Tekstilizstrādājumi, visā Latvijā

Drukāt

Kameja, audumu, žalūziju veikals Alūksnē

Lielā Ezera 6, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
Apraksts:

Veikals - salons "Kameja" ir viens no lielākajiem auduma un mājas tekstila uzņēmumiem Vidzemē. Salons atrodas Valmierā, Cēsīs, Smiltenē, Valkā, Gulbenē, Alūksnē, Siguldā un Balvos. Veikalos pieejami dažādi aizkaru, mēbeļu un apģērbu audumi, šūšanas piederumi, dzijas, materiāli pērļošanai un rokdarbiem, tekstilizstrādājumi mājai, gatavie aizkari, aizkaru stangas un žalūzijas. Piedāvājam plaša profila dizaina pakalpojumus, aizkaru un citu tekstilmateriālu šūšanu un uzstādīšanu. Šujam mēbeļu pārklājus, baldahīnus, spilvenus, galdautus, gultas veļu u.c. izstrādājumus. Ar dizaina izveidi un šūšanu nodarbojas pieredzējuši profesionāļi, kuri katram darbam pievēršas ar lielu entuziasmu un individuālu pieeju.

Dare2bwool Shop

Liepājas 16, Rēzekne, LV-4601
Apraksts:

Mūsu veikalā varat iegādāties dziju roku adīšanai no tādiem pazīstamiem ražotājiem kā ALIZE, YARN ART, GAZZAL, MIDARA, Aade Long, Grūndl, kā arī aksesuārus adīšanai un gatavajiem izstrādājumiem - zeķes un rakstainus dūraiņus. Mēs atradīsim labāko risinājumu jūsu projekta īstenošanai!'

WMT Baltic, SIA

A.Deglava 166b, Rīga LV-1021
Profesionāls pašlīmējošo ruļļu materiālu piedāvājums:: ✓ ruļļu materiāli un pašlīmējošās plēves dažādām nozarēm: reklāma, dekors, dizains, interjers, biroja telpas, izglītības iestādes, valsts aģentūras, tirdzniecības vietas, izstāžu zāles, pasākumi ✓ specializētās pašlīmējošās plēves: iekšējā apdare, mēbeles, arhitektūras risinājumi.  ✓ materiāli virsmas aizsardzībai, auto aizsardzībai  ✓ pašlīmējošie materiāli auto aplīmēšanai, auto aizsardzībai, auto reklāmai  ✓ magnētiskās plēves un materiāli ātrai informācijas maiņai, izglītības iestādēm, tirdzniecības centriem u.c. ✓ termopārneses tehnoloģija: termoplēves tekstilizstrādājumiem, termopreses, griešanas ploteri

Rindas skola, laivu noma-viesu nams

Rinda, "Rindas skola" , Ances pagasts, Ventspils nov. LV-3601
Apraksts:

Mēs - Laine un Jānis sevi saucam par ģimenes uzņēmumu. Mūsu ģimene dzīvo Ventspils novadā mežu ieskautajā Ances pagasta Rindas ciemā, tieši blakus nelielajai Rindas upītei. Mūsu sirdīm tik mīļā un skaistā apkārtējā daba radīja vēlmi to parādīt arī citiem un likumsakarīgi domas pievērsās lauku tūrismam. Tā no 2003.g. oficiāli nodarbojamies ar laivu iznomāšanu un transportēšanu galvenokārt Rindas, Stendes, Irbes un Engures upēs. Sākot savu darbību ar 3 makšķernieku laivām, šobrīd piedāvājam un apkalpojam vairākus desmitus laivu. Tūristu ērtībai ir pieejamas vairākas ugunskura  vietas, ap kurām celt teltis, nojumīte, pirtiņa "Pie bebra" un istabiņas "Rindas skolas" ēkā. Ik gadu, ieklausoties tūristu ieteikumos un vēlmēs, cenšamies attīstīt un pilnveidot piedāvātos pakalpojumus. Vadoties no gados gūtās pieredzes, iesakām labākos variantus kā atsevišķiem  laivotājiem, tā ģimenēm vai lielākām kompānijām. Vislielāko gandarījumu un enerģijas lādiņu sniedz tūrista pateikts: "mēs jau pērn braucām ar jūsu laivām, gribējās šogad atkal…" vai "pie jums gan te ir mierīgi un labi…" . Prieks sastapt laivotājus, kas savulaik laivā sēdušies kā bērni, bet tagad laivotpriekam nododas kopā ar saviem bērniem. Tāpēc- atbrauciet, izbaudiet lielisku atpūtu, gūstiet neaizmirstamus iespaidus, bet mēs gādāsim par jūsu atpūtas servisu.

Baltkarts, SIA - Spirālveida kartona caurules

Turpinām strādāt klātienē!
Padures 10b, Aizpute, Dienvidkurzemes nov., LV-3456
Apraksts: Firma dibināta 2002. gadā kā iepakojuma ražošanas uzņēmums Liepājā. Iepakojums paredzēts dažādu uztinamo materiālu (audumu, plēvju, papīra, stiklašķiedras, diegu u.c.) uztīšanai, kā arī uzglabāšanai un transportēšanai.

Tīrība-LP, SIA, Ķīmiskā tīrītava un veļas mazgāšana

N.Rancāna 1, Rēzekne LV-4601
Mazgāšana un tīrīšana: ✓ Veļa ✓ Segas ✓ Spilveni ✓ Paklāji ✓ Darba apģērbi

 

Apraksts:

Piedāvājam ķīmisko tīrīšanu un veļas mazgāšanu. 

4 gadalaiki, veikals

Rauna, Cēsu 2, Raunas pagasts, Smiltenes nov. LV-4131
Apraksts:

"4 gadalaiki" ir mūsdienīgs un stilīgs apģērbu un aksesuāru veikals, kurš piedāvā augstas kvalitātes modes izvēli visiem četrām sezonām. Mūsu veikals ir vieta, kur katrs var atrast savu unikālo stilu, neatkarīgi no tā, vai esat ieinteresēts ikdienas apģērbā, sporta tērpos vai eleganta vakara izskatā.

4 gadalaiki, veikals

Rīgas 6, Strenči, Valmieras nov. LV-4730
4gadalaiki Valmierā, 4 gadalaiki, četri gadalaiki, apģērbu tirdzniecība Valmierā, apģērbi visai ģimenei, apģērbu veikals Valmierā, bērnu apģērbi Valmierā, apģērbi bērniem, apģērbi bērniem Valmierā, apģērbi Vidzemē, sieviešu apģērbi Valmierā, apģērbi sievietēm, apģērbi jauniešiem, Valmiera, JAUNA KOLEKCIJA, MODE UN STILS, drēbes, bērnu

Krasts A, SIA, Galantērijas veikals Saulkrastos

Ainažu 8, Saulkrasti, Saulkrastu nov., LV-2160
Tekstilizstrādājumi , trauki, galantērijas preces, daiļamatnieču ražojumi, somas, gleznas, dāvanas.

Krasts A, SIA, Universālveikals Saulkrastos

Ainažu 20-2.st., Saulkrasti, Saulkrastu nov., LV-2160
Rūpniecības preces, saimniecības preces, Saulkrastos, apģērbi, apavi, bikses, krekli, polo, peldkostīmi, zeķes, galantērija, kancelejas preces, rotaļlietas, elektropreces, dāvanas, sporta preces, sporta apģērbi,  sadzīves preces, higiēnas preces, galantērija. Juvelierizstrādājumi, mazgāšanas līdzekļi, brilles, pulksteņi,

Triko, Salons

Liepājas 7, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Piedāvājam::

Šeit Jums ir iespēja iegādāties kvalitatīvus apģērbus no Latvijas ražotāja "Magnolica". Šeit varēsiet iegādāties arī Latvijā ražotu kokvilnas satīna gultas veļu. Piedāvājam pasūtīt gultas veļu Jums vajadzīgajos izmēros, krāsās un komplektācijās! Dažādu izmēru un krāsu frotē dvieļi, priekšauti, virtuves dvieļi. Piedāvājam arī igauņu ražotāja "Friends Textile" apakšveļu, Igaunijā ražotas segas un spilvenus. Poļu firmas "Wadima" sieviešu, vīriešu un bērnu apakšveļa, nakts veļa, halāti. Piedāvājumā - kleitas, svārki, bikses, topi, tunikas, blūzes, džemperi, bītlenes. Atradīsiet sev piemērotu peldkostīmu vai peldbikses no firmas "Maris" un Latvijas ražotāja "Diva Sharm". Piedāvājam arī firmu "Loretta", "Diva Sharm" un "ValmirA" krūšturus ar un bez kauliņa, plašā izmēru diapazonā no 75 līdz 120.

Magnolica-shop.com, SIA Olivia Style internetveikals

Saulgriežu 4, Jūrmala LV-2008
Mūsu pakalpojumi atšķiras:: ✓ mēs esam ražotāji; ✓ drēbes no trikotāžas un tekstilizstrādājumiem; ✓ liela sortimenta izvele; ✓ dažādas krāsas; ✓ ražotāja garantija; ✓ modeļi, kas lieliski pieguļ figūrai; ✓ mazi, vidēji, lieli izmēri; ✓ individuala pieeja katram klientam; 100% precizitāte pasūtījumu izpildē. Lielāka izvēle un visas akcijas pieejamas tikai interneta veikalā! WWW.MAGNOLICA-SHOP.COM 

Home & You

Stacijas laukums 2, TC "Origo", Rīga LV-1050
Interjera un dizaina preces:: ✓ Gultas veļas komplekti; ✓ Dvieļi; ✓ Halāti; ✓ Paklāji; ✓ Pledi; ✓ Virtuves piederumi; ✓ Galda piederumi; ✓ Galdauti; ✓ Trauki; ✓ Aizkari; ✓ Vannas istabas piederumi; ✓ Aromātiskās sveces; ✓ Pulksteņi; ✓ Lampas; ✓ Mīkstās rotaļlietas; ✓ Bērnu preces; ✓ Mājdzīvnieku aksesuāri; ✓ Ziemassvētku dāvanas; ✓ Dāvanas vīriešiem; ✓ Dāvanas sievietēm.

Home & You

Jaunmoku 13, TC "Spice Home", Rīga LV-1046
Apraksts:

Interneta veikals "HOME-YOU" rada unikālu atmosfēru, mainot ikdienas dzīvi ar maziem svaigiem akcentiem. Mūsu veikalā var iegādāties klasiskā un modernā stila dekoratīvas laternas svecēm, traukus, guļamistabas piederumus, bērnu preces, Ziemassvētku rotājumus, mājas, virtuves un vannas istabas piederumus, galda lampas.

Home & You

Brīvības gatve 372, TC "Alfa", Rīga LV-1006
Mājas un interjera preces, Aksesuāri, Aizkari, Drēbju pakaramie. LED virtenes, gaismiņas. Mājdzīvnieku mājas. Matu stīpiņas, gumijas. Naudas maki. Piezīmju klades. Pildspalvas, zīmuļi, somas. Bērnistaba. Bērnu spilveni. Kakla spilveni. Krājkasītes. Pledi bērniem. Rotaslietu kastītes. Termofors bērniem. Ēdamistaba. Galda paliktņi.

RP BŪVE, SIA

Krustpils 54e, Rīga LV-1057
Koksnes aizsardzības līdzekļi:

Koksnes aizsardzība ir atbildīgs lēmums, no kura lielā mērā atkarīgs, cik ilgi tā kalpos. Izvēle jāizdara pareiza – lai koksne tiktu aizsargāta, labi izskatītos un būtu apstrādāta ar videi draudzīgu līdzekli, bez īpaši lieliem izdevumiem. Koksnes aizsardzības līdzekļi “RP WOOD”

ZL.LV iesaka

Jurimaks, SIA, aizkaru, audumu, šūšanas piederumu veikals - šūšanas darbnīca

Latgales 322B, Rīga LV-1063
, bambusa, koka, vertikālās, romiešu žalūzijas, kasešu žalūzijas, žalūziju montāža, Mājas tekstils, tekstilizstrādājumi

Pigu Latvia, SIA, Interneta veikals 220.lv

Latgales 257, Rīga LV-1019
Pieejamās preču kategorijas:: ✓ Rotaļlietas, bērnu preces ✓ TV un Sadzīves tehnika ✓ Mēbeles un interjers ✓ Sports, tūrisms un atpūta ✓ Smaržas, kosmētika ✓ Mājai un remontam ✓ Mobilie telefoni, planšetdatori, Foto ✓ Datortehnika ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apģērbi, apavi, aksesuāri ✓ Aizsardzības, dezinfekcijas, medicīnas preces ✓ Auto preces ✓ Dārza preces ✓ Zoo preces ✓ Dāvanas, svētku atribūti ✓ Grāmatas ✓ Gudrā māja ✓ Pārtikas preces ✓ Outlet veikals ✓ Preces birojam, skolai, radošiem darbiem

Šafrāns, interjera salons

18.novembra 12c, Rēzekne LV-4601
Pakalpojumi:: ✓ Aizkaru auduma pārdošana ✓ Aizkaru, lambrekenu, pārklāju un dekoratīvo spilvenu šūšana ✓ Skiču, mērījumu izstrāde, audumu piemeklēšana ✓ Griestu un sienu karnīzu pārdošana ✓ Aizkaru aksesuāru pārdošana Par salonu::

Interjera salons "Šafrāns" uzsāka savu darbību 1998. gadā. Šo gadu laikā uzkrātā pieredze un zināšanas ļauj apmierināt jebkura klienta visizsmalcinātākās vēlmes un ieceres. Šo gadu laikā par mūsu klientiem ir kļuvuši ne tikai cilvēki Latvijā, bet arī Šveicē, Norvēģijā, ASV, Anglijā un Vācijā. Mēs sadarbojamies ar valsts iestādēm, piedāvājam skolu, bērnudārzu un kultūras namu zāles noformējumu izstrādi. Turklāt izstrādājam un noformējam arī kafejnīcu un bāru interjerus.

Adele, veikals

Avotu 4, Liepāja LV-3401
Par veikalu:

Dziju veikalā "Adele" ir pieejamas ļoti dažādas dzijas - merino vilna, pusvilna, kokvilna, lauku vilna, lins, tambordiegi, kazlēna mohēra, ir arī specializēta dzija zīdainīšiem, kā arī jau gatavi adīti un austi izstrādājumi. Piedāvājumā ir arī Addi adāmadatas, tamboradatas, pērlītes, podziņas - bērniem, marķieri. Laipni gaidīti!