Tehniskās kultūras, visā Latvijā

Drukāt

Dzērvenīte A, ZS

Zvejnieku 28, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Krūmmelleņu ogas. Medus, biškopība, dažādu meža ziedu medus, dabīgs, dabīgais medus no meža ziediem, mājražošana, dabīgas augļu sukādes, ķirbju, dzērveņu, rabarberu, cidoniju sukādes, dzērvenes, dzērveņu audzēšana, dzērveņu sula, produkti no dzērvenēm. Dzērveņu stādi. Krūmmellenes, Krūmmelleņu ogas, tirdzniecība (ogu).

Agro-Dzelzava, SIA

"Vārpas" , Dzelzavas pagasts, Madonas nov., LV-4873
Lopkopība: liellopi, graudkopība. Piena ražošana, lauksaimniecības produkcija. Piena ražošanas komplekss Vārpas. Skābbarības pārdošana.

Tārgalīte, SIA

Tārgale, "Liepzari" , Tārgales pagasts, Ventspils nov., LV-3621
Par uzņēmumu:

SIA "Tārgalīte" galvenā nodarbošanās - šķirnes liellopu audzēšana, tirdzniecība, vaislas materiāls. Augkopība un tehniskās kultūras, graudi, rapsis. Piena ražošana un tirdzniecība.

Vārmes pag. M. Āboliņa ZS Skaistmales

"Skaistmales" , Vārmes pagasts, Kuldīgas nov., LV-3333
Apraksts:

Zemnieku saimniecība Skaistmales ir Āboliņu ģimenes uzņēmums. Nodarbojamies ar graudu un rapšu audzēšanu, pārdošanu un pirmapstrādi. Sniedzam graudu analīžu, autosvaru un iekrāvēja pakalpojumus. Esam Latraps graudu pieņemšanas punkts Vārmē. Laboratorija ir piesaistīta Latvijas graudu tīklam. Pieņemam kviešus, rapsi, miežus, auzas, rudzus u.c.

Dolcetta, SIA, Kaņepju Sēklas

Kaņepes. Kaņepju produktu eksports
"Āpji" , Strazdes pagasts, Talsu nov., LV-3291
Svarīgi! Kaņepju sēklas:: ✓ stiprina imunitāti ✓ palīdz attīrīt organismu no toksīniem ✓ mazina stresu ✓ atbrīvo no bezmiega ✓ palielina piena daudzumu jaunajām māmiņām ✓ bērniem veicina augšanu, jo rada apetīti, dod vitalitāti un spēku Apraksts:

SIA DOLCETTA dibināts 2008. gadā un kopš 2013. gada nodarbojas ar kaņepju audzēšanu, atrodas Latvijā Talsu novada, Strazdes pagasta "Āpjos". SIA DOLCETTA ir saņēmusi bioloģiskos atbilstības sertifikātus, gan kaņepju audzēšanas procesam, gan kaņepju produktu ražošanai (LV-BIO-01).

Salenieku dolomīts, SIA, Karjers

Ciblas pagasts, Ludzas nov. LV-5700
Minerālmateriāli, Grants ieguve, smilts ieguve, akmens ieguve, karjers, šķembas, šķembu piegāde, drupinātas šķembas, Grants šķembu maisījumi, frakcija 0-16, frakcija 0-32, frakcija 0-45, karjers “Kalngals”, karjeri latgalē.

Salenieku dolomīts, SIA, Ražotne

Cirma , Cirmas pagasts, Ludzas nov. LV-5735
Minerālmateriāli, Grants ieguve, smilts ieguve, akmens ieguve, karjers, šķembas, šķembu piegāde, drupinātas šķembas, Grants šķembu maisījumi, frakcija 0-16, frakcija 0-32, frakcija 0-45, karjers “Rāmava”, ražotne "Cirma, mazgātas šķembas, mazgātas smiltis, drupinātas šķembas, karjeri latgalē.

Firmas.lv, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Pērses 9/11, Rīga LV-1011
Firmas.lv - viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm:

Firmas.lv ir viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm Latvijā kopš 2006. gada. Šeit vienkopus atrodami dati no dažādiem oficiālajiem reģistriem, tai skaitā Uzņēmumu reģistra, CSDD reģistra, Valsts ieņēmumu dienesta, Valsts zemes dienesta un citiem. Sniedzam saviem klientiem detalizētu informāciju par Latvijas uzņēmumiem un iestādēm, to saistītajiem uzņēmumiem un filiālēm, uzņēmumu amatpersonām, vēsturiskajiem datiem, piedāvājam veikt monitoringu, segmentēto datu atlasi, kā arī integrēt datus sistēmās un izmantot uzņēmumu novērtēšanas rīkus. Firmas.lv ikdienā izmanto aptuveni 1600 profesionāli lietotāji – grāmatveži, juristi, pārdevēji –, kā arī tūkstošiem vienkāršu meklētāju. Firmas.lv palīdz novērst biznesa riskus un uzlabo darba produktivitāti, savlaicīgi sniedzot precīzu, pilnīgu un pārbaudītu informāciju. Mēnesī portālu apmeklē aptuveni 1 miljons reizes - lielā Firmas.lv popularitāte to padara arī par vērtīgu mārketinga kanālu, ar kura palīdzību popularizēt savu uzņēmējdarbību! Uzlabo sava uzņēmuma atrodamību un stiprini reputāciju, izvietojot biznesa profilu, reklāmrakstus, banerus un izmantojot citus mārketinga risinājumus.

Ārsta Viktora Vestermaņa privātprakse, IK

K.Barona 93, Rīga LV-1001
Mēs specializējamies:: ✓ vertebroloģijā ✓ ortopēdijā ✓ kaulu, locītavu slimību ārstēšanā ✓ muguras sāpju ārstēšanā ✓ mugurkaula ķirurģijā ✓ algoloģijā Veicam sāpju iemesla diagnostiku, piedāvājam ārstēšanu un dažādus palīglīdzekļus, kas palīdz novērst locītavu un muguras sāpes. 

Nafta LV, SIA

Lubānas 66-317, Rīga LV-1073
Tirdzniecībā piedāvātās degvielas sortimentā ir:: ✓ ziemas un vasaras marku dīzeļdegviela ✓ marķētā dīzeļdegviela lauksaimniekiem ✓ marķētā dīzeļdegviela apkures vajadzībām un kuģu uzpildīšanai ✓ 95 un 98 markas bezsvina benzīns Transports: SIA Nafta LV degvielas transportēšanas pakalpojumus sniedz ar savu transportu. Uzņēmuma rīcībā ir vairāki degvielas vedēji ar maksimālo kalibrāciju 31000 ltr un mazāki ar kalibrāciju 19000 ltr. Visas automašīnas atbilst bīstamo kravu pārvadāšanas noteikumiem ADR un ir aprīkotas ar degvielas sūkņiem un kalibrētiem skaitītājiem. Tas dod iespēju veikt degvielas piegādes gan lieliem, gan maziem degvielas vairumpatērētājiem un precīzi izsniegt pasūtīto degvielas apjomu.

RJK, SIA

Mālu 30, Rīga LV-1058
RJK piedāvātie pakalpojumi:: ✓ Skaņas iekārtas, noma, apkalpošana. ✓ Gaismas iekārtas, noma, apkalpošana. ✓ Skatuves konstrukcijas, noma, apkalpošana. ✓ Skaņas tehniskais nodrošinājums. ✓ Gaismas tehniskais nodrošinājums. ✓ Skatuves tehniskais nodrošinājums. ✓ Pasākumu, koncertu, festivālu, izstāžu, prezentāciju tehniskais nodrošinājums. ✓ Gaismans dizains un tehniskie risinājumi. ✓ Gaismas scenogrāfija. ✓ Muzikālais (audio) noformējums.

Soundstore.lv, Audio, video, LED tehnika, internetveikals

Turpinām strādāt klātienē!
Mellužu 13-5, Rīga LV-1067
Piedāvājumā:: ✓ Skaņas tehnika ✓ Hi-End sistēmas ✓ Gaismas tehnika ✓ Mazlietota tehnika ✓ Skatuves piederumi un efekti Iespējas:: Internetveikals arī piedāvā iegādāties dāvanu kartes un uzreiz nosūtīt tās vēlamajam īpašniekam uz e-pastu. Par mums:: Soundstore.lv ir mazumtirdzniecības interneta veikals, kurā pieejama kvalitatīva audio un video tehnika. Piedāvājuma klāstā ietilpst visdažādākie piederumi - dūmu mašīnas, kabeļi, skandas, prožektori, pārveidotāji, audio atskaņotāji un vēl daudzi citi aksesuāri. Pasūtījumus var viegli un ātri noformēt, kā arī pastāv vairākas piegādes opcijas. Pasūtīto preci iespējams saņemt Omniva pakomātos, kā arī iespējama piegāde uz mājām. Izņemot pasūtījumu soundstore.lv noliktavā Rīgā, piegāde ir bez maksas. Preces piegādes termiņš ir paredzams. Internetveikala komanda arī ir gatava sniegt konsultāciju tehniskos risinājumos un pareizā iekārtu izvēlē. Pārdošanā ir aktuālākās preces, kas guvušas arī klientu atsaucību.

Eiropas skaņa, SIA, mūzikas un gaismas iekārtas

Ķengaraga 6, Rīga, LV-1063
Apraksts: "Eiropas Skaņas" komandu veido speciālisti ar ilggadēju pieredzi darbā ar skaņas un gaismas tehniku gan televīzijā, gan lielākajos Latvijas teātros. Piesaistām arī jaunos speciālistus pieredzes gūšanai un radošās dzirksts ienešanai ikdienas darbos. Kopš 2005. gada par savu tehnisko kodolu esam izvēlējušies jauna un kvalitatīva ražotāja KV 2 AUDIO izstrādātās skandas un to sistēmas, kuras ļauj mums nodrošināt kvalitatīvu un augstvērtīgu skanējumu no maziem dārza svētkiem līdz vairāku tūkstošu apmeklētāju pasākumam.

Sintarh, SIA

Skolas 21-1.st., Rīga, LV-1010
Arhitektūra, arhitekti, projektēšana, arhitektu birojs, arhitektūras birojs, projektēšanas birojs. Arhitektūra, projektēšana. Sertificēti arhitekti. Arhitekti Rīgā. Teritoriālplānošana. Ainavu arhitektūra. Dzīvojamo, publisko un ražošanas ēku un būvju arhitektūra. Arhitektūras pieminekļu restaurācija. Dzīvojamo, sabiedrisko,

Komanda24, SIA, Latvijā lielākais pārvākšanās serviss

Laba cena – kvalitatīvs pakalpojums – Komanda24🤝
Bauskas 58a-9, Rīga LV-1004
"Komanda24" nodrošina pilnu risinājumu ciklu, ātru darbu izpildi un izdevīgas cenas.: ✓ Bezmaksas konsultācijas un cenu plāna sastādīšana. ✓ Pārvākšanās serviss privātpersonām, uzņēmumiem, ražošanas uzņēmumiem un birojiem. ✓ Pārvākšanās serviss arī brīvdienās klientam izdevīgākajā laikā. ✓ Pārvākšanās serviss gan Latvijā, gan visā Eiropā. ✓ Pilns risinājumu cikls: plānošana, risinājumu izstrāde, nepieciešamās dokumentācijas kārtošana, krāvēju pakalpojumi, demontāža un montāža, mantu iepakošana, kā arī transporta pakalpojumi. ✓ Ļoti uzmanīga attieksme pret jebkuru klienta mantu, kuru nepieciešams transportēt. ✓ Izdevīgas cenas. ✓ Individuāla pieeja katrai situācijai.

Izvēloties Komanda24 pārvākšanās servisa pakalpojumus, jūs varat būt droši, ka pakalpojumus sniedz profesionāļu komanda, kurai pieejami labākie tehniskie risinājumi.

Imlitex Latvija, SIA

Daugavgrīvas 83, Rīga LV-1007
IZEJVIELAS PĀRTIKAS RŪPNIECĪBAI: ✓ Sāls (rupjais, smalkais), dzeramā soda, kartupeļu ciete ✓ Sojas izolāts ✓ Cukurs un saldinātāji ✓ Tomātu pasta ✓ Pārtikas eļļas un tauki ✓ Želatīns SASTĀVDAĻAS PĀRTIKAS UN FARMĀCIJAS RŪPNIECĪBAI: ✓ Garšvielas un aromatizētāji ✓ Garšas un smaržas pastiprinātāji ✓ Konservanti un stabilizatori ✓ Emulgatori ✓ Cukurs un saldinātāji ✓ Viskozitātes palielinātāji un cietinātāji ✓ Skābuma regulētāji

Mērījumi, SIA, elektriskie mērījumi un tehniskā dokumentācija

Turpinām strādāt klātienē!
Kurzemes prospekts 3, Rīga, LV-1067
Apraksts: Sertificēta inženiera dibināts uzņēmums, kura darbības virzieni ir elektriskie mērījumi un elektrotīkla izpilddokumentācijas sagatavošana, jaunizbūvētiem objektiem un ekspluatācijā nodotiem objektiem, atbilstoši Ministru kabineta noteikumiem un Latvijas būvnormatīviem! Izpilddokumentācijai tiek pievienoti darba veikšanas tiesības apliecinoši dokumenti un mēraparātu kalibrēšanas sertifikāta kopijas, kā arī slēdziens par mērījumu rezultātiem un ieteikumi par elektrotīkla uzlabojumiem! Pakalpojumi tiek sniegti visā Latvijā. Rīgā.

Skava M, metālizstrādājumu darbnīca

Kursīšu 22, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Mākslinieciskā metālkalšana un metālapstrāde pēc individuālā pasūtījuma. Metālkalumi: vārti, logu restes, margas, žogi, gaismas ķermeņi, galdi, kamīnpiederumi, kamīnrestes, eņģes - durvīm, logiem, vārtiem, rokturi, karogturētāji, metāla galdi, krēsli, lampas, gaismekļi - sienas, griestu, lukturi - apaļi, kantaini, pakaramie, svečturi.
ZL.LV iesaka

Diogens audio, SIA

Partizānu 47, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Apraksts: SIA "Diogens audio" sniedz skaņu, gaismu, pārvietojamo skatuvju uzstādīšanas pakalpojumus koncertos, mūzikas festivālos, pilsētas svētkos un citos kultūras pasākumos visā Baltijā, kā arī tirgo skaņu un gaismu iekārtas un nodrošina to servisu, veic stacionāru skaņu un gaismu sistēmu projektēšanu un montāžu klubiem, kultūras namiem, baznīcām, sporta kompleksiem, veikaliem u.c.

Meždaris, SIA

Dukuri, "Meždaris" , Priekuļu pagasts, Cēsu nov. LV-4126
Meždaris piedāvā:

Sniedzam mežistrādes pakalpojumus: meža ciršanu, pievešanu, izvešanu. Komplektā ar cirsmu izstrādi veicam arī meža atjaunošanas darbus līdz kultūru tehniskajai pieņemšanai. Ir 10 gadu pieredze meža darbos. Pēdējos 4 gadus SIA "Meždaris" sniedz mežizstrādes pakalpojumus AS "Latvijas valsts meži". Meža izstrādi piedāvājam veikt gan ar modernāko mežizstrādes tehniku harvesteriem un forvarderiem, gan arī ar vienkāršākām, toties dabai saudzīgākām metodēm - rokas motorzāģiem. Pēc klienta pasūtījuma sazāģējam apaļkokus jau gatavos zāģmateriālos gan no klienta, gan no mūsu izejmateriāla.