Sāls, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Fissman, veikals t/c SĀGA, trauki un virtuves aksesuāri

Biķeru 4, Ulbroka, Ropažu nov.
Piegāde Sāls un piparu dzirnaviņas. Piparu dzirnaviņa. Akcija līdz Piparu dzirnaviņa., Piegāde Sāls dzirnaviņa. Suši Komplekts Nažu koplekti FISSMAN. Keramisko nažu komplekts.

Pigu Latvia, SIA, Interneta veikals 220.lv

Latgales 257, Rīga LV-1019
Rotaļlietas, bērnu preces, Bērnu aprūpe, Rotaļlietas zēniem, meitenēm, zīdaiņiem, Preces skolai, Rotaļlietas un spēles no 3 gadiem, Bērnu izklaidei ārā, Apģērbs, apavi bērniem un zīdaiņiem, Rotaļlietas bērniem līdz 3 gadiem, Bērnu istaba, ballītes piederumi, grāmatas, Spēles bērniem, Populāru zīmolu preces, Mēbeles un interjers, Viesistabas

Kafejnīca un restorāns “Chat”

13. janvāra 8, TC "Stockmann"-4.st., Rīga, LV-1050
Restorāns centrā, Kafejnīca centrā, Izbraukuma banketi. Ēdienu piegāde, Konditoreja, Pusdienas, Pusdienu piedāvājums, Banketi, Ēdināšanas uzņēmumi. Ēdināšana. Izbraukuma ēdināšana, Banketi, ēdināšana, pusdienu piegāde kolektīviem, restorāni, restorāns centrā, izbraukuma banketi, svinības, restorāns, CHAT, kafejnīcas, kafejnīca,

Viatek 1, SIA, Noliktavu pakalpumi

Beķergrāvja 7, Rīga, LV-1007
Par noliktavu:

"Viatek 1", SIA piedāvā ne tikai tehniskās sāls tirdzniecību, bet arī noliktavu pakalpojumus Rīgā. Produktu uzglabāšana un piegāde no noliktavas Pārdaugavā.

Viatek 1, SIA, Noliktavu pakalpumi

Ganību dambis 22g, Rīga, LV-1045
Par noliktavu:

"Viatek 1", SIA piedāvā ne tikai tehniskās sāls tirdzniecību, bet arī noliktavu pakalpojumus Rīgā. Produktu uzglabāšana un piegāde no noliktavas Ganību dambī 22g.

Viatek 1, SIA

F.Sadovņikova 39-4.st., Rīga, LV-1003
Produkti:: ✓ Tehniskā sāls ✓ Kalcija hlorīds ✓ Regenit tabletes ✓ Laizāmais sāls lopiem ✓ Atkritumu smalcināšana Par mums::

SIA VIATEK 1 nodarbojas ar tehniskās sāls piegādēm ceļu uzturētājiem un pašvaldībām jau kopš 1995. gada 28. novembra, kad tas bija vienīgais uzņēmums Latvijā, kas nodrošināja šādu pakalpojumu. Jau kopš uzņēmuma darbības pirmsākumiem SIA VIATEK 1 uztur ciešu sadarbību ar valsts akciju sabiedrību „Latvijas autoceļu uzturētājs”, VSIA „Latvijas valsts ceļi” un Latvijas Republikas pašvaldību uzņēmumiem, ziemas sezonā piegādājot augstas kvalitātes tehnisko sāli autoceļu apstrādei pret apledojuma veidošanos.

Latinwest, SIA

Ūdens 12-76, Rīga, LV-1007
Piedāvājam:

Mēs piedāvājam visu, kas nepieciešams mūsdienīga ūdens rekreācijas SPA kompleksa izveidei – baseini, saunas, tvaika kabīnes, kā arī speciālus klimata kontroles agregātus slēgto peldbaseinu telpām. Dizains, kvalitāte, profesionalitāte, jaunākās tehnoloģijas, mūsu uzņēmuma sniegtās garantijas un serviss – tie ir svarīgi argumenti, izvēloties uzņēmumu, kam uzticēt mājas atpūtas vai SPA zonas izveidi.

Wegopack, SIA, Koka paletes

PALETES gan jaunas, gan lietotas.👌
Daugavgrīvas 144 k.4, Rīga, LV-1007
SIA "Wegopack" koka palešu ražotājs Latvijā:

Jaunu koka palešu ražošanā uz pusautomātiskās līnijas. Standarta izmēri un nestandarta risinājumi jūsu vajadzībām. Ātra un droša piegāde visā Eiropā. Lai iegūtu detalizētu informāciju, sazinieties ar mums: +371 20000102, sales@wegopack.com

SIA "Wegopack" darbība:: ✓ Koka palešu ražošana/EIROPALETES ✓ Iepērk koka paletes ✓ Remontē koka paletes ✓ Šķiro paletes ✓ Pārdod koka paletes ✓ Dažāda izmēra koka paletes ✓ Palešu apmales/ palešu borti

 

ABC Tech, SIA

Lielirbes 1, Rīga LV-1046
Apraksts:

"ABC Tech" ir Latvijas būvniecības uzņēmums. Piedāvājam būvniecības un nekustamā īpašuma apsaimniekošanas pakalpojumus visā Latvijas teritorijā. Profesionāli ierīkojam un atjaunojam hidroizolāciju. Veicam sanācijas darbus. Apdares darbi - reģipša sienu un elementu uzstādīšana, tapešu montāža, sienu un griestu špaktelēšanas darbi, apmešanas darbi, fasādes siltināšanas darbi, sienu, griestu, grīdas, koka, fasādes krāsošanas darbi u.c.

DEPO DIY, SIA, birojs

Dreiliņi, Noliktavu 7, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Apraksts:

Būvmateriāli, apdares materiāli, dārza preces, dārza tehnika un inventārs, sēklas, stādi, zoopreces, dzīvnieku barība. Veikalos pieejamas preces: Dārzam; Dari pats; Mājai; Remontam; Zoo.

Parketa sala, grīdas segumu veikals

Latgales 250, Rīga LV-1063
Mēs piedāvājam:: ✓ koka grīdas ✓ lamināta grīdas ✓ korķa grīdas ✓ vinila grīdas ✓ terases dēļi ✓ materiāli sienu un griestu apdarei ✓ PVC, Vinila grīdas ✓ piederumi grīdas segumu ieklāšanai ✓ koka fasādes, koka sienas paneļi ✓ koka jumti, koka sienas ✓ koka šindelis ✓ dekoratīvās koka sienas ✓ parkets ✓ koka dekoratīvās sienas

Anija, SIA, Veikals

Rencēnu 10a, Rīga, LV-1073
"ANIJA" piedāvā:

BLACK SEA STARS, SOLILUG, SEA STARS, ANCHIALO – kosmētiskie līdzekļi, balstīti uz Melnās jūras sārmiem (LUGA) un Pomorie un Burgas sāls ezeru terapeitiskajiem dūņām. REFAN – smaržas un kosmētika bez parabēniem. MILANA@ –  lielisks kosmētikas piedāvājums mājām un profesionāliem. CARBONAX@ – mēs esam par tīrām un labi uzturētām automašīnām. LUSTRO@– apavu kopšanas līdzeklis. KAFIJA un TĒJA – aromatizētā kafija un brīnišķīgas tējas.

ZL.LV iesaka

Reklāmas Stils, SIA

Mūkusalas 72, Rīga LV-1004
Mūsu pakalpojumus izmanto – tirdzniecības kompleksi, tirdzniecības centri, reklāmas aģentūras, pasākumu organizatori, koncertu organizatori, izstāžu rīkotāji un valsts svētku rīkotāji. Drukas produkti ir paredzēti iekštelpām (indoor) un āra apstākļiem (outdoor), jo tiem ir ļoti laba noturība pret vides apstākļu ietekmi, kā piemēram – saule, lietus, vējš, krusa, sniegs un sals.

Rīgas Motormuzeja kafejnīca

S.Eizenšteina 8, Rīga, LV-1079
Rīgas Motormuzeja apmeklētāji un garāmbraucošie gardēži tiek aicināti nobaudīt īpašo dienas ēdienkarti un pusdienu piedāvājumu, kā arī restorāna ēdienus pēc pasūtījuma! Piedāvājam gan tradicionālos latviešu ēdienus, gan arī cittautu garšas baudījumu! Piedāvājam: ✓ Biznesa pusdienas (zupa vai deserts, pamatēdiens, dzēriens)- 4.60eur; ✓ Gaļas, zivju ēdieni; ✓ Veģetārie ēdieni dažādām gaumēm; ✓ Mazkaloriju ēdieni; ✓ Veselīgi salāti; ✓ Aromātiska kafija, smalkmaizītes; ✓ Plašs desertu klāsts; ✓ Sezonas ēdieni. Ēdienkartes: ✓ Ēdienkarte "Steidzīgajiem" - plašs ēdienu piedāvājums, ēdienkarte tiek mainīta katru dienu; pasniegšanas laiks: 10-15 min; ✓ Ēdienkarte "Gardēžiem" - šefpavāra izstrādāta izsmalcināta ēdienkarte nesteidzīgajiem kafejnīcas viesiem, ēdienu pasniegšanas laiks: 20-25 min.

RemLat, logi, durvis, žalūzijas

Krasta 10, Saulkrasti, Saulkrastu nov., LV-2160
Apraksts:

Plastmasas, koka, alumīnija logi, durvis. Lodžiju, balkonu stiklošana. Durvju, logu montāža un uzstādīšana. Bīdāmās sistēmas, iebūvētie skapji, iebūvējamās mēbeles, virtuves mēbeles. Paceļamie un garāžu vārti.

 

Ekoforest, SIA

"Dreiņi" , Tirzas pagasts, Gulbenes nov. LV-4424
Par SIA "Ekoforest":

Uzņēmuma kolektīvs pulcē cilvēkus, kurus vieno mīlestība pret dabu, mežu un savu darbu. Mēs mežu uztveram ne tikai kā ekonomisko vērtību, bet arī kā emocionālo vērtību, tādējādi savā darba praksē mēs cenšamies sabalansēt šīs divas vērtības, nodrošinot maksimāli efektīvu mežu apsaimniekošanu.

Ar savu darbu un zināšanām gribam veicināt un nodrošināt Latvijas mežu fonda saglabāšanu un uzlabošanu. Ticam, ka zaļa un sakopta Latvija ir nepieciešama ne tikai šodienai, bet arī kā mantojums nākamajām paaudzēm

FCR Digital, SIA

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Apraksts:

"FCR digital" esam mārketinga komanda, kas specializējusies darbā ar google digitālā mārketinga rīkiem - Google Ads, Google Analytics, Youtube, kā arī SEO. Klienti no mūsu darba iegūst: zinošu, pastāvīgu digitālā mārketinga konsultantu. Sakārtotu digitālo mārketingu ar skaidri definētiem mērķiem un nomērāmiem rezultātiem. Un stabilu attīstību biznesa mērķu sasniegšanā. Mūsu komanda ir neliela, taču tās spēks ir profesionalitātē, attieksmē un saliedētībā.

Latvijas sāls tirdzniecības kompānija, SIA

Buļļu 47A, Rīga, LV-1067
Visu veidu sāls produkti, sāls , sāls tirdzniecība, Rupjais galda sāls , Košersāls, sertificēts jūras sāls , ; graudainais galda sāls ; Himalaju pārtikas sāls ; Oriģinālais Himalaju galda sāls ; SĀLS ZEMNIEKIEM -

Aktivators, SIA, Noliktava

Čuibes 1, Rīga LV-1063
tehniskā sāls pārdošana, tehniskā sāls piegāde, sāls ceļu kaisīšanai, smilts, sāls smilts maisījums, , pretapledošanas līdzekļi, sāls ceļu uzturēšanai, sāls kopšanai ceļiem, sāls ūdens attīrīšanai, sāls

Aktivators, SIA

Strēlnieku 19-16, Rīga LV-1010
Tehniskā sāls pārdošana un piegāde, sāls ceļu kaisīšanai, smilts, sāls smilts maisījums, pretapledošanas, izmantojamā sāls .