Tiesības, adresē Rīga

Drukāt

Artura Vaišļas Madonas juridiskais birojs

Rīgas 6, Madona, Madonas nov. LV-4801
, Ģimenes tiesības , Adopcija, Adopciju lietas, Darba tiesības , Drošība Internetā, Mantojuma tiesības ,, devēja, tā arī darbinieka interesēs, tajā skaitā pārstāvība Valsts darba inspekcijā un tiesā, Darba tiesības

Skrivanek Baltic, SIA, Tulkojumu birojs

Lāčplēša 87C, Rīga LV-1011
Skrivanek, svešvalodas, angļu valodas tulkojumi, angļu valodā, anotācijas tulkošana, apliecināti tulkojumi, apliecību tulkošana, arābu valodā, armēņu valodā, atzinumu tulkošana, automātiskais tulkotājs, automātiskā tulkošana, ātri tulkojumi, bulgāru valodā, cena tulkojumi ar notariālu apstiprinājumu, cenas dokumentu tulkošana, cenas
ZL.LV iesaka

Zvērinātu advokātu birojs Centrs, Ulmanis Valdis, zvērināts advokāts

Lāčplēša 43-4b, Rīga LV-1011
Juridiskie pakalpojumi:: Sniedzam labas juridiskās konsultācijas klientiem, fiziskām un juridiskām personām, pārstāvam klienta intereses tiesās, sagatavojam juridiskos dokumentus. ✓ Komerctiesības ✓ Civiltiesības ✓ Maksātnespējas procesi (fiziskās un juridiskās personas, TAP, ĀTAP) ✓ Sūdzības iepirkumu uzraudzības birojam ✓ Patērētāju aizsardzības tiesības ✓ Dzīvokļu tiesības. Dzīvojamo telpu īres tiesības ✓ Administratīvo pārkāpumu tiesības ✓ Administratīvās tiesības un administratīvais process ✓ Krimināltiesības un kriminālprocess ✓ Konstitucionālās tiesības un cilvēktiesības ✓ Darba tiesības ✓ Banku tiesības

Azimuts inženierizpēte, SIA

Skolas 21-303, Rīga LV-1010
Apraksts: „Azimuts inženierizpēte” strādā speciālisti ar vairāk kā 25 gadu pieredzi mērniecības nozarē. Firmas specializācija ir visa veida ģeodēziskie darbi, t.i., topogrāfisko plānu izgatavošana projektēšanas vajadzībām, robežplānu izgatavošana īpašuma un nomas tiesību noformēšanai, celtniecības darbu ģeodēziskā uzraudzība u.c. darbi.

Sol Power, SIA, Drošības sistēmas Rīgā

Apuzes 34, Rīga, LV-1046
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Drošības sistēmu tirgotājs Rīgā; ✓ Videonovērošanas sistēmas; ✓ Ugunsdrošības signalizācijas sistēmas; ✓ Izziņošanas sistēmas; ✓ Vājstrāvas tīkli; ✓ Energoapgādes tīkli; ✓ Elektrības pieslēguma projektēšana; ✓ Tāmju aprēķins; ✓ Programmēšana; ✓ Video analītika; ✓ Objekta sagatavošana ekspluatācijai; ✓ Drošības iekārtu uzstādīšana, apkalpošana un remonts.

 

THERMO KING, saldēšanas iekārtas, tehniskais serviss, SIA TTE (Truck & Trailer equipment)

Mazjumpravas 47, Rīga LV-1063
"THERMO KING" un "FRIGOBLOCK" - GARANTIJAS remonts.:

Aukstumu iekārtu, saldēšanas iekārtu, kondicionieru (tai skaitā kabīnes kondicionieru), autonomās apsildes iekārtu, kravas liftu apkope un remonts. Piedāvājam visa veida kravas virsbūves un to remontu. Veicam mikroautobusu pārbūvi un termoizolāciju ierīkošanu.

ZL.LV iesaka

Kipu, SIA

Antonijas 8-9a, Rīga LV-1010
Kas mēs esam?:

Jauni, drosmīgi, uzņēmīgi un atvērti, bet arī profesionāli, pieredzējuši un inovatīvi – mēs noteikti neesam iesācēji! Nodrošinot nepieciešamos speciālistus vienuviet, mēs varam sasniegt un piedāvāt vairāk. Tāpēc klienti uztic mums savus biznesa procesus jau vairāk nekā desmit gadus. Pieredze, kompetence un kvalitāte ir mūsu ieguldījums jūsu biznesā, bet aizrautība un radošums – mūsu pakalpojuma pievienotā vērtība.

 

Forwarder, SIA, muitas brokeri

Uriekstes 14A, Rīga, LV-1005
Mēs piedāvājam:: ✓ Muita, eksports, imports ✓ Muitas brokeri, TIR Carnet aizpildīšana, TIR Carnet noformēšana ✓ Importa, eksporta, tranzīta procedūras ✓ Kravu deklarēšana, muitošana iekšzemē, atmuitošana ✓ Muitas dokumentu noformēšana ✓ Muitas pavaddokumentu aizpildīšana un noformēšana ✓ TIR carnet, Cmr, EXA IMA noformēšana ✓ Importa, tranzīta procedūras, eksporta, tranzīta procedūras, kravu deklarācija, muitas dokumenti, muitas pavaddokumenti, tranzītkravas ✓ Klienta pārstāvība muitā

Apbedīšanas nams - Krematorija, SIA, atvadu zāle Rīgā

Jēkabpils 28, Rīga, LV-1003
Pakalpojumi: ✓ Kremācija; ✓ Bēru organizēšana Apraksts: Kremācija un tradicionālās bēres visā Latvijas teritorijā. Apbedīšanas nams – Krematorija ir jauna krematorija un viena no divām Latvijā esošām krematorijām, kura ir saņēmusi speciālo atļauju (licenci) kremācijas veikšanai. Licence no 21.04.2016. Informācija un transporta pieteikšana- visu diennakti. Lai saņemtu palīdzību un padomu, vienmēr varat sazināties ar mūsu birojiem. Mēs atradīsim piemērotāko risinājumu Jūsu situācijai.

Mapon autoparku vadība

Pieejamas attālinātas konsultācijas
Krasta 44, Rīga LV-1003
Par uzņēmumu: AS "Mapon" ir viens no vadošajiem autoparka pārvaldības risinājumu izstrādātājiem Ziemeļeiropā. Ikvienam autoparkam noderēs mūsu efektīvierisinājumi, tostarp GPS izsekošana, vadītāja braukšanas analīze, degvielas patēriņa kontrole, autoparka uzturēšana un efektivitāte, maršuta plānošana, kā arī attālināta digitālā tahogrāfa datu lejupielāde un analīze. Mapon platforma ir piemērota jebkuram uzņēmumam, tai skaitā loģistikas, būvniecības, lauksaimniecības un piegādes pakalpojumu sniedzējiem. Mūsu radītie risinājumi palīdz ietaupīt resursus un nodrošināt efektīvu autoparka pārvaldību, kā arī filiāles un partneri visā pasaulē ļauj klientiem nodrošināt tūlītēju atbalstu.

Zvērināta advokāte - Jekaterina Barere

Emīlijas Benjamiņas 10-34, Rīga LV-1050
Zvērinātas advokātes Jekaterinas Bareres sniegtie pakalpojumi:: ✓ laulības šķiršanas lietas – bērnu aizgādības un saskarsmes kārtības noteikšana, konsultācijas uzturlīdzekļu jautājumos, tajā skaitā arī uzturlīdzekļu piedziņa bijušā laulāta labklājības līmeņa nodrošināšanai; laulības laikā iegādātas kopmantas sadale; vienošanu sastādīšana starp laulātiem laulības šķiršanai ārpus tiesas procesā; ✓ administratīvie jautājumi (sodi un tml.), pieteikumu sastādīšana administratīvajā procesā – administratīvo aktu un iestādes faktiskās rīcības apstrīdēšana, pārstāvība administratīvajā tiesā; ✓ konsultācijas mantojuma lietās – likumiskā, testamentāra, līgumiskā mantošanas kārtība, atstumšana no mantojuma, mantojuma dalīšana starp mantiniekiem un citi; ✓ konsultācijas kriminālajos jautājumos, kā arī aizstāvība pirmstiesas izmeklēšanas laikā, kā arī tiesā; cietušo pārstāvība kriminālprocesā, kompensācijas pieteikumu sastādīšana; ✓ konsultācijas saistību tiesībās – līgumu sastādīšana un grozīšana, nomas, pirkuma, dāvinājuma, uztura, patapinājuma, piegādes līgumi; ✓ dažādu vienošanu, paskaidrojumu, iebildumu sastādīšana, citu procesuālu dokumentu sagatavošana iesniegšanai tiesā; ✓ juridisko personu apkalpošana – līgumi, pretenzijas, citu juridisko, ar saimnieciskas darbības organizēšanu saistīto jautājumu risināšana.

Zvērināta advokāte Ilona Bulgakova

Lokomotīves 22-2, Rīga LV-1057
Zvērināts advokāts, juridiskā palīdzība, aizstāvība, pārstāvība tiesā, juridiskie dokumenti. Krimināllietas, laulību šķiršana, saskarsme ar bērniem, aizsardzība pret vardarbību. administratīvā procesa lietas, administratīvo pārkāpumu lietas, kriminālsodu izpilde. Pārrobežu lietas. Dokumentu sagatavošana (sūdzības, pieteikumi,

Latvijas Kredītu centrs, SIA

Lāčplēša 20A, Rīga LV-1011
Pakalpojumi:: ✓ Naudas aizdevums juridiskām personām ✓ Kredīts uzņēmumiem bez ķīlas  ✓ Kredīts uzņēmumiem ✓ Investīciju kredīts ✓ Īpašnieka aizdevums uzņēmumam ✓ Kredītu apvienošana  ✓ Parādu apvienošana saimnieciskās darbības veicējiem ✓ Auto līzings saimnieciskās darbības veicējiem

Aimer, SIA

Vienības gatve 109, Rīga LV-1058
Mūsu misija::

1. Nodrošināt nemainīgi augstu kvalitāti. Mēs saviem klientiem garantējam godīgu servisu, nodrošinot pēc pieprasījuma piegādes atrunātā laikā.

2. Vienmēr uzņemties atbildību. Katru kravas pārvadājumu veicam precīzi un atbildīgi.

3. Pielāgoties specifiski Klienta vēlmēm. Mums svarīgs ir klients, par prioritāti nosakot katra klienta vēlmes un vajadzības.

Heliks DS, SIA, Drošības sistēmu serviss

Gaismas 36, Rīga LV-1035
Apraksts: Drošības sistēmu serviss – piekļuves kontrole, ugunsdrošība, apsardze, videonovērošana.

KL Shipping, SIA

MIERĪGI PĀRVADĀJUMI PA JŪRU UN SAUSZEMI🚢🚚🚂
Gustava Zemgala gatve 83, Rīga LV-1039
Pakalpojumi: ✓ sūtījumi uz un no jebkuras vietas pasaulē (sauszemes kravu pārvadājumi, avio kravu pārvadājumi, jūras kravu pārvadājumi, dzelzceļa kravu pārvadājumi) ✓ kravu apdrošināšana ✓ noliktavu pakalpojumi ✓ dzelzceļa kravu ekspidēšana ✓ muitošana ✓ pārstāvība un klientu konsultēšana loģistikas jomā

Geste, auto apsildes un signalizācijas servisa centrs

Turpinām strādāt klātienē!
Pildas 8, Rīga LV-1035
Produkti un pakalpojumi: ✓ Autonomie sildītāji automašīnām ✓ Auto pretaizdzīšanas sistēmas ✓ Sakabes (piekabes) āķi ✓ Cinkotie sakabes āķi ✓ Kruīzkontroles sistēmas ✓ Parkošanās sistēmas ✓ Komerctransporta kravas nodalījuma apdare un siltināšana ✓ Kondicionēšanas iekārtām komerctransportam ✓ Skaņas un vibrāciju slāpējoša apdare ✓ Jumta lūkas

Post Office, SIA

Valērijas Seiles 1 k-3, Rīga LV-1019
Apraksts:

Droša juridiskā adrese uzņēmuma reģistrācijai un to uzturēšanai. Uzņēmums Post Office piedāvā juridiskās adreses nomu: kā komerctelpās, tā arī dzīvojamās telpās dažādās Rīgas rajonos.

Mēs garantējam:

✓ Ne viena no mūsu adresēm nav iekļauta riska adrešu sarakstā; ✓ Vienā juridiskā adresē atrodas ne vairāk kā 10 uzņēmumi; ✓ Ātrais apstiprinājums no Uzņēmuma reģistra, Valsts ieņēmuma dienesta un banku iestādes.

Sagatavosim nekustāmā īpašuma īpašnieka piekrišanu juridiskās adreses reģistrācijai 1 stundas laikā. Palīdzēsim Jums sagatavot dokumentus Uzņēmumu Reģistram. Mūsu sekretārs paziņos Jums par ienākošo korespondenci un operatīvi nosutīs Jums saņemto vēstuli skanētā veidā uz e-pastu. Ienākošās korespondences apstrādāšanas ilgums – no 1 līdz 3 dienām, atkarībā no izvēlēta īpašuma veida. Nomas ilgums – no 1 mēneša līdz 1 gadam, ar iespēju pagarināt termiņu. Nomas maksa ir atkarīga no īpašuma veida, kā arī no nomas ilguma. Komerctelpās ir iespēja iznomāt ari biroju vai darba vietu coworking-telpā.

IGK Credit Management, SIA

Lokomotīves 34, Rīga LV-1057
Apraksts:

"IGK Credit Management" piedāvā pilnu kredītriska pārvaldības pakalpojumu portfeli.

Silenta, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Rīgas 182A, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Apraksts:

Savu tiesību zināšana un aizstāvība, savu pienākumu apzināšanās un izpilde – nosacījumi, kas būtiski ikvienam – gan fiziskām, gan juridiskām personām. Uzņēmuma juristi sniegs kvalificētu juridisko palīdzību – informāciju un normatīvo aktu skaidrojumu, kā arī palīdzību problēmu risināšanā. Pieejami arī grāmatvedības un tulkošanas pakalpojumi.