Reduktori, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

PakMarkas, SIA, Filiāle

Višķu 23, Daugavpils, LV-5410
Markem-Imaje inkjet printeri, iepakošanas, fasēšanas, līmēšanas iekārtas, konveijeri, transportu ķēdes, reduktori , Etiķešu drukāšana, reduktori , Moto Vario. Apvelkošās etiķetes.

AG Industrial, Industriālie riteņi

Visa veida industriālie riteņi un rullīši™👍
Brīvības gatve 403, Rīga, LV-1024
Kvalificēts personāls:

Uzņēmuma "AG Industrial" mērķis ir kļūt par ceļvedi Baltijas uzņēmumiem plašajā industriālo izstrādājumu pasaulē. Mums ir profesionāla un kvalificēta konsultantu komanda, kas pārzina produktu un ieteiks izstrādājumus, kas nodrošinās precīzi jums nepieciešamo funkciju, līdz ar to arī perfekti un ilgstoši kalpos.

Relock, SIA

Raiņa 10, Rēzekne LV-4601
Piedāvājam:: ✓ PVC logus, durvis, balkona risinājumus, bīdāmās sistēmas; ✓  Koka logus, ārdurvis, iekšdurvis, izgatavojam nestandarta, individualus pasūtījumus; ✓   Alumīnija logus, durvis, starpsienas; ✓  Garāžas sekcijveida vārtus, industriālos, RollMatic vārtus; ✓ Tērauda, alumīnija ieejas durvis privātmājai; ✓   Ugunsdrošās tērauda, alumīnija konstrukcijas; ✓  Žalūzijas.

VA Motors, SIA, TEXACO eļļas un smērvielas Kurzemes noliktava OILTEH

Kalni, "Lienes" , Nīgrandes pagasts, Saldus nov. LV-3898
Apraksts: Aicinām izmantot smērvielu un eļļu noliktavu Kurzemē!

“JF Tools”, SIA, Specializēto un profesionālo instrumentu interneta veikals

Mūrmuižas 20, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Piegāde:

Piedāvājam preces saņemt noliktavā, piegādāt ar DPD starpniecību uz jums vēlamo adresi vai arī saņemt kādā no DPD paku skapjiem.

Instrumentu internetveikals:

"JF Tools"- specializēto un profesionālo instrumentu un darba aprīkojuma interneta veikals - zem sava nosaukuma apvieno pasaulē atzītu kvalitāti no vadošajiem zīmoliem savā industrijā. Piedāvājam plašu klāstu Milwaukee instrumentus.

Darbam pieejam profesionāli, dinamiski un ar humoru, nodrošinot labāko servisu ar vislabāko attieksmi. Par visu visaugstāk vērtējam komunikāciju un veiksmīgu sadarbību, kopīgu mērķu sasniegšanai.

Nav tāda cilvēka, kurš zinātu visu, bet mēs rodam atbildes un meklējam labākos risinājumus Jūsu ikdienas darbiem un problēmsituācijām. Atvieglojot un uzlabojot Jūsu darba apstākļus, padarot Jūsu ikdienas darbus efektīvākus, raitākus un drošākus. Klienti novērtē mūsu servisu un apkalpošanu, mēs izprotam Jūsu vajadzības.

Veiksmīgai darba realizācijai ir divi atslēgas vārdi – laiks un kvalitāte. Mums svarīga ir Jūsu darba kvalitāte un produktivitāte, ļaujiet instrumentiem strādāt Jūsu vietā! 

Lintera Rīga, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Ganību dambis 22c, Rīga LV-1045
Piedāvājam:: ✓ Kokapstrādes iekārtas un darbagaldus ✓ Ražošanas plānošanu un modernizāciju, programmatūru mēbeles ražotājiem ✓ Garantijas un pēcgarantijas servisa apkopi ✓ Rezerves daļu piegādi ✓ Dimanta un cietsakausējuma griezējinstrumentus ✓ Dimanta un cietsakausējuma griezējinstrumenta asināšanu un remontu ✓ Komponentes ražošanas automatizācijai ✓ Hidrauliskās komponentes un sistēmas ✓ Dažādas industriālās komponentes un instrumentus
ZL.LV iesaka

Elektrodi, SIA

Turpinām strādāt klātienē ievērojot piesardzību!
Zemnieku 32, Liepāja LV-3401
Apraksts:

SIA "Elektrodi" ir metināšanas, metālapstrādes iekārtu un materiālu vairum un mazumtirdzniecības uzņēmums, kas izveidots 2010. gadā. Pēc vairāku gadu veiksmīgas darbības SIA "Elektrodi" ir nostiprinājuši savas pozīcijas tirgū. Mūsu uzņēmuma speciālisti spēj rast individuālus risinājumus katra klienta komplicētai problēmai. Uzņēmums pārstāv pasaulē pazīstamus zīmolus. Spējam īstenot klienta vēlmes no idejas līdz pēcgarantijas aprūpēm, nodrošinot savām piegādātajām iekārtām servisu un apmācības. No 2014. gada uzņēmumam ir filiāles Rīgā un Liepājā, bet mūsu tirdzniecības pārstāvji darbojas visā Latvijas teritorijā.

W-More, SIA, Veikals

Ainažu 6, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

Eļļu un smērvielu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība gan vieglajam transportam, gan komerctransportam, gan motocikliem un ūdenstransportam. Pieejami filtri vieglajam transportam un komerctransportam, motoreļļas, transmisijas eļļas, hidraulikas eļļas, reduktoru eļļas un daudz citas specifiskās industriālās eļļas, tehniskie šķidrumi (antifrīzs, tosols), gultņi un dažādi apkopes un tīrīšanas šķidrumi gan transporta interjeram, gan eksterjeram. Piedāvājam profesionālu auto un moto ķīmiju, kā arī eļļas, degvielas piedevas. Nelielā sortimentā pieejami arī mežizstrādes piederumi (zāģu ķēdes, sliedes, ķēžu eļļa, benzīna eļļa, ķīļi, vīles). 

REDUKTORS, I.K.

"Melderi", Tīnūžu pag., Ogres nov., LV-5015
Informācija no uzņēmumu reģistra

Hidrobalt Latvija, SIA

Piedrujas 7 k.4, Rīga, LV-1073
Reduktori , pneimatika, hidrauliskās, piena šļūtenes. Elektromotori., CYCLO reduktori , Bonfiglioli reduktori , gaisa sagatavošanas bloki, sadalītāji, hidrosūkņi, cilindri,

EnergoStar, SIA

Spilve, "Ceļāres 2" , Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2101
, gliemeža reduktori , uzsēdināmie motorreduktori, sūkņu iekārtas, rūpnieciskie sūkņi, ūdenssūkņi, pārtikas, , zobratu reduktori , cilindrisko zobratu reduktori , plakanie motorreduktori, mikro vibratori, standarta

Lenze, UAB, Birojs

Atmodas 19, Jelgava, LV-3007
Motorreduktori, reduktori , elektrodzinēji, elektromotori, servodzinēji, servomotori, vienfāžu elektrodzinēji

Alas Kuul AS, filiāle Latvijā

Katlakalna 11c, Rīga, LV-1073
konveijeru lentas, lentām WIPPERMANN, REXNORD, FB KETJU, LAPUA, Elektromotoriem, elektromotors, CEG, reduktori

Marine Systems, SIA

Daugavgrīvas 49 k.1, Rīga LV-1007
Finnoy, (Norvēģija) Reduktori , regulējamās gaitas dzenskrūves., Masson Marine, (Francija) Reduktori priekš dzinējiem no 300kW līdz 4500kW, regulējamas gaitas dzenskrūves

Hamal, SIA

Kubuli, Kalna 9, Kubulu pagasts, Balvu nov., LV-4566
Žogu sieti, misiņa stieņi, loksnes, metināšanas stieples, metināšanas aksesuāri, elektrodi, stieņi, reduktori

ZF Parts, SIA

Latgales 450, Rīga LV-1063
Atsperes, skavas, amortizatori, pneimo atsperes, aksesuāri, sniega ķēdes, reduktori tilti, un gaisa spilveni

Fleksa, SIA

Brūkleņu 57-1, Rīga, LV-1058
Reduktori . Konveijeru ķēdes. rezerves daļu tirdzniecība. rezerves daļu vairumtirdzniecība.

Taho Vidzeme, SIA

Cempu 12, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Auto gāzes uzstādīšana, auto gāzes iekārtu uzstādīšana, apkope, regulēšana, remonts. Auto gāzes serviss Valmierā. Auto gāzes reduktora regulēšana. Gāzes reduktora filtra maiņa, auto gaz, autogaz, gāzes aprīkojums, iekārtas komerctransportam, autotransportam, mikroautobusiem. Auto gāzes serviss Vidzemē, Valmierā. Auto gāzes iekāru

Antares Baltic, SIA

Ganību dambis 40-12, Rīga LV-1005
Propāna, skābekļa, acitilēna, ogļskābes reduktori . Donmet, (Ukraina) Oxyturbo, (Itālija).