Tīrīšana, adresē Teika

Drukāt
Banner 1050x80

Klīnika Denta, SIA

Brīvības gatve 230, Rīga, LV-1039
uzlikšana, zobu ārstēšana, ortodonts, breketes, ortodontiskas platītes, zobakmens noņemšana, zobu kanāla tīrīšana , , rentgens, digitālais rentgens, kvalitatīvs panorāmas rentgens, gudrības zobu raušana, zoba kanāla tīrīšana

Kros serviss, SIA

Raunas 45 k-5, Rīga LV-1084
Uzkopšanas serviss
1

LiiR Latvia, SIA, uzkopšanas, tīrīšanas serviss

Uzkopšanas, tīrīšanas serviss Latvijā N.1
Latgales 322, Rīga LV-1063
UZKOPŠANAS pakalpojuma veidi:: ✓ Ikdienas uzkopšana ✓ Vienreizējā tīrīšana ✓ Ģenerālā tīrīšana ✓ Biroju uzkopšana ✓ Lielveikalu uzkopšana ✓ Ražotņu uzkopšana ✓ Teritoriju uzkopšana Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "LiiR Latvia" ir profesionāla teritorijas, ražotņu un telpu uzkopšanas kompānija. Uzkopšanas kompānija "LiiR Latvia" piedāvā jums plašu piedāvājumu spektru profesionālās tīrīšanas jomā – birojos, tirdzniecības centros, ražotnēs, darba telpās, tajā skaitā arī dzīvokļu uzkopšanu un māju uzkopšanu. Laiks uzkopt! Mēs lepojamies ar pieredzējušiem un profesionāliem mūsu kompānijas darbiniekiem, kuri garantē perfektu uzkopšanas kvalitāti! Mūsu telpu, teritorijas, ražotņu un dzīvokļu uzkopšanas kompānija ir lieliska izvēle jūsu tīrīšanas servisa nodrošināšanai!

2

Logu Mazgāšanas Eksperti, SIA

Brīvības gatve 195, Rīga LV-1039
Apraksts:

Mēs sniedzam profesionālus tīrīšanas pakalpojumus privātpersonām, uzņēmumiem un valsts iestādēm. Par tīrību mūsu klientu īpašumos rūpējamies jau vairāk kā 8 gadus, šī pieredze un zināšanas, mums ļauj sasniegt augstāko tīrības pakāpi, katrā tīrīšanas reizē. Mēs ikdienā apkalpojam klientus Rīgā un Rīgas apkārtnē, kā arī izbraucam pie klientiem visā Latvijā. Garantējam vieglu un patīkamu pieredzi, un labāko rezultātu katrā tīrīšanas reizē.

  • 2 Uzkopšanas serviss

Master M, SIA

Brīvības gatve 224, Rīga LV-1039
Automazgātuve, Mazgāšana ar rokām, auto, automašīnu, automašīnas salona, salonu tīrīšana , ķīmiskā.

Max Moto, motociklu veikals, serviss

Gustava Zemgala gatve 71, Rīga LV-1039
Max Moto produkti: ✓ Moto braucēju apģērbi un ekipējums ✓ Motociklu rezerves daļas ✓ Apkopes līdzekļi ✓ Eļļas ✓ Instrumenti ✓ Aksesuāri Max Moto pakalpojumi:

Mototehnikas remonts:

✓ Sagatavošana sezonai / Tehniskajai apskatei; ✓ Moto tehnikas pārbaude pirms iegādes; ✓ Tehniskās apkopes pēc ražotāj-rūpnīcu noteikumiem; ✓ Priekšējās amortizācijas dakšu remonti (arī kasešu tipa); ✓ Ķēdes / Zobratu sistēmas maiņa; ✓ Riepu maiņa; ✓ Elektrība / Elektronika; ✓ Motora remonti ar garantiju; ✓ Motora galvas remonti; ✓ Vārstu vadīklu maiņa / Vārstu ligzdu izveide; ✓ Vārstu regulēšana (japāņu tehnikai regulēšanas paplāksnes 7,48 un 9,48 visi izmēri uz vietas); ✓ Karburatoru tīrīšana / Remonts; ✓ Citi darbi, kas saistīti ar moto tehniku; ✓ Moto tehnikas profesionāla transportēšana; ✓ Konsultācijas par moto tehnikas uzbūvi, īpašībām, remontu.

NTI Partnership, SIA

Biķernieku 39, Rīga LV-1039
Zāliena ierīkošana, koku zāģēšana, dīķu rakšana, uzkopšanas serviss.

Paklāju ekspresis, SIA

Ieriķu 5, Rīga LV-1084
Tīrīšanas pakalpojumi: ✓ Paklāju tīrīšanas pakalpojumi ✓ Paklāja seguma ķīmiskā tīrīšana ✓ Mīksto mēbeļu un ādas mēbeļu ķīmiskā tīrīšana ✓ Paklāju, paklāja segumu un mēbeļu impregnēšana Paklāju maiņa un noma - Produkti: ✓ Klasiskie paklāji ✓ Kokvilnas paklāji ✓ Krāsainie paklāji ✓ Paklāji ar logotipu ✓ Kleen Thru (Komfort ) - komforts un drošība ✓ Kushion-Koil – paklāji, kas samazina nogurumu ✓ Kleen-Scarpe - universālais darba vietu paklājs

Profilakse, SIA, uzkopšanas serviss un sanitārais dienests

Brīvības gatve 223, Rīga LV-1039
Pakalpojumi: ✓ Dezinsekcija ✓ Deratizācija ✓ Dezinfekcija ✓ Lapseņu un sirseņu (iršu) iznīcināšana ✓ Pagrabu tīrīšana, uzkopšana un demontāža ✓ Telpu tīrīšana un dezinfekcija pēc mirušā ✓ Telpu tīrīšana, uzkopšana dzīvokļos un nelabvēlīgos dzīvokļos pēc miruša.

Quant Latvia, SIA, Komercēku serviss un apsaimniekošana

Raunas 44 k.1, Rīga LV-1039
Apraksts:

KVANT ir uzņēmums ar ilggadēju pieredzi komercēku apsaimniekošanā.

RĪGAS BŪVSERVISS, SIA, Būvmateriālu interneta veikals

Bērzaunes 12, Rīga LV-1039
Preces un piedāvājumi: ✓ Būvmateriāli ✓ Santehnika ✓ Apkure ✓ Skrūves, stiprinājumi u.c. metālizstrādājumi ✓ Krāsas, eļļas, antiseptiķi, lakas ✓ Dārzam un mājai ✓ Elektromateriāli ✓ Ventilācija ✓ Darba rīki, instrumenti ✓ Linolejs, Parkets

Senso, SIA

Brīvības gatve 214M - 4.st., Rīga, LV-1039
zobu terapija, zobu labošana, zobu plombēšana, zobu ķirurģija, zobu raušana, endodontija, zobu kanālu tīrīšana

Song Wash, SIA

Brīvības gatve 372, Rīga LV-1006
Auto mazgāšana, salona tīrīšana

Spiediens, SIA, Rūpnieciskā augstspiediena mazgāšana

Turaidas 2, Rīga LV-1039
Pakalpojumi: ✓ Ietvju un ceļu tīrīšana ✓ Jumtu un noteku tīrīšana ✓ Fasādes tīrīšana ✓ Industriālu objektu tīrīšana ✓ Cauruļvadu tīrīšana ✓ Grafiti tīrīšana un aizsardzība ✓ Cauruļvadu tīrīšana ✓ Grafiti tīrīšana un aizsardzība ✓ Rūpnieciskais alpīnisms ✓ Industriālais alpīnisms ✓ Demarķēšanas darbi uz ceļiem/ceļu līnijas, ceļu marķējumi

Ventclean, SIA

Turaidas 2, Rīga LV-1039
, Ventilācijas sistēmu un gaisa vadu tīrīšana , Dūmvadu tīrīšana un apsekošana, Skursteņslauķis, skursteņslauķa, uzņēmumiem, Atkritumvadu tīrīšana .

Čori EN, SIA

Šmerļa 1, Rīga, LV-1006
Teritorijas, pagraba, telpu tīrīšana . Ēku demontāža.