Tīrīšana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Global Steel Trade, SIA

Rubeņu 2, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Ķīmiskais reaģents, Reaģenti, Ķīmiskās preces, papīrs, stikls, ķimiskas vietas, ķīmisku vielu vairumā. Iepakojumi, iesaiņošanas, Tara, profesionālie pakalpojumi, Ūdeņraža hlorīds, sērskābe Grinjāra reaģents, magnija bromīds, tetrahidrofurāns, Ķīmisko vielu vairumtirdzniecība

Metala grafika, SIA

Rencēnu 20, Rīga, LV-1073
krāsošana, Metālizstrādājumu krāsošana, Strūklošana, Virsmu pretkorozijas apstrāde, aizsardzība, abrazīvā tīrīšana

Autovilma, autoserviss

Krustpils 71, Rīga LV-1057
Degvielas sistēmas remonts, degvielas bākas tīrīšana . Dzesēšanas sistēmas remonts. Motoru remonts.

Travertss, SIA, vieglo automašīnu, kravas auto, mikroautobusu autoserviss

Lizuma 1 k-16, Rīga LV-1006
maiņa, Bremžu disku maiņa, Degvielas sistēmas remonts, Degvielas sistēmas apkope, Degvielas sistēmas tīrīšana

Autovilma, autoserviss

Valdeķu 15A, Rīga, LV-1004
Autoserviss, auto servis, auto serviss, autoservis. Auto diagnostika. Ziepniekkalnā, Imantā. Automašīnu tehnisko apkopju veikšana, auto remonta pakalpojumi, autoservisa pakalpojumi, Motors, dzinējs, pārbaude, remonts. Aizdedzes diagnostika, remonts. Dīzelis, dīzeļa remonts. Dzesēšanas sistēmas remonts, ūdenssūkņi, radiatori, eļļas

1 Energy, SIA

Alsungas 14A, Rīga, LV-1004
privātmājām, rokas ūdens sūknis, kanalizācijas caurules kritums, dziļurbuma ierīkošana, kanalizācijas tīrīšana

Griekkosmetik, SIA, kosmētikas veikals

Dzērbenes 14-214, Rīga LV-1006
Kosmētika no Grieķijas, šampūns, kondicionieris, roku krēms, sejas krēms, ekokosmētika, seja maskas, sejas tīrīšana

''BLINX'', juvelierdarbnīca - salons

Atbrīvošanas aleja 98 - 8, Rēzekne, LV-4601
Apraksts:

Juvelieris Arnis Brēdiks-Roku darba juvelierizstrādājumu izgatavošana ar mūža garantiju kā arī remonts , tīrīšana, atjaunošana.

Estētiks, SIA

Kleistu 18A - 1, Rīga, LV-1067
Apraksts:

Mūsu klīnika "Estētiks" sniedz plaša spektra stomatoloģiskos pakalpojumus, izmantojot jaunākās zobu ārstēšanas un protezēšanas tehnoloģijas. Mūsu principi – darba kvalitāte un pacientu komforts. Mēs izveidosim individuālu ārstēšanas plānu tieši jums, ievērojot visas pacientu iespējas un vēlmes. Pie mums strādā draudzīgs kvalificētu speciālistu kolektīvs, kas zina un mīl savu darbu. Mūsu galvenie pakalpojumi: zobu ārstniecība; zobu protezēšana; estētiskā stomatoloģija; zobu higiēna; zobu balināšana; bērnu stomatoloģija; zobu ķirurģija; zobu implanti.

Car Point, SIA

Viskaļu 20, Rīga, LV-1026
Apraksts: Autoserviss Automeistars.lv. Rīgā, Viskaļu ielā 20. Vieglo automašīnu, mikroautobusu serviss, kā arī autoevakuatora pakalpojumi. Automeistars.lv sniedz plašu remonta pakalpojumu klāstu vieglajām automašīnām un mikroautobusiem. Mūsu autoservisā ir daudzveidīgs darba un speciālo instrumentu aprīkojums, kurš visu laiku tiek papildināts, tādējādi paplašinot pakalpojumu sortimentu un uzlabojot darba kvalitāti.

Seneko, SIA

Lēdmanes 6, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Apraksts:

SIA "Seneko" pamatdarbības virzieni ir metāla produktu vairumtirdzniecība un dažāda pielietojuma tehnikas piegāde. Mēs piegādājām dažāda veida metālu, kā arī lāzera un CNC iekārtas metāla apstrādes uzņēmumiem. Mūsu pārstāvētais industriālas tehnikas aprīkojums ir pielietojams celtniecībā, lauksaimniecībā, mežizstrādē, ražošanā un komunālā saimniecībā.

Latta, SIA

"Liepzari", Tārgale, Tārgales pagasts, Ventspils nov., LV-3621
Apraksts: SIA "Latta" piedāvā transporta pakalpojumus kravu pārvadāšanā pa Latvijas teritoriju (mēbeles nepārvadājam), sniedzam ekskavatora pakalpojumus. Kā arī nodarbojamies ar grants ceļu remontiem, sagatavojam būvobjekta 0 ciklu, darba pieredze vairāk nekā 10 gadus. Sniedzam greiderēšanas pakalpojumus un sniega tīrīšanu, pieredze šo pakalpojumu sniegšanā Ventspils novadā vairāk nekā 20 gadus. Smilts, grants piegāde.

Bora NC, SIA

Brīvības gatve 193A, Rīga, LV-1039
Uzņēmums piedāvā: ✓ tehnikas piegāde uz objektu ✓ konsultācijas un apmācības tehnikas lietošanā, atbilstību veicamajiem darbiem ✓ palīdzības sniegšana celtniecības tehnikas vai elektroinstrumentu izvēlē Jūsu veicamajiem darbiem ✓ kvalitatīvs un ātrs Jūsu tehnikas remonts ✓ nepieciešamās rezerves daļas un piederumi Jūsu tehnikai ✓ individuāla pieeja katram klientam, profesionalitāte, darba pieredze un draudzīgas cenas

Ērti.lv, gultas un matrači

Ērtas gultas un matrači ! ATLAIDES
Latgales 180, Rīga LV-1019
Mūsu piedāvājums:

MATRAČI

✓ Bezatsperu matrači ✓ Bonnell matrači ✓ Comfort matrači ✓ Ekonom matrači ✓ Multi Pocket matrači ✓ Pocket matrači

GULTAS

✓ Eko-ādas gultas ✓ Gulta + matracis

DĪVĀNI

✓ Guļamie dīvāni ✓ Stūra dīvāni

Vilnītis, SIA, Veļas mazgātava

Parka 18, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
SIA "Vilnītis" - veļas mazgātava Limbažos.:

Mūsu sniegtie pakalpojumi: Veļas mazgāšana, apģērbu ķīmiskā tīrīšana. Vilnas segu mazgāšana, kā arī vilnas segu tīrīšana Limbažos.  Jaunums! Kažoku tīrīšana un ādas izstrādājumu tīrīšana.

ZL.LV iesaka

Vilnītis, SIA, Veļas mazgātava

Pērnavas 29, Salacgrīva, Limbažu nov. LV-4033
Apraksts:

SIA "Vilnītis" - Salacgrīvā. Veļas mazgāšana, apģērbu ķīmiskā tīrīšana, vilnas segu mazgāšana un tīrīšana. Pakalpojumus piedāvājam arī Limbažos, Ainažos, Alojā.

BEIJER REF LATVIA, SIA, saldēšanas iekārtas un kondicionēšanas sistēmas

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Produkti:: ✓ Gaisa kondicionieri ✓ Siltumsūkņi ✓ Rekuperatori ✓ Čilleri ✓ DRY-COOLERI ✓ Mitrinātāji ✓ Elektronika ✓ Kompresori Par mums:

SIA "BEIJER REF LATVIA" nodarbojas ar komerciālo un industriālo saldēšanas iekārtu, gaisa kondicionēšanas iekārtu, siltuma sūkņu, mitrināšanas iekārtu, komplektējošo izstrādājumu, rezerves daļu un ikdienas apkopes darbam nepieciešamo materiālu tirdzniecību, kā arī veic aukstuma apgādes, gaisa kondicionēšanas jaudu aprēķinus un projektēšanas darbus.

Grobiņas autodarbnīca

Skolas 1, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov., LV-3430
Apraksts:

"Grobiņas autoskolas autoservisā" - auto diagnostika, remonts vieglajām automašīnām un komerctransportam. Automašīnu salonu ķīmiskā tīrīšana.

Vitas Laukmanes zobārstniecības prakse

Pils 15A, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Apraksts: Darba laiks: P.-Pt. pēc pieraksta

AL Ceļu Būve, SIA

Gaujas 27A, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Būvniecība Būvniecība ietver procesu no būvlaukuma sagatavošanas līdz izbūvētā objekta nodošanai ekspluatācijā. Būvējam ielas, laukumus, piebraucamos ceļus, ietves, izbūvējam caurtekas. Izmantojam, gan asfaltbetonu, gan betonu kā arī granīta bruģakmeni vai dabīgo akmeni. Izmantojam arī citus materiālus atbilstoši Klienta vajadzībām un vēlmēm. ✓ Rekonstrukcija Rekonstrukcija ietver asfaltbetona seguma virskārtas frēzēšanu, asfaltbetona seguma izbūvi, bruģakmens seguma nomaiņu, aku, gūliju līmeņošanu, caurteku nomaiņu, ietvju un ceļa apmaļu regulēšanu / nomaiņu, marķējuma uzklāšanu. ✓ Uzturēšana Uzturēšana ietver asfaltbetona seguma remontdarbus vasaras un ziemas sezonā, ātrumvaļņu izbūvi, bojāta bruģakmens nomaiņu, bojātu ietvju un ceļa apmaļu nomaiņu, bojātu aku, gūliju, ūdens kanālu nomaiņu, seguma marķēšanu, ceļa zīmju uzstādīšanu, drošības barjeru uzstādīšanu, caurteku konstrukciju apkopi un remontu. ✓ Citi pakalpojumi Ceļu būvtehnikas noma, kravas a/m un evakuatora pakalpojumi, sniega tīrīšanas/izvešanas darbi.