Svinības, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Floristic studio, SIA

Avotu 52, Rīga, LV-1009
Ziedu salons, ziedu tirdzniecība, pušķi, Ziedu kompozīcijas, Sēru noformējums, Bēru kompozīcijas, Kāzu pušķi, Floristikas materiāli, piederumi, Dekoratīvie floristikas elementi, Laka ziediem, Automašīnu dekorēšana, Auto dekorēšana, Floristika, Floristu pakalpojumi, Ziedu dekorācijas, Ziemassvētku floristikas dekorācijas, dekori,

Rausis - konditoreja, kafejnīca

Vaļņu 10, Jelgava, LV-3001
Kafejnīcas, bāri, restorāni, banketu zāle, kafejnīca, bārs, ēdināšana, pusdienas, banketi, jubilejas, dzimšanas dienas, korporatīvie pasākumi, izbraukuma banketi, bērnu ballītes, banketu zāle, telpas svinībām, kāzu mielasts, svētki, banketu apkalpošana, furšeti, muzikālie vakari, atpūtas vakari, jaunais gads, bezmaksas autostāvvieta,

Saules Kliņģeris, SIA

L.Laicena 6, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Konditorejas ražotne, pasūtījumi, tirdzniecība. Beķereja. Konditorejas izstrādājumi, ražošana, tirdzniecība, vairumtirdzniecība. Konditoreja Valmierā. Saules kliņģeris, kliņģeri, sāļie kliņģeri, cepumi, riekstiņi, picas. Konditoreja Valmierā, konditorejas pasūtījumi Valmierā, pasūtījumi kāzām, tortes, mājas tortes, mājas tortes

Pagrabiņš, krodziņš

Baznīcas 5, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Kur paēst, kur paēst Kuldīgā, ēdieni, ēdieni Kuldīgā, kur iedzert, izklaide, banketi uz vietas, Kuldīga, banketi, banketu rīkošana, kafejnīca, aukstās uzkodas, salāti, karstās uzkodas, žuljēni, zupas, mērcītes, veģetārie ēdieni, siltie gaļas ēdieni, siltie zivju ēdieni, Āzijas ēdieni, saldie ēdieni, latviešu ēdieni, ēdieni, dzērieni,

Mimoza, SIA, Ziedu salons Jēkabpilī

Pasta 29, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Ziedu salons Jēkabpilī. Ziedi, ziedu pušķi, ziedu tirdzniecība, kompozīcijas, ziedu kompozīcijas, mākslīgie ziedi, telpaugi, podi, pārstādīšana, piegāde, Floristikas palīgmateriāli, Sēru pušķi un vainagi, sēru vainagi, Kāzu, kāzu floristika, jubileju, ballīšu, dekori, dekoru noma, interjera dekori, ziedu piegāde Jēkabpils rajonā!

PUĶU BODE, Ziedu, dārza preču salons, SIA Anemone S

Turpinām strādāt klātienē!
Uzvaras 5, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Ziedu salons, Telpaugi, Ziedi, Ziedu piegāde, Ziedu tirdzniecība, Floristika, Ziedu tirdzniecība floristika, Līgavu pušķi, Ziedi, ziedu tirdzniecība, floristika, floristikas materiāli, ziedu veikals, grieztie ziedi, ziedu pušķi, telpaugi, līgavas pušķis, apsveikuma rotas, ziedu rotas, kāzu pušķi, puķes ar piegādi, puķu kurjers, puķu

Puķu Elvis, SIA, Veikals

Rīgas gatve 51, Ādaži, Ādažu nov., LV-2164
Ziedi, ziedu tirdzniecība, ziedu tirdzniecība floristika, ziedu piegāde, ziedu pušķi, kāzu pušķi, līgavu pušķi. Puķes, grieztie ziedi, floristika. Pušķis, kompozīcija, kompozīcijas, dekori. Telpaugi. Kāzu auto (automašīnas) rotājumi, dekori. Apsveikumu kartiņas, dāvanas, suvenīri. Apsveikuma ziedu kompozīcijas. Adventes vainagi,

Mare Verpete, izbraukumi ar kuteri Riga

Balasta dambis 1, Rīga LV-1048
Piedāvājam:

Izbraukumi ar kuteri Rīgā. Pie mums pieejams Internets 24h, bezmaksas autostāvvieta, elektrības pieslēgums, dzeramais ūdens, ēdināšana, laivu iecelšana/izcelšana, duša.

Izbraucieni ar kuteri:

Atpūtas izbrauciens ar draugiem vai ģimeni, dzimšanas dienas svinības, svinīgs pasākums vai pikniks uz ūdens. Uzņēmums Mare Verpete piedāvā kuteru un motorjahtu nomu. Maršrutu klāsts ir sākot no izbrauciena pa pilsētas kanālu līdz braucienam uz Sāremā salu vai Gotlandi. Lai pieteiktos braucienam ar kuteri vai motorjahtu, lūgums zvanīt pa norādīto tālruni vai rakstīt uz norādīto e-pastu.

Bērnu virtuve, Bērnu ēdināšana, SIA Lucrum

Lāčplēša 36, Rīga LV-1011
Uzņēmums piedāvā: Mēs piedāvājam profesionāli izveidotu bērnu ēdienkarti, kas atbilst visiem Pārtikas veterinārā dienesta noteikumiem. Izstrādājam profesionālu ēdienkarti bērniem ar veselības problēmām (ar alerģiju, kuņģa problēmām). Ekoloģiski tīri produkti: Ikdienas darbā mēs izmantojam tikai ekoloģiski tīrus latviešu izcelsmes produktus. Uzņēmumi, ar kuriem mēs sadarbojamies: ✓ maize – "Bēnes PB" maizes ceptuve; ✓ gaļas produkti – SIA "Lēdurgas miesnieks", "Nākotne" gaļas pārstrādes uzņēmums; ✓ piens – SIA "Rankas piens"; ✓ konditorejas izstrādājumi – SIA "Smiļģu beķereja"; ✓ dārzeņi – Ilmara Pētersona zemnieku saimniecība "BALTIŅI"; ✓ zivis – SIA "Salas zivis"; ✓ ECO piena produkcija (biezpiens, piens, skābais krējums, biezpiena sieriņi) – SIA "Tukuma piens"; ✓ augļi – SIA "Kabuleti fruit".

Cepelīni, SIA, Kafejnīca

Rīgas 48, Liepāja LV-3401
Par kafejnīcu:

Kafejnīcā "Cepelīni" tiek piedāvāta plaša ēdienkarte ar tiešām lielām un garšīgām ēdienu porcijām, un piedāvājuma "odziņa" - lietuviešu nacionālais ēdiens cepelīni, kurus gatavo uz vietas no rīvētiem kartupeļiem ar gaļas pildījumu. Bez cepelīniem piedāvājumā daudzveidīgi, no dabiskām izejvielām gatavoti, saldie ēdieni, baudāms izlejamais kvass un Užavas alus. Katru dienu no pulksten 10.00 līdz 15.00 biznesa pusdienas par 6,00 EUR, kas sastāv no zupas, otrā ēdiena un dzēriena. Kafejnīcā tiek tirgotas uz vietas konditorejā ceptas svaigas, vēl siltas, bulciņas.

Puķu Elvis, SIA, Veikals

Vidus 1, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Piedāvājam::

Kopā ar savu komandu piedāvāju noformēt jūsu kāzas. Varam parūpēties par kāzu dienas  tradicionālajiem aksesuāriem - līgavas pušķi, līgavaiņa piespraudi un piespraudēm vedējiem, kā arī palīdzēt skaisti izdekorēt svinību telpu, baznīcu, brīvdabas uzstādījumus.

Kādēļ izvēlēties "Puķu Elvis"?:

Dodiet man uzdevumu, un es piedāvāšu 100 idejas, kā tas varētu izskatīties!

Puķu Elvis, SIA, Veikals

Vidzemes šoseja 16, TC "Raibais suns", Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Ziedu tirdzniecība, floristika

Serpentīns, kafejnīca

Turpinām strādāt klātienē!
Strazde , Strazdes pagasts, Talsu nov., LV-3291
Par kafejnīcu:

Kafejnīca Talsos, pie Talsiem, Talsi, šosejas malā, kolosāla atpūta brīvā dabā, laba virtuve, banketi, dzīvā mūzika. Pusdienas, kafija pie dabas, šosejas malā. Pieejama bērnu ēdienkarte, rotaļu stūrītis, kā arī telpas svinībām un banketiem. 

Saulrieti, Atpūtas komplekss, viesnīca jūras krastā

Raiņa 11, Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
"SAULRIETI" priekšrocības:: ✓ Atpūta pašā jūras krastā ✓ Kafejnīca ar svinību telpu banketiem, biznesa pusdienām ✓ Konferenču telpa 15 personām ✓ 20 ērtas un mājīgas guļvietas ✓ Sauna, turku pirts, džakuzi baseins 6 personām ✓ Sporta laukums ✓ Bērnu laukums ✓ Plaša un ērta autostāvvieta

Sanders, viesu nams

Ozolpils, "Zīles" , Smārdes pagasts, Tukuma nov. LV-3133
Apraksts: Viesu nams darbojas no 2007. gada. Viesu nams atrodas 9 km no Tukuma, Rīgas - Ventspils šosejas malā Rīgas virzienā. Iespēja firmām, uzņēmējiem izmitināt savus darbiniekus (cena pēc vienošanās), pēc klientu vēlmēm nodrošinām ar 3 reizēju ēdināšanu . Uz vietas viesu namā ir iespēja iznomāt velosipēdus, vajadzības gadījuma veikt arī remontu. Pirtiņa pēc klientu vēlmēm. Pirms vēlaties izmantot viesu nama "Sanders" viesmīlību, vēlams iepriekš sazināties ar saimniekiem. Viesu nams Tukumā.

Māsa bārs Dobelē

Brīvības 22, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
Piedāvājumā:: ✓ Kafija ✓ Alus ✓ Kokteiļi ✓ Uzkodas ✓ Banketi Par "Māsa":

Vieta, kur atpūsties kopā ar draugiem, ģimeni, mīļajiem

Rasa, restorāns

Turpinām strādāt klātienē!
Uzvaras 2, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Par kafejnīcu:

Mūsu mājīgā kafejnīca “RASA” atrodas Dobelē, ceriņu un sniegavīru galvaspilsētas centrā. Tā ir jauka tikšanās vieta, kur Jūs kopā ar ģimeni un draugiem labprāt pavadīsiet laiku. Piedāvājam visa veida banketu galdu klāšanu līdz 150 personām (3 zāles) pie mums un ārpus mūsu telpām.

Zeltābele, privātais bērnudārzs

Miera 56, Rīga LV-1013
Apraksts:

Privātais bērnudārzs "Zeltābele", Laimīgai, radošai un drošai bērnībai. Miera ielas, klusā Rīgas centra filiāles misija ir padarīt bērnu, feju, laumiņu un arī vecāku ikdienu interesantu, veicinot radošās domāšanas attīstību. Mēs protam izkāpt no rāmjiem, pieņemt citādo. Būt paši, būt vienkārši laimīgi. Mūsu fejas un laumiņas bērniem nodod tradicionālu vērtību apzināšanos, un latvisko dzīvesziņu caur dažādiem svētkiem. Svarīgi:  PPII "Zeltābele" filiāle atrodas Miera ielā 56, Rīgā. Klusā Rīgas centrā, blakus jaunajam Rīgas teātrim. Šeit darbojamies kopš 2018. Gada aprīļa. Bērnudārzs izvietots divos stāvos – katrā pa vienai grupas telpai. Katrā no tām brīvi, netraucēti un kvalitatīvi laiku var pavadīt 16 bērni. Katrai grupiņai ir viena mīļa audzinātāja – feja un audzinātājas palīgs – laumiņa. Vēl ikdienas gaitas papildina mūzikas skolotāja, deju skolotāja un angļu valodas skolotāja, kuru zināšanas un labsirdība nav izmērāma. Papildus rūpējoties par bērnu veselīgu stāju, ķermeni un prātu, dodamies vingrot uz Olimpisko Centru Grostonas ielā, kur mūs gaida sertificēti un profesionāli treneri, kas palīdz mums sasniegt izvirzītos mērķus. Mūsu mīļākās dienas ir piektdienas – tad pie mums ciemojās lieliskā Magmaster komanda, kura caur ģeometriskajām figūrām mums iemāca krāsas, ciparus, figūras, telpiskas figūras un dažādas interesantas lietas.

Osko, SIA

"Vilbrūži" , Piltenes pagasts, Ventspils nov. LV-3620
Par uzņēmumu:

Osko tortes, kūkas un banketi, izbraukuma banketi, kūkas un tortes uz pasūtījuma, visām dzīves situācijām un individuālām vēlmēm. Visas tortes top tikai no īstas biskvīta mīklas, dabiskā putukrējuma un ievārījuma. 

Bukstiņš, bistro

Darba laiks svētku dienās - 10:00-16:00!
Smilšu 20, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Apraksts:

Bistro "Bukstiņš" atrodas pilsētas centrā, kur var ātri un labi paēst. Galvenokārt bistro piedāvā tradicionālos latviešu ēdienus, tostarp putras (bukstiņu putra ar speķi, zirņu biezenis, grūbas u.c.), saldos ēdienus (maizes zupa ar putukrējumu), smalkmaizītes (speķa pīrādziņi, biezpiena un ābolu rausis, sklandrauši u.c.). Šeit varēsiet ēdienu paņemt arī līdzi. Uzņēmums specializējas arī galdu klāšanas mākslā, kā arī piedāvājam izbraukuma ēdināšanu, piemēram, nometnēs, brīvdabas pasākumos u.c.