Tirdzniecības centri, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Kanclers, SIA, Filiāle

Pasta 51 k.7, Jelgava LV-3001
Attīstošās rotaļlietas, Floristikas materiāli, Kreatīvie materiāli, Kancelejas preces, Biroja preces, Rokdarbu piederumi, Maskas, Zīmēšanas piederumi, Spēles, Dāvanas, Skolas somas, Trauki, Dzija, Hobiju materiāli, Mākslas piederumi, Pērlītes, Gleznošanas materiāli, Dekorēšana, Koka kastes, Latvijas suvenīri, Koka izstrādājumi,

Stokker, SIA

Krasta 42, Rīga LV-1003
Elektroinstrumenti, akumulatora instrumenti, tīrīšanas iekārtas, darba apģērbs, metināšanas iekārtas, rokas instrumenti, servisa aprīkojums, smērvielas un eļļas, celtniecības iekārtas un instrumenti, celtniecības tehnika, lauksaimniecības un komunālā tehnika, dārza un meža tehnika, smagās tehnikas serviss, instrumentu serviss un

bus4rent, kravas busu noma

Jāņavārtu 3, Rīga, LV-1073
Busu noma, Kravas busu noma, Kravas mikroautobusa noma, Kravas busu noma Rīgā, Refrižeratoru noma, treileru noma, Autobusu, mikroautobusu noma, Profesionālus kravas busa nomas pakalpojumi, busu noma Rīgā, Busu noma, Latvijā, īstermiņa, ilgtermiņa noma, īre, Kravas busu transporta pakalpojumi, pasažieru pārvadājumi, mantu pārvadāšana, mantu

Martina serviss, SIA, nekustamo īpašumu, komerctelpu noma Rīgas centrā

Lāčplēša 51-1, Rīga LV-1011
platības noma, tirdzniecības platības īre, veikala noma, veikala īre, veikala apsaimniekošana, telpas, centrā, īrēt dzīvokli Rīgā, īrēt, māju, māju īre, tirdzniecības telpas, istabu, noliktavu noma, izīrē

Lintera Rīga, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Ganību dambis 22c, Rīga LV-1045
CNC apstrādes centri . Datorvadāmi apstrādes centri ., Konsoles tipa apstrādes centri un darbgaldi.

Lubānas patērētāju biedrība, SIA, Tirdzniecības centrs

Oskara Kalpaka 5, Lubāna, Madonas nov. LV-4830
Pārtikas tirdzniecība

Favorīts J.Š., SIA, Japānas un Korejas auto rezerves daļu veikals

Strēlnieku 6, Rīga, LV-1010
Japāņu auto rezerves daļas, auto rezerves daļu tirdzniecība, dzinēja detaļas, piekares, sajūga detaļas rezerves daļas, auto rezerves daļas, auto detaļas, Japānas automašīnu rezerves daļas, Korejas automašīnu rezerves daļas, oriģinālās rezerves daļas. Amortizatori, atsperes un atsaites, plaukti, stūres stieņi un pirksti, stūres sviras,

Centrs, veikals

Oskara Kalpaka 5, Lubāna, Madonas nov. LV-4830
Rūpniecības preču tirdzniecība
ZL.LV iesaka

Reklāmas Stils, SIA

Mūkusalas 72, Rīga LV-1004
Mūsu pakalpojumus izmanto – tirdzniecības kompleksi, tirdzniecības centri, reklāmas aģentūras, pasākumu organizatori, koncertu organizatori, izstāžu rīkotāji un valsts svētku rīkotāji. Drukas produkti ir paredzēti iekštelpām (indoor) un āra apstākļiem (outdoor), jo tiem ir ļoti laba noturība pret vides apstākļu ietekmi, kā piemēram – saule, lietus, vējš, krusa, sniegs un sals.

Cenueksperts.lv

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Apraksts:

"Cenueksperts.lv" ir jaunākā un modernākā cenu salīdzināšanas platforma Latvijā, piedāvājot izcilas priekšrocības kā pircējiem, tā uzņēmumiem. Šī platforma ir ieguvusi plašu atpazīstamību Vācijā, kur tā darbojas jau kopš 1999. gada un šobrīd uzskatāma par populārāko cenu salīdzināšanas vietni šajā valstī. Tagad tā ir pieejama arī Latvijā. Cenueksperts.lv atšķiras no citām cenu salīdzināšanas platformām Latvijā, izmantojot mūsdienīgu un efektīvu algoritmu. Tā piedāvā pircējiem iespēju vispirms izvēlēties konkrētu preci un modeli, pēc tam sniedzot sarakstu ar pārdevējiem un internetveikaliem, kur šo preci var iegādāties jau šodien. Šī vienkāršā un ērta sistēma ļauj pircējiem salīdzināt cenas, piegādes izmaksas un atsauksmes vienuviet, tādējādi palīdzot pieņemt informētu un pārdomātu lēmumu par pirkumu.

Platformā tiek iekļauti tikai uzticami interneta veikali, ko mēs rūpīgi pārbaudām, lai nodrošinātu augstu kvalitāti un uzticamību.

Ar "Cenueksperts.lv" jūsu uzņēmums var gūt būtisku ieguvumu, piesaistot kvalitatīvus klientus un paaugstinot pārdošanas rezultātus. Šī platforma ir solis uz priekšu Latvijas e-komercijas tirgū, piedāvājot modernus un ērtus risinājumus gan pircējiem, gan uzņēmumiem.

Hārdeks, SIA, Auto apkopes centrs, auto kapsēta

Lāčplēši , Stāmerienas pagasts, Gulbenes nov. LV-4406
Apraksts:

Auto apkopes centrs un autokapsēta Hārdeks piedāvā dažādus auto remonta un apkopes pakalpojumus - virsbūvju remonts, bremžu sistēmas, dzinēja, ritošās sistēmas un citus remontdarbus. Piedāvājam arī riepu maiņu un autokapsētas pakalpojumus.

Makita Tehnikas Centrs

V.Baloža 11, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts: Nodrošinām: MAKITA instrumentu garantijas un pēcgarantijas servisu, instrumentu un to aksesuāru piegādi visā Latvijā, pastāvīgā sortimentā veikalā Valmierā: vairāk kā 250 instrumenti un to komplekti; vairāk kā 200 instrumentu piederumi. Veikals Valmierā ar plašāko instrumentu un to piederumu klāstu Baltijā.

Latvijas Tālrunis, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Digitālais mārketings:

Pilna servisa digitālais mārketings nelieliem un vidējiem uzņēmumiem. Palīdzam izstrādāt digitālā mārketinga stratēģiju un sasniegt biznesa mērķus jau vairāk nekā desmit tūkstošiem Latvijas uzņēmumu. Nodrošinām tādus digitālos pakalpojumus kā mājaslapu izstrāde un uzturēšana, E-komercija, SEO mājaslapu optimizēšana apmeklētājiem, biznesa profilu izstrāde un uzturēšana, biznesa profilu pārvaldība, Google Ads reklāmas, Google Business Profile reklāmas, Facebook reklāmas, Facebook satura veidošana, Instagram satura veidošana, Linkedin satura veidošana, video saturs, Firmas.lv segmentēto datu atlase un citus. Piedāvājam ne vien pakalpojumu izstrādi, bet arī efektīvu uzturēšanu, veicot nepieciešamos uzlabojumus un nodrošinot regulāras atskaites par paveikto. Latvijas Tālruņa pārvaldībā ir arī vairāki uzziņu un informatīvie mediji - informācijas portāli 31 Latvijas pilsētai Pilseta24.lv, biznesa uzziņu portāls ZL.lv, būvniecības nozares portāli ABC.lv un building.lv, veselības portāls Medicine.lv un eksporta nozares portāls balticexport.com.

Puķu Pastnieks, SIA

Rīga
Apraksts:

Ziedi ar piegādi Rīgā, Latvijā un pasaulē! "Puķu pastnieks" piedāvā piegādāt ziedu kompozīcijas biroja telpām, pušķus darbinieku jubilejās, ziedu sveicienus draugiem un sadarbības partneriem!

ZL.LV iesaka

BM motors, SIA

Sakņu 22, Liepāja LV-3405
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "BM Motors" nodarbojas ar augstas klases autoservisa pakalpojumiem un auto rezerves daļu tirdzniecību ar individuālu pieeju katram klienta auto. Uzņēmuma galvenie darbības virzieni ir visa veida auto remonta darbi, riteņu ģeometrijas regulēšana, kā arī riepu remonts un montāža. Piedāvājam elektrodiagnostikas un programmēšanas pakalpojumus.

NOVA Rent, SIA

Dravnieku 9, Lielvārde, Ogres nov. LV-5070
Tirgojam, nomājam, veicam remontu, apkopes lauksaimniecības tehnikai, celtniecības tehnikai, ceļu būves tehnikai:: ✓ Lauksaimniecības tehnika ✓ Graudaugu kulšanas tehnika ✓ Teleskopiskie iekrāvēji ✓ Komunālā tehnika ✓ Mežizstrādes tehnika ✓ Dārza tehnika ✓ Celtniecības tehnika ✓ Ceļabūves tehnika ✓ Mazlietota tehnika ✓ Lietota tehnika ✓ Rezerves daļas

buvseta.lv, internetveikals

Cesvaines 22, Rīga LV-1073
Piegādes transports:: ✓ Kravas mikroautobusi (preces svars līdz 1.2t) ✓ Kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 12t) ✓ Kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 22t) Veicam piegādi visas Latvijas teritorijā. Precīzēt informāciju par piegādes maksu, laiku un izkraušanas vietām var, sazinoties ar mums.

Wilo Baltic, SIA

Ķengaraga 10b, Rīga LV-1063
Par mums:

Neatkarīgi no tā, vai runa ir par piedāvājuma izveidi vai jaudas rādītājiem, dažādu iekārtu tipu parametru izvēli, konsultāciju sūkņu vai vadības ierīču izvēlē, vai vienkārši par atbalstu hidraulikas un vadības jautājumos, Wilo Baltic palīdzēs. Wilo izstrādā sūkņu risinājumus, kas nosaka jaunus nozares standartus apkures, kondicionēšanas un dzesēšanas, ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmās. 1998. gads WILO vēsturē tika iezīmēts ar meitas uzņēmuma "WILO Baltic" izveidošanu Baltijas reģionā. No uzņēmuma Rīgas biroja tiek apkalpotas divas Baltijas valstis – Latvija un Igaunija. Baltijas reģionā WILO ienāca 1998. gadā, un 2018. gada aprīlī uzņēmums WILO BALTIC atskatījās uz divdesmit veiksmīgas darbības gadiem. Mātes uzņēmuma starptautiskā pieredze, WILO ražojumu stabilā kvalitāte un, protams, uzņēmuma darbinieku profesionalitāte un entuziasms ļāvis šajos gados izveidot solīdas ilgtermiņa darījuma attiecības ar valsts un municipālajiem uzņēmumiem, vadošajām celtniecības materiālu tirdzniecības firmām, būvuzņēmumiem un montāžas kompānijām.

Centrs, tirdzniecības centrs

Baznīcas laukums 2, Smiltene, Smiltenes nov., LV-4729
Tirdzniecības centri

Tirdzniecības centrs Damme

Kurzemes prospekts 1a, TC "Damme", Rīga, LV-1067