Riepu serviss, visā Latvijā

Drukāt

Riepu serviss, Riepu remonts, riepu maiņa Purvciemā\Pļavniekos (9 - 24)

Slāvu 7, Rīga LV-1073
Apraksts:

Riepas. Riepu serviss. Vasaras riepas. Ziemas riepas. Riepu remonts. Riepu maiņa. Riepu remonts Rīgā. Riepu katalogs.

1

TRC riepas, riepu un disku tirdzniecība, riepu serviss

Jelgavas 45a, Rīga LV-1004
Mūsu piedāvājumā:: ✓ Profesionāls riepu serviss ✓ Jaunas un lietotas riepas, riepu tirdzniecība ✓ Vasaras un ziemas riepas, riepu tirdzniecība ✓ Vieglmetāla un tērauda diski, disku tirdzniecība ✓ Motociklu riepas ✓ Riepu montāža, balansēšana un uzglabāšana ✓ Disku remonts, atjaunošana, krāsošana ✓ Kondicionieru uzpilde un diagnostika ✓ TPMS sistēmu kalibrēšana
2

ROTERS, SIA

Dravnieku 1a, Lielvārde, Ogres nov. LV-5070
Apraksts:

Diennakts RIEPU SERVISA centrs, riepu tirdzniecība Lielvārdē.

  • 2 Auto riepu serviss
3

shina.lv, Kravas auto riepu serviss, SIA Odler

Latgales 460A, Rīga LV-1063
Produkcija: ✓ Kravas riepas ✓ Smago auto riepas ✓ Kravas riepu serviss ✓ Industriālās riepas ✓ Autobusu riepas ✓ 4x4 komercauto riepas ✓ Vieglo auto riepas ✓ Gaisa auto spilveni ✓ Moto riepas ✓ Motoreļļas un autoķīmija ✓ Akumulatori ✓ Riepu kameras
  • 3 Auto riepu serviss
4

Riepu garāža

Ganību dambis 25e, Rīga LV-1005
Par riepu servisu: Tuvākais riepu serviss Rīgā - Riepu Garāža ar 5 filiālēm pilsētā. Piedāvājam plašāko riepu un disku izvēli. Nosaucot paroli „Garāža“, saņem bezmaksas montāžu. Klientus lutinām ar gardu kafiju un kvalitatīvu servisu. Visas riepas un diski ir pieejami servisos uz vietas. Ja gadās uz vietas pārdomāt pēc pasūtījuma veikšanas internetā - nekas, mēs vienosimies un piemeklēsim piemērotākos diskus un riepas. Veicam zibenīgu disku remontu un kondicionieru uzpildi. Lietotajām riepām 1 mēneša garantija.
  • 4 Auto riepu serviss
5

Diesel-Service, SIA, dīzeļdzinēju sistēmu autoserviss, auto remonta pakalpojumi

Latgales 444A, Rīga LV-1063
"Diesel - Service" AUTOSERVISA pakalpojumi:: ✓ dīzeļdzinēju remonts ✓ dīzeļdzinēju sistēmu serviss ✓ dīzeļu sprauslu remonts ✓ Common Rail sprauslas, sprauslu sistēmas ✓ dīzeļu sūkņu remonts ✓ dīzeļu degvielas sistēmu remonts ✓ Kvēlsveču demontāža ✓ Dīzeļu sprauslu demontāža ✓ Kompresoru remonts ✓ Rezerves daļas ✓ Ritošās daļas remonts ✓ Automašīnas sagatavošana TA ✓ Instrumentālā savienojumu un agregātu diagnostika ✓ Bremžu sistēmas remonts ✓ Sajūga remonts ✓ Eļļas maiņa ✓ Sveču maiņa ✓ Izpūtēju remonts ✓ Elektronisko sistēmu diagnostika un remonts ✓ Dzinēju diagnostika ✓ Kļūdu kodu nolasīšana un dzēšana
  • 5 Auto riepu serviss
6

AutoClean, VIEGLO, SMAGO KRAVAS auto mazgāšana, auto salona tīrīšana, dezinfekcija

Akmeņu 45a, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Pakalpojumu kvalitāte:

AUTOCLEAN MAZGĀTAVA

Dubultefekts - ĀTRI UN TĪRI!

ĀTRAIS EĻĻAS SERVISS OGRĒ. EĻĻAS MAIŅAS, NOMAIŅA OGRĒ.

ĀTRAIS AUTO RIEPU SERVISS, RIEPU MAIŅA , RIEPU MONTĀŽA OGRĒ.

IZPŪTĒJU MAZGĀŠANA

 

  • 6 Auto riepu serviss
7

Simba serviss, SIA, Kravas riepu serviss

Vienības gatve 179, Rīga LV-1058
Par uzņēmumu:

Vieglo un kravas auto riepu tirdzniecība. Serviss, montāža, maiņa. Riepas komerctransportam, apvidus automobiļiem, kravas auto un autobusiem. Industriālās, meža un traktortehnikas riepas. Mainām eļļu vieglajiem automobiļiem, SUV 4X4 un komercbusiem.

  • 7 Auto riepu serviss

Baltyre Latvia SIA, Riepas - diski - kameras / veikals - noliktava - serviss

Aviācijas 8, Jelgava, LV-3002
Apraksts:

SIA "Baltyre Latvia" ir viens no vadošajiem jaunu riepu, disku, kameru importētājiem un tirgotājiem Latvijā. Pie mums atradīsiet riepas:

✓ lauksaimniecības tehnikai un agregātiem; ✓ mežizstrādes tehnikai; ✓ industriālajai tehnikai; ✓ kravas mašīnām; ✓ vieglajām automašīnām un komerctransportam; ✓ motocikliem, kvadracikliem, mazajai dārza tehnikai.

Noliktavā Jelgavā pastāvīgi pieejams plašs preču sortiments, pieņemam individuālus pasūtījumus disku izgatavošanai atbilstoši jūsu tehnikai. Specializētā riepu servisā iespējams veikt riepu montāžu un remontu (arī vulkanizāciju) izmērā no 4" līdz 61". Preci ērti pasūtīt internetveikalā, nodrošinām piegādi Latvijā 1 darba dienas laikā.

Liepājas riepu centrs, SIA, Riepu serviss Liepājā

Pulvera 10, Liepāja LV-3405
Pakalpojumi:: ✓ Riteņu maiņa ✓ Montāža ✓ Diska malu blīvēšana ✓ Balansēšana ✓ Riepas remonts ar karsto vulkanizācija ✓ Diska valcēšana/taisnošana ✓ Diska metināšana Par uzņēmumu: Riepas par vislabākajām cenām! Piedāvājam jaunas un lietotas, ziemas un vasaras riepas ar garantiju par vislabākajām cenām, iespējama piegāde. Plaša riepu izvēle un pilns serviss. Riepu maiņa un balansēšana uz modernām vācu un itāļu iekārtām. Riepu remonts tiek veikts ar augstākās kvalitātes vācu remontmateriāliem, tai skaitā ir pieejama karstā vulkanizācija, garantija. Riepu sezonas uzglabāšana.

Jelgavas Riepu Centrs

Pērnavas 36, Jelgava, LV-3004
Piedāvājam:: ✓ Auto riepas ✓ Auto diski ✓ Skrūves, uzgriežņi ✓ Starplikas ✓ Centrējošie gredzeni ✓ Eļļas ✓ Rema Tip Top, riepu remonta materiāli Par mums:

Jelgavas Riepu Centrs ir uzņēmums, kas savā nozarē strādā jau daudzus gadus. Mūsu piedāvājumā ir  jaunas riepas, lietotas riepas, riepu montāža, balansēšana, riepu remonts. Plašā izvēlē metāla un vieglmetāla diski, disku remontu. Piedāvājam riepu sezonas uzglabāšanu, skrūves un uzgriežņus, disku centrējošos gredzenus, disku flančus.

MG riepu serviss

K.Valdemāra 73, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Pakalpojumi:: ✓ Riepu tirdzniecība ✓ Lietotu riepu tirdzniecība ✓ Disku tirdzniecība ✓ Disku remonts ✓ Disku krāsošana ✓ Tērauda diski (montāža - balansēšana - skrūvēšana) ✓ Vieglmetāla diski (montāža - balansēšana - skrūvēšana) ✓ Grants tīrīšana ✓ Malu tīrīšana ✓ Ventiļa maiņa ✓ Diega vēršana ✓ Ielāpa līmēšana ✓ Sēnes vēršana ✓ Diska valcēšana ✓ Diska metināšana ✓ Riepu spiediena sensoru programmēšana ✓ Klonēšana ✓ Uzstādīšana ✓ Disku remonts un to aksesuāri ✓ Riepu glabāšana (sezonā) ✓ Nolietoto riepu atstāšana
ZL.LV iesaka

Tukuma Riepu Centrs

"Riepu serviss" , Slampes pagasts, Tukuma nov. LV-3133
Apraksts:

Jaunas, lietotas riepas, riepu serviss, remonts, tirdzniecība, balansēšana Tukumā, Tukums. 

Rīgas Riepu Centrs, SIA, Riepu un disku tirdzniecība

Turpinām strādāt klātienē!
Duntes 13, Rīga LV-1005
Mēs piedāvājam:: ✓ Jaunas un lietotas riepas ✓ Vasaras un ziemas riepas ✓ Vieglmetāla un tērauda diskus ✓ Motociklu riepas ✓ Disku remontu ✓ Kondicionieru uzpildi un diagnostiku ✓ TPMS sistēmu kalibrēšanu ✓ Riepu montāžu, balansēšanu un uzglabāšanu ✓ Savirzes regulēšana

Aventuss, SIA

Lauku 7c, Jaunjelgava, Aizkraukles nov., LV-5134
Pakalpojumi:: ✓ Kravas auto, piekabju remonts uz ceļa 00-24   ✓ Kravas auto servisa pakalpojumi   ✓ Vieglo automašīnu serviss Kravas automašīnu remonts:

SIA "Aventuss" pakalpojumi: kravas automašīnu ritošās daļas remonts un apkope; autoelektriķa pakalpojumi, metināšanas pakalpojumi, riepu montāža/balansēšana, līmēšana, piekabju grīdu (kustīgo grīdu) remonts - mehānisko detaļu, grīdas un plastmasu maiņa, mašīnu un piekabju datordiagnostika, kondicionieru uzpilde. Citi darbi: bremžu uzliku kniedēšana, bukšu presēšana ar presi, metāla griešana ar plazmas griezēju, grūti atskrūvējamu detaļu sildīšana ar indukcijas sildītāju u.c. pakalpojumi. Kravas automašīnu un piekabes datordiagnostika un remonts Latvijā.

RITO R, riepu centrs un lauksaimniecības tehnikas laukums Madonā

Rūpniecības 45, Madona, Madonas nov. LV-4801
Riepu serviss Madonā., Riepu serviss . Riepu serviss Madonā. Vulkanizācija. Termoremonts. Riepu remonts Madonā.

MM Service, SIA

"Jaunkubas 1" , Baldones pagasts, Ķekavas nov. LV-2125
Pakalpojumi:: ✓ Datordiagnostika ✓ Ritošās daļas remonts ✓ Riteņu savirzes pārbaude ✓ Bremžu remonts ✓ Auto sagatavošana tehniskajai apskatei ✓ Riepu maiņa Autoserviss:

"MM Service" veiks pilnu auto kompjūterdiagnostiku. Dzinēja un transmisijas remonts. Ritošās daļas remonts. Riteņu savirzes pārbaude un regulēšana. Riepu maiņa un remonts. Bremžu remonts. Elektroiekārtu diagnostika un remonts. Noregulēs lukturus. Uzpildīs kondicionieri. Sagatavos auto tehniskajai apskatei. Veiks auto diagnostiku pirms pirkšanas.

Vērsītis, SIA, Veikals

Atmodas 26, Aizpute, Dienvidkurzemes nov. LV-3456
Apraksts:

SIA "Vērsītis" jau vairāk nekā 14 gadus ir viens no lielākajiem tirdzniecības un transporta pakalpojumu sniedzējiem Aizputē un Aizputes novadā. Nodrošinām ar mežizstrādes, lauksaimniecības un zivju audzētavas pakalpojumiem. Kazdangā ir mūsu kravas un vieglo auto serviss. Ar prieku sniedzam palīdzību gan privātām, gan juridiskām personām.

ToGo serviss, SIA, Riepu serviss

Latgales 230, Ludza, Ludzas nov., LV-5701
Apraksts:

"ToGo serviss" SIA veic visa veida riepu remontus motociklu, kravas automašīnu, autobusu, meža tehnikas, traktoru, industriālās tehnikas un cita veida riepām. Riepu demontāža un montāža; riepu balansēšana; riepu remonts, arī ar karsto vulkanizāciju; kameru remonts; sezonas riepu glabāšana; riepu tirdzniecība. Analizējot riepas vizuālo stāvokli un tehniskos parametrus, mūsu speciālisti varēs ieteikt jūsu auto vajadzībai un jūsu braukšanas stilam piemērotākās riepas. Riepu serviss ir aprīkots ar modernām tehnoloģiskām iekārtām, kas ļauj ātri un kvalitatīvi veikt riepu nomaiņu un riteņu balansēšanu.

RIEPU SERVISS RP71, riepu tirdzniecība

Dravnieku 1a, Lielvārde, Ogres nov., LV-5070
Apraksts:

"Auto riepu serviss RP71" nodrošina: riepu montāža, maiņa vieglajiem auto, automašīnām līdz 3.5t; auto disku montāža līdz 22; riepu balansēšana; riepu remonts, riepu atjaunošana ar augstākās kvalitātes TECH materiāliem; bojātu disku valcēšana, atjaunošana; auto riepu un disku tirdzniecība. Plašs klāsts: HANKOOK, DUNLOP, YOKOHAMA, TOYOTIRES riepas, pieejamas uz vietas. Mazlietoto riepas no Vācijas. Iespēja pasūtīt jebkura izmēra, brenda auto riepas. Riepu auto serviss. Veicam automašīnu ritošās daļas remontus.