Rehabilitācijas centrs, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Helga-Med, SIA, Medicīnas centrs

A.Kalniņa 8-2, Rīga, LV-1050
Speciālistu konsultācijas, diagnostiskā ārstēšana, zobu ārstēšana, restaurācija, protezēšana, stomatoloģija, stomatologs, zobu protezēšana, zobu protēzes, zobārstniecība, zobu protezēšana, pilna plāna zobārstniecības pakalpojumi, zobārsti, zobārsts, zobu restaurācija, diagnostika, ārstēšana, rehabilitācija, visa veida zobu

Medicine.lv, Latvijas veselības portāls

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Medicīna, farmācija, rehabilitācija, veselība, ambulatorā palīdzība, ambulance, stacionārs, acu ārsts, ārstu komisijas, ārstu privātprakses, privātprakses, doktorāti, speciālisti, poliklīnika, poliklīnikas, veselības centri, dermatoloģija, diagnostika, elpceļu, plaušu slimības, endokrinoloģija, diabēts, fitoterapija,

Consilium Medicum, SIA

Rūpniecības 7-1, Rīga LV-1010
Medicīnas klīnika, klīnika Rīgā, klīnika, doktorāts, medicīnas iestāde, pediatrija, medicīnas centrs , , veselības centrs , ārstniecības iestāde, ārstniecības klīnika, ārstnieciskie ambulatorie pakalpojumi

Surdovest, SIA, Jelgavas filiāle

Zemgales prospekts 5-29, Jelgava LV-3001
Surdovest: Nosaukums „Surdovest" nozīmē Surdoloģiskais vestibulārās rehabilitācijas centrs. Ko tas nozīmē praksē? - To, ka šajā centrā sertificēts ārsts-otalarinologs Aivars Plēpis izārstēs no dažādām ausu-kakla-deguna saslimšanām -- iesnām, rinīta, tonzilīta un citām. Lai uzstādītu precīzu diagnozi, dakteris izmanto vismūsdienīgāko metodiku, tai skaitā endoskopiju. Endoskopija ļauj redzēt to, ko nav iespējams apskatīt ar neapbruņotu aci un atklāt ausu, kakla vai deguna slimību jau sākumstadijā.

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža

Vidus prospekts 38, Jūrmala LV-2010
Studiju programmas: ✓ Ārstniecība ✓ Estētiskā kosmetoloģija ✓ Ārstnieciskā masāža ✓ Biomedicīnas laborants ✓ Radiologa asistents ✓ Sociālā aprūpe ✓ Sociālā rehabilitācija ✓ Podoloģija Darbības apraksts:

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža piedāvā apgūtpieprasītas profesijas veselības aprūpes un sociālās labklājības nozarē akreditētās 1. līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmās: "Ārstniecība" ( kvalifikācija – "Ārsta palīgs"), "Estētiskā kosmetoloģija" ("Skaistumkopšanas speciālists kosmetoloģijā"; studijaspilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Ārstnieciskā masāža" ("Masieris"; studijas pilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Biomedicīnas laborants" ("Biomedicīnas laborants"), "Radiologa asistents" ("Radiologa asistents"), "Podoloģija" ("Podologs"; studijas pilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Sociālā aprūpe" ("Sociālais aprūpētājs"), "Sociālā rehabilitācija" ("Sociālais rehabilitētājs"). Studijas koledžā tiek realizētas gan par valsts budžeta līdzekļiem, gan parstudējošo personīgo finansējumu.

Medicīnas centrs, ARS

Skolas 5, Rīga, LV-1010
Apraksts: Klīnika "Medicīnas centrs ARS" dibināta 1988. gadā un ir viena no lielākajām un novērtētākajām medicīnas klīnikām Latvijā, kas pulcē valsts vadošos medicīnas speciālistus un izmanto jaunākās tehnoloģijas, inovācijas un aktuālākos zinātnes atklājumus gan pašā Rīgas centrā, gan filiālēs.

Krio, veselības centrs

Bruņinieku 35a, Rīga, LV-1001
Apraksts:

Veselības centrs "Krio", kurā apvienoti krioterapijas profesionāļi ar ilggadēju pieredzi darbā ar klientiem un starptautisku pieredzi krioterapijas jomā. Jautā mums, kā krioterapija var palīdzēt Tev justies labāk. Mēs darbojamies krioterapijas jomā jau 8 gadus. Krioprocedūras iesakām un piedāvājam izmantot kompleksā veidā, apvienojot kopējo krioprocedūru ķermenim (procedūra kriosaunā) ar lokālo kriomasāžu (sejai vai galvas ādai) un skābekļa terapiju.

Tukuma slimnīca

Raudas 8, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
Apraksts: Ambulatorā, stacionārā palīdzība, slimnīca, poliklīnika, slimnīcas, traumatologs Tukumā.

Jūrmalas slimnīca, SIA, Slimnīca Jūrmalā

Vienības prospekts 19/21, Jūrmala LV-2010
Slimnīcas pakalpojumi:: ✓ Ķirurģija ✓ Plastiskās operācijas ✓ Vairogdziedzera operācijas ✓ Kāju vēnu operācijas ✓ Bariatrijas operācijas ✓ Dzemdību aprūpe ✓ Grūtnieču aprūpe ✓ Lekcijas topošajiem vecākiem ✓ Ginekoloģiskā ārstēšana ✓ Dienas stacionārs ✓ Iekšķīgo slimību ārstēšana ✓ Anestezioloģija un reanimatoloģija ✓ Kuņģa balons ✓ Neatliekamā medicīniskā palīdzība ✓ Veselības aprūpe mājās ✓ Fizioterapija ✓ Fizikālā terapija ✓ Ambulatorās konsultācijas ✓ Laboratorija ✓ Rentgenogrāfija ✓ Endoskopija ✓ Datortomogrāfija ✓ Doplerogrāfija ✓ Ultrasonogrāfija ✓ Jaundzimušo neirosonogrāfija ✓ Hendlings ✓ Vingrošana grūtniecēm ✓ Veselības pārbaude 1 dienas laikā

 

NMS ELPA, SIA

Grebenščikova 1-335, Rīga, LV-1003
Apraksts: Medicīnas iekārtu noma. Nomā tiek piedāvātas iekārtas, kuras izmantojamas mājas apstākļu ārstniecībai un rehabilitācijai, funkcionālās gultas ar izpirkšanas tiesībām. Kā pasaules pieredze rāda, ārstniecības laiks mājas apstākļos ir daudz efektīvāks, iedarbīgāks nekā slimnīcās vai ārstniecības iestādēs pavadītais.

Talsu sieviešu un bērnu krīžu centrs

"Zibeņi" , Ārlavas pagasts, Talsu nov. LV-3260
Apraksts:

Sociālā rehabilitācija un uzturēšanās no vardarbības cietušām pilngadīgām personām. Pie mums var saņemt sociālo rehabilitāciju sievietes un vīrieši, kuri cietuši no vardarbības (fiziskas, seksuālas, ekonomiskas vai emocionālas vardarbības, fiziskas vai seksuālas vardarbības draudiem vai vardarbīgas kontroles). Kā pavadoņus var uzņemt nepilngadīgos bērnus. Pilngadīgā persona tiek uzņemta uz 30 diennaktīm. Pakalpojumu var pagarināt līdz 60 diennaktīm, ja uzsākts kriminālprocess vai administratīvā lieta. Šo pakalpojumu apmaksā valsts. Ir iespēja saņemt citus pakalpojumus - uzturēšanās krīzes situācijā, psihologu pakalpojumi, jurista pakalpojumi.

pirkums.lv, internetveikals

Piedrujas 11, Rīga, LV-1073
Mūsu misija: ✓ būt lietderīgiem cilvēkiem ✓ ekonomēt klientu naudu un laiku ✓ padarīt klientu dzīvi vienkāršāku un interesantāku Apraksts:

Mēs strādājam kopš 2003. gada! Preču piegāde notiek visā Latvijā, kā arī ārvalstīs. Pieejami vairāki preču saņemšanas veidi:

✓ piegāde Omniva vai Venipak pakomātos (mūsu pastāvīgie reģistrētie klienti, veicot atkārtotus pasūtījumus no 10 EUR, saņem BEZMAKSAS piegādi Omniva vai Venipak pakomātos); ✓ piegāde ar kurjerpastu; ✓ piegāde CircleK, Latvijas pasts pakomātos, DPD Paku skapjos; ✓ piegāde pasta nodaļās; ✓ personīga saņemšana mūsu ofisā Rīgā pēc iepriekšējas vienošanās.

Mēs vienmēr cenšamies piedāvāt klientam izdevīgāku piegādes veidu. Rīgas pilsētas robežās preces tiek piegādātas bez maksas, ja pasūtījumu summa virs 80 EUR. (Pasūtījumiem līdz 80 EUR piegādes maksa ar kurjerpastu ir 5 EUR.) Preču piegādes izmaksas ar kurjerpastu pārējā Latvijas teritorijā ir no 6 EUR līdz 15 EUR. Par lielu un nestandarta paku piegādes cenām lūdzam interesēties, piezvanot uz mūsu veikalu +371 29765977. Preču piegāde notiek pēc iespējas īsākā laikā.

Rehad, SIA

Juglas 20, Rīga LV-1079
Apraksts:

SIA "REHAD" - Gundara Rusova ortopēdijas centrs Rīgā piedāvā tehniskās ortopēdijas pakalpojumus, ortožu izgatavošanu, ortopēdisko apavu izgatavošanu. Ortopēdam Rusovam ir laba izpratne un pieredze par sportistu vajadzībām. Otrs nozīmīgs pētījumu un darbības virziens dr. Rusovam ir mugurkaula deformācijas – skoliozes ārstēšana.

Elīnas Putraševicas Podologa privātprakse

Ausekļa 5, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts: Podologa kompetencē ir problemātiskās un / vai bojājuma skartas pēdas novērtēšana, aprūpe un rehabilitācija, kas ietver pēdas apstrādi, lokālu medikamentozu pielietošanu un individuālu palīglīdzekļu izgatavošanu, pielāgošanu. Pakalpojumā izmanto autoklavētus instrumentus. Autoklāvs ir iekārta, kurā pie 121 – 134 grādiem karstā tvaikā, zem spiediena tiek sterilizēti pakalpojumā izmantojamie instrumenti. Instrumentu komplektu skaits ir pielāgots apmeklētāju daudzumam vienā dienā. Tas nozīmē, ka katram klientam ir individuāli sagatavots instrumentu komplekts. Pārējie dezinfekcijas veidi: (virsmām, iekārtām, ādai pirms un pēc manipulācijas) atbilst normatīvajiem aktiem un sanitārajām prasībam.

Saldus medicīnas centrs, SIA, Aprūpes slimnīca

Slimnīcas 3, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Pakalpojumi: ✓ Ķirurgi ✓ Kardiologi ✓ Ginekologi ✓ Acu ārsti ✓ Rehabilitācija un fizikālā terapija ✓ Traumpunkts ✓ Aprūpe mājās ✓ Aprūpes nodaļa Apraksts:

Saldus medicīnas centrs, SIA, ir moderns un plaši atzīts aprūpes slimnīcas komplekss, kas nodrošina augstas kvalitātes medicīnisko aprūpi un pakalpojumus Saldus un apkārtnes iedzīvotājiem. Mūsu misija ir nodrošināt visaptverošu aprūpi, kas ietver gan diagnostiku, gan ārstēšanu, gan arī rehabilitāciju, lai nodrošinātu mūsu pacientu veselību un labklājību.

Urbanoviča Edīte - audiologopēda prakse

Stirnu 8-351, Rīga LV-1082
Apraksts:

Edīte Urbanoviča, audiologopēds, logopēdija, privātprakse, audiologopēds Rīgā, sertificēts audiologopēds, audiologopēda konsultācijas un nodarbības, diagnostika, terapija, rehabilitācija, audiologopēds berniem, audiologopēds pieaugušajiem,  runas un valodas traucējumi, skaņu izrunas traucējumi, dzirdes traucējumi, miofunkcionālā terapija, lasīšanas un rakstīšanas traucējumi, stostīšanās, valodas attīstība, afāzijas, rīšanas traucējumi.

Ābele Daina - audiologopēda prakse

Slimnīcas 3, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts:

Rehabilitācijas pakalpojumi ambulatori un pie pacienta mājās. Oro-miofunkcionālā terapija. Darbības laiks pēc pieraksta. Audiologopēds ir ārstniecības persona, kas veic pacientu komunikācijas spēju, runas/valodas, fonācijas un rīšanas traucējumu novērtēšanu, diagnostiku, korekciju, terapiju un rehabilitāciju personām jebkurā vecumā, kurām ir dažādu etioloģiju izraisīti runas, valodas (mutvārdu un rakstu valodas), balss, dzirdes un rīšanas traucējumi. Teipošana pie runas un valodas traucējumiem. Ārstniecības iestādes kods: 8402-00074

ZL.LV iesaka

Limbažu novada pašvaldība, Sociālais dienests

Klostera 2, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Apraksts: Limbažu novada Sociālais dienests ir Limbažu novada pašvaldības domes izveidota Pašvaldības iestāde ar juridiskas personas statusu, savu nosaukumu un zīmogu.

Dienesta darbības mērķis ir veicināt un palīdzēt personām, ģimenēm, personu grupām un sabiedrībai kopumā atjaunot savu spēju patstāvīgi sociāli funkcionēt, kā arī radīt šai funkcionēšanai labvēlīgus apstākļus.

Saulessvece, dienas aprūpes centrs personām ar garīga rakstura traucējumiem

Cēsu 8, Rīga, LV-1012
Pakalpojumi:: ✓ Speciālistu atbalsts ✓ Uzraudzība ✓ Atbalsts pašaprūpē ✓ Brīvā laika pavadīšanas iespējas ✓ Ēdināšana ✓ Pastaigas un fiziskas aktivitātes ✓ Sociālā darbinieka un citu speciālistu konsultācijas ✓ Informatīvi izglītojoši pasākumi

Ozolaine, dienas aprūpes centrs personām ar demenci

Zandartu 2a, Rīga, LV-1015
Pakalpojumi:: ✓ Uzraudzība ✓ Atbalsts pašaprūpē ✓ Ēdināšana ✓ Svētku svinēšana ✓ Soc. darbinieka konsultācijas ✓ Vingrošana ✓ Grupas nodarbības ✓ Mūzikas terapija ✓ Kultūras pasākumu apmeklēšana ar pavadoni Dienas aprūpes centrs:

Biedrības "Svētā Jāņa Palīdzība" dienas aprūpes centrā personām ar demenci "Ozolaine" ir iespēja saņemt profesionālus sociālās aprūpes un rehabilitācijas pakalpojumus, būt sabiedrībā un saturīgi pavadīt savu brīvo laiku.

Personām ar demenci nodrošināt darba dienās dienas laikā sociālā darba, sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas pakalpojumus, veicinot sociālo prasmju (iemaņu) uzturēšanu un saglabāšanu, kā arī veikt klientu izglītošanu par sabiedriski nozīmīgiem procesiem, piedāvāt lietderīgas brīvā laika pavadīšanas iespējas, kā arī nodrošināt psihosociālo atbalstu.