Reduktori, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Rimars, SIA, Kravas automašīnu rezerves daļu tirdzniecība, Autokapsēta

Vējstūru 11, Rīga LV-1063
rezerves daļu (rezerves daļu) tirdzniecība, (gaisa sistēmas, bremžu sistēmas, dzinēji, pārnesumkārbas, reduktori

Lāde, SIA

Airītes 8, Liepāja LV-3407
Auto tirdzniecība, auto saloni, jaunu automašīnu tirdzniecība, Auto tirdzniecība Liepājā, auto realizācija, automašīnu apkope, apdrošināšana, apdrošināt, Citroen, Peugeot, jauni, no salona, lietoti, mazlietoti, labi auto ar garantiju, auto pasūtīšana, piegāde pēc pasūtījuma. Auto mazgātava, mazgāšana, pulēšana, tonēšana, auto tīrīšana,

AK12, SIA, Cēsu filiāle

Lapsu 17, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Riepu serviss, kravas auto riepas, vieglo automašīnu riepas, industriālās tehnikas riepas, lauksaimniecības tehnikas riepas, traktoru riepas, riepas Valmiera, riepas Cēsis, riepu serviss Valmiera, riepu serviss Cēsis, kravas auto riepu serviss, industriālo riepu serviss, agro tehnikas riepu montāža, traktoru riepu serviss, riepu remonts,

AK12, SIA

Brandeļi, "Kalnmeijas" , Kocēnu pagasts, Valmieras nov. LV-4220
Kravas auto, apkope un rezerves daļas

Autodok.lv

Rīga
Auto tehniskā palīdzība uz ceļa. Tehniskā palīdzība uz ceļa, palīdzība ceļā. Diennakts, tehniskā palīdzība ceļā, Auto SOS, Auto remonts, Auto sagatavošana TA, Auto transportēšana, palīdzība ceļā, auto transportēšana, tehniskā palīdzība ceļā, SOS, palīdzība avārijas gadījumos, avarījas izsaukums, SOS diennakts tehniskā palīdzība uz ceļa, SOS

DSI auto, SIA, Autoserviss

Stadiona 3a, Daugavpils, LV-5401
Vispārējās apkopes un remontdarbi. Automašīnu tehniskā stāvokļa pārbaude. Motoreļļas un eļļas filtra maiņa. Filtru maiņa, (gaisa, salona, degvielas). Sajūga maiņa. Tilta reduktora maiņa. Kulises maiņa. Ātrumkārbas noņemšana/uzstādīšana. Termostata maiņa. Ūdenssūkņa maiņa. Degvielas sūkņa noņemšana/uzstādīšana. Radiatora maiņa.

Kurbads, Kravas auto serviss

Mazjumpravas 24, Rīga LV-1063
Kravas automašīnu remonts un apkope:: ✓ Automašīnas sagatavošana tehniskajai apskatei ✓ Ritošās daļas remonts un apkopes ✓ Agregātu remonts (reduktori, ātrumkārbas, dzinēji, sajūgi) ✓ Augstspiediena sūkņu un sprauslu remonts ✓ Hidraulikas remonts, apkopes un diagnostika ✓ Kravas automašīnu liftu remonts, apkopes un diagnostika ✓ Datordiagnostika (TEXA) ✓ Auto elektriķa pakalpojumi; ✓ Detaļu atjaunošana (metināšana, virpošana) ✓ Agregātu mazgāšana ✓ Pēc avārijas defektācija, tāmēšana un remonts, krāsošana ✓ Virsbūvju remonts un krāsošana ✓ Alumīnija metināšana ✓ Gaisa kondicionēšanas sistēmas pārbaude un uzpilde ✓ Izbraukuma remonti

Autogars, SIA,

Saulrītu 9, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Pakalpojumi: ✓ Noregulēt auto savirzi; ✓ Auto antikorozija; ✓ Riepu maiņa un balansēšana; ✓ Auto diagnostika Pārbūve:

Veicam standarta 4x4 auto pārbūvi palielinātai caurbraucamībai. Liekot lietā ilggadējo pieredzi bezceļu braukšanā, spēsim jums palīdzēt uzlabot un pilnveidot jūsu 4x4 automobili, jūsu priekam un nepieciešamībai.

Jungheinrich Lift Truck, SIA

Rītausmas 23, Rīga LV-1058
Par mums:

Uzņēmums "Jungheinrich AG" ir viens no pasaules vadošajiem iekrāvēju, noliktavas tehnikas un materiālu plūsmas vadības tehnoloģiju ražotājiem. Mēs esam Eiropas vadošais noliktavas tehnikas ražotājs. Kopš 1953. gada mūsu uzņēmums, kura galvenā mītne ir Hamburgā, piedāvā visa veida izstrādājumus un pakalpojumus, kas saistīti ar iekrāvējiem.

PakMarkas, SIA

Ropažu 19a, Rīga, LV-1039
"PakMarkas" galvenie darbības virzieni:: ✓ Pašlīmējošo etiķešu druka, iepakojumu apdruka ✓ Iepakojuma materiālu tirdzniecība ✓ Iepakošanas un marķēšanas iekārtu tirdzniecība ✓ Piedziņu un automatizācijas elementu tirdzniecība Par uzņēmumu: „PakMarkas“ – viena no lielākajām un modernākajām kompānijām Latvijā, kas piedāvā iepakošanas un marķēšanas risinājumus. Mūsu galvenais mērķis ir augstas kvalitātes pašlīmējošo etiķešu un iepakošanas materiālu piegāde dažādām nozarēm. Mūsu ražotņu kapacitāte ļauj piedāvāt mūsu klientiem pārsteidzošu kvalitāti un plašas pēcapstrādes iespējas, ieskaitot: sietspiede, zelta/sudraba folija, laminēšana, reljefs un UV lakošana. Strādājot jau 25 gadus iepakošanas jomā, mēs esam attīstījuši etiķešu/iepakojumu ražošanas procesu, ieviesuši jaunākās tehnoloģijas, izveidojuši kvalificētu speciālistu komandu. Tas viss nodrošina pakalpojumu sniegšanas precizitāti un ātrumu, videi draudzīgu ražošanu un augstu drukas kvalitāti.

Ambler, SIA

Valkas 5e, Daugavpils, LV-5417
Apraksts:

SIA "Ambler" nodarbojas ar metināšanas piederumu, iekārtu, kā arī industriālā aprīkojuma, metālapstrādes instrumentu, pneimatikas un darba apģērbu tirdzniecību. Balstoties uz ilggadējo pieredzi rūpniecisko iekārtu un materiālu piegādē, mēs rūpīgi izvēlamies jums preces ar labāko cenas/kvalitātes attiecību. Veikals "Weldrex" Daugavpilī, piegāde visā Latvijā.

VA Motors, SIA, TEXACO eļļas un smērvielas Rīgas noliktava OILTEH

Bukultu 5c, Rīga LV-1005
Apraksts:

SIA "VA MOTORS" (OILTEH) ir PETRO-CANADA, TEXACO un MOL zīmolu eļļu un smērvielu importētājs un izplatītājs Latvijā. Latvijas eļļu un smērvielu tirgū kompānija ieņem vienu no vadošajām vietām un veic dažāda veida eļļu, smērvielu un tehnisko šķidrumu piegādes plašam vajadzību lokam gan juridiskām, gan fiziskām personām. Kompānijai ir divas filiāles reģionos – Latgales filiāle Daugavpilī un Kurzemes filiāle Saldū. Klientiem pieejamais preču klāsts ietver eļļas, smērvielas un dažāda veida tehniskos šķidrumus visu veidu transportlīdzekļiem - gan ceļu, gan bezceļu tehnikai un ražošanas iekārtām.

Galvenās uzņēmuma stiprās puses ir pieredzējuši, motivēti un profesionāli darbinieki, lieliska reputācija un produktu kvalitāte, kā arī ilggadēja pieredze tirgū. Uzņēmuma darbinieki konsultē klientus par eļļu un smērvielu pareizu izvēli un lietojumu, palīdz orientēties produktu klāstā, izvērtē katra klienta individuālo situāciju, un kopā ar klientu vienmēr tiek atrasts pareizs tehniskais risinājums. SIA "VA MOTORS" nodrošina arī eļļas monitoringa (eļļas analīzes) pakalpojumu sadarbībā ar starptautiski akreditētu laboratoriju. Populārākās produktu līnijas ir šādas: DURON, SENTRON, HYDREX, DURADRIVE, PEERLESS, PURITY, REFLO, ENDURATEX, TRAXON, SUPREME, HAVOLINE, DELO, URSA, MEROPA, GEARTEX, MULTIGEAR, TEXTRAN, COMPRESSOR, HYDRAULIC, RANDO, CAPELLA, SYNLUBE, PINNACLE, DYNAMIC, FARM, HYDRO, HYKOMOL, ULTRANS, MAKROMIL, EMOLIN, BASF, ARTECO, MOTIP, MOLYKOTE, KLUBER u.c.

MACROTECH, SIA

Atmodas 19, Jelgava LV-3007
Pakalpojumi: ✓ Manipulātora pakalpojumi; ✓ Treansportieri; ✓ Transportieru sastāvdaļas; ✓ Elevātoru sastāvdaļas; ✓ Lauksaimniecības tehnikas sastāvdaļas; ✓ Frontālo iekrāvēju riepas. Vīzija un misija: Mūsu uzņēmuma vīzija ir būt uzticamam partnerim un atpazīstamam uzņēmumam Latvijas un Baltijas valstu reģionos. Mūsu misija ir nodrošināt kvalitatīvu industriālo iekārtu tehnisko mezglu sastāvdaļu piegādi un izveidot teicamu tā pakalpojuma servisa nodrošinājumu.

Revor, SIA

Brīvības 117A, Liepāja LV-3401
Produkti:: ✓ STIHL akumulatora ierīces ✓ Motorzāģi ✓ Motorizkaptis un krūmgrieži ✓ iMow zāles pļaušanas roboti ✓ Zāles pļāvēji ✓ Dārza traktori ✓ Zālāja skarifikatori ✓ Dzīvžoga škēres ✓ Dārza smalcinātāji ✓ Kultivatori ✓ Pūtēji ✓ Tīrīšanas ierīces ✓ Aizardzības līdzekļi ✓ Betona zāģi un iekārtas ✓ Smidzināšanas iekārtas ✓ Zemes urbšanas iekārtas un darbarīki

TechLine, SIA, Industriālie antikorozijas pārklājumi

Duntes 11, Rīga, LV-1013
Preču grupas: ✓ Antikorozijas krāsas: metāla un betona konstrukciju antikorozijas pārklājumi, ķīmiski noturīgi un karstumizturīgi segumi ✓ Uguns aizsargkrāsas: Metāla konstrukciju un koka uguns aizsargkrāsas, ūdens un šķīdinātāja bāzes pretuguns aizsargsegumi ✓ Stikla šķiedras izstrādājumi: redeles, sieti, kāpnes, konstrukcijas, lūku vāki, caurules ✓ Betonēšanas veidņi: Kolonnu, sienu, pamatu betonēšanas veidņi, veidņu noma ✓ Ceļa, tilta, jumta segumi: hidroizolācijas materiāli, poliestera apakškārta, virskārta, bitumena un epoksīda gruntis, bitumena šindeļi ✓ Profesionālie degļi: Gāzes degļi, sildelementi, rezerves daļas ✓ Vārsti: drošības vārsti, spiediena kontroles vārsti, ķīļveida vārsti, lodveida vārsti, puspagrieziena vārsti, kontroles vārsti ✓ Zāliena režģi: režģi zālājiem, piebraucamajiem ceļiem un stāvvietām

GASIMPEX, SIA, Gāzes apgāde, hēlijs

Ulbroka, Acones 16b, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2130
Apraksts:

SIA "GASIMPEX" galvenais darbības virziens ir gāzes produktu imports un eksports starp EIROPU un SNG. Mēs nodrošinām gāzes produkcijas un aprīkojuma piegādi mazajiem, vidējiem un lielajiem uzņēmumiem.

RemLat, logi, durvis, žalūzijas

Krasta 10, Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
Apraksts:

Plastmasas, koka, alumīnija logi, durvis. Lodžiju, balkonu stiklošana. Durvju, logu montāža un uzstādīšana. Bīdāmās sistēmas, iebūvētie skapji, iebūvējamās mēbeles, virtuves mēbeles. Paceļamie un garāžu vārti.

 

Tehnika Auce, SIA

Tehnikas 14, Auce, Dobeles nov. LV-3708
"Tehnika Auce" produkcija:: ✓ Horizontālie un vertikālie lentzāģi; ✓ Impregnēšanas vannas; ✓ Zāģlentas kokam un metālam; ✓ Reduktori un variatori; ✓ Hidrodzinēji; ✓ Hidrocilindri; ✓ Hidraulisko šļūteņu preses un griezēji; ✓ Metālapstrāde; ✓ Augsnes izlīdzināšanas tehnika.

Latvia Oil Service, SIA

Dzelzavas 70-3, Rīga LV-1082
Produkti::

Auto un moto eļļas

✓ vieglajiem auto ✓ kravas auto ✓ traktoriem ✓ motocikliem

Eļļas rūpniecībai

✓ hidraulikai ✓ reduktoriem ✓ kompresoriem ✓ darbagaldiem

Eļļas kuģu dzinējiem Smērvielas

Par uzņēmumu:

SIA "Latvia Oil Service" ir Latvijas uzņēmums, kas nodarbojas ar eļļu un smērvielu izplatīšanu. Mūsu mērķis ir operatīvi piegādāt augstākās kvalitātes eļļas un smērvielas visur, kur vien tās ir nepieciešamas. Mūsu piegādātāji ir pasaulē pazīstami naftas produktu ražotāji: Shell, Lukoil, Teboil, Finke.

Bevel Gear, SIA, zobratu izgatavošana

Smaidu 12a, Ulbroka, Ropažu nov.
Apraksts: SIA „Bevel Gear” ir uzņēmums, kas specializējas šaurā un specifiskā metālapstrādes nozarē – konisko un hipoidālo spirālzobratu projektēšanā un izgatavošanā, ražošanā. Atšķirībā no lielajiem ražotājiem, mūsu darbība pamatā ir orientēta un pielāgota individuālu pasūtījumu veikšanu, sākot ar viena zobratu komplekta , līdz pat vairāku desmitu eksemplāru izgatavošanai. Zobratus izmanto kā alternatīvu oriģinālajām rezerves daļām lauksaimniecības tehnikā un agregātos, dažāda veida industriālajās iekārtās, darbagaldos, traktortehnikā un mežizstrādes tehnikā, kur tiek izmantoti konisko spirālzobratu, kā arī, atsevišķos gadījumos, konisko taisnzobu zobratu pārvadi. Zobratu izgatavošanas tehnoloģijas pamatā ir vācu uzņēmuma Klingelnberg, kurš ir pasaules vadošais līderis šajā nozarē. Zobrati izgatavoti Vācijā un Šveicē ražotiem Klingelnberg – Oerlikon darbagaldiem. Konkrētajiem eksemplāriem un katram pasūtījumam tiek veikta kalkulācija individuāli.