Signalizācijas uzstādīšana, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Diesel-Service, SIA, dīzeļdzinēju sistēmu autoserviss, auto remonta pakalpojumi

Latgales 444A, Rīga LV-1063
smidzinātāji, smidzinātāju pārbaude, regulēšana, Recondition, jaunu detaļu tirdzniecība, jaunu detaļu uzstādīšana , remonts, bremžu sistēmas remonts, bremžu kluču maiņa, bremžu loku maiņa, auto signalizāciju remonts, uzstādīšana

PROF security, SIA, Atslēgu SOS serviss

Turpinām strādāt klātienē!
Kārļa Mīlenbaha 1, Rīga LV-1050
Panic bar, evakuācijas piederumi, evakuācijas iekārtas, seifi, furnitūra, signalizācijas , videonovērošana, , Elektroslēdzeņu uzstādīšana , Piekļūšanas kontroles sistēmu uzstādīšana , Piekļūšanas sistēmu uzstādīšana

DHT, SIA

Vienības gatve 136a, Rīga LV-1058
Apraksts:

Audio, video tehnikas remonts. Automobiļu radio, antenu, signalizācijas uzstādīšana

I.R. AUTO, SIA Shadow

Bukulti, Ādažu 26, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Krāsošana: Krāsošanas darbus mašīnai var veikt ne tikai pēc avārijām, negadījumiem vai citiem redzamiem defektiem, bet arī vienkārši - ja gribas atjaunot auto krāsu, lai tā spīd un nerūsē! Mums ir milzīga pieredze auto krāsošanas darbos. Autoserviss ir aprīkots ar krāsošanas kameru un visiem nepieciešamajiem materiāliem, lai darbs tiktu veikts ātri un kvalitatīvi. Mēs strādājam tikai ar pārbaudītiem krāsošanas materiāliem, lai nodrošinātu augstāko kvalitāti un klientiem - izdevīgas cenas. Veicam pilnu vai daļēju auto krāsošanu, kā arī atsevišķu virsbūves detaļu krāsošanu.

Stars MB, SIA, Autoserviss un autosignalizāciju serviss

Jūrkalnes 44, Rīga, LV-1029
Par uzņēmumu:

STARS MB ir 23 gadu pieredze autosignalizāciju uzstādīšanā! Laipni lūdzam jaunajā autoservisā! Šeit jūs gaida viesmīlīgs kolektīvs, gatavs palīdzēt jums gan ar apkopi, gan arī ar jebkura modeļa Mercedes Benz automašīnu remontu. Mūsu devīze “Mēs Jums palīdzēsim” nozīmē, ka mēs centīsimies palīdzēt atrisināt jebkuras problēmas, kas radušās ar jūsu iemīļoto dzelzs rumaku (zirgu), kā arī palīdzēsim padarīt jūsu automašīnu individuāli pielāgotu.

Autoserviss Auto Centrs Rencēnu, Valeroniks, SIA

Meirānu 6, Rīga, LV-1073
Autoserviss Auto centrs Rencēnu pakalpojumi:: ✓ Sagatavošana tehniskajai apkopei ✓ Bremžu sistēmas remonts ✓ Eļļas maiņa ✓ Riepu serviss: montāža, balansēšana ✓ Savirzes un sagāzuma regulēšana ✓ Ritošās daļas un piekares remonts ✓ Datordiagnostika ✓ Kondicioniera uzpilde un remonts ✓ Signalizāciju un imobilaizeru uzstādīšana ✓ Starteru un ģeneratoru remonts ✓ Auto elektriķis ✓ Ātrumkārbu remonts ✓ Dzinēju remonts ✓ Bremžu pārbaude uz stenda ✓ Izplūdes gāzu (atgāzu) mērījumi

STR Motors, SIA

Stigu 18, Rīga LV-1021
Apraksts: STR Motors piedāvā plašu auto remonta darbu pakalpojumu klāstu: auto elektro un dzinēju diagnostiku un remontu; bremžu, piekares sistēmas diagnostiku un remontu; starteru, ģeneratoru remontu; eļļas un filtru maiņu; u.c. remontdarbus. STR Motors serviss ir aprīkots ar mūsdienīgām augsta līmeņa diagnostikas iekārtām. Mēs ļoti augstu vērtējam klientu apmierinātību un izcilu klientu apkalpošanu, tādēļ nepārtraukti cenšamies attīstīties un pilnveidoties. Mūsu augsto kvalitāti un profesionalitāti apliecina pastāvīgie klienti.

Duo Auto, SIA, Autoserviss

Ieriķu 86, Rīga, LV-1084
Apraksts: Autoserviss Rīgā veic auto virsbūves remonta darbus. Auto diagnostika, remonts, rezerves daļas.

ML-SERVISS, Auto aksesuāru veikals, filiāle „Jugla”

Brīvības gatve 422, Rīga LV-1024
Preces: ✓ Piekabes āķi ✓ Auto paklāji ✓ Deflektori un spoileri ✓ Riepas un diski ✓ Auto bagāžnieki ✓ Izplūdes sistēmas ✓ Dekoratīvās uzlikas ✓ Apgaismojums un optika ✓ Virsbūves detaļas ✓ Salona aksesuāri Auto aksesuāru tirdzniecība:

Auto aksesuāru, dažādu auto piederumu un detaļu tirdzniecība. Piedāvājam arī to uzstādīšanu.

ML-SERVISS, Auto aksesuāru centrs-autoserviss, AUTOHAK pārstāvniecība

Mazjumpravas 66, Rīga LV-1063
Preces: ✓ Piekabes āķi ✓ Auto paklāji ✓ Deflektori un spoileri ✓ Riepas un diski ✓ Auto bagāžnieki ✓ Izplūdes sistēmas ✓ Dekoratīvās uzlikas ✓ Apgaismojums un optika ✓ Virsbūves detaļas ✓ Salona aksesuāri Auto aksesuāru tirdzniecība:

Lielākais autoaksesuāru veikals Latvijā, piedāvājam dažādu autoaksesuāru tirdzniecību, kā arī uzstādām tos uz jūsu automobiļiem. 

Atslēgu serviss, Arņa Ozoliņa individuālais darbs

Rūdolfa Blaumaņa 2, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Signalizācijas atbloķēšana. Atslēgu ar immobilaizeru pārkodēšana, (ERREBI, JMA, SILCA, ILCO ORION)., Koda atslēgas ieejas durvīm - programmēšana, uzstādīšana . Atslēgu dublikātu izgatavošana.

Autodok.lv

Rīga
Apraksts: Diennakts tehniskā palīdzība uz ceļa vai pie jūsu mājām. Bieži gadās, ka no rīta nevar piedarbināt auto, neuztraucieties - zvaniet!

Geste, auto apsildes un signalizācijas servisa centrs

Turpinām strādāt klātienē!
Pildas 8, Rīga LV-1035
Produkti un pakalpojumi: ✓ Autonomie sildītāji automašīnām ✓ Auto pretaizdzīšanas sistēmas ✓ Sakabes (piekabes) āķi ✓ Cinkotie sakabes āķi ✓ Kruīzkontroles sistēmas ✓ Parkošanās sistēmas ✓ Komerctransporta kravas nodalījuma apdare un siltināšana ✓ Kondicionēšanas iekārtām komerctransportam ✓ Skaņas un vibrāciju slāpējoša apdare ✓ Jumta lūkas

Auto Elektronika, SIA

Jūrkalnes 12, Rīga LV-1046
Šobrīd mēs piegādājam Latvijas tirgum šādus produkcijas veidus:: ✓ apsardzes sistēmas vieglajiem un kravas automobiļiem, kā arī motocikliem - signalizācijas, imobilaizerus, papildus sensorus, sirēnas, moduļus (Tytan, Pandect, Pandora) ✓ attālinātās dzinēja iedarbināšanas sistēmas (Pandora, Fortin) ✓ parkošanās sensorus (Steelmate, Parksafe) ✓ kruīza kontroles sistēmas (Lite-On Automotive) ✓ video reģistratorus un radaru detektorus (Neoline, iRoad, Thinkware)  ✓ atpakaļskata kameras, monitorus, moduļus kameras pieslēgšanai pie oriģinālās multimediju sistēmas (Ampire, Parksafe, Cleancam, Navlinkz) ✓ auto multimediju sistēmas - monitorus, CarPlay/Android moduļus (Ampire, Maxam) ✓ diagnostikas iekārtas vieglajiem, kravas automobiļiem, lauksaimniecības un celtniecības tehnikai (Autel, Launch, Jaltest) ✓ preces auto elektriķiem – drošinātājus, vadu uzgaļus, relejus, savienojumus, izolācijas lentes u.c. (Cofan, XB Italia, Tesa, SunHold, GP batteries, u.c.)

Restavrator, SIA

Kārsavas 9, Rīga LV-1082
Apraksts: Autoserviss Pļavniekos SIA Restavrator piedāvā kvalitatīvus auto un moto remonta pakalpojumus, kā arī eļļas maiņas, riepu maiņas, riepu balansēšanas un citus auto remonta pakalpojumus.

IVAI, SIA, Elektromontāžas darbi

Silmaļu 17-18, Salaspils, Salaspils nov.
Apraksts: Elektromontāžas darbi. Elektrisko tīklu projektēšana un uzstādīšana. Speciālisti ar 25 gadu pieredzi.  

Travertss, SIA, vieglo automašīnu, kravas auto, mikroautobusu autoserviss

Lizuma 1 k-16, Rīga LV-1006
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Auto signalizācijas uzstādīšana ✓ Auto signalizācijas remonts ✓ Motoru remonts ✓ Elektromotoru remonts ✓ Kondicionieru uzpilde ✓ Kondicionieru remonts ✓ Kravas auto remonts, serviss ✓ Mikroautobusu remonts, serviss ✓ Virsbūves remonts ✓ Ritošās daļas diagnostika ✓ Ritošās daļas remonts ✓ Riepu balansēšana ✓ Auto krāsošana ✓ Auto diagnostika

Autovilma, autoserviss

Valdeķu 15A, Rīga, LV-1004
Apraksts: Autoserviss Ziepniekkalnā. Auto metināšanas darbi, savirzes regulēšana.

Autovilma, autoserviss

Krustpils 71, Rīga LV-1057
Par uzņēmumu: "Autovilma" ir autoserviss Rīgā, Krustpils ielā 71, kas nodarbojas ar automašīnu remontu un sagatavošanu tehniskajai apskatei. Klientiem tiek piedāvāts dzinēju remonts, metināšana un savirzes regulēšana, kā arī auto elektriķa pakalpojumi, bremžu stends un citi pakalpojumi. Nepieciešamības gadījumā, klienti tiek bez maksas aizvesti no mūsu autoservisa, bet pēc remonta – atvesti uz servisu. Cenas pieņemamas visiem.

Car Point, SIA

Viskaļu 20, Rīga, LV-1026
Apraksts: Autoserviss Automeistars.lv. Rīgā, Viskaļu ielā 20. Vieglo automašīnu, mikroautobusu serviss, kā arī autoevakuatora pakalpojumi. Automeistars.lv sniedz plašu remonta pakalpojumu klāstu vieglajām automašīnām un mikroautobusiem. Mūsu autoservisā ir daudzveidīgs darba un speciālo instrumentu aprīkojums, kurš visu laiku tiek papildināts, tādējādi paplašinot pakalpojumu sortimentu un uzlabojot darba kvalitāti.