Siltumsūkņi, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Jana, SIA, Apkures sistēmas, gaisa siltumsūkņi

Kalnciema 119, Rīga, LV-1046
SIA ''Jana'' apkures katli un siltumsūkņi:

SIA "JANA" pieredze apkures nozarē kopš 1991. gada. Zīmolu BAXI SpA, BDR-ThermeaGroup, Systema, UNICAL, SIME(IDEA), ARBONIA, COSMOGAS autorizēti pārstāvji Latvijā. Apkures sistēmu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība, projektēšana, uzstādīšana, nodošanas ekspluatācijā, tehniskais apkopes serviss. Sadarbība ar AS “GASO”, SIA “Robert Bosch”, SIA “Uponor Latvia” un daudziem citiem. Strādājam visā Latvijā. Esam atvērti jauniem sadarbības projektiem. GAISA SILTUMSŪKŅI apkurei un siltā ūdens ražošanai.

Junkers, firmas pārstāvniecība

Mūkusalas 101, Rīga, LV-1004
piederumi, automātika, regulatori, saules kolektori, solārās sistēmas, karstā ūdens tvertnes, zemes siltumsūkņi , , gaisa siltumsūkņi , atjaunojamo energoresursu apkures tehnika, malkas katli, boileri, montāžnieku apmācības

Juvik, SIA

Kupravas 41, Rīga LV-1073
Apraksts:

Mēs specializējamies siltumsūkņu kondicionieru tirdzniecībā, kā arī montāžā un apkopē. Piedāvājam dažādu ražotāju siltumsūkņus un nodrošinām pilnu darba ciklu un to saistīto servisu sniegšanu mūsu klientiem. Strādājam ar visdažādākajiem apsaistes materiāliem. Atvērti sadarbībai!

K-Tehnoloģijas, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Bieķensalas 21-207b, Rīga LV-1004
Pakalpojumi:: ✓ Konceptuālā inženierija, piegāde ✓ Tehniskais atbalsts un nestandarta risinājumi ✓ Investīciju un ekspluatācijas izdevumu samazināšana ✓ Tehnoloģiski - ekonomisko risinājumu pamatošana ✓ Izdevīguma aprēķināšana un koncepcijas pamatošana ✓ Montāžas kontrole un nodrošināšana, iekārtu palaišana ✓ Paplašinātā garantija ✓ Serviss un pēcgarantijas apkalpošana
1

Keramserviss, SIA

Podnieku 21, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Piedāvājumā:: ✓ Keramikas izejmateriāli ✓ Karstumizturīgie un ugunsizturīgie materiāli ✓ Sildelementi un vadības sistēmas ✓ Ražošana un termoapstrāde Par mums:

"KERAMSERVISS" ir industrijas servisa uzņēmums ar pieredzi. Esam viena no vadošajām kompānijām Baltijā, kura darbojas termoapstrādes, siltumtehnikas un ugunsdrošības jomā. Piedāvājam materiālus un jaunākos tehniskos risinājumus sadarbībā ar vadošajiem termoindustrijas ražotājiem. Mūsu keramikas izejvielu un aprīkojumu veikals piedāvā materiālus keramiķiem, podniekiem, mākslas skolām un pulciņiem.

  • 1 Siltumtehnika, apkures iekārtas

LATVIJAS SILTUMSŪKŅU ASOCIĀCIJA,

Dārziņu 23. līnija 47, Rīga, LV-1063
Informācija no uzņēmumu reģistra

Leduslācis.lv

Kārļa Mīlenbaha 4, Rīga LV-1050
"Leduslācis.lv" pieejamā produkcija:: ✓ Gaisa kondicionieri ✓ Siltumsūkņi ✓ Ventilācija ✓ Gaisa sausinātāji Serviss un apkope:: ✓ KLIMATA KONTROLES SISTĒMAS ILGMŪŽĪBA Mēs rūpējamies par katru uzstādītās iekārtas pareizu un nepārtrauktu darbību visā tās izmantošanas procesā. ✓ APKALPOŠANAS UN REMONTA IZMAKSAS Mēs veiksim individuālu, attiecīgajam projektam atbilstošu apkalpošanas cenu aprēķinu. ✓ GARANTIJA Spējam nodrošināt reālu garantiju visiem saviem paveiktajiem darbiem.

MJ-partneri, SIA

Bajāru 44, Rīga, LV-1006
Apraksts: Viens no vadošajiem uzņēmumiem inženierkomunikāciju sistēmu montāžas un projektēšanas jomā!

MS Real, SIA

Zārdu 2B, Rīga, LV-1083
Siltumsūkņi . Katlu mājas aprīkojums privātmājās un daudzdzīvokļu mājās. Apkures aprīkojums Danfoss.

MVT Service, SIA

Indrānu 15, Rīga, LV-1012
Siltumsūkņi AQUAREA Panasonic. Siltumsūkņi Panasonic Aquarea. Virtuves tvaika nosūcējs., VZ9 Siltumsūkņi .

Matrix, SIA

Bruņinieku 87, Rīga, LV-1009
sausinātāji, BALLU gaisa sausinātāji. gaisa mitrinātāji, mitrinātāji, gaisa attīrītāji, apkures katli, siltumsūkņi

Mergo Serviss, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Toma 2, Rīga LV-1003
Produkti:: ✓ Gāzes skaitītāji ✓ Gāzes apjoma korektori ✓ Gāzes un šķidras degvielas deglis ✓ Apkures katli ✓ Tvaika katli Gāzes iekārtu tirdzniecība:

Uzņēmums "MERGO SERVISS" ir dibināts 1999. gadā. Tā galvenie darbības virzieni ir: Gāzes iekārtu tirdzniecība, montāža un tehniskā apkalpošana, Sadzīves un rūpniecisko siltumenerģētikas iekārtu tirdzniecība un montāža, Ūdensvada, apkures un kanalizācijas iekšējo sistēmu montāža, Gāzes uzskaites iekārtu uzstādīšana un montāža.

Morics, SIA

Bauskas 2, Rīga, LV-1004
JUNKERS garantijas serviss, Junkers garantijas apkope, Junkers remonts, Junkers rezerves daļas, zemes siltumsūkņi

Navalart, SIA

Liepājas 37B, Rīga, LV-1002
Vispārējie celtniecības darbi. Privātmāju un rūpniecisko objektu būvniecība. Ēku restaurācijas darbi. Restaurācija, Rekonstrukcija. Projektēšana. Pamatu liešana, izbūve. Būvuzraudzība. Siltās grīdas. Apkures ievilkšana. Apkure. Gāze. Siltumsūknis. Siltumsūkņa uzstādīšana. Būvizmaksu tāmes sastādīšana. Energoefektivitāte.

Onninen EXPRESS Dārzciems

Dārzciema 39, Rīga LV-1082
Produkti un pakalpojumi:

SIA “Onninen” pārstāvētās nozares: *Ventilācijas, apkures, kondicionēšanas, santehnikas materiāli un iekārtas *Ārējie tīkli, kanalizācijas materiāli un risinājumi *Saules enerģijas risinājumi *Industriālās preces, nerūsējošā tērauda inženiertīkli un darba aizsardzības materiāli *Elektroapgādes materiāli, industriālais un ielu apgaismojums

SIA “Onninen” pakalpojumi Piedāvājam klientiem pilnu ciklu: *konsultācijas par projektiem, precēm un inženiertehniskiem risinājumiem būvniecības projektos; *mazumtirdzniecības veikalu tīkls Onninen Express; *preču un dažādu tehnisko risinājumu pārdošana; *instrumentu noma; *loģistikas pakalpojumi; *pēcpārdošanas serviss; *garantijas.

Onninen EXPRESS Pārdaugava

Raudas 12b, Rīga LV-1002
Samsung, Multisplit, Split, RAC, COP kondicionēšana, dzesēšana, gaisa kondicionieri, siltumsūkņi , Samsung

Onninen, SIA, Centrālā noliktava

Rītausmas 11c, Rīga LV-1058
Siltumapgāde, vēdināšana, santehnika, ūdensapgāde, elektroapgāde, telekomunikācija, sakaru tehnika, caurules, sūkņi, alumīnija profili, septiķi, vārsti, dzesēšanas iekārtas, izolācija, stabi, pamati, sildītāji, datu pārraides sistēmas, komunikāciju aprīkojums, noslēgarmatūra, apkures katli, automātika, kabeļi, kondicionieri,
2

Onninen, SIA, Tirdzniecības birojs

Dārzciema 39, Rīga LV-1082
Caurules
  • 2 Siltumtehnika, apkures iekārtas

PK serviss, SIA

Piņķi, Priedaines 1, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
Siltumsūkņi , ģeotermālie siltumsūkņi , ģeotermālos siltumsūkņus ar jaudu no 5 līdz 60 kW, āra gaisa siltumsūkņi , 16,3 kW, ventilējamā gaisa siltumsūkņi .

PV Service, SIA

Ūnijas 11A - 6, Rīga, LV-1039
Saules paneļi un elektroinstalācijas:

Saules elektroinstalāciju projektēšana, būvniecība uzņēmumiem un mājsaimniecībām. Pilna cikla projektu realizācija un nodošana sadales tīkliem.