Skaistumkopšana

Drukāt
Banner 1050x80
1

La Vie Beauté, lāzerepilācijas un skaistuma studija

A.Deglava 66, Rīga, LV-1035
Lāzerepilācijas un skaistuma studija "La Vie Beauté":

Skaistuma studija La Vie Beauté piedāvā skaistumkopšanas pakalpojumus, jaunākās tehnoloģijas un izcilu speciālistu servisu.

Mēs piedāvājam:

✓ lāzerepilācijas procedūras, izmantojot jaunākās paaudzes aleksandrīta lāzeru ar unikālo tehnoloģiju Moveo; ✓ figūras korekciju, izmantojot inovatīvo iekārtu „Onda Plus”. Dažu procedūru laikā var atbrīvoties no tauku nogulsnējumiem, celulīta un ādas ļenganuma; ✓ maigu ādas attīrīšanu un atjaunināšanu ar iekārtu „AquaClean”.
  • 1 Skaistumkopšana
2

Lamanga, SIA

Lāčplēša 62, Rīga LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Sieviešu frizieris; ✓ Vīriešu frizieris; ✓ Matu griezums; ✓ Frizūras; ✓ Vaksācija; ✓ Permanentais make-up; ✓ Weyergans procedūras; ✓ Detox programmas.  Par mums:

Skaistumkopšanas salons „La Manga” sniedz frizieru un nagu kopšanas speciālistu pakalpojumus. Pieejamas efektīvas un augstvērtīgas sejas un ķermeņa kopšanas procedūras.

Veselības salons 888, SIA Rodain

Dārzaugļu 1-213, Rīga LV-1012
Diagnostikas aparatūra:

"Veselības salonā 888" diagnostiskā veselības pārbaude tiek veikta ar Eiropas Savienībā sertificētu medicīnisko iekārtu Sensitiv Imago. Medicīniskās ierīces numurs: R500G060CE2. iekārtas precizitāte ir 85%. Diagnostika tiek veikta, balstoties uz datiem par šūnu, audu un orgānu bioelektriskajām īpašībām, kas patoloģisko procesu gaitā ātri un dziļi mainās. Visus organisma procesus Jūs varēsiet redzēt uz monitora ekrāna izmeklēšanas gaitā.

Gaismas kosmetoloģija, lāzerepilācijas salons L & Magic

Hospitāļu 8, Rīga LV-1013
Par mums:

Salons "Gaismas kosmetoloģija" sāka strādāt 2001. gada oktobrī. Salons "Gaismas kosmetoloģija" ir medicīnas profila iestāde, un darbiniekiem ir augstākā medicīniskā izglītība. Mēs pirmie Latvijā sākām izmantot korporācijas LUMENIS ASV jaunās paaudzes lāzeru - Light Sheer Diode, kas palīdz uz visiem laikiem atbrīvoties no nevēlamā apmatojuma, par ko ir pārliecinājušies visi mūsu klienti. Šī aparāta vienreizīgums ļauj izdarīt epilāciju pat uz iesauļotas ādas. Ar lāzerdušas "Dermodynamic TRI-ACTIV" (Itālija) palīdzību mēs veicam sejas ādas atjaunošanu, pēcdzemdību striju likvidēšanu, figūras korekciju. Mūsu salonā var uztaisīt ķermeņa masāžu. Strādājam ar apdrošināšanas polisēm! Mūs ir viegli atrast - atrodamies netālu no Centrālā dzemdību nama Hospitāļu ielā 8. Pie salona ir bezmaksas autostāvvieta. Vienmēr būsim priecīgi Jūs redzēt!

VALIS, SIA, Zobārstniecība Rīgas centrā

Brīvības 167, Rīga, LV-1012
Piedāvātie pakalpojumi:: ✓ zobu higiēna ✓ zobu protezēšana ✓ entodontija ✓ ķirurģija ✓ implantoloģija ✓ periodontoloģija ✓ bērnu zobārstniecība ✓ zobu balināšana Priekšrocības:

Klīnikā tiek izmantotas modernākās stomatoloģijas tehnoloģijas, kas pilnībā atbilst visām starptautiskajām prasībām. Savukārt paši zobārsti regulāri papildina zināšanas un prasmes dažādos kursos kā Latvijā, tā ārpus tās. Vienlaikus, dažādu valstu labākie speciālisti no Vācijas Itālijas un Krievijas pastāvīgi viesojas klīnikā, sniedzot praktiskas sava darba demonstrācijas. Klīnika Valdeķu ielā ir izveidota, lai padarītu kvalitatīvus zobārsta un zobu higiēnista pakalpojumus vieglāk pieejamus arī Pārdaugavas iedzīvotājiem Ziepniekkalnā un Torņkalnā, kā arī Baložos, Titurgā un Mārupē.

IA Biostar, SIA

Hospitāļu 23a, Rīga LV-1013
Apraksts:

"BIO-STAR" ir bioloģiski aktīvo ārstniecisko vielu komplekss, kas tiek ievadīts dziļākajos sejas ādas slāņos, izmantojot jonoforēzes, dažādas strāvas un citas elektroniskas manipulācijas. Mūsu mērķis ir radīt un attīstīt produktus, ar kuru palīdzību mūsu klienti var uzturēt savu veselību un dzīves kvalitāti visaugstākajā līmenī.  

Ramonas Liepiņas privātprakse, SIA

Upes 9, Rīga, LV-1013
Apraksts: Zobārstniecības prakse ērti sasniedzamā vietā Rīgas Klusajā centrā pie Brasas tilta. Vides pieejamība.Nodrošināta vides pieejamība personām ar funkcionāliem traucējumiem. Nodrošināta vides pieejamība personām ar funkcionāliem traucējumiem. Klīnikas telpas pieejamas personām ar kustību traucējumiem.

Zobārstniecība ILLUMIDENT

Cēsu 31 k.3, Rīga LV-1012
Apraksts:

Profesionālā ILLUMIDENT komanda piedāvā augstākās kvalitātes zobārstniecības pakalpojumus. Izmantojot jaunākās zobārstniecības tehnoloģijas, augstākās klases materiālus un uzticamas metodes un pieredzi, ko mūsu ārsti ir ieguvuši savas prakses laikā, mēs palīdzēsim iegūt skaistu, dabīgu un veselu smaidu. Ikviena procedūra un ārstēšana mūsu klīnikā, no implantācijas, porcelāna kroņiem un venīriem, līdz profesionālai zobu higiēnai un zobu balināšanai ar jaunāko “Fläsh” balināšanas iekārtu, katrā etapā tiek veikta, ņemot vērā Jūsu zobārstniecības vajadzības un mērķi.

Mūsu klīnika ir koncentrēta uz Jūsu komfortu un ērtībām, kas Jūsu vizīti padarīs maksimāli patīkamu. ILLUMIDENT piedāvā komplekso zobārstniecības pakalpojumu klāstu, kas var atrisināt praktiski visas zobārstniecības problēmas gan lieliem, gan maziem pacientiem. Mūsu ārstu pieredze bērnu ārstēšanā liek aizmirst iepriekšējo negatīvo pieredzi zobārstniecības krēslā.

 

Zobārstniecības klīnika X-Dental

Hospitāļu 23-201, Rīga LV-1013
Pakalpojumi:: ✓ Zobu higiēna ✓ Zobu ārstēšana ✓ Endodontija ✓ Estētiskā zobārstniecība ✓ Zobu ķirurģija ✓ Zobu protezēšana ✓ Implantoloģija ✓ Bērnu zobārstniecība Par mums::

Strādājām jau 15 gadus. Mūsu klīnika ir neliela, bet ļoti ērta, netālu no pilsētas centra, modernā, siltas šokolādes krāsas ēkā. Mēs būsim priecīgi Jūs redzēt pie mums vairāku iemeslu dēļ:

✓ 1. Mums patīk mūsu darbs! Mēs labprāt palīdzēsim Jums atrisināt Jūsu problēmas un piepildīt Jūsu vēlmes. ✓ 2. Mums ir visas nepieciešamās zināšanas un iekārtas jebkuras komplicētības uzdevumu risināšanai. ✓ 3. Mēs patiesi varēsim palīdzēt Jums savest Jūsu zobus kārtībā ar minimāliem izdevumiem, pateicoties mūsu atlaižu sistēmai. Kalendārs "SMAIDU DIENAS" palīdzēs Jums un Jūsu tuviniekiem ieplānot Jūsu izdevumus stomatoloģiskai apkalpošanai.
Skaistumkopšanas salonos pieejamas atsvaidzinošas, nostiprinošas un relaksējošas procedūras labam izskatam un lieliskam garastāvoklim. Sejas un ķermeņa pīlings, masāža, vaksācija, liftings un ādas kopšana pieejama gan sievietēm, gan vīriešiem.