Rehabilitācija, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Mentamed, SIA - Veselības aprūpe mājās, obligātā veselības pārbaude

Stirnu 8, Rīga LV-1082
Apraksts:

SIA "MENTAMED" ir profesionāls veselības aprūpes pakalpojumu sniedzējs Latvijā kopš 2006. gada. Uzņēmums nodrošina smagi slimo pacientu, senioru, invalīdu aprūpi, rehabilitāciju un kopšanu viņu mājās. Aprūpi dzīvesvietā nodrošina īpaši apmācīta profesionāla speciālistu komanda: ārsti, ārstu palīgi, medmāsas, un rehabilitācijas speciālisti. SIA “MENTAMED” veic obligātās veselības pārbaudes izbraukumos visā Latvijā. Tuvāka informācija pa tālruņiem: +371 20221234 vai +371 29248368

Gintere Andžella, audiologopēde

Strādā pēc pieraksta
Cēsu 31 k.3, Rīga LV-1012
Audiologopēds:

Audiologopēds ir ārstniecības persona, kura veic valodas, runas, saziņas spēju izpēti un novērtēšanu, konsultēšanu, logopēdisko rehabilitāciju personām ar dzirdes un redzes traucējumiem, orāli-faringeālās funkcijas traucējumiem, artikulācijas, tempa/ritma, balss traucējumiem, kā arī pēcinsulta un citiem neiroloģiskas izcelsmes runas vai komunikācijas spēju traucējumiem. 

Pieņemšana arī:

Bērnu klīniskā universitātes slimnīca   

Vienības gat. 45, 

LV-1004, Rīga 

 

Paturskas I. ģimenes veselības centrs, SIA

A.Saharova 3a, Rīga LV-1082
Apraksts: 2005.g. 3.janvārī pašā Purvciema centrā atvēra savas durvis mūsu centrs, kur tiek piedāvāts plašs ārstniecisko un rehabilitācijas pakalpojumu klāsts. Mēs piedāvājam komplekso apkalpošanu individuālajiem klientiem, ģimenēm un organizācijām. Slimību profilakse, ārstēšana un rehabilitācija, obligātas veselības pārbaudes, vakcinācijas, bērnu aprūpe.

Via Una, SIA

Katrīnas dambis 10, Rīga LV-1045
Apraksts:

Medicīnas centrs "Via-Una" ir sabiedrībai paredzēts medicīnas centrs, kas nodrošina plašu klīnisko aprūpi un veselības pakalpojumus. Mūsu mērķis ir nodrošināt augstas kvalitātes veselības aprūpi, ieviešot inovatīvas metodes un piedāvājot plašu spektru medicīnas pakalpojumu, lai apmierinātu klientu vajadzības. "Via-Una" ir pilnībā aprīkots medicīnas centrs, kurā strādā pieredzējuši ārsti un medicīnas personāls, kas ir apņēmības pilni nodrošināt jūsu veselības labklājību. Mēs piedāvājam dažādus medicīnas pakalpojumus, tostarp vispārējo ārstēšanu, speciālistu konsultācijas, diagnostiku, laboratorijas testus, vakcināciju un rehabilitāciju.

DDA Orthopaedics, SIA

Baložu 32-2, Rīga LV-1048
Par uzņēmumu:

SIA "DDA Orthopaedics" ir tehniskās ortopēdijas centrs, kurš nodarbojas ar individāli izgatavotu tehnisko palīglīglīdzekļu izgatavošanu. SIA "DDA Orthopaedics" strādā augsti kvalificēti tehniskie ortopēdi ar lielu pieredzi tehnisko palīglīdzekļu izgatavošanā un pacientu apmācībā tos lietot.

Latvijas Tālrunis, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Digitālais mārketings:

Pilna servisa digitālais mārketings nelieliem un vidējiem uzņēmumiem. Palīdzam izstrādāt digitālā mārketinga stratēģiju un sasniegt biznesa mērķus jau vairāk nekā desmit tūkstošiem Latvijas uzņēmumu. Nodrošinām tādus digitālos pakalpojumus kā mājaslapu izstrāde un uzturēšana, E-komercija, SEO mājaslapu optimizēšana apmeklētājiem, biznesa profilu izstrāde un uzturēšana, biznesa profilu pārvaldība, Google Ads reklāmas, Google Business Profile reklāmas, Facebook reklāmas, Facebook satura veidošana, Instagram satura veidošana, Linkedin satura veidošana, video saturs, Firmas.lv segmentēto datu atlase un citus. Piedāvājam ne vien pakalpojumu izstrādi, bet arī efektīvu uzturēšanu, veicot nepieciešamos uzlabojumus un nodrošinot regulāras atskaites par paveikto. Latvijas Tālruņa pārvaldībā ir arī vairāki uzziņu un informatīvie mediji - informācijas portāli 31 Latvijas pilsētai Pilseta24.lv, biznesa uzziņu portāls ZL.lv, būvniecības nozares portāli ABC.lv un building.lv, veselības portāls Medicine.lv un eksporta nozares portāls balticexport.com.

ABI Promedical, SIA

Ventspils 63, Rīga, LV-1046
Pirms/pēc operācijas rehabilitācija . Ortopēdiskā rehabilitācija . Reimatoloģiskā terapija., Kardiopulmonālā rehabilitācija . Geriatriskā rehabilitācija . Pediatriskā rehabilitācija .

SenRīga, 4. paaudzes ģimenes tipa sociālās aprūpes centrs

Katoļu 22-24, Rīga, LV-1003
Aprūpes iestāde, pansija, rehabilitācija , sociālā palīdzība, samarieši.

Siričenko K., fizioterapeita prakse

Kārļa Mīlenbaha 7-1, Rīga LV-1050
Kristīne Siričenko, Santa Kalvīte, kinezioloģiskā teipošana, masāža, ārstnieciskā masāža, vakuuma masāža, rehabilitācija , , rehabilitācija pēc traumām, rehabilitācija pēc operācijas, fizioterapeits centrā, labs fizioterapeits

Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrs

Kolkas 20, Jūrmala LV-2012
Rehabilitācija , stacionārs, Jaunķemeri, sanatorija, poliklīnika, izmeklējumi, ultrasonogrāfija, sirds, , krūšu piena dziedzeru rehabilitācija , dūņu vannas, dziednieciskās Jaunķemeru dūņas, peloid terapija

Rehabilitācijas centrs Poga

Sēlpils 2c, Rīga, LV-1007
Medicīniskā palīdzība: rehabilitācija

Latvijas rehabilitācijas ārstu biedrība,

Anniņmuižas bulvāris 26A, Rīga, LV-1067
Informācija no uzņēmumu reģistra

Ķīpsalas peldbaseins, SIA

Ķīpsalas 5, Rīga LV-1048
klinšu siena, bokss, trenažieri, fitness, aerobika, ūdens aerobika, trenažieru zāle, fizioterapija, rehabilitācija

Dzīves enerģija, Rehabilitācijas centrs

Paula Lejiņa iela 20 – 37, Rīga, LV-1029
Informācija no uzņēmumu reģistra

Medicīniskās rehabilitācijas atbalsta fonds

Baltezers, Senču prospekts 45, Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-2164

REHABILITĀCIJA, V.Rozītes individuālais uzņēmums

Rīga, Laimas iela 2, LV-1056
Informācija no uzņēmumu reģistra