Remonts, adresē Valmiera

Drukāt
Banner 1050x80

ELZIŅS CRAFTS

Rīgas 4, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Rotas pēc klienta dizaina Valmierā, rotas pēc juveliera dizaina Valmierā, juvelierizstrādājumu remonts , Valmierā, juvelierizstrādājumu labošana Valmierā, remonts uz vietas, sudraba labošana, zelta labošana

Birzgaļi, ZS, lietoti, jauni traktori

Abula 8, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Foton traktoru remonts , rezerves daļas. Fotontraktors. Minitraktors. Vagotājs. Augsnes frēze.

Ērglis motors, SIA

Cempu 12, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts: Traktoru remonts T-25, T-40, MTZ, JuMZ, VALTRA. Motoru remonts.

House, SIA, PVC Alumīnija logi, durvis Vidzemē

Rīgas 45, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

SIA “House” dibināts 2010. gadā, Valmierā. Ar vairāk kā 7 gadu pieredzi, esam palīdzējuši atrast gan pareizās durvis gan logus visdažādākajiem klientiem. 

Šo gadu laikā esam izpratuši cilvēku vajadzības, lielāko pieprasījumu un biežāk izdarītās izvēles tieši tāpēc saviem klientiem piedāvājam tikai labākos PVC, alumīnija un koka  durvju un logu piedāvājumu.

Piedāvājam arī vārtu konstrukciju uzstādīšanu un visu kas ap to saistīts.

Surface4you, SIA

Lizdēni, Parka 6, Rencēnu pagasts, Valmieras nov. LV-4232
Mākslīgās zāles priekšrocības:: ✓ Nav jālaista; ✓ Neprasa nezāļu iznīcināšanu; ✓ Nav jāpļauj; ✓ Atgādina dabīgo zālienu; ✓ Slodzes izsturīga; ✓ Dabiski zaļš visu gadu; ✓ Dažādu krāsu izvēle; ✓ Ugunsdrošs; Gumijas segumi:

Piedāvājam gumijas seguma ieklāšanu. Parasti šo segumu plaši izmanto sporta laukumos un bērnu rotaļu laukumos. Gumijas segumi tiek sagatavoti no speciālām granulām, tās sajaucot ar saistvielām. Granulas ar speciālu līmi tiek sajauktas objektā, izmantojot specializētu mikseri. Gumijas granulas ir pieejamas dažādās krāsās.

Celtniecība, pārbūve, renovācija. Pašnodarbināti meistari.

Ausekļa 32, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Pēc sastādītās tāmes veiksim arī darbus:: ✓ Jaunu pamatu izbūve ✓ Veco pamatu stiprināšana ✓ Jumtu izbūve, segumu maiņa; ✓ Drenāžas un lietus ūdeņu novadīšana ✓ Sienu izbūve (gan mūris, gan stāvbūve) ✓ Elektroinstalācija, arī zibens novedēju uzstādīšana ✓ Santehnikas darbi, ieskaitot āra kanalizāciju ar septiķi un infiltrācijas lauku ✓ Ūdens un apkures ierīkošana, tai skaitā esošajā skurstenī metāla čaulas iestrāde ✓ Keramzīta, koka, estrich un betona industriālās grīdas ✓ Pilna iekšējo apdares darbu veikšana ✓ Kā arī citi celtniecības darbi

OCT riepu centrs, ACRC SIA

Valmiermuiža, Burtnieku 1a, Valmieras pagasts, Valmieras nov., LV-4219
Valmiera, riepu montāža, riepu montāža Valmiera, riepu balansēšana, riepu balansēšana Valmiera, riepu remonts , , riepu remonts Valmiera, riepu glabāšana, riepu glabāšana Valmiera, moto riepas, moto riepas Valmiera

Baltic Agro Machinery, SIA, Vidzemes reģionālais tirdzniecības un servisa centrs Valmierā

Mūrmuižas 5, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

SIA "Baltic Agro Machinery" nodarbojas ar lauksaimniecības, celtniecības, komunālās un mežizstrādes tehnikas tirdzniecību, nodrošinot pilnu servisu visos Latvijas reģionos.

Senču Jumti, SIA

Idus, "Cerības" , Sēļu pagasts, Valmieras nov., LV-4213
Pakalpojumi:: ✓ Jumtu darbi ✓ Jumiķa pakalpojumi ✓ Koka jumta segumi ✓ Koka nojumes ✓ Jumtu maiņa Par mums::

"Senču Jumti" - stāsts kokzāģētavā. Kokzāģētava Valmieras novadā, kas piedāvā pieredzēt stāstu un demonstrējumu, kā no apaļkoka nonāk līdz gatavai apses skaidai jeb lubiņai, kas ir viens no senākajiem latvisko jumtu materiāliem. Apses baļķis - klucis - skaida.

ER CONSTRUCTION, SIA

Valkas 18, Strenči, Valmieras nov., LV-4730
Mūsu pakalpojumi:: ✓ uzmērīšana ✓ tāmēšana ✓ demontāžas darbi ✓ plēves ieklāšana ✓ latojums ✓ līmeņošana ✓ jaunā seguma montāža ✓ noteksistēmas montāža ✓ siltināšana ✓ vējkastes montāža Apraksts:

Veicam visa veida jumta darbus Latvijā. Piedāvājam visus nepieciešamos materiālus.

Detalizēta Auto Kopšana

V.Baloža 11c, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

Detalizēta Auto Kopšana piedāvāju Jums šādus pakalpojumus: Detalizēta auto salona un virsbūves tīrīšanu. Auto virsbūves pulēšanu un pārklājumus Virsbūves iespiedumu labošanu bez krāsošanas.

Swedabo.lv, SIA

Gaujas 6, Strenči, Valmieras nov. LV-4730
SIA "Swedabo.lv" un atkritumu šķirošana:

Iegūstot zināšanas un pieredzi industriālo iekārtu tirdzniecībā, kā arī būtiski palielinoties pieprasījumam uz atkritumu šķirošanu, Swedabo.lv nolēma savai darbībai pievienot atkritumu apsaimniekošanas nozari. Piedāvājam pilnīgi jaunas iekārtas, līnijas, gatavos risinājumus un sistēmas otrreizējai atkritumu pārstrādei un apstrādei.

Ralta EG, IU, Televizoru, audio, video remonts Valmierā

Cēsu 19, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts: Televizoru remonts. Datoru remonts. Digitālo TV remonts. Dekoderu remonts. Audio remonts. Videotehnikas remonts. Mūzikas centru remonts Valmierā.

Valmieras rajona Brīvprātīgo ugunsdzēsēju biedrība

Stacijas 30, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts: Valmieras BUB Vidzemes reģionā sniedz visu veidu ugunsdrošības pakalpojumus iedzīvotājiem un juridiskām personām. Mēs strādājam ar mērķi – kvalitatīvi ugunsdrošības pakalpojumi, tā ir drošības garantija.

Aidaks, SIA, Q1 Riepu serviss Valmierā

Purva 21, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts: Riepas. Atjaunotas riepas. Lietotas riepas. Industriālās riepas. Valka. Smiltene. Alūksne. Gulbene. Valmiera. Balvi. Cēsis. Meža tehnikas riepas. Mazlietotas riepas.

Apavu darbnīca Tip-Top, Atslēgu pievīlēšana Valmiera

Stacijas 26, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts: Apavu remonts, atslēgu pievīlēšana, nomaiņa, ielikšana Valmierā. Dīvānu, krēslu pārvilkšana. Batutu remonts Cēsīs, Limbaži, Valka, Smiltene.

HANSA FLEX HIDRAULIKA, SIA, Valmieras nodaļa

Mūrmuižas 1, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Par uzņēmumu:

Divdesmit vienā filiālē visā Latvijā HANSA FLEX HIDRAULIKA nodrošina pilna servisa apkalpošanu hidraulikas jomā - atsevišķu detaļu un komponentu nodrošinājumu optimāliem risinājumiem, pieredzējušu hidraulikas speciālistu konsultācijas un atbalstu, kā arī vissarežģītāko hidraulisko iekārtu un staciju būvi sākot no projekta izstrādāšanas un beidzot ar montāžu un nodošanu ekspluatācijā. Uzņēmumam ir piešķirts kvalitātes vadības sertifikāts ISO 9001:2015.

Sano firma, SIA, Veļas mazgātava Valmierā

Rīgas 45, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts: Ķīmiskā tīrītava. Veļas mazgātuve. Veļas mazgāšana. Viesnīcu, restorānu apkalpošana Valmierā, Cēsīs, Valkā, Smiltenē, Strenčos, Limbažos.

Sano firma, SIA, Ķīmiskā tīrītava Strenčos

Rīgas 11, Strenči, Valmieras nov. LV-4730
Apraksts: Ķīmiskā tīrīšana. Veļas mazgāšana. Veļas gludināšana. Paklāju tīrīšana. Ādas izstrādājumu tīrīšana. Darba apģērbu tīrīšana Strenčos. Valka. Smiltene. Valmiera. Cēsis. Gulbene. Madona. Smiltene.