Tehnika, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Tolmets Vidzeme, SIA, Cēsu metāllūžņu iepirkšanas punkts

Rūpniecības 17, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Tolmets. Tolmets Vidzeme. Tolmets Cēsis, Valmiera, Limbaži, Valka, Rūjiena, Smiltene, Gulbene, Balvi, Salacgrīva, Madona, Alūksne. Metāllūžņi, metāllūžņu pirkšana, metāllūžņu uzpirkšana, metāllūžņu iepirkšana. Metāllūžņu izvešana, aizvešana, rūpniecisko atgriezumu, tehnikas utilizācija, elektrotehnikas, datortehnikas

LiiR Latvia, SIA, uzkopšanas, tīrīšanas serviss

Uzkopšanas, tīrīšanas serviss Latvijā N.1
Latgales 322, Rīga LV-1063
savākšana, lapu grābšana, sētnieku darbi, profesionālo uzkopšanas līdzekļu tirdzniecība, uzkopšanas tehnika

Atar, SIA

Turpinām strādāt klātienē! Bezkontakta piegāde!
Visvalža 7, Rīga, LV-1050
Pakalpojumi:: ✓ Kafija ✓ Kafijas automāti ✓ Kafijas automātu serviss ✓ Kafijas automātu piederumi ✓ Receptes Kafijas grauzdētava:

Mēs esam Latvijas kafijas grauzdētava. Kafijas grauzdēšana mūsu uzņēmumā ir roku darbs un izmantojam tikai augstākās kvalitātes kafijas pupiņas. Grauzdēto kafiju klientiem nogādājam ne vēlāk kā divas nedēļas pēc grauzdēšanas, tādējādi vienmēr nodrošinām svaigu kafiju. Piedāvājam iegādāties pārbaudītu zīmolu kafijas automātus. Ja kafijas automāta iegādei vēl neesat gatavi, piedāvājam kafijas automātu nomu uz neierobežotu laiku. Iegādājoties pie mums noteiktu daudzumu kafijas, noma ir bez maksas. Kafijas automātus var iznomāt arī uz īslaicīga pasākuma laiku. Kā zināms, jebkura tehnika ar laiku nolietojas un bojājas – piedāvājam kafijas automātu apkopi un remontu

Zepter International Baltic, SIA

K.Barona 32-2, 2.st., Rīga LV-1011
EKSKLUZĪVS DZĪVESVEIDS:

Iepazīstiet mūsu produkciju 

Ilggadēju zinātnisko pētījumu un tehnoloģiju attīstības rezultātā izstrādātie Zepter produkti veido unikālu sistēmu, kas piedāvā ideālu risinājumu veselīgam dzīvesveidam. Visus Zepter produkcijas radītājus ir iedvesmojis dzīvības un tās bezgalīgo iespēju brīnums. Senās zināšanas māca, ka pār pasauli valda 4 elementi: Gaisma, Ūdens, Gaiss un Uzturs. Tie nosaka Zepter produkcijas pamatus:

Sertificētā gaismas terapijas BIOPTRON,  ✓ Efektīvas Ūdens un Gaisa attīrīšanas sistēmas, ✓ Nepārspētas sistēmas veselīga uztura pagatavošanai Masterpiece Cookware, ✓ Risinājums veselīgam miegam Smart Sleep System.

Zepter ir izveidojis drošu tiltu starp cilvēci un dabu, mudinot mūs dzīvot veselīgu dzīvesveidu, pateicoties tās plašajam augstākās kvalitātes produktu klāstam.

Nitram, SIA, auto radiatoru servisa centrs

Lubānas 133, Rīga, LV-1021
Saviem klientiem piedāvājam:: ✓ radiatorus vieglajiem auto; ✓ radiatorus smagajiem auto un lauksaimniecības tehnikai; ✓ radiatorus stacionārajām iekārtām; ✓ radiatorus vilcieniem un lidmašīnām, kā arī nestandarta tehnikai; ✓ radiatoru remontu; ✓ radiatorus pēc individuāla pasūtījuma; ✓ detaļu izgatavošanu pēc individuāla pasūtījuma; ✓ visu ar radiatoriem saistīto darbu veikšanu.

Alejas projekti, SIA

Graudu 4a, Jelgava, LV-3001
Pakalpojumi: ✓ Apzaļumošana; ✓ Bruģēšana; ✓ Labiekārtošana; ✓ Jumta dārzi; ✓ Kopšana; ✓ Zāliena ierīkošana; ✓ Apstādījumu ierīkošana; ✓ Bruģēšana. Produkti:

Iepriekš veicot pasūtījumu, uzņēmumā iespējams iegādāties dziļi impregnētus, priedes koka virpotus, spicētus vai fāzētus mietus. Piedāvājam arī priežu mizu mulču fasētu trīs frakcijās, specializēto minerālmēslojumu, Viva, z/s Veldzes, SIA "Mauriņš", SIA "Krastmaļi sēklas" zāliena sēklu maisījumus un ļoti plašu dižstādu un dekoratīvo stādu sortimentu dārzam un publiskajiem apstādījumiem.

Tehniskā ortopēdija, SIA, Veikals

Duntes 20 k.1, Rīga LV-1005
Apraksts:

SIA "Tehniskā Ortopēdija" ir uzņēmums ar vairāk nekā 10 gadu pieredzi. Daļai mūsu speciālistu pieredze nozarē ir ilgāka nekā uzņēmuma vecums. Arī jaunie darbinieki ir ar atbilstošu izglītību, sertificēti un jau ar labu pieredzi. Tehniskā ortopēda izbraukuma pakalpojumi jau uz 7 Latvijas pilsētām - Liepāju, Daugavpili, Rēzekni, Līvāniem, Kuldīgu, Preiļiem, Ventspili.

Electro Base, SIA

Katlakalna 9a, Rīga LV-1073
Electro Base® piedāvā: ✓ LED apgaismojums ✓ Videonovērošanas sistēmas ✓ LAN datortīkli ✓ Drošības un apsardzes sistēmas ✓ Akumulatori ✓ Nepārtrauktas barošanas bloku UPS sistēmas ✓ 10" un 19" komutācijas un serveru skapji, sastatnes ✓ Koaksiālo kabeļu tīkli ✓ Optiskie datu tīkli ✓ Akustisko sistēmu kabeļi ✓ Telefonija ✓ Elektromateriāli ✓ Iepakojuma materiāli ✓ Mēbeles un preces miegam

Kanclers, SIA

Katoļu 7, Jelgava LV-3001
Piedāvājumā:: ✓ velosipēdi ✓ mēbeles ✓ kancelejas preces ✓ hobijlietas ✓ attīstošās rotaļlietas ✓ grāmatas ✓ skolas piederumi un somas ✓ apģērbi (visai ģimenei) ✓ saimniecības preces ✓ mazā sadzīves tehnika Par mums: SIA "Kanclers" Jelgavā ir trīs tirdzniecības vietas un interneta veikals (www.kanclers.lv), kur tiek piedāvāts ļoti plašs preču klāsts.

Industriālās tehnoloģijas, SIA

Brīvības gatve 224b, Rīga LV-1039
Apraksts:

Uzņēmums SIA „Industriālās tehnoloģijas” ir dibināts 2001. gadā. Mūsu darbības pamatā ir dažādu medicīniskas nozīmes tehnisko iekārtu piegāde, uzstādīšana un apkalpošana. Uzņēmuma klientu lokā ir gan Latvijas, gan Eiropas valstu medicīniskās nozares uzņēmumi. Katru gadu mēs cenšamies pilnveidot piedāvāto produktu klāstu, meklējam jaunus sadarbības partnerus un ražotājus dažādās pasaules valstīs. Pateicoties daudzajiem noslēgtajiem līgumiem ar ražotājfirmām, mēs iekārtas saņemam tieši no rūpnīcām, tas nodrošina ātru un kvalitatīvu iekārtu piegādi, uzstādīšanu un apkalpošanu. Mēs piegādājam dažādas iekārtas oftalmologiem, LOR-iem, ginekologiem, fizikālajiem terapeitiem un rehabilitologiem, kā arī mūsu piedāvājumā ir SPA centru aprīkojums (ūdensdziedniecības iekārtas, sejas un ķermeņa kopšanas iekārtas, limfodrenāža, terapijas galdi u.t.t.)

Nafta LV, SIA

Lubānas 66-317, Rīga LV-1073
Tirdzniecībā piedāvātās degvielas sortimentā ir:: ✓ ziemas un vasaras marku dīzeļdegviela ✓ marķētā dīzeļdegviela lauksaimniekiem ✓ marķētā dīzeļdegviela apkures vajadzībām un kuģu uzpildīšanai ✓ 95 un 98 markas bezsvina benzīns Transports: SIA Nafta LV degvielas transportēšanas pakalpojumus sniedz ar savu transportu. Uzņēmuma rīcībā ir vairāki degvielas vedēji ar maksimālo kalibrāciju 31000 ltr un mazāki ar kalibrāciju 19000 ltr. Visas automašīnas atbilst bīstamo kravu pārvadāšanas noteikumiem ADR un ir aprīkotas ar degvielas sūkņiem un kalibrētiem skaitītājiem. Tas dod iespēju veikt degvielas piegādes gan lieliem, gan maziem degvielas vairumpatērētājiem un precīzi izsniegt pasūtīto degvielas apjomu.

Mana meža vērtība

Brenguļi, "Brenguļi" -2, Brenguļu pagasts, Valmieras nov., LV-4245
Par mums:

"Mana meža vērtība" ir cirsmu un mežu cenu salīdzināšanas platforma, kas ir paredzēta mežu īpašniekiem un pircējiem. Mežu īpašnieki ar bezmaksas sludinājuma palīdzību var iegūt sava meža novērtējumu summas izteiksmē no vairāk nekā 200+ potenciālajiem pircējiem, kas ir gan fiziskas, gan juridiskas personas. Savukārt mežu pircējiem nodrošinot jaunāko informāciju par meža īpašumiem tiem interesējošos apgabalos, piedāvājot izteikt vienreizēju cenas piedāvājumu. Meža vai cirsmas īpašuma vērtība tiek iegūta, potenciālajam pircējam iegūstot informāciju par īpašumu, izsakot citiem neredzamu cenas piedāvājumu, tā veidojot godīgu vērtējumu par konkrēto īpašumu. Informācija par meža vai cirsmas īpašnieku ir konfidenciāla! Mana meža vērtība darbojas kā atbalsts mežu pārdevējiem, sniedzot bezmaksas konsultācijas, dokumentu paraugus un informējot par aktualitātēm mežu nozarē. Mmv.lv nenodarbojas ar īpašumu iegādi vai īpašumu izsolēm!  

REHAU, SIA, logi un durvis

Strādājam attālināti un arī birojā.
Daugavgrīvas 83-1.st., Rīga LV-1007
REHAU pakalpojumi:: ✓ Logi, durvis un profili ✓ Risinājumi mēbeļu ražošanai ✓ Risinājumi būvniecības industrijai Par mums:

SIA "REHAU" ir uzņēmums, kas nodarbojas ar tehniskā lietojuma polimēru materiālu risinājumu vairumtirdzniecību. Latvijā REHAU piedāvā logu profilus un apdares materiālus mēbeļu izgatavošanai, lentes plātņu malu apdarei, plātnes mēbeļu izgatavošanai.

ReTone, SIA

K.Barona 64, Rīga, LV-1011
Pakalpojumi:

Piedāvājam plaša spektra digitālos aizauss un iekšauss dzirdes aparātus. Nodrošinam:

✓ Aparātu pieregulēšanu (piemērošanu) atbilstoši katra cilvēka individuālajam dzirdes zudumam ✓ Iekšauss dzirdes aparātu izgatavošanu ✓ Pārdoto aparātu garantijas un pēcgarantijas apkopi un remontu ✓ Individuālo auss ieliktņu izgatavošanu ✓ Peldieliktņu izgatavošanu ✓ Individuālo auss ieliktņu izgatavošanu skaņas monitoru pieslēgšanai ✓ Audioloģisko iekārtu tirdzniecību, apkalpošanu un remontu

SIA BF ESSE STOMATOLOĢIJAS CENTRS

Brīvības gatve 369 k.2, Rīga, LV-1024
Pakalpojumi: ✓ Terapeitiskā zobārstniecība ✓ Ķirurģiskā zobārstniecība ✓ Mutes dobuma higiēna ✓ Protezēšana ✓ Implantoloģija ✓ Estētiskā un dekoratīvā zobārstniecība ✓ Bērnu zobārstniecība ✓ 3D stomatoloģiskais panorāmas rentgens ✓ Virtuālā realitāte ārstniecības laikā

Inkomercs K, SIA, profesionālās virtuves iekārtas

Katlakalna 1, Rīga LV-1073
Profesionālās iekārtas tirdzniecībai: ✓ Aukstumiekārtas ✓ Siltumiekārtas ✓ Nerūsējošā tērauda mēbeles ✓ Sadales līnijas un servēšanas iekārtas ✓ Konvekcijas krāsnis un tvaika konvekcijas krāsnis ✓ Iekārtas dārzeņu apstrādei ✓ Iekārtas gaļas apstrādei ✓ Iekārtas ātras ēdināšanas restorāniem ✓ Elektromehāniskās iekārtas ✓ Iekārtas picērijām, konditorijām un ceptuvēm ✓ Iekārtas bāriem un kafejnīcām ✓ Trauku mazgāšanas aprīkojums ✓ Kases galdi ✓ Plauktu sistēmas

Mēs piedāvājam pilnu pakalpojumu klāstu:

✓ Profesionālo virtuvju un tirdzniecības iekārtu pārdošana ✓ Pieredzējušu menedžeru konsultācijas ✓ Tehnoloģisku risinājumu izstrāde ✓ Dizaina projektēšana ✓ Datormodelēšana un telpu plānošana ✓ Piegāde ✓ Iekārtu uzstādīšana ✓ Kreditēšana ✓ Savs servisa centrs ✓ Garantijas un pēcgarantijas serviss un remonts ✓ Personāla apmācība un instruktāža darbam ar iekārtām

Wodoo, SIA, Autodarbnīca, AdBlue

Bauskas 149, Rīga LV-1004
Apraksts: WODOO komanda nodrošina profesionālu un kvalitatīvu DPF / SCR sistēmas atslēgšanu kravas automašīnam, lauksaimniecības tehnikai, iekrāvējiem un ekskavātoriem. Kvalificētais tehniskais personāls, vienmēr ir gatavi uzklausīt un piedāvāt katram klientam izdevīgāko risinājumu.

NT Grup, SIA, metāla konstrukciju ražošana

Kurzemes prospekts 3d, Rīga, LV-1067
Mūsu specifika metālapstrādē ir:: ✓ Metālkonstrukciju ražošana ✓ Metāla konstrukciju montāža; ✓ Frēzēšanas darbi; ✓ Virpošanas darbi; ✓ Metāla liekšana; ✓ Metināšana; ✓ Metāla izstrādājumu montāža; ✓ Plazmas griešana; ✓ Urbšana; ✓ Ciršana;

Daigas Lubarskas zobu higiēnistes prakse

Raudas 8-407, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
Pakalpojumi:: ✓ Zobu profilaktiskā apskate ✓ Aplikuma un zobakmens noņemšana ✓ Zobu pulēšana ✓ Zobu rotājumi ✓ Ārstniecība ✓ Lekcijas par zobu kopšanu Daiga Lubarska - Zobu higiēnists Tukumā: ✓ Sniedzu zobu higiēnas pakalpojumus jau 20 gadus. ✓ Ir pieredze darbā gan ar bērniem, gan pieaugušajiem. Varam darboties kopā no pirmā zoba līdz pēdējam ✓ Kabinetā pieejama arī zobārsta, zobu protēzista un zobu tehniķa palīdzība. ✓ Ir pieredze darbā ar bērniem ar īpašām vajadzībām.

JUNKORS FILTRI, SIA, Eirofiltri

Filtri💎kārtridži pieejama veikalos💯 tīrs ūdens👌
Vestienas 2, Rīga LV-1035
Apraksts:

Ūdens filtri, kas ražoti ar preču zīmi JUNKORS FILTRI, ir SIA “Eirofiltri” produkcija. Jau vairāk nekā 20 gadus šie filtri tiek ražoti Latvijā. Mūsu ūdens filtri ir pārbaudīti Reģionālās Vides Pārvaldes Ekoloģiskajā laboratorijā un testēti Nacionālajā Vides un Veselības aizsardzības centrā. Ūdens filtri ir ekonomisks un dabai draudzīgs risinājums ūdens attīrīšanas jomā, to efekts - nenoliedzams, uzstādīšana - vienkārša. No piemaisījumiem attīrītais ūdens sniegs pozitīvus ieguvumus ne tikai tavai veselībai, bet pasaudzēs no priekšlaicīgas novecošanās arī sadzīves tehniku, kuras darbību var ietekmēt kaļķains vai rūsains ūdens. JUNKORS ŪDENS FILTRUS iespējams pasūtīt mūsu mājaslapā vai iegādāties pie kāda no mūsu sadarbības partneriem visā Latvijā. Sazinies ar mums, un mūsu konsultanti labprāt ieteiks tavām vajadzībām vispiemērotākos risinājumus.