Sāpes, adresē Centrs

Drukāt
Banner 1050x80

Aromterapeite Inga Nemše, Latvian Aroma-Essence

Vecā Biķernieku 35-1, Rīga LV-1079
agresija, trauksme, skumjas, stress, nogurums, nespēks, depresija, bezmiegs, bailes, galvassāpes, muskuļu sāpes

Arho medicīnas serviss, SIA, Filiāle

Blaumaņa 11/13-14, 5.st., Rīga, LV-1011
Medicīniskā palīdzība, ambulatorā, medicīniskā palīdzība, rehabilitācija. Ārstnieciskā masāža, (masāžas). Ārstnieciskā vingrošana. Slinga terapija. Fizioterapija. Zīdaiņu vingrošana, masāža. Bobata terapija. Fizioterapeita konsultācija, (konsultācijas). Neiroloģija. Ārstnieciskā teipošana. Medicīniskie pakalpojumi. Darba

Avicenna.LV, SIA

K.Barona 93, Rīga LV-1001
Ortozes mugurai, ortozes muguras sāpju profilaksei, muguras ortozes, kakla ortozes, ortozes kaklam, ortozes grūtniecēm, pēcdzemdību ortozes, pēcoperāciju ortozes, ortozes pēc operācijām, ceļgala locītavu ortozes, ceļu locītavu ortozes, pēdu locītavu ortozes, tehniskie palīglīdzekļi, saliekamā staigāšanas palīgierīces, tualetes

Ābelītis Oskars - ārsta prakse akupunktūrā

Tērbatas 36-4, Rīga LV-1011
Par Dr. Oskaru Ābelīti:

Pēc Rīgas medicīnas institūta beigšanas 1982. gadā strādāju Liepājas rajona centrālajā slimnīcā. 90. gadu sākumā specializējos Austrumu medicīnā. Laika gaitā papildināju zināšanas ārzemēs. Esmu akupunktūras un biorezonanses ārsts. Tas ietver dažāda veida iedarbību ar adatām, sildīšanu, spiedienu, masāžu uz bioloģiski aktīviem punktiem. Ar akupunktūras metodēm var samazināt vai novērst galvas, muguras sāpes, sprandas stīvumu, reiboņus, roku tirpšanu, locītavu sāpes, krampjus, koriģēt izliektu, deformētu mugurkaulāju. Biorezonanses metode palīdz noteikt slimos orgānus, audus, atrast sēnītes, vīrusus, baktērijas, parazītus, dažādus toksīnus, neskaidru, slimīgu stāvokļu cēloņus un uz tiem iedarboties.

Birma PETS Services, SIA

Matīsa 64, Rīga LV-1009
Apraksts:

"Birma PETS" ir profesionāla frizētava mazo un lielo šķirņu suņiem un kaķiem, kas atrodas Rīgas centrā. Sniedzam profesionālus skaistumkopšanas pakalpojumus un higiēnas procedūras visiem mājas mīluļiem, sākot no nagu griešanas līdz pilnai kopšanas procedūrai. Mājdzīvnieku ādas un apmatojuma kopšanai izmantojam tikai profesionālo kosmētiku (Groomer`s Goop, Iv San Bernard, Hydra Professional u.c.).

Ikvienam klientam ir iespēja apmeklēt arī tādu papildus procedūru kā hidromasāža ar ozonu. Šāda veida SPA procedūras atslābina muskuļus, samazina tonusu, neitralizē sēnītes un baktērijas, kā arī palīdz cīnīties ar ādas slimībām un alopēciju un normalizē hormonālo fonu.

Birma PETS meistari parūpēsies par tava mīluļa skaistumu un labsajūtu, kamēr tu pildi savas ikdienas pienākumus. Esam vairāku pasaulē pazīstamo zoopreču ražotāju zīmolu izplatītāji Latvijā, līdz ar to mūsu salonā un arī mūsu e-veikalā var iegādāties augstākās kvalitātes sauso barību, konservus suņiem un kaķiem, kā arī profesionālo kosmētiku, ķemmes un citus aksesuārus apmatojuma kopšanai, instrumentus nagu griešanai, gruminga galdus, vannas un citu profesionālo aprīkojumu grumeriem un suņu un kaķu frizētavām.

Lolitas Nikolājevas zobārstniecības privātprakse, SIA

Dzirnavu 104, Rīga, LV-1050
Zobārstniecība Rīgā:

Lolitas Nikolājevas zobārstniecības praksē var saņemt zobu ārstēšanas, mutes un zobu higiēnas speciālista, ķirurga un protēzista pakalpojumus.Tāpat pieejama implantoloģija un zobu balināšana. Praksē tiek nodrošināta vides pieejamība personām ar funkcionāliem traucējumiem pēc iepriekšēja pieraksta ar mobilo pacēlāju. Ārstniecības iestādes kods: 10001568.

Pils Oranžā aptieka Sadarbībā ar Apotheka

K.Valdemāra 17a, Rīga LV-1010
Apraksts:

Plašs medikamentu, uztura bagātinātāju un aptiekas kosmētikas klāsts. Zāļu izgatavošana. Dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālie piedāvājumi dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm, nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana. Apkalpošana latviešu, krievu un angļu valodā. Apotheka franšīze.

Latvijas Tālrunis, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Digitālais mārketings:

Pilna servisa digitālais mārketings nelieliem un vidējiem uzņēmumiem. Palīdzam izstrādāt digitālā mārketinga stratēģiju un sasniegt biznesa mērķus jau vairāk nekā desmit tūkstošiem Latvijas uzņēmumu. Nodrošinām tādus digitālos pakalpojumus kā mājaslapu izstrāde un uzturēšana, E-komercija, SEO mājaslapu optimizēšana apmeklētājiem, biznesa profilu izstrāde un uzturēšana, biznesa profilu pārvaldība, Google Ads reklāmas, Google Business Profile reklāmas, Facebook reklāmas, Facebook satura veidošana, Instagram satura veidošana, Linkedin satura veidošana, video saturs, Firmas.lv segmentēto datu atlase un citus. Piedāvājam ne vien pakalpojumu izstrādi, bet arī efektīvu uzturēšanu, veicot nepieciešamos uzlabojumus un nodrošinot regulāras atskaites par paveikto. Latvijas Tālruņa pārvaldībā ir arī vairāki uzziņu un informatīvie mediji - informācijas portāli 31 Latvijas pilsētai Pilseta24.lv, biznesa uzziņu portāls ZL.lv, būvniecības nozares portāli ABC.lv un building.lv, veselības portāls Medicine.lv un eksporta nozares portāls balticexport.com.

Vasiļjevas A. ārsta neirologa prakse

Brīvības 90, Rīga, LV-1001
Galvas sāpes , muguras sāpes , sāpes , roku tirpšana, miega traucējumi, dedzinošas sajūtas pēdās, trokšņi

Vāveres A. ārsta seksologa-seksopatologa privātprakse

Brīvības 68-208, Rīga, LV-1011
oliņās, sāpes sēkliniekos, sāpes dzimumloceklī, asinis spermā, sperma, maz spermas, spermas daudzums, seksa laikā, sāpes pēc seksa, dzimumakts, intīms, erekcija, zūd erekcija, situācijas impotence, vāja

Vertebra, veselības centrs

Kurbada 3, Rīga, LV-1009
Muguras sāpes , manuālā terapija, mugurkaula diska trūce., osteohondroze Rīga, muguras sāpes osteohondroze Jēkabpils, Jēkabpilī, muguras sāpes osteohondroze Liepāja

Ķīniešu medicīna, SIA

Brīvības 106-2.st., Rīga, LV-1001
Mugura, muguras sāpes , muguras problēmas, kakla sāpes , krūšu, vidukļa, krusta kaula rajonā, mugurkaula, , sāpes locītavās, krūtīs un kakls.

Kolibri A, SIA

Brīvības 57-6, Rīga, LV-1010
zobu implanti, higiēna, zobu balināšana, ārstēšana, zobu labošana, zobu ārstēšana, protezēšana, zobu sāpes

Eglīša E. ārsta rehabilitologa prakse

Ausekļa 3-33, Rīga LV-1010
Manuālā terapija, muguras sāpju ārstēšana, locītavu sāpju ārstēšana, stājas korekcija, sāpju attīstības cēloņsakarības, muguras problēmas, locītavu problēmas, muguras problēmu ārstēšana, locītavu problēmu ārstēšana, cēloņsakarību meklēšana.

NBF Gingival Gel Latvia

Marijas 7, Rīga LV-1050
līdzeklis, herpes ārstēšana, medikaments mutes dobuma ārstēšanai, iekaisumu ārstēšanai, higiēnists, zobu sāpes

EJ!, žurnāls

Stabu 34, Rīga, LV-1011
Preses izdevumi

Terra Balance, SIA

Vīlandes 6-8, Rīga LV-1010
konsultācija, masāžas, veselības centrs, muskuļu savilkums, muskuļu savilkumi, muskuļu sasprindzinājums, sāpes

Dental.lv, SIA

K.Barona 79, Rīga LV-1001
bērnu zobārstniecība, valsts apmaksāta zobārstniecība, labs zobārsts, zobu plate, zobu protēzes, zobu sāpes

Centra zobārstniecības prakse, SIA

Elizabetes 31a-2, Rīga, LV-1010
Implantēšana, implantācija, zobu implanti, implantoloģija, zobu protezēšana Rīgā, nakts kapes, sāpes ,

Domotex, SIA

Lāčplēša 20a-1, Rīga, LV-1011
Augstas kvalitātes gultas. Gultas komplekti guļamistabām. Gultas komplekti viesnīcām. Motorizētās gultas. Kvalitatīvi matrači, segas, spilveni. Dizainera konsultācijas. Segas, spilveni ar antialerģisku efektu. Antialerģiskās segas un spilveni. Guļamistabu gultu dizaina izstrāde, garumu, platuma, materiālu un cietības izvēle,