Sēru pušķi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Zelta zieds, SIA, Ziedu bāze

Ziedi Tukumā 🌹🌹🌹
Uguns 3, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
, Ziedu pušķi bērniem, Kāzu floristika, Sēru floristika, Florists, Vainagi, Štrausi, Ziedu veikals, Ziedu, , puķu pušķi , telpaugi, līgavas pušķis, ziedu rotas, kāzu pušķi , puķes, skatuves dekori.

Eridas Ziedi, veikals

Striķu 12, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts:

"Eridas Ziedi" Saldū - Ziedi visiem Jūsu dzīves gadījumiem:

✓ kāzām - mašīnas dekori un līgavas pušķi; ✓ svētkiem - grieztie ziedi, pušķi un kompozīcijas; ✓ bērēm - vainagi, sēru pušķi un štrausi; ✓ telpaugi Jūsu mājai un sezonā stādi Jūsu dārzam.

Mimoza, SIA, Dāvanu un suvenīru veikals Jēkabpilī

Brīvības 141, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5201
Mūsu piedāvājumā:: ✓ Apsveikuma pušķi; ✓ Ziedi kastē; ✓ Kāzām; ✓ Sērām; ✓ Telpu dekori; ✓ Dāvanas; ✓ Rota; ✓ Suvenīri; ✓ Interjera priekšmeti; ✓ Praktiskas lietas skaistumam un veselībai! Izbaudi dāvināšanas prieku!:

Mēs parūpēsimies, lai laimīgs būtu ne vien dāvanas saņēmējs, bet arī pats dāvinātājs. Rotas, suvenīri, interjera priekšmeti, praktiskas lietas skaistumam un veselībai – palīdzēsim izvēlēties, sakomplektēt un skaisti iesaiņot. Pat mazs nieciņš, glīti un asprātīgi noformēts, var kļūt par lielisku prieka avotu.

Aiva X, SIA, Stādaudzētava Limbažos

Rīgas 40, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Apraksts: Piedāvājam plašā klāstā skaistus un kvalitatīvus stādus. Apzaļumošanu Vidzemē.

Dārznieki 1, ZS, Codes dārzniecība

Dārznieku ceļš 4, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Par mums:

ZS "Dārznieki 1" piedāvā rozes, apstādījumu rozes, skarainās ģipsenes, savukārt agrā pavasarī piedāvājam hipeastru majestātiskos ziedus un spilgti oranžos klīviju ziedus. 

Zelta zieds, SIA, Ziedu bāze

K.Valdemāra 24, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Par mums:

Zelta Zieds – unikāli ziedu salikumi ikvienam gadījumam un dzīves notikumam. No ziedu pušķa līdz skaistai kāzu dienas floristikai. Mēs apsolām vienmēr pilnveidot pēdējo detaļu, apbrīnojamu un radošu pilnību katrā individuālā ziedu sakārtojumā, kas radīts tieši Jums.

Sniedzam vislabāko servisu visiem mūsu klientiem, palīdzot viņiem izvēlēties labākās kombinācijas, veidojot svaigākos ziedu pušķus, kas tiek piegādāti līdz viņu namdurvīm. 

Zelta zieds, SIA, Ziedu bāze

Ziedi Kuldīgā 🌻🌻🌻
Sūru 3, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
, Ziedu pušķi bērniem, Kāzu floristika, Sēru floristika, Florists, Vainagi, Štrausi, ziedu veikals, Ziedu, , telpaugi, līgavas pušķis, ziedu rotas, kāzu pušķi , puķes, skatuves dekori.

Zelta zieds, SIA, Ziedu bāze

Ziedi un kompozīcijas Ventspilī 🌷🌷🌷
Lielais prospekts 40a, Ventspils LV-3601
, Ziedu pušķi bērniem, Kāzu floristika, Sēru floristika,  Florists,  Vainagi, Štrausi, Ziedu, , telpaugi, līgavas pušķis, ziedu rotas, kāzu pušķi , puķes, skatuves dekori.

Zelta zieds, SIA, Ziedu bāze

Skaistākie ziedi Bauskā🌺🌺🌺
Dārza 16, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
, ziedu pušķi bērniem, kāzu floristika, sēru floristika, florists, vainagi, štrausi, ziedu veikals, Ziedu, , telpaugi, līgavas pušķis, ziedu rotas, kāzu pušķi , puķes, skatuves dekori.

Zelta zieds, SIA, Ziedu bāze

Kapseļu 15, Rīga LV-1046
ziedu pušķi bērniem, kāzu floristika, sēru floristika, florists, vainagi, štrausi, ziedu veikals, Ziedu, , telpaugi, līgavas pušķis, ziedu rotas, kāzu pušķi , puķes, skatuves dekori.

Ainara Spirģa Apbedīšanas birojs, SIA Rainar

Kuršu 25, Liepāja LV-3401
Pakalpojumi: ✓ Apbedīšanas rituāli ✓ Apbedīšanas piederumi ✓ Ziedi, vainagi un sēru pušķi ✓ Apbedīšanas ceremoniju norise ✓ Nelaiķa transportēšana ✓ Bēru mielasti ✓ Krematorijas pakalpojumi ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Bēru mūzika ✓ Akmeņkaļu pakalpojumi ✓ Kapu vietas apkopšana ✓ Kapu labiekārtošana

Vita Brevis LV, SIA

Planīcas 1a, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Apraksts:

"Vita Brevis LV" piedāvā lētākās cenas un labākos apbedīšanas pakalpojumus Kuldīgā ar 27 gadu pieredzi. Piedāvājam apbedīšanas procesa organizēšanu un vadīšanu un apbedīšanas piederumu nodrošināšanu. Apbedīšanas pakalpojumi un to piederumi, kapličas pakalpojumi, saldētava, kapu kopšana, iekārtošana, transports, zārki, pieminekļu izgatavošana. Diennakts izsaukumi, diennakts pakalpojumi. Strādājam visā Latvijā, kā arī transportējam aizgājēju no/uz ārzemēm.

Apbedīšanas un kremācijas pakalpojumi SIA Eliziums - 1

Turpinām strādāt klātienē!
Vienības gatve 48a, Rīga, LV-1004
Par uzņēmumu: Mēs, "ELIZIUMS-1" – esam apbedīšanas pakalpojumu un piederumu birojs, kas ar iejūtību un rūpēm palīdzēs aizvadīt Jūsu tuvinieku pēdējā gaitā. Mēs nodrošināsim profesionālu palīdzību, uzklausīsim Jūsu vēlmes un iespējas, sniegsim nepieciešamo atbalstu un dalīsimies pieredzē. Uzņēmums nodrošinās: Mēs Jums palīdzēsim rast atbildes uz neskaidriem jautājumiem un sniegsim padomus, organizējot bēres. Kopīgi meklēsim iespējas īstenot aizgājēja un piederīgo vēlmes, sākot ar ziediem, svecēm un beidzot ar ceremonijas vadītāju, lai šajā sēru brīdī Jūsu rūpes, kas saistītas ar piederīgā izvadīšanu pēdējā gaitā, paliktu SIA "ELIZIUMS-1" ziņā un Jums būtu sajūta, ka aizgājējs ir pavadīts skaisti un cienīgi.

Priekules apbedīšanas birojs

Raiņa 3/5, Priekule, Dienvidkurzemes nov., LV-3434
Bēru pakalpojumi: ✓ Mirušā transportēšana ✓ Morga pakalpojumi ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Kapa rakšana ✓ Bēru ceremonijas organizēšana ✓ Apbedīšanas piederumi Par uzņēmumu:

"Priekules apbedīšanas birojs" jums piedāvā profesionālu atbalstu grūtā brīdī. Uzticiet savas rūpes mums. Jūsu rīcībā esam 24 stundas diennaktī. Sniedzam visus apbedīšanas, kremācijas organizēšanas un transportēšanas pakalpojumus. Apbedīšanas piederumu tirdzniecība. Uz vietas biroja telpās var nopirkt zārkus, krustus, pārsegus, sveces, ziedus, vainagus un citas lietas. Konsultācijas un mirušā nogādāšana morgā visu diennakti.

In Sensum, SIA

Lauku 9, Salaspils, Salaspils nov. LV-2121
Par pakalpojumiem:

Apbedīšanas pakalpojumos ir iekļauti visa veida rituālie pakalpojumi atbilstoši jūsu vēlmēm un prasībām. Organizējot bēru ceremoniju, apbedīšanas birojs garantē augstu darba kvalitāti un iejūtību pret aizgājēja tuviniekiem. Mēs zinām un saprotam, cik sāpīgi ir zaudēt sev tuvus cilvēkus, un tādēļ ievērojam visus sīkumus bēru organizēšanā. Rūpēs par saviem klientiem mēs jau vairāk nekā 20 gadus veicam kapa vietu labiekārtošanu, restaurāciju un apzaļumošanu Rīgā, Salaspilī un, ja nepieciešams, jebkuros Latvijas kapos. Šos darbus atbilstoši jūsu vēlmēm un ar dziļāko cieņu pret aizgājušo veic augsti kvalificēti darbinieki, kas ļauj nodrošināt augstu kvalitāti par pieņemamu cenu.

ALIA & CO 8, SIA, Apbedīšanas birojs, Apbedītāju asociācijas biedrs

Klostera 4a, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Apraksts:

JAUNUMS! No pansionātiem Limbažu novadā katafalka izsaukums uz morgu par brīvu. Apbedīšanas birojs "Alia & Co 8" piedāvā pilnu apbedīšanas pakalpojumu servisu, katafalks, spectransporta diennakts izsaukums uz morgu, un tiek piedāvāti lētāki apbedīšanas piederumi. Veicam pakalpojumu jebkurās Latvijas kapsētās. Kremācijas pakalpojumi. Kapu vietas noformēšana, materiāli. Pieminekļi.

Liepājas apbedīšanas birojs, SIA

Vaiņodes 15, Liepāja LV-3407
Uzņēmums piedāvā: ✓ Morga pakalpojumi ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Bēru ceremonijas ✓ Pārapbedīšana ✓ Kremācijas organizēšana ✓ Transporta pakalpojumi Apraksts:

"Liepājas apbedīšanas birojs'' jums piedāvā visa veida apbedīšanas pakalpojumus. Profesionāli pakalpojumi 24 stundas diennaktī. Nodrošinām mirušā nogādāšanu morgā, konsultācijas un dokumentu noformēšanu Liepājā un rajonā. Kremācijas organizēšana un transportēšana. Labestība, sirsnība, līdzjūtība...Visi mūsu darbinieki ir ar ilggadēju pieredzi, pirms tam strādājot pašvaldībā apbedīšanas nozarē. Mēs strādājam bez starpniekiem. Mums ir savs transports, kas garantē drošu un pienācīgu pārvadāšanu. Mēs vienmēr darām visu, lai cilvēka pēdējā gaitā tiktu ievērotas aizgājēja un piederīgo vēlmes, tāpēc piedāvājam ļoti plašu apbedīšanas pakalpojumu klāstu, no kura jūs varēsit atlasīt tieši to, kas vajadzīgs jums saskaņā ar jūsu vēlmēm un iespējām. Mēs augsti vērtējam mūsu klientu vēlmes, piedāvājot profesionālu atbalstu bēru organizēšanā.

Gājums, IU, Apbedīšanas pakalpojumu birojs

Aveņu 14, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Apbedīšanas birojs:

"GĀJUMS" apbedīšanas pakalpojumi kapos, apbedīšanas piederumi Cēsīs, transporta pakalpojumi. Diennakts nelaiķa transportēšana no mājām, no pansionātiem. Kremācija, kremācijas pakalpojumi. Izvadītāji, mācītāji, sēru mūzika. Zārki, zārks, krusti, pārklāji mežģīņu, pārklāji vilnas, sēru lentes, sveces, karodziņi, kapu soliņi u.c. Cēsis, pilns apbedīšanas serviss. Piedāvā bēru mielastu. Labiekārtojam, veidojam kapu kopiņas, kapa vietas regulāra apkopšana. Sēru ceremonijas vadīšana. Bēres. Bēru organizēšana. Apbedīšanas birojs Cēsīs. Katafalks. Kapu rakšana, kapu racēji, zārka nesēji Cēsīs, Cēsu rajonā. Miršanas dokumentu noformēšana Cēsīs. Apbedīšanas serviss un pakalpojumi Valmiera, Smiltene, Limbaži, Jaunpiebalga, Salacgrīva, Ainaži, Vidriži, Skulte, Krimulda, Saulkrasti, Sigulda, Lēdurga, Viļķene, Liepupe, Aloja, Staicele. Morgs, spectransports, Vainagi, štrausi, sēru pušķi.

Atvadas, SIA, Apbedīšanas birojs

Tēraudlietuves 3, Rīga LV-1026
Preču katalogs:

Speciālisti operatīvi un profesionāli reaģēs uz notikušo neatkarīgi, kur noticis negadījums – mājās, slimnīcā vai nelaimes gadījums ārpus mājas. 15% atlaide visiem pakalpojumiem.

Pakalpojumi:: ✓ Apbedīšana, atvadu ceremonija ✓ Kremācija, kremācijas organizēšana ✓ Pabalsts bērēm vai kremācijai, dokumentu noformēšana ✓ Apbedīšanas piederumi – zārki, sēru vainagi ✓ Transports pavadītājiem ✓ Kapu labiekārtošana un kopšana ✓ Repatriācija ✓ Morgs un morga pakalpojumi

Trīs saujas, SIA, Apbedīšanas birojs

#apbedīšana Strādājam visu diennakti!
Jaunā 18-1, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Pakalpojumi:

Uzņēmums "Trīs saujas" sniedz pilnu apbedīšanas pakalpojuma servisu, apbedīšanas piederumi – zārki, krusti, pārklāji utml., kapa rakšanas un aizrakšanas pakalpojumi, mirušo uzglabāšanu un transportēšanu no mājām, pansionātiem un slimnīcu patoloģijas nodaļām.

Organizē kremācijas pakalpojumus, izvadītājus un muzikantus atbilstoši reliğiskajai konfesijai. Veic mirušo repatriāciju. Ņemot vērā klientu vajadzības pēc laba un kvalitatīva apbedīšanas pakalpojuma ne tikai sēru brīdī, bet arī pēc tam mēs, ELFA projekta ietvaros, izveidojām jaunu struktūrvienību "Morgs – Akmeņkaļu darbnīca".

Piedāvājam pieminekļus, kapu apmales, sētiņas, kapu labiekārtošana darbus un apstādījumu veidošanu. Šajos gados uzņēmums "Trīs saujas" saņēmis cilvēku atzinību par labi paveikto darbu un profesionalitāti, sniedzot atbalstu un sapratni grūtā brīdī. Tādēļ pēc palīdzības vēršas cilvēki no visa novada, kā arī no citām Latvijas pilsētām.

 

Uzņēmums piedāvā:

✓ kapu rakšanu ✓ pārapbedīšanu ✓ transporta pakalpojumus ✓ morga pakalpojumus ✓ bēru organizēšanu ✓ pieminekļus ✓ kapu apmales ✓ kapu kopšanu ✓ kremēšanu