Tehnika, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Inkomercs K, SIA, profesionālās virtuves iekārtas

Katlakalna 1, Rīga LV-1073
Aukstuma serviss, atdzesēšana, aukstuma tehnika , aukstuma iekārtas veikaliem, gastronomijas vitrīnas,, Bāra letes, pārtikas veikalu iekārtošana, bāra, kafejnīcu aprīkojums, pārtikas rūpniecības tehnika un

Wodoo, SIA, Autodarbnīca, AdBlue

Bauskas 149, Rīga LV-1004
Apraksts: WODOO komanda nodrošina profesionālu un kvalitatīvu DPF / SCR sistēmas atslēgšanu kravas automašīnam, lauksaimniecības tehnikai, iekrāvējiem un ekskavātoriem. Kvalificētais tehniskais personāls, vienmēr ir gatavi uzklausīt un piedāvāt katram klientam izdevīgāko risinājumu.

NT Grup, SIA, metāla konstrukciju ražošana

Kurzemes prospekts 3d, Rīga, LV-1067
Mūsu specifika metālapstrādē ir:: ✓ Metālkonstrukciju ražošana ✓ Metāla konstrukciju montāža; ✓ Frēzēšanas darbi; ✓ Virpošanas darbi; ✓ Metāla liekšana; ✓ Metināšana; ✓ Metāla izstrādājumu montāža; ✓ Plazmas griešana; ✓ Urbšana; ✓ Ciršana;

JUNKORS FILTRI, SIA, Eirofiltri

Filtri💎kārtridži pieejama veikalos💯 tīrs ūdens👌
Vestienas 2, Rīga LV-1035
Apraksts:

Ūdens filtri, kas ražoti ar preču zīmi JUNKORS FILTRI, ir SIA “Eirofiltri” produkcija. Jau vairāk nekā 20 gadus šie filtri tiek ražoti Latvijā. Mūsu ūdens filtri ir pārbaudīti Reģionālās Vides Pārvaldes Ekoloģiskajā laboratorijā un testēti Nacionālajā Vides un Veselības aizsardzības centrā. Ūdens filtri ir ekonomisks un dabai draudzīgs risinājums ūdens attīrīšanas jomā, to efekts - nenoliedzams, uzstādīšana - vienkārša. No piemaisījumiem attīrītais ūdens sniegs pozitīvus ieguvumus ne tikai tavai veselībai, bet pasaudzēs no priekšlaicīgas novecošanās arī sadzīves tehniku, kuras darbību var ietekmēt kaļķains vai rūsains ūdens. JUNKORS ŪDENS FILTRUS iespējams pasūtīt mūsu mājaslapā vai iegādāties pie kāda no mūsu sadarbības partneriem visā Latvijā. Sazinies ar mums, un mūsu konsultanti labprāt ieteiks tavām vajadzībām vispiemērotākos risinājumus.

RJK, SIA

Mālu 30, Rīga LV-1058
RJK piedāvātie pakalpojumi:: ✓ Skaņas iekārtas, noma, apkalpošana. ✓ Gaismas iekārtas, noma, apkalpošana. ✓ Skatuves konstrukcijas, noma, apkalpošana. ✓ Skaņas tehniskais nodrošinājums. ✓ Gaismas tehniskais nodrošinājums. ✓ Skatuves tehniskais nodrošinājums. ✓ Pasākumu, koncertu, festivālu, izstāžu, prezentāciju tehniskais nodrošinājums. ✓ Gaismans dizains un tehniskie risinājumi. ✓ Gaismas scenogrāfija. ✓ Muzikālais (audio) noformējums.

Autex, SIA, Motori, to rezerves daļas un remonts

Motoru, elektrostaciju, sūkņu un sprauslu remonts!
Rīgas 105, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Produkti: ✓ Motori ✓ Elektrostacijas ✓ Filtri ✓ Starteri ✓ Ģeneratori ✓ Rezerves daļas ✓ Laistīšanas iekārtas ✓ Ūdens sūkņi ✓ Serviss ✓ Degvielas sistēmu rezerves daļas ✓ Degvielas augstspiediena sūkņi

Oppozit, SIA, auto radiatoru servisa centrs

Latgales 433B, Rīga LV-1063
Auto servisa galvenie darbības virzieni: ✓ Auto radiatoru remonts ✓ Auto radiatoru restaurācija ✓ Auto radiatoru serviss ✓ Auto serviss, auto remonts, auto apkope ✓ Kondicionieru uzpilde ✓ Kondicionieru remonts un apkope Par mums:

Lai nodrošinātu iespējami operatīvus pakalpojumus, SIA "OPPOZIT" uztur sakarus arī ar citu firmu ražoto radiatoru piegādātājiem Latvijā, tāpēc mūsu radiatoru katalogā un noliktavā var atrast gandrīz visu nepieciešamo. Bez tam kompānija pati organizē braucienus pēc detaļām un radiatoriem, kā arī, ja iespējams, piedāvā alternatīvus risinājumus, piemēram, izmantot detaļas no cita modeļa radiatora un tamlīdzīgi. Klientiem vienmēr tiek piedāvāti vairāki risinājumi sākot ar radiatoru remontu vai restaurāciju, kas ļauj klientiem būtiski ietaupīt līdzekļus, beidzot ar radiatoru izgatavošanu pēc parauga vai klienta individuālajām vēlmēm.

Soundstore.lv, Audio, video, LED tehnika, internetveikals

Turpinām strādāt klātienē!
Mellužu 13-5, Rīga LV-1067
Piedāvājumā:: ✓ Skaņas tehnika ✓ Hi-End sistēmas ✓ Gaismas tehnika ✓ Mazlietota tehnika ✓ Skatuves piederumi un efekti Iespējas:: Internetveikals arī piedāvā iegādāties dāvanu kartes un uzreiz nosūtīt tās vēlamajam īpašniekam uz e-pastu.

Triplex, autostiklu tirdzniecība

Katlakalna 3, Rīga LV-1073
Pakalpojumi: ✓ Traktortehnikas stikli ✓ Meža tehnikas stikli ✓ Lauksaimniecības tehnikas stikli ✓ Auto stiklu tirdzniecība ✓ Auto stiklu internetveikals Auto stiklu un palīgmateriālu tirdzniecība: ✓ Auto stikli ✓ Kravas auto stikli ✓ Autobusu stikli ✓ Stikli spectehnikai un ekskavatoriem ✓ Izgatavojam stiklus pēc izmēriem vai šablona ✓ Moldingi ✓ Klipši ✓ Ķīmija

Auto stiklu maiņa un remonts Triplex, SIA

Katlakalna 3, Rīga LV-1073
Pakalpojumi: ✓ Plaisu remonts ✓ Auto stiklu remonts ✓ Vējstiklu remonts ✓ Autostiklu uzstādīšana ✓ Vējstiklu maiņa, nomaiņa ✓ Priekšējā stikla maiņa ✓ Lukturu pulēšana, restaurācija ✓ KASKO Auto stiklu un palīgmateriālu tirdzniecība: ✓ Auto stikli ✓ Kravas auto stikli ✓ Izgatavojam stiklus pēc izmēriem vai šablona ✓ Moldingi ✓ Klipši ✓ Auto stiklu uzstādīšanas instrumenti ✓ Ķīmija

DOJUS Latvija, SIA, JOHN DEERE pārstāvis Latvijā

"Ceļa zeme" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2123
PRAKSE DOJUS LATVIJA:

Ja tevi interesē iegūt starptautisku prakses pieredzi, praktizējoties un apgūstot dažādas iemaņas pie tehnikas dīlera, kas pārstāv vienu no vadošajiem lauksaimniecības tehnikas zīmoliem John Deere - mēs esam gatavi tev šīs iemaņas iemācīt! Piesakies praksei.

SB UN PARTNERI, SIA, Durvju un logu furnitūra

Arhitektūras sastāvdaļa 🏰
Piedrujas 7A, Rīga LV-1073
Sortiments: Plašs būvkalumu klāsts ar ~5000 preču veidiem - labas detaļas labai arhitektūrai. Galvenie kritēriji sortimenta izvēlē: ES un DIN standartiem atbilstoša kvalitāte, tehnoloģiska saderība, stabila piegāde, serviss un garantijas, sortimenta dziļums, inovatīvi risinājumi, kā arī stilu, krāsu un materiālu saderīgums. Vienotais arhitektoniskais koncepts: dizains, drošība, energoefektivitāte, komforts, ilgtspējīgums.

Latelektro.lv, interneta veikals - noliktava

Rencēnu 7B, Rīga, LV-1073
Galvenās produktu grupas:: ✓ apgaismojums ✓ kabeļi un pagarinātāji ✓ automātika un piederumi ✓ sadales skapji un korpusi ✓ instalācija un piederumi ✓ slēdži un kontaktligzdas (rozete) ✓ savienojumi un uzgaļi ✓ rūpnieciskās kontaktligzdas (rozetes) un bloki ✓ apsilde ✓ abrazīvie materiāli ✓ instrumenti ✓ mājai un dārzam ✓ sports, tūrisms un atpūta

 

 

Ugo Auto, SIA, KOGEL OFICIĀLAIS DĪLERS, KOGEL PĀRSTĀVNIECĪBA

Rumbula, Granīta 26, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-1057
Nomai tiek piedāvātas:: ✓ TIR tenta puspiekabes ✓ gardīņu tenta puspiekabes ✓ refrižeratoru puspiekabes ✓ konteineršasijas ✓ pašizgāzēju puspiekabes Nomas cenā iekļautie pakalpojumi:: ✓ remontdarbu veikšana un organizēšana ✓ remontdarbu veikšana un organizēšana arī ārzemēs ✓ tehnisko apkopju veikšana un organizēšana ✓ riepu nodilums un riepu maiņa ✓ puspiekabes KASKO apdrošināšana, KASKO gadījumu administrēšana ✓ puspiekabes OCTA apdrošināšana ✓ TIR sertifikācija ✓ FRC sertifikācija ✓ ikgadējā transporta nodeva ✓ ikgadējā tehniskā apskate ✓ aizvietošanas transporta līdzeklis ✓ jaunums - GPS maršruta kontrole

Xadolat, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Lastādijas 17, Rīga LV-1050
Apraksts:

Koncerna XADO oficiālais pārstāvis Latvijā piedāvā zīmolus XADO, 1 STAGE, VERYLUBE, ATOMEX, MOTTEC – motorvielas, smērvielas u.c. produkti. Mūsu tehnoloģijas pagarina mehānismu darbmūžu, samazina patērētās enerģijas un kaitīgo izmešu daudzumu. Pateicoties šīm īpašībām, tiek taupīta nauda un resursi, saglabāta apkārtējā vide.

IST-Rīga, SIA

Pelni naudu ar KAESER kompresoru ©
"Jaunpriedoļi", Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2123
Apraksts: KAESER piedāvā produktus, pakalpojumus un pilnīgas sistēmas, kas paredzētas pneimatiskās enerģijas ģenerēšanai, apstrādei un piegādei. Šo sistēmas risinājumu mērķis ir optimālas ekonomijas un efektivitātes sasniegšana.

PMC Hydraulics, SIA, Hidrauliskās iekārtas

Rātsupītes 9, Rīga, LV-1067
Piedāvājam:: ✓ Hidrauliskie sūkņi ✓ Hidrauliskie motori ✓ Hidrauliskie vārsti ✓ Hidrauliskās caurules un stiprinājumi ✓ Hidrauliskie filtri ✓ Hidrauliskie piederumi ✓ Hidrauliskie cilindri Par uzņēmumu: SIA "PMC Hydraulics" ir daļa no Skandināvijas koncerna "PMC Group", kas tiek uzskatīts par lielāko hidraulikas piegādes uzņēmumu šajā reģionā ar visplašāko hidraulikas komponenšu klāstu. "PMC Hydraulics" nodarbojas ar hidraulisko staciju projektēšanu, izgatavošanu, montāžu un diagnostiku.

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža

Vidus prospekts 38, Jūrmala LV-2010
Studiju programmas: ✓ Ārstniecība ✓ Estētiskā kosmetoloģija ✓ Ārstnieciskā masāža ✓ Biomedicīnas laborants ✓ Radiologa asistents ✓ Sociālā aprūpe ✓ Sociālā rehabilitācija ✓ Podoloģija Darbības apraksts:

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža piedāvā apgūtpieprasītas profesijas veselības aprūpes un sociālās labklājības nozarē akreditētās 1. līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmās: "Ārstniecība" ( kvalifikācija – "Ārsta palīgs"), "Estētiskā kosmetoloģija" ("Skaistumkopšanas speciālists kosmetoloģijā"; studijaspilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Ārstnieciskā masāža" ("Masieris"; studijas pilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Biomedicīnas laborants" ("Biomedicīnas laborants"), "Radiologa asistents" ("Radiologa asistents"), "Podoloģija" ("Podologs"; studijas pilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Sociālā aprūpe" ("Sociālais aprūpētājs"), "Sociālā rehabilitācija" ("Sociālais rehabilitētājs"). Studijas koledžā tiek realizētas gan par valsts budžeta līdzekļiem, gan parstudējošo personīgo finansējumu.

Vairogs-M, SIA

Gustava Zemgala gatve 85, Rīga, LV-1039
Par uzņēmumu: SIA "Vairogs M" pamatnodarbošanās ir metināto slodzi nesošo tērauda konstrukciju izgatavošana. Uzņēmums izgatavo, montē nestandarta iekārtas rūpniecības uzņēmumiem un izpilda iekārtu palaišanas – iestatīšanas darbus. Tāpat uzņēmumā ražo un piegādā kvalitatīvas metinātas tērauda konstrukcijas un veic arī citus darbus.

shina.lv, Kravas auto riepu serviss, SIA Odler

Latgales 460A, Rīga LV-1063
Produkcija: ✓ Kravas riepas ✓ Smago auto riepas ✓ Kravas riepu serviss ✓ Industriālās riepas ✓ Autobusu riepas ✓ 4x4 komercauto riepas ✓ Vieglo auto riepas ✓ Gaisa auto spilveni ✓ Moto riepas ✓ Motoreļļas un autoķīmija ✓ Akumulatori ✓ Riepu kameras