Sāls, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Viss no granīta, veikals, SIA Kantiņi, Kapu pieminekļi un labiekārtošana

Zaļā 26, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5201
Kapu pieminekļi, apmales, soliņi, granīta izstrādājumi, galdi, krēsli, granīta skulptūras, priekšmeti. Granīta bloku un plākšņu zāģēšana, slīpēšana, frēzēšana, pulēšana. Granīta bloku, stieņu (stieņi), plākšņu, pieminekļu, galdu tirdzniecība. Kamīni, galda virsmas, galdi, palodzes, kāpnes, grīdas, kolonnas. Kapu labiekārtošana.

Korte.lv, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Zemeņu 2, Salaspils, Salaspils nov. LV-2169
Mākslīgais akmens, galdu virsmas, bāra virsmas, bāra lete, virtuves sala, izlietne, virtuves paneļi, biroja darba virsmas, mākslīgā akmens apstrāde, palodzes, gaļas dēlītis, dizaina elementi, mākslīgā akmens mēbeles, darba virsmu izgatavošana, darba virsma virtuvē, virtuve, akmens apstrāde, akmens, dekoratīvie apdares materiāli,

Rīgas veselības centrs, SIA

Spulgas 24, Rīga LV-1058
Veselības centrs, Rīgas veselības centrs, veselības centrs Rīgā, veselības centrs Pārdaugavā. Valsts kvotas, diagnostika, ginekologi, fizikālā terapija, ultrasonogrāfija, ginekoloģiskā ultrasonogrāfija, grūtnieču aprūpe, grūtnieču ultrasonogrāfija, ergoterapeits, logopēds, audiologopēds, fizioterapeits, masāža, ārstnieciskā

Pireka, SIA

Rītausmas 23, Rīga LV-1058
AXAL reģenerācijas sāls , kālija permanganāts.

Antigraffiti, SIA

Cesvaines 15a-211, Rīga LV-1073
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Grafiti noņemšana ✓ Fasāžu mazgāšana ✓ Ceļa apzīmējumu noņemšana ✓ Grīdu tīrīšana ✓ Ugunsgrēka seku likvidēšana ✓ Ēku fasāžu aizsardzība ✓ Jumta tīrīšana ✓ Bruģa tīrīšana ✓ Teritoriju apstrāde pret ērcēm ✓ Dzelzceļa vagonu tīrīšana ✓ Logu mazgāšana ✓ Tīrīšana pēc ugunsgrēka ✓ Dzīvokļa uzkopšana pēc remonta ✓ Klīninga aprīkojuma noma ✓ Tornado ACS iekārta saaudzīgai tīrīšanai ✓ Mobilais tīrīšanas komplekss

MY CAR, SIA, Automobiļu detalizētās apkopes centrs

Jūrkalnes 2a, Rīga LV-1046
Dīteilinga pakalpojumi:: ✓ Virsbūves attīrīšana no bituma un metāla putekļiem ✓ Disku mazgāšana ar ķīmiju ✓ Vieglā pulēšana - spīduma atjaunošana ✓ Dziļā pulēšana ar keramisko aizsargpārklājumu ✓ Lukturu pulēšana ✓ Stiklu spodrināšana un aizsargpārklājuma (antilietus) uzklāšana ✓ Salona vieglā tīrīšana ✓ Salona ķīmiskā tīrīšana ✓ Salona detalizētā tīrīšana ✓ Antibakteriālā apstrāde (ozonācija) ✓ Aizsargpārklājumu uzklāšana ādas apdarei (sēdekļi - piekšā, aizmugurē) ✓ Salonā esošo lakoto paneļu pulēšana ✓ Konsultatīvie pakalpojumi detalizētajā auto kopšanā ✓ Individuālās apmācības auto salona detalizētajā apkopē ✓ Individuālās apmācības auto virsbūves detalizētajā apkopē ✓ Ādas apdares remonts un krāsošana

SIA LIRO, Ziepju virtuve

Turpinām strādāt!
Lāčplēša 31, Rīga LV-1011
Apraksts:

"Ziepju Virtuve" nodarbojas ar daudzveidīgu ziepju un kosmētikas produktu izgatavošanu un tirdzniecību. Izgatavošanas materiāli, izejvielu tirdzniecība - formas, bāzes, krāsvielas, ēteriskās eļļas un citi materiāli. Piedāvājam plašu dizainu un smaržu ziepes - gan cietās, gan šķidrās, kā arī bāzes šampūnam un dažādas krāsvielas.

R.L.M., SIA, Veikals un autoserviss

Patversmes 8, Rīga LV-1005
Pakalpojumi: ✓ Kartera aizsarga profesionālā uzstādīšana ✓ Betona virsmu laminēšana ✓ Dažādu tilpņu remonts un atjaunošana ✓ Baseinu un citu hidrotehnisko būvju atjaunošana Par uzņēmumu:

Ražojam un uzstādām vieglo automašīnu motoru nodalījuma triecienizturīgos aizsargus no kompozītmateriāla, kas pasargā arī no dubļiem, sniega, sāls, mitruma nokļūšanas dzinēja nodalījumā. Izstrādājam pēc individuāla pasūtījuma. Konstruējam un ražojam arī dažādu izmēru un formu tilpnes, cisternas, rezervuārus, notekūdeņu attīrīšanas sistēmas un to sastāvdaļas, ekopagrabus, nestandarta būviekārtas, kā arī veicam dažādu tilpņu, baseinu un hidrotehnisko būvju remontu un atjaunošanu. 

Bērzi Plus, SIA, sķelda, kurināmais, malka

Turpinām strādāt klātienē!
"Arāji" , Zlēku pagasts, Ventspils nov. LV-3617
Apraksts:

Mežizstrāde, šķelda, malka, kurināmais, zaru, koksnes iepirkšana, šķeldas ražošana, kokapstrāde Kurzemē, Latvija, Kuldīgā, Ventspilī

Elien SPA, salons

Kaļķu 7-3.st., Rīga LV-1050
Par salonu: 2015. gada 5. aprīlī, pašā Rīgas sirdī, mēs plaši atvērām mūsu SPA salona „Elien Spa” durvis tiem, kas grib uz īsu laiku atbrīvoties no ikdienas rūpēm un pavadīt laiku sev par labu.

Mēs nosaucām salonu sieviešu vārdā Elien – kā mīlestības simbolu cilvēces daiļajai pusei. Un piedāvājām saviem klientiem mūsu kopīgu 30 gadīgo profesionālo pieredzi. Studijā strādā divi meistari: Vladimirs un Vija.

Ja godīgi atzīties, mēs neesam burvji. Mēs sirsnīgi mīlam savu lietu un dodam priekšroku „roku” darba kvalitātei, nevis visiem pārējiem SPA biznesa atribūtiem. Tieši pateicoties tam, mēs ne vienu vien reizi bijām par patiesi brīnumainu izmaiņu lieciniekiem cilvēku dzīvē, kuri izvēlējās apzinātas rūpes par sevi.

AutoRentRiga, auto noma Rīga, Jūrmala, Lidosta

Turpinām strādāt klātienē!
Zolitūdes 71b, Rīga, LV-1029
Papildus aprīkojuma noma:: ✓ bērnu sēdeklīši - no 5 EUR par nomas dienu ✓ navigācijas sistēmas ar pilnām Latvijas un Eiropas kartēm - sākot no 5 EUR par nomas dienu ✓ jumta nodalījums – divpusīgi atveramie bagāžnieki - sākot no 5 EUR par nomas dienu Pieejamo automašīnu klases: ✓ Small ✓ Compact ✓ Middle ✓ SUV, 4x4 ✓ Business ✓ Lux ✓ Minivan, 8+1 ✓ Cargo

Putni - Kūku bode, konditoreja

Mātera 40, Jelgava LV-3001
Apraksts:

Mēs esam ģimenes uzņēmums, kurš piedāvā gardas kūkas un ēdienus - Jums un Jūsu draugiem.

Arbora, SIA

Visplašākā zāģmateriālu izvēle! Piegāde visā LV!
"Vilkāres" , Codes pagasts, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts: SIA "Arbora" specializējas dažādu veidu kokmateriālu ražošanā, tirdzniecībā, iepērk oša un ozola zāģbaļķus, malku. Uzņēmums piedāvā kurināmo: malku, briketes, granulas, kūdru, ko piegādā ar savu transportu. Struktūrvienības atrodas Vecumniekos, Rīgas 37A un Bauskā, Salātu 25.

Montas gardumi

Lenču 44c, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Produkti:: ✓ Kūkas ✓ Vegānu kūkas ✓ Saldie gardumi ✓ Sāļie gardumi ✓ Kliņģeri ✓ Pīrādziņi Par mani:: "Montas gardumi" piedāvā papildināt jūsu svētku galdu ar dažādiem gardumiem - cepu mājas kūkas un citus gardumus jūsu svētkiem, kas gatavoti no svaigiem un dabīgiem produktiem! Iepriecini sevi! :)

Saldus pārtikas kombināts, SIA

Lielā 9a, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Apraksts:

Piena konfekšu ražošana "Gotiņa" 12 veidos, 3 veida īrisu ražošana, marmelādes konfekšu ražošana.

DUDE BIKES, SIA, motociklu veikals, serviss

Kalnciema 40e, Rīga LV-1046
Panākumi rada jaunas iespējas.:

2020. gadā mūsu komandai pievienojās sieviete, mūsu trešā komandas dalībniece, lai mēs visi kopā pierādītu, ka motociklistu pasaule nepieder tikai vīriešiem, benzīna smaržai, melnām ādas jakām un satiksmes troksnim. Dude Bikes motociklu veikalā ieradies videi draudzīgs un kluss Zviedrijas dizaina un Premium kvalitātes elektromotocikls Cake no Zviedrijas, kas ir piemērots gan trakiem bezceļu izbraucieniem, gan pilsētas satiksmei. Piedzīvojumiem pilsētā pieejams oriģināls elektromoto SUPER73 - Kalifornijas dzīvestila zīmols, kas apvieno motociklu mantojumu un jauniešu kultūru. Tomēr mīlestība pret klasisko motociklu nav atstāta novārtā. Dude Bikes preču klāstam ir pievienojies arī F.B Mondial - ielas, motokrosa un flat track stila motocikli no vēsturiska Itālijas moto ražotāja.

Otaņķu gardumi, SIA

Dzērves 15, Liepāja LV-3411
Piedāvājam:: ✓ Saldie un sāļie cepumi ✓ Plātsmaizes ✓ Pīrādziņi ✓ Kliņģeri ✓ Kūkas ✓ Tortes Par mums::

"Otaņķu gardumi" kafejnīcā iespējams iegādāties mājās ceptu maizi, raušus, smalkmaizītes un dažādu veidu cepumus, kas gatavoti no dabīgām izejvielām. Kafejnīcas "Otaņķu Gardumi" piedāvātā produkcija tiek gatavota svaiga ik dienu. Esam konditorejas izstrādājumu mājražotāji no Otaņķiem. Ražojam dažāda veida cepumus, plātsmaizes, bulciņas, kūkas, rupjmaizi, kā arī saldskābmaizi. Iespējams veikt pasūtījumus. Prenclavu vējdzirnavas celtas 1885. gadā un bijušas lielākās sešspārnu dzirnavas Latvijā. Laika gaitā dzirnavas palikušas bez spārniem, un nu dzirnavas ir valsts nozīmes kultūrvēsturiskais piemineklis un apskatāmas kā tūrisma objekts. Pēc nelielās ekskursijas piedāvājam mūsu konditorejas izstrādājumu degustāciju. Piesaki savu grupu, ģimeni vai draugu pulciņu.

Prenta, SIA, Elica, Gorenje, Blanco oficiālais izplatītājs Latvijā

Dārgie klienti!Visas formalitātes var sakārtot attālināti!
Gustava Zemgala gatve 73, Rīga LV-1039
Apraksts:

SIA "Prenta" ir Elica, Gorenje, Blanco oficiālais izplatītājs Latvijā. Ekskluzīva un klasiskā virtuves tehnika. Blanco izlietnes, jaucējkrāni, atkritumu šķirošanas sistēmas. InSinkErator pārtikas atkritumu smalcinātāji. Pando vīna skapju oficiālie pārstāvji Baltijā. Sadzīves tehnikas un virtuves aprīkojuma expozāle klientiem un salons Rīgā. Vadošo ražotāju Bosch, Snaige, Restart, Neff, AEG, Electrolux, Gorenje, Liebherr veikals.

Planēta, fitnesa klubs

Krūmu 48, Liepāja, LV-3405
Sporta klubs piedāvā: ✓ Aerobika ✓ Trenažieru zāle ✓ Solārījs ✓ Kriosauna ✓ Personīgie treneri Sporta klubs:

"Planēta" tiem, kuri saprot, ka veselība, spēks un skaistums palīdzēs viņiem sasniegt panākumus dzīvē, uzlabot dzīves kvalitāti, izskatīties pievilcīgi un stilīgi. Jūsu rīcībā ir jauna, plaša, ultramoderna fitnesa telpa! Labākās iekārtas, jaunākās fitnesa iekārtas un fitnesa iespējas iespaidīgās telpās! Turcijas un sāls vannas, intensīvs solārijs, kriosauna un profesionāli treneri - lielākajā fitnesa centrā pilsētā! "Planēta" - mēs darīsim jūs enerģiskākus, izteiksmīgākus un laimīgākus!

Labiprodukti.lv

Ragana, Tirgus 1, Krimuldas pagasts, Siguldas nov., LV-2144
Apraksts:

"Labiprodukti.lv" interneta veikalā ir iespēja iegādāties augstvērtīgus, olbaltumvielām bagātus, šķiedrvielām saistītus, pārsvarā bez glutēna produktus, katrai gaumei piemērotus.

Mūsu misija ir nodrošināt Jūs (klientus) ar labākajiem pārtikas un nākotnē arī nepārtikas produktiem, kuru atlasa mūsu ekspertu komanda (pārtikas tehnologi, ražotāji, produktu izstrādātāji, uztura speciālisti un veselīgā dzīves veida fanāti) izvēlas labākos no pieejamākiem produktiem tieši Jūsu labsajūatai, kas atrodami mūsu mājas lapā.

Mēs izvēlamies augstvērtīgus, sabalansētus un ilgstspējīgus produktus organismam, kas ļaus tam produktīvi un pareizi funkcionēt.

Raksti sadaļā mēs atlasīsim jaunākos un svarīgākos rakstus par veselīgus dzīvesveidu un uztura zinātni, kam droši varēsiet sekot mūsu Facebook, Instegram kontos zem labiprodukti.lv  un protams mūsu mājas lapā.

Uzņēmuma galvenais uzsvars ir piedāvāt klientiem produktus par labāko cenu, un tas iespējams, pērkot vairāk par izdevīgāku cenu!

Mūsu darbības moto: Izvēlies labāko! Pērc vairāk, maksā mazāk!