Stiga, visā Latvijā

Drukāt

Niedrāji MR, SIA

Ugāle, "Jaundarbnīcas" , Ugāles pagasts, Ventspils nov. LV-3615
Mežizstrāde, mežsaimniecība, meža īpašumu pirkšana, meža cirsmu pirkšana, metālapstrāde. Pērk mežus, pērk cirsmas, forvardera pakalpojumi, metāla rezerves daļu restaurācija. Izstrādāti meži, Meži, Mežu pirkšana, Pērk mežus, Mežs, Mežu pirkšana, pērk mežus, mežs, izstrādāt mežus, daļēji izstrādāti meži, pērk mežu, mežu īpašumu pirkšana,

Arkada Serviss, SIA, instrumentu darbnīca, veikals

Kārļa Mīlenbaha 16A, Rīga LV-1050
Par uzņēmumu:

"Arkada serviss" piedāvājumā - Rebir, Alko, Stiga instrumentu noma, garantijas remonts. Celtniecības tehnikas instrumentu noma, remonts. Celtniecības tehnikas, instrumentu pēcgarantijas remonts, apkalpošana. Dārza tehnikas noma, remonts.

Zummers plus, SIA

Pasta 22, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Zummers Plus nodarbojas ar mūzikas instrumentu tirdzniecību, skaņas aparatūras piegādi un antenu uzstādīšanu. Piedāvājam arī dažādus vadus un kabeļus audio un citu veidu tehnikai, baterijas, tālvadības pultis, transformatorus, mikrofonus un citu veidu tehniku Jūsu audio studijai. Mūsu veikalā atradīsiet arī citu veidu tehniku, kā piemēram SAT televīzijas dekoderus un antenas, lādētājus un powerbankas. Piedāvājam mūzikas instrumentus, pārsvarā akustiskās ģitāras, un akustiski elektriskās ģitāras. Pieejams plašs skaļruņu sortiments.

Lite, SIA

Krūzes 3, Rīga, LV-1046
Produkti: ✓ Žalūzijas ✓ Aizsargžalūzijas ✓ Āra ēnošanas sistēma ✓ Aizkari ✓ Aizkaru stangas/sliedes ✓ Aizkaru aksesuāri ✓ Motorizētās sistēmas ✓ Moskītu tīkli Par uzņēmumu:

Ražojam gan individuāli, gan sadarbības partneriem visa veida iekšējās interjera žalūzijas un ārējās aizsargžalūzijas. Piedāvājam arī markīzes un citas ārējās ēnošanas sistēmas. Interjera papildināšanai piedāvājam risinājumus aizkariem, aizkaru sistēmām, aizkaru stangām un profiliem. Veidojot individuālu interjeru logiem, vadāmies pēc katra klienta vēlmēm un interjera aktualitātēm.

Birzes, ZS

"Birzes" , Vadakstes pagasts, Saldus nov. LV-3895
Par mums:

Saimniecības pamatnodarbošanās ir lauksaimnieciskā ražošana: lopkopība un graudkopība, bez tam tā nodarbojas ar mežizstrādi un šķeldas materiāla sagatavošanu. JCB traktors, universāls iekrāvējs.

ZL.LV iesaka

Diogens audio, SIA

Partizānu 47, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Apraksts: SIA "Diogens audio" sniedz skaņu, gaismu, pārvietojamo skatuvju uzstādīšanas pakalpojumus koncertos, mūzikas festivālos, pilsētas svētkos un citos kultūras pasākumos visā Baltijā, kā arī tirgo skaņu un gaismu iekārtas un nodrošina to servisu, veic stacionāru skaņu un gaismu sistēmu projektēšanu un montāžu klubiem, kultūras namiem, baznīcām, sporta kompleksiem, veikaliem u.c.

pirkums.lv, internetveikals

Piedrujas 11, Rīga, LV-1073
Mūsu misija: ✓ būt lietderīgiem cilvēkiem ✓ ekonomēt klientu naudu un laiku ✓ padarīt klientu dzīvi vienkāršāku un interesantāku Apraksts:

Mēs strādājam kopš 2003. gada! Preču piegāde notiek visā Latvijā, kā arī ārvalstīs. Pieejami vairāki preču saņemšanas veidi:

✓ piegāde Omniva vai Venipak pakomātos (mūsu pastāvīgie reģistrētie klienti, veicot atkārtotus pasūtījumus no 10 EUR, saņem BEZMAKSAS piegādi Omniva vai Venipak pakomātos); ✓ piegāde ar kurjerpastu; ✓ piegāde CircleK, Latvijas pasts pakomātos, DPD Paku skapjos; ✓ piegāde pasta nodaļās; ✓ personīga saņemšana mūsu ofisā Rīgā pēc iepriekšējas vienošanās.

Mēs vienmēr cenšamies piedāvāt klientam izdevīgāku piegādes veidu. Rīgas pilsētas robežās preces tiek piegādātas bez maksas, ja pasūtījumu summa virs 80 EUR. (Pasūtījumiem līdz 80 EUR piegādes maksa ar kurjerpastu ir 5 EUR.) Preču piegādes izmaksas ar kurjerpastu pārējā Latvijas teritorijā ir no 6 EUR līdz 15 EUR. Par lielu un nestandarta paku piegādes cenām lūdzam interesēties, piezvanot uz mūsu veikalu +371 29765977. Preču piegāde notiek pēc iespējas īsākā laikā.

Edmeka, SIA

Lielgabalu 35, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Apraksts: SIA "EDMEKA" iepērk visā Latvijas teritorijā nekustamos īpašumus - mežus, lauksaimniecības zemes ar ēkām, ar apgrūtinājumiem. Meža īpašumus - gan izstrādātu, gan daļēji izstrādātu, gan kailcirtes. Sniedz mežizstrādes pakalpojumus: forvardera, kniebējgalvas, šķeldošanas pakalpojumi. Apauguma attīrīšana. Meža novērtēšanas pakalpojumi.

Laba Stīga, SIA, Skaistumkopšanas salons

Turpinām strādāt klātienē!
K.Valdemāra 33, Rīga LV-1010
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Vīriešu griezumi, ✓ Vīriešu matu tonēšana, ✓ Sieviešu matu griezums, ✓ Sieviešu matu veidošana, ✓ Sieviešu matu krāsošana, ✓ Sakņu krāsošana, ✓ Šķipsnas, ✓ Ilgviļņi, ✓ Vakara frizūras, ✓ Matu maska, ✓ Manikīrs, ✓ Pedikīrs, ✓ Skropstu krāsošana, ✓ Uzacu krāsošana, ✓ Uzacu korekcija.

Tomas, SIA, Sporta veikals, preces makšķerēšanai

Dobeles iela 48, Jelgava LV-3001
Apraksts:

Veikals "Jūsu Sportiskais Stils" piedāvā sporta apģērbus un apavus, sporta inventāru, trenažierus, espanderus, bumbas, skrituļslidas. Preces tūrismam - teltis un guļammaisus, somas un mugursomas, laivas. Preces makšķerniekiem.

Madonas mūzikas skola

Blaumaņa 16, Madona, Madonas nov. LV-4801
Apraksts: Jāņa Norviļa mūzikas skola piedāvā unikālu mūzikas izglītību kopš 1945. gada. 2018./2019. mācību gadā Jāņa Norviļa Madonas mūzikas skolā mācības uzsāk 297 audzēkņi. Skolā strādā 33 skolotāji, 6 tehniskie darbinieki. Skola lielu uzmanību velta kolektīvās muzicēšanas formām. Šobrīd skolā aktīvi darbojas koris, kamerorķestris, pūtēju orķestris, pūtēju orķestra studija, koklētāju ansambļi, akordeonistu ansamblis, saksofonu kvartets, divi stīgu trio, vijolnieku ansamblis. Jaunās skolas koncertzāles akustika ir atzīta par pirmklasīgu un to iecienījuši valsts mēroga mākslinieki, meklējot iespējas tajā koncertēt. Tas ne tikai mūzikas skolas kolektīvam rada iespēju klausīties profesionālu mākslinieku muzicēšanu, radot iespēju audzēkņiem gūt spilgtus mākslinieciskus iespaidus, skolotājiem celt profesionālo kvalifikāciju, bet bērnu vecākiem un pilsētas sabiedrībai rada augstu kultūras vērtību pieejamību, tā veidojot Madonas pilsētu par vienu no aktīvajiem valsts mūzikas dzīves centriem.

Laja, SIA, Tirdzniecības laukums

Rūpniecības 49a, Madona, Madonas nov., LV-4801
Apraksts:

Lauksaimniecības tehnika Madonā. Jaunas un lietotas lauksaimniecības tehnikas tirdzniecība. Lauksaimniecības tehnikas un traktortehnikas rezerves daļas. Sējmašīnas, ecēšas, miglotāji. Traktoru piekabes, puspiekabes, mēslu ārdītāji. Siena sagatavošanas tehnika. Siena preses tirdzniecība, siena ruļļu ietinēji. Traktoru remonts, traktoru rezerves daļas. Sagatavojam piedāvājumus un piegādājam tehniku Eiropas Savienības Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) ietvaros.

STIGA,

Rīga, Katlakalna iela 1 - 4, LV-1073
Informācija no uzņēmumu reģistra

SIA Stiga RM Mežs

Pasta iela 8, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
Informācija no uzņēmumu reģistra

AS Stiga RM Pārvaldība

Pasta iela 8, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
Informācija no uzņēmumu reģistra

Stiga LZ, SIA

Rīgas 2, Rūjiena, Valmieras nov. LV-4240
Mežsaimniecība

Stiga būve, SIA

Irlavas 40, Rīga, LV-1046
Dzelzceļa būve un remonts

AK stiga, SIA

Valmiermuiža, Draudzības 20, Valmieras pagasts, Valmieras nov. LV-4219