Remonts, adresē Valmiera

Drukāt
Banner 1050x80

INTRAC Latvija, SIA, Valmieras filiāle

Mūrmuižas 11, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Mežizstrādes tehnikas un aprīkojuma tirdzniecība, serviss, remonts , rezerves daļas: jauni un lietoti, Lauksaimniecības tehnikas un aprīkojuma tirdzniecība, serviss, remonts , rezerves daļas.

Yourhouse, SIA

Rīgas 9-1, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
būvniecība, jumta konstrukcijas veidi, jumta konstrukcijas, pakalpojumi, Jumta segumu montāža, jumta remonts

DEPO Mājai Dārzam Remontam, veikals - noliktava

Matīšu šoseja 6, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Būvmateriāli, apdares materiāli, dārza preces, dārza tehnika un inventārs, sēklas, stādi, zoopreces, dzīvnieku barība. Dārzam: Dārza tehnika, dārza instrumenti, traktori, motorzāģi, zāles pļāvēji, žogi, sētas, bruģis, dārza lampas, telpaugi, puķes un stādi, augsnes, mēslojumi, kūdra, puķu podi, kastes, laistīšanas sistēmas, zālāji, puķu

Auto KS, SIA, riepu serviss

V.Baloža 13a, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

"Auto KS", SIA auto riepu serviss, riepu tirdzniecība, riepu montāža, balansēšana, riepu remonts, jaunu, lietotu, atjaunotu riepu tirdzniecība, lietie diski, metāla un lieto disku tirdzniecība, ziemas riepas, vasaras riepas. Piedāvājam arī riteņu savirzes un riteņu savērsumu regulēšanu.

AquaSer, SIA

Mūrmuižas 14, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Avārijas dienests 24/7 pakalpojumi:: ✓ Ūdensapgāde ✓ Kanalizācijas aizsprostojumu vai bojājumu novēršana ✓ Apkures sistēmas bojājumu novēršana ✓ Namu apsaimniekošana, uzturēšana Par mums:

SIA "AquaSer" pamatdarbība ir ūdens, kanalizācijas ierīkošana un visa veida bojājumu novēršana. Siltumtīklu būvniecība un rekonstrukcija. Namu apsaimniekošana un uzturēšana. Viens no pamatdarbības virzieniem ir ūdens patēriņa un  siltumenerģijas skaitītāju ar attālinātu nolasīšanu montāžas pakalpojumi iedzīvotājiem, namu apsaimniekotajiem, telemetrijas risinājumi skaitītāju attālinātai datu nolasīšanai. Mēs sniedzam konsultāciju iedzīvotājiem un apsaimniekotāju pārstāvjiem par iespēju samazināt ūdens patēriņa starpību starp iedzīvotāju un mājas ūdens skaitītāju, lai atbilstu sākotnējai domai, kāpēc ieviesa individuālu ūdens uzskaiti. Lai katrs maksātu par savu faktisko patēriņu.

CEĻU KOMFORTS, SIA

Purva 12a, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts: Uzņēmums nodarbojas ar infrastruktūras objektu projektēšanu un būvuzraudzību. Piedāvājam ceļu, ielu, laukumu, sporta stadionu, lietus un sadzīves kanalizācijas, ūdensapgādes, elektroapgādes projektēšanu un būvuzraudzību, ekspertīzes un konsultācijas.

DD.OK., SIA

Ūdens 2b-6, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts:

Pieredzējuši būvnieki ar vairāk kā 20 gadu pieredzi savā jomā, veic kvalitatīvus, pilna cikla celtniecības darbus. Ievērojam noteiktos termiņus, sniedzam padomus labākajiem projektu risinājumiem. Individuāla, labvēlīga attieksme katram mūsu klientam. Ar mums viss būs O.K.!

ĢR, SIA

Medņu 14, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Pakalpojumi: ✓ Elektromērījumi ✓ Elektromontāža ✓ Saules elektrostacijas (saules paneļi, saules baterijas) ✓ Projektēšana ✓ Būvuzraudzība Par uzņēmumu:

SIA "ĢR" specializējas elektromontāžas un zibens aizsardzības darbu veikšanā gan privātpersonām, gan juridiskām personām jau kopš 2007. gada. Slēdzam apkalpošanas līgumus. Lielā pieredze ļauj mums izpildīt elektromontāžas darbus kvalitatīvi, profesionāli un noteiktajos termiņos. Augstas kvalifikācijas speciālisti, kas strādā mūsu uzņēmumā, veic elektromontāžas darbus. Elektrisko tīklu energoaudita ietvaros mēs piedāvājam veikt pilna objekta iekšējo un ārējo elektrisko tīklu apsekošanu, izpēti un analīzi. Darbā tiek izmantoti kalibrēti instrumenti, individuāla pieeja darbā ar katru klientu.

Sīlis, SIA

Lodes 1c, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Par uzņēmumu:

Lai svētkus padarītu krāšņākus, SIA "Sīlis" plašā klāstā piedāvā pirotehnisko preču vairumumtirdzniecību un mazumtirdzniecību. Mūsu piedāvājumā Jūs atradīsiet sev vajadzīgo pirotehniku - raķetes, salūtu, profesionālo pirotehniku vai petardes kā, piemēram, savai vai draugu jubilejai, kāzām, Pilsētas svētkiem, prezentācijām, veikalu svinīgai atvēršanai vai sporta spēlēm u.c. Mūsu priekšrocība ir samērīgas cenas un ātra nelielu vai specifiskas nozīmes pirotehnisko izstrādājumu partiju piegāde pēc indviduāla pasūtījuma. Motorolleru tirzdniecība un remonts. Zvaniet mums! Mēs izstrādāsim svētku salūtu tieši Jūsu vajadzībām!

Krio, IU

Pilāti, "Kalnieši 4" , Valmieras pagasts, Valmieras nov., LV-4219
Apraksts:

Jura Sijāta uzņēmums nodarbojas ar dažādām gaisa sildīšanas un temperatūras regulēšanas sistēmām. Mūsu uzņēmums piedāvā saldēšanas iekārtu, siltumsūkņu un gaisa kondicionieru uzstādīšanu, apkalpošanu un remontu, un konsultācijas gan Valmierā, gan visā Vidzemē. Saldēšanas iekārtas, gaisa kondicionieri, gaisa siltumsūkņi, uzstādīšana, apkope, remonts, konsultācijas. Gaisa kondicionieri. Saldēšanas iekārtu uzstādīšana, gaisa siltumsūkņu uzstādīšana, gaisa kondicionieru uzstādīšana. Saldēšanas, aukstumiekārtu uzstādīšana un remonts un gaisa ūdens siltumsūkņu uzstādīšana.

Makita Tehnikas Centrs

V.Baloža 11, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts: Nodrošinām: MAKITA instrumentu garantijas un pēcgarantijas servisu, instrumentu un to aksesuāru piegādi visā Latvijā, pastāvīgā sortimentā veikalā Valmierā: vairāk kā 250 instrumenti un to komplekti; vairāk kā 200 instrumentu piederumi. Veikals Valmierā ar plašāko instrumentu un to piederumu klāstu Baltijā.

Wats, SIA

Liepu 9, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Elektrodzinēji, elektromotori, elektromotoru tirdzniecība, elektrodzinēju remonts , elektromotoru remonts , , elektrodzinēju servisa centrs, motoru remonts , sūkņu remonts , transformatoru remonts , elektrodzinēju

EDS Plus, SIA

K.Baumaņa 17, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Printeru remonts , laptopu remonts , portatīvo datoru remonts , datoru tirdzniecība, printeru tirdzniecība, Printeru remonts Valmiera, laptopu remonts Valmiera, portatīvo datoru remonts Valmiera, datoru tirdzniecība

AB Buss, SIA

Patversmes 11, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Valmierā, automašīnu remonts , automašīnu remonts Valmierā, ritošās daļas remonts , bremžu remonts , auto, vieglajām automašīnām, remonts mikroautobusiem, remonts motocikliem, remonts piekabēm un treileriem,

AUTO RAJ, SIA

Mūrmuižas 20, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Dzinēju remonts . Kloķvārpstu remonts . Kompresoru remonts ., Stūres reikas remonts Valmiera. Ritošās daļas remonts . Transmisijas remonts . Sagatavošana TA.

Ripo autocentrs, SIA

Dārza 4, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Auto remonts , autoserviss. Auto rezerves daļas. Stūres mehānismu remonts ., Stūres reikas remonts Valmiera. Ritošās daļas remonts . Transmisijas remonts . Sagatavošana TA.

Norel IT, SIA

Pāvila Rozīša 47, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Datoru remonts . Datoru uzstādīšana. Datortehnikas uzstādīšana. Datortehnikas remonts ., Kases aparātu remonts . Svaru remonts . Skeneru remonts . Kases aparātu apkalpošanas līgumi.

Strada auto remonts, SIA

Lodes 1d, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Auto remonts, apkope

VKI, SIA

Zāļu 7, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
, virsbūvju remonts Valmierā, auto skārdnieku darbi, auto skārdnieks, auto krāsošana, auto krāsošana, Valmiera. remonts pēc negadījuma, (OCTA, KASKO) tāmēšana pēc negadījuma.