Sūkņu remonts, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Autodok.lv

Rīga
Ritošās daļas remonts . Transmisijas remonts ., Auto remonts . Auto remonts . Auto serviss. Auto elektriķis. Auto remonts , apkope.

ECO Baseini, SIA

Rīgas 49a, Iecava, Bauskas nov., LV-3913
Masāžas vannas, masāžas vannu tirdzniecība, rezerves daļas, remonts , masāžas baseini., Citu ražotāju baseinu remonts , nostiprināšana, baseinu remonts , baseinu labošana.

IL 55, SIA, Dārza, celtniecības instrumentu, tehnikas, sūkņu serviss, rezerves daļas

Turpinām strādāt klātienē!
Kurzemes prospekts 3c, Rīga, LV-1067
Dārza tehnikas remonts Imantā, Celtniecības instrumentu remonts ., , apkope, noma serviss, sūkņi, (sūknis) ūdens sūkņu remonts , labošana.

Amadeus dizains, SIA, apkures katlu serviss

Dammes 25, Rīga, LV-1069
Apkures katlu remonts . Apkures sistēmu montāža. Siltumapgādes sistēmas., dūmvadu izgatavošana un uzstādīšana, ventilācijas sistēmu izgatavošana un uzstādīšana, zemes siltuma sūkņu

Riana, SIA, metināšanas iekārtas, Veikals

Gāzes metināšanas griezēji, kompresori
F.Sadovņikova 9, Rīga, LV-1003
Gāzes metināšanas griezēji (propāna vai acitilēna) Metināšanas aparātu iekārtu remonts , serviss, apkope, Kompresoru remonts , metināmo aparātu remonts , serviss, apkope.

S 47 veidņi betonam, SIA

Miera 12, Jūrmala, LV-2015
Veidņu noma betonēšanai, Hidroizolācijas remonts , Profesionālu materiālu tirdzniecība, Adhēzijas tilts, iekārtas, Audums, Balkoni un terases, Betonēšanas tehnika, Blīvējuma viela, BORNIT, BPA, Caurules, Ceļu remonts

Agens, SIA, Elektrodzinēju remontdarbnīca

Krāsotāju 6, Rīga, LV-1009
Auto ģeneratoru remonts . Auto starteru remonts . Auto elektrodzinēju remonts ., Zāles pļāvēju, pļaujmašīnu, sūkņu (t.sk. ūdens sūkņu ) remonts , apkope.

Diesel Systems, SIA, Dīzeļu autoserviss

Bruņinieku 139, Rīga LV-1009
Apraksts: Dīzeļu automašīnu diagnostika. Sprauslu un sūkņu remonts, adaptācija. Sprauslu kodēšana. Turbīnu remonts. Sprauslu, augstspiediena sūkņu un turbīnu demontāža un montāža. BOSCH, DELPHI, DENSO, SIEMENS, PIEZO. Ritošās daļas remonts un pārbaude. GRM komplektu maiņa. DPF filtru un EGR programmatiskā atslēgšana.

ReCar X, SIA, autoserviss Pļavnieki

Piedrujas 28, Rīga LV-1073
Autoserviss piedāvā šādus pakalpojumus:: ✓ Automašīnu remonts ✓ Automobiļu sagatavošana tehniskajai apskatei ✓ Riepu maiņa ✓ Eļļas maiņa ✓ Kondicionieru uzpilde ✓ Virsbūves remonts ✓ Dzinēja remonts ✓ Mikroautobusu remonts Pļavniekos ✓ BMW, WV, AUDI, TOYOTA, VOLVO tehniskā apkope Pļavnieki

Elmark, SIA, Elektromotoru remonts

Austuves 3, Rīga LV-1063
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Asinhrono elektrodzinēju remonts ✓ Sūkņu un kompresoru elektrodzinēju remonts ✓ Ventilatoru elektrodzinēju remonts ✓ Gultņu nomaiņa ✓ Gultņu sēdvietas un vāku remonts ✓ Iekārtu elektrodzinēju remonts Apraksts:

SIA "Elmark" ir elektrodzinēju uzņēmums Rīgā. Piedāvājam dažādus elektrodzinēju remonta pakalpojumus. Mūsu uzņēmums elektrodzinēju remontēšanas un pārtīšanas jomā strādā jau daudzus gadus. Visā darbības laikā mēs esam uzkrājuši milzīgu darba pieredzi, kā arī esam ieguvuši nepieciešamās zināšanas elektroierīču apkalpošanas un remontēšanas jomā.

RĪGAS BŪVSERVISS, SIA, Būvmateriālu interneta veikals

Bērzaunes 12, Rīga LV-1039
Preces un piedāvājumi: ✓ Būvmateriāli ✓ Santehnika ✓ Apkure ✓ Skrūves, stiprinājumi u.c. metālizstrādājumi ✓ Krāsas, eļļas, antiseptiķi, lakas ✓ Dārzam un mājai ✓ Elektromateriāli ✓ Ventilācija ✓ Darba rīki, instrumenti ✓ Linolejs, Parkets

Autovilma, autoserviss

Valdeķu 15a, Rīga LV-1004
Apraksts: Autoserviss Ziepniekkalnā. Auto metināšanas darbi, savirzes regulēšana.

Autovilma, autoserviss

Krustpils 71, Rīga LV-1057
Par uzņēmumu: "Autovilma" ir autoserviss Rīgā, Krustpils ielā 71, kas nodarbojas ar automašīnu remontu un sagatavošanu tehniskajai apskatei. Klientiem tiek piedāvāts dzinēju remonts, metināšana un savirzes regulēšana, kā arī auto elektriķa pakalpojumi, bremžu stends un citi pakalpojumi. Nepieciešamības gadījumā, klienti tiek bez maksas aizvesti no mūsu autoservisa, bet pēc remonta – atvesti uz servisu. Cenas pieņemamas visiem.
ZL.LV iesaka

Travertss, SIA, vieglo automašīnu, kravas auto, mikroautobusu autoserviss

Lizuma 1 k.16, Rīga LV-1006
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Auto signalizācijas uzstādīšana ✓ Auto signalizācijas remonts ✓ Motoru remonts ✓ Elektromotoru remonts ✓ Kondicionieru uzpilde ✓ Kondicionieru remonts ✓ Kravas auto remonts, serviss ✓ Mikroautobusu remonts, serviss ✓ Virsbūves remonts ✓ Ritošās daļas diagnostika ✓ Ritošās daļas remonts ✓ Riepu balansēšana ✓ Auto krāsošana ✓ Auto diagnostika

Car Point, SIA

Viskaļu 20, Rīga, LV-1026
Apraksts: Autoserviss Automeistars.lv. Rīgā, Viskaļu ielā 20. Vieglo automašīnu, mikroautobusu serviss, kā arī autoevakuatora pakalpojumi. Automeistars.lv sniedz plašu remonta pakalpojumu klāstu vieglajām automašīnām un mikroautobusiem. Mūsu autoservisā ir daudzveidīgs darba un speciālo instrumentu aprīkojums, kurš visu laiku tiek papildināts, tādējādi paplašinot pakalpojumu sortimentu un uzlabojot darba kvalitāti.

Bora NC, SIA

Brīvības gatve 193a, Rīga, LV-1039
Uzņēmums piedāvā: ✓ tehnikas piegāde uz objektu ✓ konsultācijas un apmācības tehnikas lietošanā, atbilstību veicamajiem darbiem ✓ palīdzības sniegšana celtniecības tehnikas vai elektroinstrumentu izvēlē Jūsu veicamajiem darbiem ✓ kvalitatīvs un ātrs Jūsu tehnikas remonts ✓ nepieciešamās rezerves daļas un piederumi Jūsu tehnikai ✓ individuāla pieeja katram klientam, profesionalitāte, darba pieredze un draudzīgas cenas
ZL.LV iesaka

Konstro, SIA

Rīgas 8, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Par uzņēmumu:

SIA “Konstro” savas darbības laikā, gandrīz desmit gadu garumā, ir attīstījis dažādas darbības nozares un pašlaik saviem klientiem piedāvā dažāda veida jumta klājuma materiālus, skārda izstrādājumus un ūdens noteksistēmas, kā arī jumta logus, PVC logus un metāla durvis. Uzņēmuma galvenais darbības virziens ir skārda detaļu izgatavošana. Tiek izstrādāti gan standarta izstrādājumi, gan arī nestandarta individuāli risinājumi, kas piemēroti klienta vēlmju realizēšanai. Pateicoties augstas kvalitātes, automatizētiem darba galdiem mūsu izstrādājumi tiek izstrādāti precīzi pēc klienta vēlmēm un gala rezultātā klients iegūst vajadzīgo skārda izstrādājumu ar augstāko kvalitāti.

HANSA FLEX HIDRAULIKA, SIA, Cilindru ražotne un remonts

Rāmuļu 29, Rīga, LV-1005
Par uzņēmumu:

Divdesmit vienā filiālē visā Latvijā HANSA FLEX HIDRAULIKA nodrošina pilna servisa apkalpošanu hidraulikas jomā - atsevišķu detaļu un komponentu nodrošinājumu optimāliem risinājumiem, pieredzējušu hidraulikas speciālistu konsultācijas un atbalstu, kā arī vissarežģītāko hidraulisko iekārtu un staciju būvi sākot no projekta izstrādāšanas un beidzot ar montāžu un nodošanu ekspluatācijā. Uzņēmumam ir piešķirts kvalitātes vadības sertifikāts ISO 9001:2015.

HANSA FLEX HIDRAULIKA, SIA, Rīgas 2. nodaļa

Daugavgrīvas 93, Rīga, LV-1007
hidropievadi, Rūpnieciskas caurules, Rūpnieciskās šļūtenes, Hidrauliskie sūkņi, Hidrosūkņi, Hidraulisko sūkņu , remonts , Hidrosūkņu remonts , Hidrauliskie motori, Motori, Hidromotori, Hidraulisko motoru remonts , Hidromotoru