Transportēšana, adresē Rīga

Drukāt

D.C.S., SIA, Pārcelšanās serviss

Biroju un dzīvokļu pārcelšanās!
Austuves 3A, Rīga, LV-1063
Starptautiskā pārcelšanās:

Pārcelšanās uz citu valsti vienmēr sarežģīta. Vieglākais veids, kā to izdarīt, ir uzticēt šo procesu mūsu kvalificētajiem darbiniekiem. Starptautiskā pārvietošana ietver šādus pakalpojumus:

✓ lietu iepakošana mūsu piedāvātajos iepakojumos; ✓ iekraušana kravas automašīnā, konteineros vai koka kastēs; ✓ sūtījuma muitas apskates procedūras, ja nepieciešams; ✓ pēc nepieciešamības piegāde uz noliktavu, ostu, lidostu; ✓ transports – autotransports, jūras transports, gaisa transports; ✓ sūtījumu saņemšana no noliktavām, lidostas vai ostas; ✓ sūtījuma atmuitošanas pakalpojumi, ja nepieciešams; ✓ piegāde uz klienta jauno adresi un izkraušana; ✓ mantu izpakošana un izlietotā iepakojuma savākšana; ✓ papildu pakalpojumi - mēbeļu montāža, mantu pagaidu glabāšana, mākslas darbu un antikvāru lietu speciāla iepakošana un transportēšana.

Alpa Vagons, SIA

Eglaines 1, Rīga LV-1057
Pakalpojumi:

• Importa/ eksporta un tranzīta kravu noformēšana, nosūtīšana un saņemšana. Pilna kravu ekspedēšanas pakalpojumu klāsta nodrošināšana (arī kravu pārvadājumiem ar īpašu temperatūras režīmu refrižeratorvagonos) no/uz Baltijas valstu ostām; • Kravu pārvadājumu nodrošināšana ar ritošo sastāvu: ritošā sastāva iznomāšana un padošana noteiktam pārvadājumam pēc pasūtījuma; • Dzelzceļa kravas vagonu iegāde/ pārdošana; • Privāta vagonu parka apsaimniekošana; • Kravu monitorings un sekošana vagoniem/ konteineriem pārvadājumu laikā; • Vagonu mazgāšanas un remonta pakalpojumu nodrošināšana Latvijā, Lietuvā, Baltkrievijā un citās valstīs.

Vervo, SIA

Tīraines 1, Rīga LV-1058
Mūsu misija: Dot iespēju mūsu klientiem fokusēties uz sava biznesa attīstību, ietaupīt laiku un resursus, nodrošinot efektīvus transporta risinājumus un sniedzot drošības sajūtu. Būt uzticamam un ērtam loģistikas partnerim, uz kuru paļaujas neatkarīgi no veicamā pārvadājuma.

Mūsu priekšrocības: ✓ Kravu apdrošināšana ✓ Profesionāla loģistikas speciālistu komanda ✓ Individuāla pieeja katram klientam ✓ Bagāta pieredze ar dažāda veida kravām ✓ Savs menedžeris sasniedzams jebkurā laikā ✓ Profesionāļu konsultācijas bez maksas ✓ Publiska un atklāta kompānija ✓ Pozitīvs klientu novērtējums ✓ Izdevīgākie pakalpojumu veidi

CF&S Latvia, SIA, Starptautiskie kravu pārvadājumi

Duntes 23A, Rīga, LV-1005
Pakalpojumi: ✓ Avio kravu pārvadājumi ✓ Multimodālie kravu pārvadājumi ✓ Sauszemes kravu pārvadājumi ✓ Kuģu aģentūra ✓ Salikto kravu pārvadājumi ✓ Muitas noliktava Dalība: ✓ WCA Advanced Professionals Strauji augošs globālais tīkls neatkarīgu kravu ekspedīciju uzņēmumiem ar vairāk nekā 500 biedriem 300 pilsētās un vairāk nekā 100 valstīs visā pasaulē. ✓ Latvijas Kuģu brokeru un aģentu nacionālā asociācija (NALSA) ✓ Latvijas nacionālā kravas ekspeditoru un loģistikas asociācija (LAFF) Dibināta 1994.gada 15.augustā, apvieno Latvijas kravas ekspeditoru un muitas noliktavu turētājus, pārstāv viņu intereses Latvijā un starptautiska līmenī.

Rīgas Privātie Kapi, SIA Mūžības pulss

Smalkjūtīgs risinājums emocionāli grūtajā brīdī 🖤
Dreiliņi , Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Rīgas Privātajiem Kapiem ir dažas priekšrocības:: ✓ Pie kapiem ir ierīkota ērta autostāvvieta ✓ Visai kapu teritorijai ir pievadīta ūdensapgāde un elektrība, kas jūtami atvieglo kapa vietu apkopi ✓ Apbedījumu vietas var rezervēt iepriekš, par to veicot reizi gadā nelielu iemaksu ✓ Iespējams veikt apbedīšanu un pārapbedīšanu Rīgas Privātajos Kapos no jebkuras vietas Latvijā un ārzemēs ✓ Nopērkot vai rezervējot apbedījumu vietas Rīgas Privātajos Kapos, dzīves vietas deklarācijai nav nozīmes ✓ Iespējams noformēt līgumu par kapa vietas mantošanu ✓ Iespējama ģimenes apbedījuma vietas ierīkošana ✓ Rūpes par apbedījumu vietas apkopi un uzlabošanu var uzticēt Rīgas Privātiem Kapiem ✓ Personām, kuras ir vecākas par 70 gadiem un kuras ir iepriekš noslēgušas līgumu par visu apbedīšanas pakalpojumu kompleksu, paredzētas atlaides ✓ Iespējama nepieciešamo dokumentu sagatavošana un juridisko formalitāšu kārtošana apbedīšanai atbilstoši Latvijas valsts likumiem

Aironi, SIA, Asenizācijas pakalpojumi

Kaķasēkļa dambis 31, Rīga LV-1005
Pakalpojumi: ✓ Cauruļvadu skalošana līdz pat Dn 2000 ✓ CCTV videoinspekcija ✓ Tauku atsūknēšana ✓ Attīrīšanas iekārtu apsaimniekošana ✓ Avārijas dienests 00-24 ✓ Kanalizācijas atsūknēšana ✓ Aku skalošana ✓ Aku atsūknēšana ✓ Cauruļvadu remonts ✓ Aku remonts ✓ Bioloģiskā kanalizācija ✓ Lietus ūdens kanalizācija ✓ Dziļurbuma kanalizācija

Profi Logistiks, SIA

Dzirnieku 18, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Pakalpojumi: ✓ Gaisa transports; ✓ Starptautiskie autopārvadājumi; ✓ Dzelzceļa kravu pārvadājumi; ✓ Ekspedīcijas pakalpojumi Baltijas valstu ostās; ✓ Noliktavas pakalpojumu kompleksa nodrošināšana preču importam un eksportam; ✓ Kravu piegādes organizēšana mūsu klientiem ar visiem transporta veidiem;

In Sensum, SIA

Lauku 9, Salaspils, Salaspils nov. LV-2121
Par pakalpojumiem:

Apbedīšanas pakalpojumos ir iekļauti visa veida rituālie pakalpojumi atbilstoši jūsu vēlmēm un prasībām. Organizējot bēru ceremoniju, apbedīšanas birojs garantē augstu darba kvalitāti un iejūtību pret aizgājēja tuviniekiem. Mēs zinām un saprotam, cik sāpīgi ir zaudēt sev tuvus cilvēkus, un tādēļ ievērojam visus sīkumus bēru organizēšanā. Rūpēs par saviem klientiem mēs jau vairāk nekā 20 gadus veicam kapa vietu labiekārtošanu, restaurāciju un apzaļumošanu Rīgā, Salaspilī un, ja nepieciešams, jebkuros Latvijas kapos. Šos darbus atbilstoši jūsu vēlmēm un ar dziļāko cieņu pret aizgājušo veic augsti kvalificēti darbinieki, kas ļauj nodrošināt augstu kvalitāti par pieņemamu cenu.

Villa TS, SIA

"Svilpji", Murjāņi, Sējas pagasts, Saulkrastu nov., LV-2142
Serviss, garantija un remonts: Sadarbībā ar servisa partneriem nodrošinām tehnisko apkopju un remontu veikšanu mūsu un citai tehnikai, kā arī sniedzam tehniskās konsultācijas tehnikai un aprīkojumam. Apkopes, remontus un rezerves daļu nomaiņu iespējams veikt servisā vai pie klienta ar speciāli aprīkotām servisa automašīnām klienta bāzē jebkura remonta veikšanai. Tehnikai tiek nodrošināts garantijas, pēcgarantijas remonts un serviss. Visai tehnikai ir iespēja iegādāties arī rezerves daļas un aksesuārus no pasaulē pazīstamiem ražotājiem.

AJ PRODUKTI, AS, biroja mēbeles, noliktavu aprīkojums

Kalnciema 197B, Rīga, LV-1046
Produkti: ✓ Biroja mēbeles ✓ Internetveikals ✓ Noliktavu plaukti ✓ Garderobes skapji ✓ Arhīva skapji ✓ Palešu plaukti ✓ Noliktavu aprīkojums ✓ Metāla plaukti Par mums: „AJ Produkter” AB ir starptautisks tiešā pasta tirdzniecības līderis Eiropā ar 40 gadu pieredzi. Koncerna pamatdarbība ir attīstīta tā, lai ikviens klients ērtā veidā varētu pasūtīt biroja, darbnīcu un noliktavu preces vienuviet, kā arī mēs spētu maksimāli ātri un ērti preces piegādāt un nodrošināt to montāžu. Ievērojot augstās zviedru kvalitātes prasības, „AJ Produkter” AB rūpnīcās saražo vidēji 40% no visām mūsu katalogos piedāvātajām precēm. Ikdienā uzsvaru liekam ne tikai uz teicamu klientu apkalpošanas servisu, pasūtot preces, tās piegādājot vai montējot, bet garantējam arī augstu preču kvalitāti, kas secīgi nodrošina mūsu piedāvāto preču ilgmūžību. Mūsu solījums – augsts apkalpošanas serviss, preces, kas atbilst augstākajām Skandināvijas kvalitātes prasībām, un spēja piedāvāt plašāko biroja, noliktavu un darbnīcu preču sortimentu vienkopus.
ZL.LV iesaka

Pārcelšanās24.lv, Uzticamākais pārvākšanās serviss Latvijā un Eiropā

Izdevīgi, rūpīgi, pieejami 24/7 - Pārcelšanās24.lv 🤝
Margrietas 7 k.3, Rīga LV-1046
Mēs piedāvājam:: ✓ Bezmaksas konsultācijas pirms darbu veikšanas ✓ Individuālu pieeju un situācijai atbilstošus risinājumus ✓ Darbu izpildi noteiktajos termiņos par izdevīgām cenām ✓ Pārvākšanās servisu Rīgā, visā Latvijas teritorijā un ES dalībvalstīs ✓ Pārvākšanās servisu privātpersonām un juridiskām personām ✓ Pieredzējušu krāvēju pakalpojumus ✓ Kvalitatīvu mēbeļu montāžu un demontāžu ✓ Visa veida mēbeļu pārvadājumus ✓ Lielgabarīta un nestandarta priekšmetu pārvadājumus ✓ Lielgabarīta (mēbeļu, sadzīves tehnikas u.tml.) utilizācijas pakalpojumi ✓ Būvmateriālu pārvadājumus Rīgā un visā Latvijā ✓ Standarta un nestandarta priekšmetu (piemēram, gleznu, klavieru, seifu) iepakošanu un saudzīgu pārvešanu ✓ Rūpīgu mantu pakošanu, lai pārvadājumu laikā tās netiktu bojātas ✓ Izturīgu kastu nomu

Eiropas skaņa, SIA, mūzikas un gaismas iekārtas

Ķengaraga 6, Rīga LV-1063
Apraksts: "Eiropas Skaņas" komandu veido speciālisti ar ilggadēju pieredzi darbā ar skaņas un gaismas tehniku gan televīzijā, gan lielākajos Latvijas teātros. Piesaistām arī jaunos speciālistus pieredzes gūšanai un radošās dzirksts ienešanai ikdienas darbos. Kopš 2005. gada par savu tehnisko kodolu esam izvēlējušies jauna un kvalitatīva ražotāja KV 2 AUDIO izstrādātās skandas un to sistēmas, kuras ļauj mums nodrošināt kvalitatīvu un augstvērtīgu skanējumu no maziem dārza svētkiem līdz vairāku tūkstošu apmeklētāju pasākumam.

Muitas brokeri - SIA Discovery Logistics

MUITAS brokeri, Atmuitošana, Muitas deklarācija🤝
Uriekstes 3-615, Rīga, LV-1005
Muitas dokumentu noformēšana:

Kravu deklarēšana

✓ IMA - preču izlaišana brīvā apgrozījumā, ievešana uz laiku remontam. Pamatlīdzekļu imports; ✓ IKD - ievešanas kopsavilkuma deklarācija, preču atmuitošana uz Latvijas robežas: Silene, Pāternieki, Grebņeva, Terehova; ✓ EXA, EUA – preču eksports uz trešajām valstīm, izvešana uz laiku, reeksports; ✓ T1, T2 tranzīta procedūras; TIR carnet.

Kravas pavaddokumentu sagatavošana

✓ Muitas procedūrai pakļauto preču klasificēšana, HS kodu piešķiršanu; ✓ CMR aizpildīšanu; ✓ EUR.1; A.TR; 'Certificate of origin' noformēšana; ✓ PVD robežkontroles dokumentu iesniegšanu.

“Dotnuva Baltic”, SIA, Lauksaimniecības tehnikas centrs Latgale

Rīgas 259, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
LAUKSAIMNIECĪBAS TEHNIKA, SERVISS UN REZERVES DAĻAS:

Pārdošanā Case IH, Kverneland, Cimbria, Irrimec, Kongskilde, Quicke, Jeantil, Agrifac lauksaimniecības tehnika - traktori, kombaini, arkli, kultivatori, ecēšas, sējmašīnas, labības kopšanas ecēšas, lopbarības kombaini, frontālie teleskopiskie iekrāvēji, meliorācijas sistēmas, kūtsmēslu apstrādes aprīkojums.  

Visas pārdotās iekārtas atbilst Eiropas Savienības tiesību aktu drošības un vides aizsardzības prasībām.

Vestnest, kravu pārvadājumi un pārvākšanās serviss

Rīgas 4, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts:

"Vestnest" komanda veic dažādu kravu piegādes un mantu pārvešanas - mēbeles, iekārtas, tehniku, sadzīves pārvešanu u.c. Mēs ne tikai veicam drošas kravu piegādes, bet mūsu puiši gan uznesīs, gan nonesīs uz jebkuru stāvu un noliks mantas jūsu izvēlētajā vietā. VestNest komanda parūpēs par mantu pārvietošanu Jūsu vietā. Veicam arī mēbeļu montāžu/demontāžu un rūpīgu mantu iepakošanu pārvešanai paredzētos materiālos. Nodrošinām veco mēbeļu, sadzīves tehnikas utilizāciju. Ja rodas nepieciešamība pēc mūsu pakalpojumiem vai vienkārši uzdot sev interesējošu jautājumu, droši zvaniet vai rakstiet.

PackForce Latvia, SIA

Juglas 95, Rīga LV-1021
Piedāvājumā: ✓ Maisi ✓ Kastes ✓ Plēves ✓ Līmlentes ✓ Sastiprināšanas instrumenti ✓ Transportēšanai ✓ Pārtikai ✓ Birojam ✓ Pakošanas mašīnas ✓ Citi

Mēs piedāvājam plašu produktu klāstu, kā arī ātru un profesionālu apkalpošanu. Sniedzam ieteikumus par piemērotākā iepakojuma veida un materiāla izvēli, ja tas ir nepieciešams. Papildus standarta sortimenta produktu klāstam, mēs piedāvājam arī dažādu iepakojuma materiālu apdruku vai arī speciāli, klienta prasībām izgatavota iepakojuma piegādi. Mēs varam nodrošināt jums nepieciešamo iepakošanas tehniku vai līniju. Mēs varam sakomplektēt, sagrupēt, nosvērt un sapakot mazumtirdzniecības un reklāmas kampaņu pakas, kuras Jums tikai atliek izsūtīt. Mūsu atsaucīgie darbinieki ir pieredzējuši un izpalīdzīgi.

Mono-Logistik, SIA, Muitas un akcīzes noliktavas

Cesvaines 15, Rīga, LV-1073
Apraksts: Kravu piegāde visā pasaulē. Muitas un akcīzes noliktavas pakalpojumi. Muitas formalitātes.

LeBens, SIA, jumtu segumu ražošana un tirdzniecība

Rankas 10, Rīga, LV-1005
Apkalpošana:

Elastīga atlaižu sistēma un individuāla pieeja katram klientam ļauj efektīvi izraudzīties vajadzīgos materiālus par pieņemamām cenām un nodrošināt to piegādi visīsākajā laikā. Ja jūs izlēmāt būvēt jaunu māju, veikt remontu, vai nosiltināt māju? Laipni lūdzam mūsu ofisā: Rīgā, Rankas ielā 10. Mūsu menedžeri palīdzēs Jums izvēlēties nepieciešamos materiālus, izrēķināt patēriņu, ņemot vērā visus apstākļus un objekta izvietojumu. Nepieciešamo Jūs atradīsit mūsu noliktavā, kura atrodas blakus ofisam. Nepieciešamie materiāli tiks ievietoti jūsu auto bagāžniekā ātrāk, nekā Jūs pabeigsiet noformēt maksājumu.

Experc, SIA

Braslas 22C, Rīga, LV-1035
Pakalpojumi: ✓ Automašīnu transportēšana ✓ Evakuatora pakalpojumi ✓ Kravu pārvadājumi ✓ Īstermiņa stāvvietas ✓ CMR apdrošināšana ✓ Extra apdrošināšana Automašīnu transportēšana:

SIA "Experc" pieredze starptautiskajos kravu pārvadājumos padarīs jūsu izvēli vieglāku. Transportlīdzekļa nosūtīšana var būt nogurdinoša un dārga pieredze. Jūs vēlaties būt drošs, ka sadarbojaties ar labāko autotransporta uzņēmumu par labāko cenu. Transportlīdzekļi ir otrs lielākais pirkums, un ir svarīgi justies droši, kad jums jāpārvieto automašīna. Izvēlieties pārbaudītas vērtības: CMR apdrošināšana visām kravām; profesionāli un pieredzējuši darbinieki ar vairāk nekā 15 gadu pieredzi; jaunākās paaudzes GPS izsekošanas ierīces; neejošu/ bojātu automašīnu transportēšana; kvalitatīva un ātra automobiļa piegāde no izsoļu namiem, dīleru centriem, lieliem un maziem tirgotājiem, kā arī no rūpnīcām.

Piedāvājam automašīnu transportēšanu no dažādām Eiropas valstīm!

SKA Auto Latvia, SIA, vieglo auto, mikroautobusu autoserviss

Vējstūru 41, Rīga LV-1063
Autoservisa “SKA Auto Latvia” pakalpojumi::

 

• Riteņu ģeometrija • Bremžu pārbaude uz Bosch stenda • Automašīnas diagnostika • Ritošās daļas pārbaude • Dzinēja datorizēta diagnostika • Automašīnas apkope ar bremžu profilaksi • Bremžu šļūtenes nomaiņa • Priekšējo riteņu gultņu maiņa • Automašīna apkope bez bremžu profilakses • Bremžu uzliku maiņa uz ass • Bremžu disku maiņa uz ass • Aizmugurējo riteņu gultņu maiņa • Dzinēja eļļas maiņa • Degvielas filtra nomaiņa • Motora gaisa filtra nomaiņa • Salona gaisa filtra nomaiņa • Zobsiksnas maiņa • Dzinēja agregāta siksnas maiņa • Dzinēja galvas blīves nomaiņa • Dzinēja vārstu vāka blīves maiņa • Stūres mehānisma lodveida šarnīra maiņa • Stūres stieņa maiņa • Priekšējā amortizatora maiņa • Aizmugurējā amortizatora maiņa • Aizmugurējā tilta bukšu maiņa • Priekšējo sviru maiņa • Sajūga maiņa • Kondicioniera uzpilde • Kondicioniera sistēmas diagnostika • Savirzes regulēšana • Auto riepu serviss, AUTO RIEPAS • Riepu maiņa, nomaiņa • Vasaras/ziemas riepas • AUTOMAŠĪNAS TEKNISKĀ APKOPE