Svinības, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Milli Pro, Ziedu bāze

G.Astras 2 k.1, Rīga LV-1084
Grieztie ziedi, pušķi, telpaugi, līgavas pušķis, ziedu rotas, zaļumi, dārza augi, kāzu pušķi, puķes, skatuves dekori, rozes, puķu pasts, puķu piegāde adresātam, piespraudes, dekori, kompozīcijas, skatlogu, telpu noformēšana, piegāde. Grozi, telpu dekorēšana, galdu, grīdu, grīdas, kompozīcijas, mašīnu pušķošana, kāzu auto rotājumi,

Uaneta, viesu nams

Kalēju 53, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov., LV-3430
ar āra baseinu, lielā konferenču zāle līdz 100 vietām, mazā konferenču zāle, kamīns, banketi, kāzas, svinības , galdi, Dzimšanas dienu rīkošana, Kamīnzāles, Konferenču telpas; Sapulču telpas, Kāzu apkalpošana, Kāzu svinības

Rāmavas Depkina muiža

Rāmava, Rāmavas 9, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2111
Banketu svinības . Galdu klāšana. Naktsmītnes. Viesnīca, viesu nams. Konferenču, semināru telpas.

Vējkalnietis, SIA

Lauciene, "Mierkalni" , Laucienes pagasts, Talsu nov. LV-3285
Vīns, vīni, mājas vīns, ogu vīns, augļu vīns, augļu-ogu vīns, vīna raugs, vīnu sortiments, oriģināli vīni, oriģināls vīns, labs vīns, ekskursijas, atpūtas pasākumi, degustācijas, degustēt vīnu, vīna degustācija, atpūtas pasākumi, ekskursija, vīna gatavošana kāzās, izsmalcināts vīns, vīndaris, pašu gatavots vīns, pašu taisīts vīns, vīna

3Priedes pie jūras, brīvdienu māja - viesu nams

Šķēde, Septītā 3, Medzes pagasts, Dienvidkurzemes nov. LV-3461
atpūta pie jūras, viesu nams pie jūras Kurzemē, brīvdienu māja, nakšņošana, viesu nami, māja pie jūras, māja pie jūras atpūtai, nakšņošana, naktsmītnes, pirts, ugunskura vieta, grils, ar ērtībām, terase, pludmale, aktīvā atpūta, Wi-Fi, telpu noma, palikt pa nakti, slēgta teritorija, auto novietne, vieta tusiņam nelielai kompānijai,

Orange Bowling & PicaDA!, Izklaides un atpūtas komplekss

Cietokšņa 60-2.st., Daugavpils LV-5401
Apraksts:

Izklaides un atpūtas komplekss "Orange bowling & Pica DA" piedāvā jaunāko un mūsdienīgāko boulingu Daugavpilī - ar celiņiem un pasaulslavenās boulinga kompānijas Brunswick aprīkojumu. Mums ir četri jauni Eiropas Biljarda federācijas sertificēti pool galdi, vairākas neazarta spēles. Pie mums Jūs varat patīkami pavadīt laiku ģimenes un draugu lokā, nosvinēt dzimšanas dienu, noorganizēt korporatīvos pasākumus un citas svinības.

SVĒTKU PILS, SIA 4 Saules

Vimbukrogs, "Attekas" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2123
Atpūtas iespējas:

Pirts Svētku Pils viesiem ir pieejams trīs nelielas pirtiņas – divas Daugavas krastā un viena uz ūdens. Pirtis var izmantot pasākuma laikā vai arī nākamajā rītā. Tas ir lielisks veids, kā papildināt pasākumu ar relaksācijas brīdi vai pagarināt pozitīvas emocijas nākamajā dienā.

Laivu noma Viesiem pieejamas trīs laivas, ar kurām var doties romantiskā izbraucienā pa Daugavu meklēt Mīlestības saliņu vai apskatīt Doles muižu, kā arī makšķerēt.

Volejbola laukums Sportiskām aktivitātēm piedāvājam ļoti plašu zaļo zonu, kurā iespējams rīkot dažādas spēles un aktivitātes. Pieejams arī volejbola laukums.

Bērnu laukums Bērni vienmēr ir mīļi gaidīti mūsu Atpūtas vietā un viesu namā Svētku Pils. Bērniem pieejams rotaļu laukumiņš un piepūšamā atrakcija bērniem vecumā līdz 6 gadiem.

Grils Viesiem pieejams grils ar grilēšanas piederumiem, piknika vietas un elektrība zaļajā zonā.

 

Roze, Boutique viesnīca

Rožu 37, Liepāja LV-3401
Par mums: Boutique Hotel Roze ir vienīgā viesnīca Liepājā, kura atrodas piejūras zonas parkā, tikai 3 minūšu pastaigas attālumā no pludmales. Tiek piedāvāti numuriņi ar vai bez balkona, ar skatu uzparku un skaisto viesnīcas dārzu. Boutique Hotel Roze ir saglabāta unikāla 20. gadsimta sākuma atmosfēra un stils. Izrotāti griesti, apgleznotas sienas, vitrāžas - tas viss uzbur īpašu un unikālu viesnīcas atmosfēru. Katru rītu tiek pasniegtas kontinentālas vai bufetes tipa brokastis. Viesnīcā ir elegants restorāns, kurā var izbaudīt Eiropas. Tiek piedāvāta dārza īre kāzu svinībām un citiem pasākumiem. Viesnīcas dārzs ar elegantu koka nojumi var uzņemt no 30 viesiem (zem nojumes) līdz 120 viesiem (sēdvietas zem atklātām debesīm vai īpaši uzstādītās nojumes). Viesu rīcībā ir tējnīca, viesnīcas terase, velo noma un privāta autostāvvieta. Visos numuros ir plakanā ekrāna televizors ar kabeļtelevīzijas kanāliem, bezmaksas wifi, minibārs, seifs, privāta vannas istaba, fēns un bezmaksas tualetes piederumi.

Ramala, radošā maizes laboratorija

Lielais prospekts 48, Ventspils, LV-3601
Apraksts:

"RAMALA" ir kafejnīca-sociālais uzņēmums, kas dod iespēju ikvienam izjust maizes gatavošanas procesu un vienlaikus labāk iepazīt sevi, meditēt un kvalitatīvi pavadīt laiku kopā ar ģimeni, draugiem vai kolēģiem. Uzņēmumu ir izveidojuši Krīzes centra ģimenēm un bērniem "PASPĀRNE" speciālisti, tāpēc darbam ar vardarbībā cietušiem bērniem un pieaugušajiem un cilvēkiem ar īpašām vajadzībām kā alternatīva tiks piedāvātas īpašas maizes terapijas nodarbības. Pat sasteigtā ikdienas dzīvē ikvienam ir iespēja apmeklēt "RAMALA", ieturēt veselīgas maltītes un omulīgā atmosfērā izdzert tēju vai kafiju vai saņemt gardu sviestmaizi un salātus arī līdzņemšanai. Iegriezies un izbaudi!

Loms, bārs

Raiņa 13, Liepāja LV-3401
Restorāna pakalpojumi: ✓ Ēdienu piegāde ✓ Banketu serviss ✓ Telpu rezervācija ✓ Banketi izbraukumā ✓ Bēru mielasts ✓ Svētku galdi Bārs "LOMS":

Bārs "Loms" - gards ēdiens uz vietas! Bezmaksas ēdiena piegāde visā Latvijā. Telpu noma banketiem un pasākumiem. Banketu serviss uz vietas Raiņa ielā 13 un izbraukumā pie klienta. Nāc uz pusdienām! Vai pasūti - pievedīsim klāt! Vasarā iespēja nesteidzīgi baudīt ēdienus un dzērienus vasaras dārzā zem nojumes.

Kanclers, SIA, Filiāle

Pasta 51 k.7, Jelgava LV-3001
Piedāvājumā:: ✓ mēbeles ✓ kancelejas preces ✓ hobijlietas ✓ attīstošās rotaļlietas ✓ grāmatas ✓ skolas piederumi un somas ✓ saimniecības preces ✓ mazā sadzīves tehnika Par mums: SIA "Kanclers" Jelgavā ir trīs tirdzniecības vietas un interneta veikals (www.kanclers.lv), kur tiek piedāvāts ļoti plašs preču klāsts.

Rīgas Motormuzeja kafejnīca

S.Eizenšteina 8, Rīga, LV-1079
Rīgas Motormuzeja apmeklētāji un garāmbraucošie gardēži tiek aicināti nobaudīt īpašo dienas ēdienkarti un pusdienu piedāvājumu, kā arī restorāna ēdienus pēc pasūtījuma! Piedāvājam gan tradicionālos latviešu ēdienus, gan arī cittautu garšas baudījumu! Piedāvājam: ✓ Biznesa pusdienas (zupa vai deserts, pamatēdiens, dzēriens)- 4.60eur; ✓ Gaļas, zivju ēdieni; ✓ Veģetārie ēdieni dažādām gaumēm; ✓ Mazkaloriju ēdieni; ✓ Veselīgi salāti; ✓ Aromātiska kafija, smalkmaizītes; ✓ Plašs desertu klāsts; ✓ Sezonas ēdieni. Ēdienkartes: ✓ Ēdienkarte "Steidzīgajiem" - plašs ēdienu piedāvājums, ēdienkarte tiek mainīta katru dienu; pasniegšanas laiks: 10-15 min; ✓ Ēdienkarte "Gardēžiem" - šefpavāra izstrādāta izsmalcināta ēdienkarte nesteidzīgajiem kafejnīcas viesiem, ēdienu pasniegšanas laiks: 20-25 min.

Rehabilitācijas centrs Tērvete, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Tērvete, "Rehabilitācijas centrs Tērvete" , Tērvetes pagasts, Dobeles nov., LV-3730
Apraksts: SIA RC "Tērvete" galvenie darbības virzieni ir medicīniskā rehabilitācija pulmonoloģisko un neiroloģisko saslimšanu pacientiem un pacientiem ar kustību-balsta aparāta patoloģiju, kā arī sociālā rehabilitācija. Rehabilitācijas centrs ir izvietots valsts nozīmes arhitektūras piemineklī 1932. gadā 250 pacientiem celtajā Tērvetes Sanatorijas galvenajā korpusā. Rehabilitācijas centra atrašanās Tērvetes dabas parkā psihoemocionāli veicina pacientu atveseļošanos, kā arī dod iespēju saturīgi pavadīt brīvo laiku pastaigās Rūķu mežā, Raganas silā uzkāpt Tērvetes pilskalnā, kā arī apmeklēt A.Brigaderes muzeju "Sprīdīši", grāmatniecības muzeju "Ķipi" un Tērvetes senvēstures muzeju "Jērumi".

Atar, SIA

Turpinām strādāt klātienē! Bezkontakta piegāde!
Visvalža 7, Rīga, LV-1050
Pakalpojumi:: ✓ Kafija ✓ Kafijas automāti ✓ Kafijas automātu serviss ✓ Kafijas automātu piederumi ✓ Receptes Kafijas grauzdētava:

Mēs esam Latvijas kafijas grauzdētava. Kafijas grauzdēšana mūsu uzņēmumā ir roku darbs un izmantojam tikai augstākās kvalitātes kafijas pupiņas. Grauzdēto kafiju klientiem nogādājam ne vēlāk kā divas nedēļas pēc grauzdēšanas, tādējādi vienmēr nodrošinām svaigu kafiju. Piedāvājam iegādāties pārbaudītu zīmolu kafijas automātus. Ja kafijas automāta iegādei vēl neesat gatavi, piedāvājam kafijas automātu nomu uz neierobežotu laiku. Iegādājoties pie mums noteiktu daudzumu kafijas, noma ir bez maksas. Kafijas automātus var iznomāt arī uz īslaicīga pasākuma laiku. Kā zināms, jebkura tehnika ar laiku nolietojas un bojājas – piedāvājam kafijas automātu apkopi un remontu

Rožmalas, viesnīca, restorāns, kāzu vieta Bauskā

Ceraukste, Nameju 2, Ceraukstes pagasts, Bauskas nov. LV-3908
Pakalpojumi: ✓ Viesnīca; ✓ Restorāns; ✓ Ribbes vējdzirnavas; ✓ Telpu noma pasākumiem; ✓ Pirts; ✓ Ekskursijas. Ribbes dzirnavas:

Mēs, "Rožmalu" saimnieki, esam lauksaimnieki un vēlamies arī mūsu apmeklētājiem parādīt, kā lauksaimniecība ir attīstījusies cauri gadsimtiem, no senatnes līdz pat mūsdienu jaunajām tehnoloģijām. Esam izveidojuši Ribbes vējdzirnavās ekspozīciju “Graudu ceļš”. Novērtējam senču atstāto mantojumu - Ribbes vējdzirnavas, kuras ir ne vien mūsu, bet arī Zemgales novada lepnums un atdzīvina tā laika ainavu Bauskas novadā. Vējdzirnavu konstrukcija, to iekārtas un detaļas ir veidotas un pārbaudītas gadsimtu gaitā un ir viens no sarežģītākajiem tautas celtniecības pieminekļiem, kas saglabājis mūsu senču mantojumu un darba tikumus. Ribbes vējdzirnavas celtas pēc holandiešu tipa projekta, kas tolaik bijis raksturīgs lielām un jaudīgām vējdzirnavām. Savu nosaukumu tās ieguvušas, pateicoties pirmā īpašnieka uzvārdam – Riba. Stāsta, ka vējdzirnavu celtniecību strādnieki saņēmuši dienā vienu sieku (sieks - senlatviešu labības tilpuma mērs) graudu, bet darbu vadītājs - sudraba rubuli.

ANVI AM, SIA

E.Birznieka-Upīša 23-7, Rīga LV-1011
Apraksts:

Uzņēmums SIA "ANVI AM" nodarbojas ar tautas tērpu darināšanu, tautas tērpu nomu. Pasūtījumi tiek pieņemti gan no kolektīviem, gan individuāli. Uzņēmuma mākslinieki studē muzeju un citus materiālus par senajām Latvijas novadu etnogrāfiskajām tradīcijām. Tiek pieņemti pasūtījumi arī cittautību tautas tērpiem. Ar tautas tērpiem apgādāti tādi Latvijas kolektīvi kā "Dzintariņš", "Dancis", "Saime", "Pēda", "Raksti", "Janita", "Oļi" u.c.

Talifa, restorāns

Dreiliņi, Depo 2, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Priekšrocības: Pie mums Jūs varat patīkami pavadīt laiku ar draugiem, biznesa partneriem, kā arī Jūsu mīļajiem un tuvajiem cilvēkiem. Klientu rīcībā ir pieejama banketu zāle, kabineti, ziemas dārzs. Savukārt vasarā piedāvājam mājiņas, terasi, kā arī bērnu rotaļu laukumu. Par uzņēmumu: Restorāns "TALIFA" jau vairāk nekā piecus gadus rīko banketus, klāj svētku galdus un piedāvā bēru mielastu sagatavošanu. Pieejamas telpas 10-60 personām. Restorānā ik dienas var baudīt biznesa (kompleksās) pusdienas. Ēdināšanas uzņēmums specializējas šašlika gatavošanā, kas guvuši atzinību klientu vidū.

Atpūtas komplekss Kantes krogs, Banketi

Miera 5, Gulbene, Gulbenes nov. LV-4401
Pakalpojumi:: ✓ Ēdiena piegāde; ✓ Banketu rīkošana; ✓ Apkalpošana Izbraukuma banketos; ✓ Galdu klāšana izbraukumos; ✓ Dzīvās mūzikas pasākumi; Pasākumi: Mums ir 3 stāvi, kur var ieturēt maltīti, organizēt pasākumus vai atpūsties. Pie mums pasākumus uz vietas var rīkot līdz 100 cilvēkiem - svinības, kāzas, dzimšanas dienas, banketus, darba pasākumus, darba ballītes, bēru mielastus, biznesa pusdienas. Katru ceturtdienu rīkojam dzīvās mūzikas pasākumus.

Kopmans & Co, SIA, Alus bārs

ēdienu piegāde,ēdieni līdzņemšanai 29941064
Strauta 1, Valmiera, Valmieras nov., LV-4202
Apraksts:

Mēs esam mājīga vieta pāris soļu attālumā no Valmieras centra. Pie mums varēsi nobaudīt gardu, kā mājās gatavotu maltīti un pagaršot vairākas alus šķirnes!

 

Uzkopšana un apsaimniekošana Spodre 7, SIA

Dignājas 3-7a, Rīga LV-1004
Perfekts serviss:

Uzturēties tīrā un sakoptā vidē ir daudz patīkamāk, vai ne? Uzticiet mums savu dzīvojamo vai darba telpu uzkopšanu un pretī saņemsiet perfekti izpildītu servisu jums ērtā laikā!

Apraksts:

Izvāksim atkritumus un būvgružus, novērsīsim krāsas, cementa un cita veida netīrumus, kā arī veiksim pilnīgu telpu sakārtošanu, tīrīšanu un dezinfekciju. Esam uzņēmums ar pieredzējušu un profesionālu darbinieku komandu. Palīdzēsim ikdienā un svētkos uzturēt tīru vidi gan mājās, gan darba telpās. Zvaniet, vienosimies - viss būs spodrs un tīrs!