Remonts, adresē Āgenskalns

Drukāt
Banner 1050x80

oRiGiNaL.Lv, SIA

Kalnciema 40d, Rīga LV-1046
Pakalpojumi:: ✓ IT atbalsts un datortīklu apkalpošana ✓ jaunu un lietotu datoru tirdzniecība ✓ datoru remonts un profilakse ✓ montāžas darbi un projektēšana ✓ videonovērošanas un drošības sistēmas ✓ maršrutētāji, maršrutētāju programmēšana ✓ datoru tīkla izveide un modernizēšana ✓ video kameras, serveri, apsardzes sistēmas ✓ hostings un domēnu reģistrācija ✓ IP telefonija ✓ kabeļu montāžas darbi un sertifcēšana ✓ mājas automātika

Longor nami, SIA

Rīga
Apraksts:

Jauns, strauji augošs uzņēmums, kurā strādā savas jomas kvalificēti speciālisti, veic visa veida celtniecības un galdniecības darbus. Veicam arī ēku uzturēšanas un namu apsaimniekošanas pakalpojumus.

Kudrjavceva Z., šūšanas pakalpojumi

Mārupes 19, Rīga, LV-1002
Batutu remonts , buru remonts , dārza mēbeļu apšūšana, šūpoļu remonts ., Slēpju čeholi, čeholu remonts , slēpjzābaku čeholu remonts .

Valgme, SIA, Dziļurbums

Kristapa 16-98, Rīga LV-1046
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Ūdensapgādes urbumi ✓ Artēziskie urbumi ✓ Filtra urbums/spice ✓ Siltumapgādes urbumi ✓ Dziļurbumu apkope un remonts ✓ Dziļurbumu aprīkošana ✓ Artēzisko aku likvidācija Apraksts: "Valgme" darbības pamatvirzieni ir dziļurbumu ierīkošana ūdensapgādes vajadzībām vai ģeotermālā zemes siltuma izmantošanai, to aprīkošana, ārējo ūdensvadu tīklu izbūve, esošu dziļurbumu apkalpošana - artēzisko aku skalošana, remonts, kā arī to likvidācija.

B-12, SIA - Mīksto mēbeļu ražošana, pārvilkšana, remonts

Liepājas 3, Rīga LV-1002
Apraksts:

Latvijā ražotas mīkstās mēbeles. SIA "B-12" izgatavo augstas kvalitātes mīkstās mēbeles pēc individuāla pasūtījuma. Mūsu klienti ir gan Latvijas, gan ārvalstu uzņēmumi un privātpersonas. Uzņēmumam izveidojusies ilgtermiņa sadarbība gan ar dažādiem uzņēmumiem, gan ar dizaineriem. Mūsu interneta mājaslapā jūs varat iepazīties ar mūsu pēdējā laikā izgatavoto produkciju. Mīksto mēbeļu pasūtīšana, ražošana, izgatavošana pēc individuāla pasūtījuma, labošana, pārvilkšana, restaurācija Rīgā, Latvijā. Latvijā ražotas mēbeles, roku darbi.

BG Cranes, SIA, Būvniecības kompānija

Rīga
Pakalpojumi: ✓ Celtniecības darbi un remontdarbi, sākot ar pamatiem ✓ Jaunu ēku, māju, ražošanas būvju un telpu celtniecība ✓ Ēku rekonstrukcija, māju siltināšana ✓ Apdares darbi ✓ Ēku kapitālais remonts, telpu tehniskā modernizācija ✓ Telpu uzkopšana, uzkopšanas darbi, serviss pēc remontdarbiem

GeoStar, SIA, Celtniecības mērinstrumenti, Ģeodēziskie instrumenti

Mārupes 20, Rīga LV-1002
Instrumentu tirdzniecība:

No 1997. gada firma GeoStar SIA veic dažāda veida instrumentu tirdzniecību, servisu, remontu, nomu, izīrē celtniecības mērinstrumentus, sniedz konsultācijas mērniecības instrumentu un tehnoloģiju jomā. Kompānija piedāvā profesionālus TRIMBLE GPS uztvērējus kartogrāfijai, ĢIS, meža platību uzmērīšanai un mērniecībai. Piedāvājumā modernākie RTK GPS komplekti ar kontrolieri un reālā laika korekcijām – VRS savietojamas tehnoloģijas. Kadastrālai uzmērīšanai un būvniecības nodrošināšanai piedāvājumā klasiskie un robotizētie TRIMBLE tahimetri. Celtniecības darbiem geo-FENNEL optiskie un lāzeru nivelieri, digitālie teodolīti, mērriteņi, tālmēri un citi mērinstrumenti. Piedāvājumā Vivax Metrotech un Seba KMT instrumenti apakšzemes komunikāciju atrašanai, diagnostikai un noplūžu meklēšanai. Celtniecībā kritiski mērinstrumenti - Šmita āmuri betona cietības noteikšanai un grunts blīvuma noteikšanai, Beldornii penetrometri un modernākie krītošā svara deflektometri.

Sidornekovs Sergejs, IDV

Rīga
Apraksts:

Pieredzējis meistars ar pieredzi ārvalstīs,veiks apmešanas darbus no A-Z. Iekļaujos noteiktajos termiņos, visi darbi tiek veikti ar augstu kvalitāti par pieņemamām cenām. Aicinu sadarbībai!

Auskapital, SIA

Nometņu 32-20, Rīga, LV-1002
Apraksts:

Attīstībā esošs celtniecības uzņēmums piedāvā plaša spektra būvniecības darbus. Tos veicam  kvalitatīvi, ievērojot normatīvus un laika termiņus.Konsultējam par veiksmīgākajiem risinājumiem,lai ikviens mūsu klients būtu apmierināts. Aicinām sadarbībai.

Latbuv 1

Rīga
Pakalpojumi: ✓ Fasādes darbi ✓ Ēku krāsošana ✓ Ēku restaurācija ✓ Māju un telpu remontdarbi ✓ Iekšdarbi ✓ Žogu remonts ✓ Angāru un noliktavu remontdarbi Apraksts:

Pieredzējušu būvnieku komanda paveiks pilna cikla būvdarbus no pamatiem  līdz atslēgai, Sniedzam konsultācijas par labākajiem celtniecības risinājumiem, ņemot vērā pasūtītāja vēlmes. Garantija paveiktajam, kvalitatīvs darbs, pieņemamas cenas- tās ir mūsu prioritātes. Sadarbībai atvērti.

Tie Alpīnisti

Rīga
Apraksts:

Pieredzējusi komanda veic plaša spektra rūpnieciskā alpīnisma darbus. Aicinām sadarbībai ikvienu, kam vajadzīgs kvalitatīvi izpildīts darbs augstumā!

ROLANDS L

Rīga
Apraksts:

Veic pilno cikla dzīvokļu, dzīvojamo ēku, palīgēku demontāžas darbus. Izvedam būvgružus ar busiņiem vai konteineriem. Darbiem pieņemamas cenas, kā arī garantējam kvalitāti.

Ivory Rentals, SIA

Ziepniekkalna 13, Rīga LV-1004
Izvēlies auto mūsu mājaslapā:

Izvēlieties jebkuru automašīnu no pieejamo auto saraksta vai zvaniet mums, lai vienotos par jums piemērotāko automašīnu. Sagatavojiet informāciju auto nomas līgumam - Vārds, Uzvārds, personas kods, deklarētā adrese un e-pasts. Norādiet datumus, kad jums nepieciešama automašīna, izvēlieties, kā vēlaties saņemt automašīnu - mūsu atrašanās vietā vai piegādi uz noteiktu adresi. Mēs sagatavosim jums līgumu, rēķinu un automašīnu. Pēc apmaksas, rezervācija tiks veikta. Saņemot automašīnu, jums jāuzrāda vadītāja apliecība un ID karte/Pase.

Your Caring Dad, SIA

Rīga
Apraksts:

 

Standarta tīrīšana

Standarta tīrīšana paredz kvalitatīvu, ātru un efektīvu telpu tīrīšanu, putekļu noņemšanu no mēbelēm un tehnikas.

Galvenā tīrīšana

Izvēloties vispārējo tīrīšanu, jūs saņemsiet maksimāli pilnīgu tīrīšanu jūsu telpām. Vispārējā tīrīšana ietver grīdu mazgāšanu, santehnikas tīrīšanu, trauku un virtuves iekārtu mazgāšanu, paklāju un mīkstās mēbeles apstrādi no nelieliem netīrumiem, logu mazgāšanu. Mēbeļu apstrāde ar speciāliem līdzekļiem.

Logu mazgāšana

Standarta logu mazgāšana (~1,6 m2) ietver stiklu mazgāšanu gan iekšpusē, gan ārpusē, neizmantojot papildu mehānismus (pacēlājus un kāpnes). Logu rāmju, palodzes un palodzīšu mazgāšana.

Neliela remonta darbi mājā - stundas cena.

Mazais remonts mājā - remonts iekštelpās vai ārpus tām, kas nenorāda uz vairāk nekā divu darbinieku iesaistīšanu un speciālās tehnikas izmantošanu, izņemot rokas instrumentus. Pirmā stunda - 56 eiro, katra nākamā stunda - 19 eiro.

Lielais remonts, restaurācija, rekonstrukcija

Lielais remonts, restaurācija, rekonstrukcija - izbraukšana uz objektu par standarta tarifu 56 eiro. Tieši uz objekta sastādīšana darbu plāna ar pasūtītāju. Saskaņā ar izveidoto plānu, tiek veikta darbu kalkulācija un darbu plāna sagatavošana.

Aizmugurējais pagalms

Dārza tīrīšana jūsu mājas pagalmā, zāliena un krūmu apgriešana, nezāļu izrāvēji. Pēc grillēšanas veikta rūpīga tīrīšana, mantaļu un grila tīrīšana. Garāžas un šķūņa uzkopšana. Malkas sakārtošana. Mazie apjomi tiek apmaksāti - pirmā stunda 56 eiro, turpmākās stundas pa 19 eiro. Lieli apjomi - pēc vienošanās.

Cits

Visas citas darbības, kuras jāveic jūsu mājās, bet jūs neatradāt tās sarakstā. Mēs izpildīsim praktiski jebkuru jūsu lūgumu. Darba novērtējums un samaksa notiks tieši uz objekta. Turklāt mēs varam jums izrakstīt rēķinu pēc vienošanās un darbu pabeigšanas, un jūs varat veikt maksājumu ar jums ērtu veidu.

 

Ainars Makars, IDV

Rīga
Par mani:

Pieredzējis celtnieks ar vairāk kā 25 gadu darba stāžu, veic pilna cikla iekšējās un ārējās apdares darbus. Esmu strādājis Rietumeiropas un Ziemeļeiropas valstīs, atsauksmes vienmēr bijušas pozitīvas. Darbus paveikšu iekļaujoties noteiktajos termiņos, kvalitatīvi, par pieņemamām cenām. 

RoofTech+, SIA

Rīga
Apraksts:

Pieredzējuši būvnieki veic kvalitatīvu privātmāju būvniecību, specializējamies koka karkasa ēku būvniecībā, kā arī jumtu montāžā. Atvērti sadarbības partneriem. Par mūsu darbiem - sīkāk Facebook lapā!

ProfITs Telecom, SIA

Kalnciema 40, Rīga LV-1046
Pakalpojumi:: ✓ jaunu un lietotu datoru tirdzniecība ✓ datoru remonts un profilakse ✓ printeru remonts, kārtridžu uzpilde, konfigurēšana ✓ maršrutētāji, maršrutētāju programmēšana ✓ datoru tīkla izveide un modernizēšana ✓ video kameras, serveri, apsardzes sistēmas ✓ hostings un domēnu reģistrācija ✓ IP telefonija ✓ kabeļu montāžas darbi un sertifcēšana ✓ mājas automātika

Jumaka, SIA

Kalnciema 52, Rīga LV-1046
Apraksts:

No nulles līdz atslēgai jau kopš 2004.gada. Būvējam, remontējam gan privātmājas, gan komercobjektus. Aicinām sadarbībai, zvaniet un saņemiet cenu piedāvājumu. Individuāla pieeja katram klientam.

Romualds Ivanovskis, IDV

Rīga
Apraksts:

Kvalificēti profesionāļi kvalitatīvi veiks Jūsu privātmājas, ofisu, dzīvokļu un citu ēku kapitālo un nelielu remontu. Pieņemamas cenas, iekļaujamies norunātajos termiņos.

Oļegs Grilčuks, IDV

Rīga
Par mani:

Pieredzējis meistars, strādājis arī ārpus mūsu valsts robežām, kvalitatīvi par pieņemamām cenām veiks pilna cikla apdares darbus, kā arī citus būvniecības darbus. Sadarbībai atvērts!