Tehnika, adresē Āgenskalns

Drukāt
Banner 1050x80

Āgenskalna zobārstniecības centrs

Mazā Nometņu 57-22, Rīga, LV-1002
Ārstniecības iestāžu reģistra kods: 019564503, Zobārstniecība un mutes higiēna, zobārsts, zobārsti, stomatologs, zobārstniecības klīnika, zobārstniecības klīnika Āgenskalnā, zobu labošana, ķirurģija, protezēšana, higiēna, bezmaksas zobārstniecības pakalpojumi bērniem, zobārsts bērniem, bērnu zobārstniecība, bērnu stomatoloģija,

GeoStar, SIA, Celtniecības mērinstrumenti, Ģeodēziskie instrumenti

Mārupes 20, Rīga LV-1002
Nivelieri, Lāzernivelieri, Teodolīti, Kalibrēšana. Mērniecības ģeodēziskie instrumenti, ģeodēzija, kartogrāfija, topogrāfija, astronomijas specializētais aprīkojums, celtniecības mērinstrumenti, nivelieris, optiskie nivelieri, lāzera rotējošie nivelieri, lāzeru nivelieris, līnijas projekcijas nivelieri, digitālais

Perchina.lv - siltumnīcas

Rīga
Siltumnīcas, polikarbonāta siltumnīcas. Siltumnīcas no polikarbonāta. Polikarbonāts. Siltumnīcu montāža. Fermu siltumnīcas. Plēves siltumnīcām. Siltumnīcas montāža. Lapenes. Plēves siltumnīca. Vasaras dušas. Automašīnu nojumes. Laistīšanas sistēmas. Lauksaimniecības siltumnīcas, lauksaimniekiem, zemnieku saimniecībām,

Anytime Profesionālais Serviss

Rīga
Logu mazgāšana, Mīksto mēbeļu tīrīšana, paklāju tīrīšana, augstspiediena mazgāšana, dīvānu tīrīšana, gultas matraču tīrīšana, matraču tīrīšana, logu mazgāšana dzīvokļiem, logu mazgāšana privātmājām, jumta tekņu tīrīšana, noteku tīrīšana, logu mazgāšana ar teleskopisko sistēmu, logu mazgāšana birojiem, biroja mēbēļu tīrīšana, biroja

HWR-CHEMIE Baltija, SIA

Rīga
Piedāvājam visa veida tīrīšanas pakalpojumus, pļaušanas darbus un mauriņa atjaunošanu ar aeratoru visā Latvijā: ✓ Biroja uzkopšana ✓ Mājas uzkopšana ✓ Industriālo telpu uzkopšana ✓ Pārtikas rūpniecības telpas ✓ Servisa uzkopšana ✓ Augstspiediena mazgāšana ✓ Cauruļu mazgāšana ✓ Fasādes mazgāšana ✓ Jumtu mazgāšana ✓ Grafiti tīrīšana ✓ Logu mazgāšana ✓ Paklāju tīrīšana ✓ Mēbeļu tīrīšana ✓ Veikalu tīrīšana ✓ Kāpņu telpu mazgāšana ✓ Kapu pieminekļu tīrīšana ✓ Pieminekļu tīrīšana ✓ Strūklaku tīrīšana ✓ Transportlīdzekļu mazgāšana (auto, moto, lauksaimniecības tehnika un ūdenstrasports) ✓ Smago automašīnu izbraukuma mazgāšana ✓ Zāles trimmerēšana ✓ Mauriņa atjaunošanu ar aeratoru ✓ Frēzēšanas pakalpojumi ar dārza frēzi

Un citus specifiskus tīrīšanas pakalpojumus. Visu var notīrīt, ja izvēlas pareizos līdzekļus. Izmantojam tikai savu produkciju – profesionālos tīrīšanas līdzekļus, kuri dabā sadalās, tātad rūpējamies par dabu un nepiesārņojam to.

Your Caring Dad, SIA

Rīga
Apraksts:

 

Standarta tīrīšana

Standarta tīrīšana paredz kvalitatīvu, ātru un efektīvu telpu tīrīšanu, putekļu noņemšanu no mēbelēm un tehnikas.

Galvenā tīrīšana

Izvēloties vispārējo tīrīšanu, jūs saņemsiet maksimāli pilnīgu tīrīšanu jūsu telpām. Vispārējā tīrīšana ietver grīdu mazgāšanu, santehnikas tīrīšanu, trauku un virtuves iekārtu mazgāšanu, paklāju un mīkstās mēbeles apstrādi no nelieliem netīrumiem, logu mazgāšanu. Mēbeļu apstrāde ar speciāliem līdzekļiem.

Logu mazgāšana

Standarta logu mazgāšana (~1,6 m2) ietver stiklu mazgāšanu gan iekšpusē, gan ārpusē, neizmantojot papildu mehānismus (pacēlājus un kāpnes). Logu rāmju, palodzes un palodzīšu mazgāšana.

Neliela remonta darbi mājā - stundas cena.

Mazais remonts mājā - remonts iekštelpās vai ārpus tām, kas nenorāda uz vairāk nekā divu darbinieku iesaistīšanu un speciālās tehnikas izmantošanu, izņemot rokas instrumentus. Pirmā stunda - 56 eiro, katra nākamā stunda - 19 eiro.

Lielais remonts, restaurācija, rekonstrukcija

Lielais remonts, restaurācija, rekonstrukcija - izbraukšana uz objektu par standarta tarifu 56 eiro. Tieši uz objekta sastādīšana darbu plāna ar pasūtītāju. Saskaņā ar izveidoto plānu, tiek veikta darbu kalkulācija un darbu plāna sagatavošana.

Aizmugurējais pagalms

Dārza tīrīšana jūsu mājas pagalmā, zāliena un krūmu apgriešana, nezāļu izrāvēji. Pēc grillēšanas veikta rūpīga tīrīšana, mantaļu un grila tīrīšana. Garāžas un šķūņa uzkopšana. Malkas sakārtošana. Mazie apjomi tiek apmaksāti - pirmā stunda 56 eiro, turpmākās stundas pa 19 eiro. Lieli apjomi - pēc vienošanās.

Cits

Visas citas darbības, kuras jāveic jūsu mājās, bet jūs neatradāt tās sarakstā. Mēs izpildīsim praktiski jebkuru jūsu lūgumu. Darba novērtējums un samaksa notiks tieši uz objekta. Turklāt mēs varam jums izrakstīt rēķinu pēc vienošanās un darbu pabeigšanas, un jūs varat veikt maksājumu ar jums ērtu veidu.

 

Jumaka, SIA

Kalnciema 52, Rīga LV-1083
Apraksts:

No nulles līdz atslēgai jau kopš 2004.gada. Būvējam, remontējam gan privātmājas, gan komercobjektus. Aicinām sadarbībai, zvaniet un saņemiet cenu piedāvājumu. Individuāla pieeja katram klientam.

DUDE BIKES, SIA, motociklu veikals, serviss

Kalnciema 40E, Rīga, LV-1083
Panākumi rada jaunas iespējas.:

2020. gadā mūsu komandai pievienojās jmūsu trešā komandas dalībniece, lai mēs visi kopā pierādītu, ka motociklistu pasaule nepieder tikai vīriešiem, benzīna smaržai, melnām ādas jakām un satiksmes troksnim. Dude Bikes motociklu veikals kopš 2021.gada piedāvā arī vēsturiskā itāļu moto zīmola Moto Morini motociklus Baltijā - gan pilsētas naked un scrambler stila, gan arī adventure tipa motociklus no 650cm3 - 1200 cm3. Piedzīvojumiem pilsētā pieejams oriģināls elektromoto SUPER73 - Kalifornijas dzīvestila zīmols, kas apvieno motociklu mantojumu un jauniešu kultūru. Tomēr mīlestība pret klasisko motociklu nav atstāta novārtā. Dude Bikes preču klāstam ir pievienojies arī F.B Mondial un Brixton - ielas, motokrosa un flat track stila motocikli no vēsturiskiem Itālijas un Austrijas moto ražotājiem.

SERVISS VLK, SIA

Rīga
Par mums: ✓ Diennakts auto palīdzība, autoevakuators, tehniskā palīdzība uz ceļa, bojātu, avarējušu transporta līdzekļu evakuēšana, automašīnu transportēšana Latvijas teritorijas robežās, Baltijas valstīs un Eiropā. ✓ Palīdzēsim pārvākšanās procesā nogādāt visu, sākot ar mēbelēm, sadzīves tehniku, beidzot ar smalkām un trauslām mājokļa lietām. Piedāvājam sadzīves tehnikas uzstādīšanu, mantu iepakošanu. ✓ Parūpēsimies par lielgabarīta sadzīves priekšmetu, būvgružu, mēbeļu un citu nevajadzīgo mantu izvešanu. ✓ Transporta pakalpojumi Latvijā un ārpus tās robežām, preču transportēšana no veikala, mēbeļu, tehnikas vai lielizmēra objekta nogādāšana no adreses līdz adresei jums ērtā un vēlamā diennakts laikā. ✓ Kurjera pakalpojumi Latvijā un ārpus tās robežām, preču transportēšana, mēbeļu, tehnikas vai lielizmēra objekta nogādāšana no adreses līdz adresei jums ērtā un vēlamā diennakts laikā.

Plazma pluss, SIA, Veikals

Kalnciema 1 k-2, Rīga, LV-1048
Apraksts: Metināšanas iekārtas un materiāli. Veikals Pārdaugavā.

NA centrs, celtniecības instrumentu noma, serviss

Rīga
Uzņēmums sniedz šādus pakalpojumus:: ✓ celtniecības instrumentu un celtniecības tehnikas piegāde uz objektu, ✓ celtniecības instrumentu un tehnikas remonts, serviss, ✓ nepieciešamās rezerves daļas un piederumi jūsu tehnikai. Piedāvājums: Pēc klienta vēlmēm piegādājam tehniku uz objektu. Konsultējam un apmācām tehnikas lietošanas kārtību, kā arī tās atbilstību veicamajiem darbiem. Mēs palīdzēsim izvēlēties atbilstošu celtniecības tehniku vai elektroinstrumentus jūsu veicamajiem darbiem. Detalizēta meistara pieeja katram instrumentam vai tehnikai ļaus kvalitatīvi un ātri saremontēt jūsu tehniku par ļoti adekvātām cenām. Ir iespējams iegādāties jūsu tehnikai nepieciešamās rezerves daļas un piederumus.

DDA Orthopaedics, SIA

Baložu 32-2, Rīga LV-1048
Par uzņēmumu:

SIA "DDA Orthopaedics" ir tehniskās ortopēdijas centrs, kurš nodarbojas ar individāli izgatavotu tehnisko palīglīglīdzekļu izgatavošanu. SIA "DDA Orthopaedics" strādā augsti kvalificēti tehniskie ortopēdi ar lielu pieredzi tehnisko palīglīdzekļu izgatavošanā un pacientu apmācībā tos lietot.

Anzāģe, SIA

Melnsila 10-14, Rīga LV-1083
Apraksts: Uzņēmums ar pieredzējušiem, kvalificētiem speciālistiem savā jomā veic kvalitatīvus, plaša spektra būvdarbus. Iekļaujamies celtniecības termiņos, garantijas paveiktajam. Sniedzam konsultācijas.

Zobu serviss, SIA

Mazā Nometņu 57-1.st., Rīga, LV-1002
Zobu balināšana, zobu ārstēšana, zobu tehnika , zobi, zobu tehniskā laboratorija, zobu aizsargkapes, bokseru, protēzes, ārsts, higiēnists, rentgens, zobu rentgens, Ceka Preci Line, atačmenti, zobu atačmenti, zobu tehnika

Dentālā studija, SIA

Mazā Nometņu 57-21, Rīga, LV-1002
Zobu balināšana, zobu ārstēšana, zobu tehnika , zobi, zobu tehniskā laboratorija, zobu aizsarg kapes,, protēzes, ārsts, higiēnists, rentgens, zobu rentgens, Ceka Preci Line, atačmenti, zobu atačmenti, zobu tehnika

Misabil, SIA

Melnsila 23, Rīga LV-1083
Sadzīves tehnika . Sadzīves tehnikas remonts, serviss., Profesionālā virtuves tehnika , profesionālās virtuves tehnikas remonts.

Andžejs un partneri, SIA

Puķu 9-1, Rīga LV-1048
Zobārstniecības tehnika , Zobārstniecības instrumenti, Medicīnas tehnikas un instrumentu tirdzniecība, Zobārstniecības tehnika un instrumenti.

CD aģentūra, SIA

Rīga
Audio un videotehnikas un piederumu ražošana