontu. Mēs uzstādam, veicam apkopi un remontējam: antenas, elektroinstalācijas, ledusskapjus, gaisa kondicionierus, ūdens sildītājus, pneimatisko piekari, gaisa spilvenus, bremžu sistēmu, riepas, stiprinājumus, ventilācijas un santehnikas aprīkojumu. Kā arī veicam kemperu remontu pēc negadījumiem un sadarbojamies ar apdrošināšanas kompānijām.

 

 

Sharky, sporta klubs, sporta nodarbības

Krones 56, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Aktuāli un svarīgi: Projekts Sporta klase: Projekts ir vērsts uz VFS attīstību bērniem. Projekta ietvaros skolēni nodarbojas ar dažādiem sporta veidiem, attīstās fiziski, iegūst stabilu pamatu turpmākai sportiskai attīstībai un vispārējai veselībai. Projektā darbojas profesionālu treneru komanda, sporta ārsts, fizioterapeits. Programmas mērķis: uzlabot bērna fiziskās īpašības atbilstoši viņa vecuma grupai, stimulēt un sagatavot viņu aktīvam dzīvesveidam, vienlaikus izvērtējot tā spējas konkrēta sporta veida izvēles perspektīvā. Programmu ir licencējis un apstiprinājis Izglītības kvalitātes valsts dienests (IKVD) un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RDIKSD).

Rīgas saldētava, SIA, Noliktava, Aukstā noliktava, Saldētava, Biroju telpu noma

Robežnieku 7, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts: SIA “Rīgas Saldētava” sniedz preču uzglabāšanas pakalpojumus PVD sertificētā noliktavu kompleksā ar regulējamu uzglabāšanas temperatūras režīmu. Uzglabāšanas temperatūras diapazons +4 C līdz -18 C, kas uzstādāms atsevišķi 12 autonomām noliktavu kamerām. Noliktava pilnībā atbilst pārtikas aprites uzņēmumu vajadzībām, kuras darbojas ar gaļas produktiem, zivīm, piena produkciju, augļiem, dārzeņiem, kā arī veic šādu produktu pārstrādi, šķirošanu, tirdzniecību, u.c. Noliktavas atrašanās vieta Mārupē, Rīgas lidostas tuvumā, nodrošina ērtu piebraukšanu gan vieglajam, gan kravu transportam.