Sadzīves ķīmija, visā Latvijā

Drukāt

Dārzam un mājai, veikals

Baznīcas laukums 4, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Preces:

 

✓ Saimniecības preces ✓ Sadzīves ķīmija ✓ Plēves ✓ Dārza inventārs ✓ Floristikas materiāli ✓ Minerālmēsli ✓ Virtuves trauki un piederumi ✓ Darba apģērbi

VIDZEMES PAPĪRS, SIA, Veikals

Lielā Ezera 1-3, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
Piedāvājam:: ✓ Biroja papīrs ✓ Papīra preces ✓ Skolas preces ✓ Rakstāmlietas ✓ Darba vietas piederumi ✓ Biroja tehnika un piederumi ✓ Dokumentu arhivēšana un uzglabāšana ✓ Dokumentu laminēšana ✓ Datoru piederumi un aksesuāri ✓ Preces bērniem ✓ Dāvanu iesaiņošana ✓ Grāmatu apvākošana ✓ Foto preces ✓ Piekariņi un suvenīri ✓ Iepakojuma materiāli ✓ Uzlīmes un to izgatavošana ✓ Sveces ✓ Kalendāri

Kubuss, veikals

Ugāle, Rūpnīcas 1, Ugāles pagasts, Ventspils nov. LV-3615
Par veikalu: Pārdošanā viss darbam un atpūtai. Ne velti mūs vietējie dēvē par „mazajiem Kuršiem”, jo pie mums ir pieejamas saimniecības preces, makšķerlietas, būvmateriāli. Piekabes noma.

Prāna Ko, SIA

Spilves 4, Rīga LV-1055
Mūsu sortimentā ir vairāk nekā 8000 dažādu preču: ✓ Prāna Ko ir ekskluzīvs medicīnas apģērba KOI (ASV) zīmola izplatītājs Baltijas valstīs. ✓ Paparnet (IT) zīmola izplatītājs Latvijā, kas ir pasaules līderis higiēnas papīra ražošanā. ✓ Abena (DK) zīmola izplatītājs Latvijā, kas ir EKO zīmols, kas ražo urīna nesaturēšanas produkciju un kopšanas kosmētiku.

Kaucminde, SIA

Katrīnas laukums 1, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Apraksts:

SIA “Kaucminde” pieredze kopš 2013. gada. Sniedz šādus pakalpojumus: ķīmiskā tīrīšana, uzkopšanas serviss, profesionālas sadzīves ķīmijas tirdzniecība. IRVE pieņemšanas punkts. Labsajūtas pamats ir tīra vide!!!

LiiR Latvia, SIA, uzkopšanas, tīrīšanas serviss

Uzkopšanas, tīrīšanas serviss Latvijā N.1
Latgales 322, Rīga LV-1063
UZKOPŠANAS pakalpojuma veidi:: ✓ Ikdienas uzkopšana ✓ Vienreizējā tīrīšana ✓ Ģenerālā tīrīšana ✓ Biroju uzkopšana ✓ Lielveikalu uzkopšana ✓ Ražotņu uzkopšana ✓ Teritoriju uzkopšana Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "LiiR Latvia" ir profesionāla teritorijas, ražotņu un telpu uzkopšanas kompānija. Uzkopšanas kompānija "LiiR Latvia" piedāvā jums plašu piedāvājumu spektru profesionālās tīrīšanas jomā – birojos, tirdzniecības centros, ražotnēs, darba telpās, tajā skaitā arī dzīvokļu uzkopšanu un māju uzkopšanu. Laiks uzkopt! Mēs lepojamies ar pieredzējušiem un profesionāliem mūsu kompānijas darbiniekiem, kuri garantē perfektu uzkopšanas kvalitāti! Mūsu telpu, teritorijas, ražotņu un dzīvokļu uzkopšanas kompānija ir lieliska izvēle jūsu tīrīšanas servisa nodrošināšanai!

Electro Base, SIA

Katlakalna 9a, Rīga LV-1073
Electro Base® piedāvā: ✓ LED apgaismojums ✓ Videonovērošanas sistēmas ✓ LAN datortīkli ✓ Drošības un apsardzes sistēmas ✓ Akumulatori ✓ Nepārtrauktas barošanas bloku UPS sistēmas ✓ 10" un 19" komutācijas un serveru skapji, sastatnes ✓ Koaksiālo kabeļu tīkli ✓ Optiskie datu tīkli ✓ Akustisko sistēmu kabeļi ✓ Telefonija ✓ Elektromateriāli ✓ Iepakojuma materiāli ✓ Mēbeles un preces miegam

Koraļļu klubs veikals, SIA, Filiāle

Dzirnavu 37, Rīga LV-1010
Par uzņēmumu:

Starptautiska kompānija Coral Club jau vairāk nekā 25 gadus piedāvā bioloģiski aktīvas piedevas jeb uztura bagātinātājus, kosmētiku un ekoloģisku sadzīves ķīmiju. Tie ražoti, izmantojot vismodernākās tehnoloģijas tikai no augstākās kvalitātes dabiskām izejvielām sertificētās ražotnēs, kas ievēro visstingrākos nozares regulējuma un produktu kvalitātes kontroles nosacījumus – GMP (Labas ražošanas prakses sistēmas sertifikāts).Coral Club produktus izstrādājuši tādi Nobela prēmijas laureāti kā Klintons Hovards (aloe īpašību atklājumi), Kristofers Hills (spirulīnas īpašību atklājumi), Alberts Zērs (uztura zinātnes doktors, visefektīvākās visa organisma dziļās attīrīšanas sistēmas “ColoVada Plus” un cilvēka veselības saglabāšanai veltītu atjaunojošu un šūnu uzturu papildinošu produktu autors.

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža

Vidus prospekts 38, Jūrmala LV-2010
Studiju programmas: ✓ Ārstniecība ✓ Estētiskā kosmetoloģija ✓ Ārstnieciskā masāža ✓ Biomedicīnas laborants ✓ Radiologa asistents ✓ Sociālā aprūpe ✓ Sociālā rehabilitācija ✓ Podoloģija Darbības apraksts:

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža piedāvā apgūtpieprasītas profesijas veselības aprūpes un sociālās labklājības nozarē akreditētās 1. līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmās: "Ārstniecība" ( kvalifikācija – "Ārsta palīgs"), "Estētiskā kosmetoloģija" ("Skaistumkopšanas speciālists kosmetoloģijā"; studijaspilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Ārstnieciskā masāža" ("Masieris"; studijas pilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Biomedicīnas laborants" ("Biomedicīnas laborants"), "Radiologa asistents" ("Radiologa asistents"), "Podoloģija" ("Podologs"; studijas pilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Sociālā aprūpe" ("Sociālais aprūpētājs"), "Sociālā rehabilitācija" ("Sociālais rehabilitētājs"). Studijas koledžā tiek realizētas gan par valsts budžeta līdzekļiem, gan parstudējošo personīgo finansējumu.

REVERS, SIA FIRMA

Katlakalna 4c, Rīga LV-1073
Piedāvājam:: ✓ Aukstuma aģentus ✓ Eļļas saldēšanas iekārtām ✓ Aukstuma iekārtas Emerson, Rivacold, Dorin, Embraco ✓ Automātika un komponenti Emerson (ALCO) ✓ Elektrodzinēji ✓ Vara caurules ✓ Siltumizolācija AEROFLEX ✓ Vara lodējāmie savienotājelementi ✓ Servisa aprīkojums, instrumenti un piederumi ✓ Piekļuves un servisa ventiļi ✓ Lodalvas ✓ Vakuumsūkņi ✓ Filtri ✓ Servisa filtri ✓ Kapilārās caurules ✓ Vibrāciju slāpētāji ✓ RECTORSEAL speciālie ķīmiskie produkti

ENTARIO, SIA

Krustpils 54e, Rīga LV-1057
Koksnes aizsardzības līdzekļi:

SIA ‘’ENTARIO’’ ir oficiālais Čehijas rūpnīcas ‘’Bochemie” pārstāvis Baltijā un nodarbojas ar koksnes un būvmateriālu aizsardzības līdzekļu tirdzniecību. Bochemit produkcija tiek plaši pielietota kokapstrādes uzņēmumos. Produktiem ir augsta kvalitāte, kas atbilst visām Eiropas prasībām un standartiem. Koksnes aizsardzības ķīmijas: ANTISEPTIĶIS kokam, pret pelējumu, impregnēšanai, aizsardzībai pret uguni vairumtirdzniecība.

Andre Sadzīves tehnikas serviss, SIA

Cietokšņa 15, Daugavpils LV-5401
Par uzņēmumu: "Andre Sadzīves tehnikas serviss" veic garantijas, kā arī pēcgarantijas visa veida sadzīves tehnikas remontu. Mūsu veikals piedāvā plašu rezerves daļu klāstu.

Marine Care Baltic, SIA, pārstāvniecība Baltijā

Jaunmārupe, Ozolu 28, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2166
Produkti un pakalpojumi:: ✓ Ķīmiskie līdzekļi jūrniecībai ✓ Ūdens attīrīšana un apstrāde ✓ Apkopes produkti ✓ Tvertņu tīrīšana ✓ Aprīkojuma tīrīšana ✓ Kruīza kuģu tīrīšana Par mums::

SIA "Marine Care Baltic" piedāvā plašu pakalpojumu un produktu klāstu jūrniecības, kā arī rūpniecības vajadzībām un tīrīšanai. Dažādi pretkorozijas aizsardzības līdzekļi, ķīmiskā tīrīšana un citi pakalpojumi. 

Latvijas Sertifikācijas centrs, SIA

Lāčplēša 87i, Rīga, LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Ekspertīze ✓ Testēšana ✓ Apmācības ✓ Sertifikācija ✓ Konsultācijas Sertifikācijas centrs:

Latvijas sertifikācijas centrs (LATSERT) ir vadošā nacionālā produktu atbilstības novērtēšanas institūcija Latvijā. Galvenie stūrakmeņi LATSERT sadarbībai ar klientiem ir: vērtējums, kas balstīts uz objektīviem faktiem, zināšanām un tiesisko regulējumu respektēšanu, godīgums un atklātums, ētisko principu respektēšana un ievērošana, konfidencialitātes nodrošināšana. CE sertifikācija, testēšana, kvalitātes pārbaudes, atbilstības novērtēšana, kvalifikācijas celšana, laboratorija, sertifikāti Latvijā, Rīgā.

Rats, SIA, Metālapstrādes darbnīca Sauleskalnā

Sauleskalns, Kārļa 3, Bērzaunes pagasts, Madonas nov. LV-4853
Apraksts: Darbnīcās patlaban remontē vai izgatavo rezerves daļas siena sagatavošanas tehnikai, labības novākšanas kombainiem. - Lielākoties tā ir vecā tehnika, kam SIA "Rats" darbnīcās sametina vai izgatavo nepieciešamās daļas. Lūk, pārlūzis veca kombaina heders, ko nevar nekur dabūt, mēģināsim līdzēt. Tikpat kā no jauna vajadzēja izgatavot siena preses pacēlāju, - stāsta SIA "Rats" vadītājs !

Imlitex Latvija, SIA

Daugavgrīvas 83, Rīga LV-1007
IZEJVIELAS PĀRTIKAS RŪPNIECĪBAI: ✓ Sāls (rupjais, smalkais), dzeramā soda, kartupeļu ciete ✓ Sojas izolāts ✓ Cukurs un saldinātāji ✓ Tomātu pasta ✓ Pārtikas eļļas un tauki ✓ Želatīns SASTĀVDAĻAS PĀRTIKAS UN FARMĀCIJAS RŪPNIECĪBAI: ✓ Garšvielas un aromatizētāji ✓ Garšas un smaržas pastiprinātāji ✓ Konservanti un stabilizatori ✓ Emulgatori ✓ Cukurs un saldinātāji ✓ Viskozitātes palielinātāji un cietinātāji ✓ Skābuma regulētāji

Uniparts Baltic, SIA, Kravas auto rezerves daļas

Pliederu 22, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Produktu grupas: ✓ Asis, bremzes, stūres mehānismi ✓ Apgaismojums un elektroiekārta ✓ Ķīmiskie produkti, kopšanas līdzekļi, krāsas ✓ Pneimatikas un elektronikas detaļas ✓ Kabīnes detaļas, borta aprīkojums ✓ Automobiļa komponenti un kravas stiprināšana ✓ Atsperes, amortizatori ✓ Hidraulika ✓ Dzesēšana un kondicionēšana ✓ Motoru un un transmisijas detaļas ✓ Cisternu detaļas ✓ Darbnīcu un uzņēmumu aprīkojums ✓ Lauksaimniecībai

D un A Bauska, SIA, Veikals

Bērzkalnu 4, Bauska, Bauskas nov., LV-3901
Apraksts:

"D un A Bauska" veikalā: automašīnu un traktoru rezerves daļas un piederumi. Autokrāsas un krāsu jaukšana autovirsbūvēm. Karcher augstpiediena mazgāšanas iekārtas, citas iekārtas un instrumenti. Hidrošļūteņu izgatavošana un remonts.

WURTH, SIA, Veikals

Antenas 3a, Rīga, LV-1004
Ķīmiskie enkuri, enkuru ķīmija , trošu stiprinājumi, montāžas lentas, blīvgredzeni, sprostgredzeni, šķelttapas, Ķīmijas preces: būvķīmija, sadzīves ķīmija un dezinfekcijas līdzekļi, smērvielas un ķīmija pārtikas rūpniecības

WURTH, SIA, Veikals

Stendes 8, Talsi, Talsu nov., LV-3201
Stiprinājumi: skrūves, uzgriežņi, paplāksnes, DIN, nerūsējošā tērauda, collīgās pašgriezošās, pašurbjošās, enkurskrūves, mēbeļu skrūves, kokskrūves u.c. bultskrūves ar smalko vītni, siltumizolācijas paneļu skrūves, reģipša skrūves, ģipškartona skrūves, vītņstieņi, vītņu tapas, kniedes, vītņu kniedes, enkuri, dībeļi, enkurdībeļi.