Siltumsūkņi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Anekso, SIA

Krasta 60, Rīga, LV-1003
Mūsu specializācija: ✓ Siltumsūkņi ✓ Biokanalizācija (bioloģiskā kanalizācija) ✓ Bioattīrīšanas iekārtas (bioloģiskās attīrīšanas iekārtas) ✓ Apkure ✓ Inženiertehniskās sistēmas ✓ Inženierkomunikācijas ✓ Gaiss - ūdens sistēmas ✓ Gaiss - gaiss sistēmas ✓ Ūdens apgāde ✓ Sadzīves kanalizācija ✓ Lietus kanalizācija ✓ Kondicionēšana ✓ Ventilācija ✓ Rekuperācija ✓ Renovācija ✓ Būvniecības darbi ✓ Betona pamati ✓ Stiegrošana, stiegrojums  ✓ Armēšana, armatūra ✓ Projekts ✓ Ārējie tīkli ✓ UK ✓ AVK ✓ UKT ✓ LKT

Apkure EV, SIA

Valmieras 31, Rīga, LV-1009
, remonts, apkalpošana, izsaukums, dienests, sistēmu remonts, izbūve, konsultācijas, katla apskate, siltumsūkņi , Cietā kurināmā katli, ēku apkures sistēmas, gaisa siltumsūkņi , BOSCH koksnes, gāzes ģenerācijas katli

Apkure mājai, SIA

Salamandras 1, Rīga LV-1024
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Apkure mājai" veic celtniecības, remonta, renovācijas, smilšstrūklu, uzstādīšanas un konstrukciju darbus. Pārdodam, uzstādam un specializējamies māju ventilācijā un apsildē. Piedāvājam arī DPF filtru tīrīšanu jebkura veida mašīnām un tehnikai. Konsultācijas, objekta apskate ir bez maksas. Pieredze, kvalitāte, pieņemamas izmaksas.  Piedāvājam arī galdniecības darbus.

Autex, SIA, Motori, to rezerves daļas un remonts

Motoru, elektrostaciju, sūkņu un sprauslu remonts!
Rīgas 105, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Produkti: ✓ Motori ✓ Elektrostacijas ✓ Filtri ✓ Starteri ✓ Ģeneratori ✓ Rezerves daļas ✓ Laistīšanas iekārtas ✓ Ūdens sūkņi ✓ Serviss ✓ Degvielas sistēmu rezerves daļas ✓ Degvielas augstspiediena sūkņi

Autex, UAB

9-ojo Forto gatvė 65-1, Kaunas
Produkti: ✓ Motori ✓ Elektrostacijas ✓ Filtri ✓ Starteri ✓ Ģeneratori ✓ Rezerves daļas ✓ Laistīšanas iekārtas ✓ Ūdens sūkņi Serviss: SIA AUTEX nodrošina Perkins motoru regulārās apkopes, garantijas apkopes, kapitālos remontus. Lai nodrošinātu tehnikas nepārtrauktu darbību, veicam remontdarbus arī izbraukumos pie klienta.

Autohim, SIA

Mēs strādājam bez izmaiņām
Rūpnīcu 3, Olaine, Olaines nov. LV-2114
Apraksts:

Uzņēmums Autohim ražo dzesēšanas šķidrumus (antifrīzu), automobiļu vējstiklu mazgāšanas šķidrumus. Nodrošinot nepieciešamo asortimentu, uzņēmums «Autohim» ražo arī destilētu ūdeni, aizdedzināšanas šķidrumus, šķidrumus apkures, ventilācijas un kondicionēšanas sistēmām. Realizējam rietumu ražotāju eļļas, smērvielas, un bremžu šķidrumus. Uzņēmums «Autohim» saviem klientiem sniedz konsultācijas un piegādā savu produkciju. 

BEIJER REF LATVIA, SIA, saldēšanas iekārtas un kondicionēšanas sistēmas

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Produkti:: ✓ Gaisa kondicionieri ✓ Siltumsūkņi ✓ Rekuperatori ✓ Čilleri ✓ DRY-COOLERI ✓ Mitrinātāji ✓ Elektronika ✓ Kompresori Par mums:

SIA "BEIJER REF LATVIA" nodarbojas ar komerciālo un industriālo saldēšanas iekārtu, gaisa kondicionēšanas iekārtu, siltuma sūkņu, mitrināšanas iekārtu, komplektējošo izstrādājumu, rezerves daļu un ikdienas apkopes darbam nepieciešamo materiālu tirdzniecību, kā arī veic aukstuma apgādes, gaisa kondicionēšanas jaudu aprēķinus un projektēšanas darbus.

BELL Serviss, SIA

Mazā 6, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts: Uzņēmuma galvenais darbības virziens ir siltumapgādes, ventilācijas, ūdensapgādes, sadzīves un lietus kanalizācijas, gāzes apgādes sistēmu izbūves, apkopes un remonta darbu veikšana, kā arī ar to saistītās tehniskās konsultācijas. Apkures iekārtu pārdošana, garantijas un pēc garantijas apkopes un remonts. Uzņēmuma darbiniekiem ir vairāku desmitu gadu pieredze šajā nozarē.

BL serviss, SIA

K.Valdemāra 3, Liepāja, LV-3401
Darbības jomas:: ✓ Kondicionieri ✓ Ventilācija ✓ Siltumsūkņi ✓ Apkure Apraksts: Uzņēmums piedāvā kondicionieru, ventilācijas, gaiss-gaiss un gaiss-ūdens siltumsūkņu, kā arī apkures sistēmu uztādīšanu, apkalpošanu un remontu. Uzņēmuma darbinieki ir kvalificēti speciālisti ar ilggadēju pieredzi nozarē, tāpēc spējam ieteikt labākos iespējamos risinājumus atbilstoši klienta vēlmēm. Uzticētos darbus veicam ātri, precīzi un kvalitatīvi. 

BVT Partneri, SIA

Ganību dambis 24a-46.korpuss, Rīga LV-1005
Produkti: ✓ Gaisa kondicionēšanas iekārtas telpām ✓ Precīzās gaisa kondicionēšanas iekārtas ✓ Siltumsūkņi ✓ Aukstumiekārtas Par uzņēmumu:

BVT Partneri ir gaisa kondicionēšanas iekārtu vairumtirgotājs, vairāku ražotāju tiešais pārstāvis un veiksmīgi strādā Latvijā jau no 2000. gada. BVT Partneri ir TRANE (ASV, Francija) oficiālais tirdzniecības un servisa pārstāvis. TRANE ir viens no lielākajiem gaisa kondicionēšanas iekārtu ražotājiem pasaulē ar vairāk nekā 100 gadu vēsturi un tā ražotie čilleri u.c. ūdens sistēmas nodrošina aukstumapgādi ārkārtīgi daudzos objektos burtiski visās pasaules valstīs un reģionos. BVT Partneri ir sadzīves, profesionālo un VRF tipa gaisa kondicionēšanas iekārtu un siltumsūkņu Mitsubishi Heavy un AlpicAir pārstāvis un tiešais piegādātājs. Mēs esam ilggadējs precīzo gaisa kondicionēšanas iekārtu un sistēmu STULZ (Vācija) partneris ar daudzu gadu pieredzi datu centru un servertelpu aprīkošanā. Mūsu STULZ iekārtas nodrošina mikroklimatu tādos nozīmīgos objektos kā, piemēram, TIER III sertificētais Lattelecom datu centrs Dattum, Telia Latvia datu centrs, Latvijas Banka, Latvijas Gāze un daudzi citi.

BaltService, SIA

Ganību dambis 21b, Rīga LV-1005
Pakalpojumi: ✓ Siltumsūkņi ✓ Ventilācijas sistēmas ✓ Kondicionēšanas sistēmas ✓ Gaisa mitrināšanas un sausināšanas sistēmas ✓ Apkures sistēmas ✓ Dūmu novadīšanas sistēmas ✓ Serviss ✓ Konsultācijas, apsekošana un diagnostika ✓ Projektēšana ✓ Gaisa vadu tīrīšana ✓ Siltums no dūmgāzēm, noteikūdeņiem un kompresoriem

Būve un auto, SIA

Upmalas 9, Liepāja LV-3401
, iekrāvēji, Celtniecība, siltumtehnika, santehnika, apkure, kanalizācija, ūdens ievilkšana, jumti, siltumsūkņi , siltumtīkli, Apkures katlu remonts, Apkures sistēmu montāža, Katlu māju remonts, Gāzes vadu iekārtu remonts, siltumsūkņi

Centrometal, SIA

Upeslejas, Skolas 2-29, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2118
Apraksts:

"Centrometal" - individuālās un industriālās apkures sistēmas. Uzņēmums "Centrometal" ir starptautisks industriālo un privāto apkures iekārtu un sistēmu ražotājs ar jau vairāk nekā 50 gadu lielu pieredzi šajā jomā. "Centrometal" piedāvā individuālus risinājumus efektīvām sistēmām ar jaudu no 1,5 līdz 5000 kW visām lietošanas nozarēm un visiem siltumenerģijas lietotājiem.

1

Climate systems, SIA

Andrejostas 17-41, Rīga, LV-1045
AVK tīkli: ✓ Apkures ierīkošana ✓ Ventilācijas ierīkošana ✓ Kondicionēšanas sistēmas ierīkošana ✓ Siltumsūkņi Par „Climate systems” : Uzņēmums specializējas augstākās kvalitātes siltumsūkņu, apkures sistēmu, ventilācijas un kondicionēšanas sistēmu projektēšanā, uzstādīšanā un apkalpošanā.

Commodus, SIA

Jelgavas 42, Rīga LV-1004
Apraksts: SIA COMMODUS piedāvā efektīvākos, modernākos un jaunākos apkures risinājumus. Siltumsūkņi, apkures katli, saules kolektori, kondicionieri – viss Jūsu komfortam.

ConRef, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
NORDCEL kondicionieri, gaisa siltumsūkņi ., Siltumsūkņi .

Condair, SIA

Ūbeļu 15-22, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Apraksts:

SIA "Condair" ir Jūsu sadarbības partneris telpu mikroklimata risinājumu - ventilācija, dzesēšana, mitrināšana, sausināšana, telpu mikroklimats - izveidošanā.

Uzņēmumā strādā nozarē pieredzējuši un zinoši speciālisti, kas ieteiks Jūsu situācijai atbilstošāko telpu mikroklimata risinājumu.

Sadarbojoties ar mums, klients saņem ne tikai kvalitatīvas iekārtas, bet arī individuālu pieeju un pozitīvu attieksmi sadarbībā.

Crystalline, SIA

Tīnūžu 6-35, Rīga, LV-1021
Preču katalogā pieejams:: ✓ Gāzes apkures katli ✓ Cietā kurināmā katli ✓ Siltumsūkņi ✓ Boileri ✓ Sūkņi ✓ Ūdens maisītāji ✓ Podi, bidē, urināli ✓ Vannas mēbeles ✓ Radiātori Mūsu priekšrocības:: ✓ Ātra piegāde ✓ Labākās cenas ✓ Ražotāja garantijas
2

DKD, SIA

Cēsu 31 k.2, Rīga, LV-1012
Specializējamies:: ✓ Siltumsūkņi ✓ Sienas kondensācijas tipa katli ✓ Grīdas kondensācijas tipa katli ✓ Grīdas katli ✓ Automātikas ✓ Ūdens sildītāji ✓ Radiatori ✓ Dzesēšanas sistēmas ✓ Ventilācijas sistēmas Siltumtehnikas oficiālie izplatītāji: ✓ BUDERUS ✓ BOSCH ✓ VIESSMANN ✓ MIDEA ✓ DAIKIN ✓ THERMIA ✓ ZEHNDER GROUP ✓ PANASONIC
3

DKD, SIA, Buderus apkures katli, siltumsūkņu uzstādīšana

Alejas "Autodarbnīcas", Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2111
elektriskie apkures katli, granulu apkures katli privātmājām, boileri, elektriskie boileri, PANASONIC siltumsūkņi